Az építési fenék javítása

Építőipari hajszárító – nem a legolcsóbb felszerelés, így javítás Ez megteheti a drága tulajdonosát. Azonban érdemes megjavítani a készüléket otthon: a design nem jelent különleges nehézséget.

A cikk az építési szárító lehetséges működési hibáit és a maguk megszüntetésének módszereit írja le, anélkül, hogy a szervizközpontra hivatkoznának.

Az építési fenék javítása

A bontások okai

Tekintsük a termofen technikai jellegének leggyakoribb okait, amelyek miatt az eszköz leáll.

  • Gombok és kapcsolók. Ezek az elemek gyakran érkeznek, mivel az elektrotockok nem képesek szabadon járni a kapcsolatokon keresztül. Ez a Nagar és az oxidok kialakulása miatt történik. Elég szétszerelni a hajszárítót, és tisztítsa meg az összes összekötő kapcsolatot, amelynek rozsda vagy más flare van. Bizonyos esetekben a kapcsoló cseréje ismét a készüléket a munkakörülménybe vezeti.

Az építési fenék javítása

  • Hálózati vezeték. A vezetékek mechanikai károsodása például valamivel rendelkezhet. Ezenkívül a hajszárító nagy teljesítményű hosszú távú munkája idővel is vezet a huzalt. Vizuálisan, az ilyen hibák nem mindig láthatóak, mivel a károsodás a huzal belsejében van (az érintkezők, a névjegyek és így tovább élnek). Az ebben a rész szerinti bontás multiméter segítségével diagnosztizálható, hívja a kábelt. A hálózati huzal elemi cseréje visszaállítja a hajszárító munkáját.

Az építési fenék javítása

  • Gyűjtőmotor. Ebben az esetben a multiméter is hasznos lesz. Az elektromos motor hibás, ha a csengetés hallható, amikor a transzlock meghallgatásra kerül, vagy vágja le. A rossz minőségű összeszerelés miatt nem sikerül (a motor nem javításra van szükség) vagy eltömődve összekötő részek (tisztításuk megint lehetővé teszi, hogy a készülék normálisan működjön).

Az építési fenék javítása

Az építési fenék javítása

  • Díj és spirál. Annak megtekintéséhez, hogy a hibás működés oka ezeknek a részeknek a bátorsága, a fűtőelemet el kell távolítani a fém tokból. A vizuális ellenőrzés mellett azonosítani az érintkezők oxidációját vagy azok leválasztását, a multiméternek meg kell mérnie az ellenállást. A készülék nulla jelzője jelzi a nichrome szál integritásának megsértését. Nichrome szál A hajszárító intenzív kizsákmányolása miatt elveszíti képességeit, törékenyebb és más kompozit elemeket készít a készüléknek. Csak egy tábla és spirál sikertelenül.

Az építési fenék javítása

A javítás?

Mielőtt javítaná egy építési szárítót saját kezével, diagnosztizálni kell. Az ok meghatározása után a csavarhúzót és esetleg a forrasztópákat kell karba. Például a spirál cseréjekor a forrasztott vezetékeket kell leválasztani.

Ha ki kell cserélnie a kondenzátort, válasszon ki egy új elemet ugyanazzal a tápellátással, valamint figyelembe véve a névleges feszültségértéket. Nem az építési szárító minden része javítható: például a külső vezeték általában újra változik. Ehhez húzza ki, nyissa ki az ügyet, és csatoljon egy új kábelt. Mielőtt rögzítené a csavarokat az eseten, ellenőrizze, hogy az eszköz új vezetékkel fog működni, amelyre szükség van a hálózatra bekapcsolásához. Annak biztosítása, hogy minden rendben van, elkezdheti összeszerelni az ügyet.

Az építési fenék javítása

Az építési fenék javítása

Általánosságban elmondható, hogy az építőipari hajszárító javítása nem igényel különleges ismereteket: csak a vágy és az elemi eszköz kezelésének képessége. Ezenkívül az elektromos kéziszerszámok javításakor meg kell figyelni a biztonsági óvintézkedéseket és biztonsági technikákat. A diagnózis, a gyárak, valamint a javítás minden manipulációját a hálózatról leválasztott eszközzel végzik.

Az építési fenék javítása

Az építési fenék javítása

Szakértői tanácsok

Amikor az építőipari hajszárító megszűnik, a szakértők azt tanácsot adnak neki, hogy szétszereljék, még akkor is, ha az ok egyértelmű és látható. Jobb, ha teljesen diagnosztizálja az eszközt.

És akkor kollektív összegyűjtésre, jobb, ha fényképezheti az összes mechanizmus és alkatrész helyét a tervezésben.

Ki a barátok a rendszerekkel, és tudja, hogyan kell felhívni őket, kihasználhatják képességeiket, rögzítve a mechanizmusok helyét papíron, de ez nehezebb, mint a fotózás. A kamera jelenléte a kezünkben nem probléma: minden okostelefonon van.

Az építési fenék javítása

Amikor bekapcsolja a javítható építési szárítót a hálózathoz, a motor jellegzetes hangot tesz – még és nem nagyon hangos. Ha az eszköz csikorog, repedések, egyenetlen selyem, vagy nincs hang, a szakértők azt tanácsolják, hogy azonnal figyeljen a motorra – Lehetséges, hogy a hajszárító hibás működésének problémája a fő mechanizmusban rejlik.

A tapasztalt emberek ajánlottak a teljesen szétszerelt hajszárító belsejében lévő bontások eltávolításakor, hogy megelőző intézkedéseket végezzenek az aggregátum valamennyi mechanizmusához. Lehetséges, hogy más gyengeségek száma meg fogja tapasztalni, például gyenge vagy szennyezett érintkezők, deformált elemek és alkatrészek, amelyek hamarosan meghiúsulnak.

Az építési fenék javítása

Mint azt mondják, mivel már meg kellett szerelniük az eszközt, jobb, ha jobban diagnosztizálni kell, és szükség esetén frissíteni kell a designt. A cselekvések sorrendjének figyelembevétele, a szakemberek véleményének meghallgatásával önállóan javíthatja saját építőipari hajszárítóját, és nem keres egy speciális központot az ilyen berendezések javítására.

Gyakran a berendezés nem megfelelő működés miatt nem sikerül. Tehát, mielőtt bekapcsolná a hálózatot, figyelmet kell fordítanod arra a tényre, hogy a kábel nem csavart, különben a széklet jelenik meg.

Kötelező megismerkedni a gyártó ajánlásaival: mennyi időt lehet a berendezés folyamatosan működtetni, hogyan kell törődni, hol tárolni.

Az építési fenék javítása

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása