Az ESAB kesztyű áttekintése

Bármely hegesztő – védőkesztyűk némainak kötelező összetevője. Míg egy személy szikrákkal, olvadt fémekkel foglalkozik. A kesztyűk az ilyen veszélyes körülmények között megakadályozzák a kezek bőrének károsodásának kockázatát. Természetesen ezek nem hétköznapi termékek, hanem nem éghető és szuperálló anyagokból származó modellek. Olyan védelmi eszköz, amelyet az ESAB kínál. Tekintsük a márka tartományát.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Az ESAB kesztyű áttekintése

Sajátosságok

Az ESAB kesztyű szikrák, azaz különleges hegesztési modellek. A vállalat a hegesztéshez és vágáshoz berendezések és anyagok gyártására specializálódott. Ezért nem meglepő, hogy a márkavédelmi eszközök megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. A termékek tartósak, ellenállnak a mechanikai expozíciónak. Nem dörzsölnek, ne rohanjanak, nem könnyű vágni vagy átszúrni. Az anyag elleni kémiai hatás, magas hőmérséklet.

A termékek még akkor sem égnek, ha szikrák. Ugyanakkor nem gördülnek a hegesztő ujjainak mozgásait. Több kesztyű modell kiválasztása.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Választék áttekintése

Ívelt MIG

A termékek az emberi anatómianak megfelelő formát tartalmaznak. Termékanyag – sűrű valódi bőr. Van egy bélés a tenyérben és az oldalsó részeken. A varratok szegélyeznek. Van egy kevlarista feltűnő. Nagy ujjlenyom erősítés.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Hajlított tig

Ergonómikus, könnyű és kényelmes kesztyű anatómiai tervezéssel. A varratok Kevlarból készülnek.

A termékek ellenállnak a súrlódásnak.

Nagy teherbírású alumínium

A termékek puha bőr tehénből készülnek. Aluminined bevonat ellenáll a termikus hatás 1000 ° C-ig. A maximális megengedett hőmérséklet, amelynek közvetlen érintkezése egy kesztyűvel 250 és 500 ° C között változik (a modelltől függően). A modellt a Kevlar szál varrja. Van egy tűzálló FR anyagból készült bélés.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Nagy teherbírású

Ez a modell alkalmas komplex munkakörülményekre. Anyag – Tehén bőrvastagság 1,3 mm. Van egy puha bélés.

A hüvelykujj egy anatómiailag megfelelő szög alatt található, amely kiváló mobilitást biztosít.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Nagy teherbírású fekete

Super Legfelsőbb Split kesztyű. Ellenáll a nagy mechanikus terhelésekkel, varrott kevlar. A maximális védelem érdekében megerősített raklaprész.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Nagy teherbírású

Ezek szigetelt kétrétegű nagy szilárdságú kesztyű, amelyek alkalmasak nehéz munkakörülményekre. Nagy ujjlenyom erősítés. Prostrichka által Kevlar szál. A tenyér részén további védelem van. A mandzsetták belsejében van egy tűzálló pamut bélés.

A tenyéren belülről, a gyapjú varródik, jól felszívja a felesleges nedvességet.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Nagy vám

Az egyrétegű modell tehéntő bőrből készült, 1,3 mm vastagságú. Van egy hüvelykujj erősítése, Kevlara feltűnő, pálmavédelem. Mint az előző modellhez, a mandzsetta belseje tűzálló pamutból készül, és a pálma régió a gyapjúból származik.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Nehéz munkavállaló

A bőr tartós kesztyű alkalmas különböző munkákra. Van egy pamut bélés. Mandzsetta amplifikált.

A hüvelykujj helye megismétli a kéz természetes alakját.

Az ESAB kesztyű áttekintése

TIG BASIC

Ez tartós bőrből készült alapmodell. A gondos ergonómia biztosítja a működés kényelmét és a feldolgozott anyagot – védelmet.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Tig professzionális

Modell erősített hüvelykujjával. Vannak magas bőr mandzsetta (13 cm), kellemes az érintőképernyőn.

A speciális feldolgozás nagy anyagi stabilitást biztosít súrlódással.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Tig puha

Egyedi modell. A kesztyű vékony, de tartós kecske bőrből készül. Az extra hosszú mandzsettákat (13 cm) egy megerősített hüvelykujjával egészítik ki, amely megbízható markolatot biztosít. Varrás a mutatóujjon hiányzik. Ez növeli a termékek rugalmasságát, és ennek megfelelően növeli a kezek mobilitását működés közben.

Az ESAB kesztyű áttekintése

Tig supersoft

Ez az enyhe modell a gyűjteményben. Kiváló minőségű juhbőrrel rendelkezik. Minden varrás varrás a Kevlar szál. Hosszú mandzsetta – 13 cm.

A mutatóujjon lévő varrat hiánya biztosítja a maximális kényelmet és a mozgások szabadságát.

Az ESAB kesztyű áttekintése

A választott szérletek

Megfelelő modell kiválasztása a márkaválasztásból, figyelembe kell venni azokat a munkatulajdonságokat, amelyeknél a termékeket használják.

  • A hegesztés kemény körülmények között kétrétegű modellek alkalmasak. A plusz is Kevlar vonal lesz, növeli a termék erejét.
  • Ha a bőr hajlamos az irritációra, Kiválaszthat egy opciót puha béléssel a mandzsettákon és a tenyér részének belső felületén. A szövetréteg is az úton lesz, ha a kezek gyakran izzadnak. Az anyag felszívja a folyadékot, kivéve a kellemetlenséget.
  • Ha a magas hőmérsékletű gyakori és szoros kapcsolatot feltételezzük, Érdemes figyelmet fordítani az aluminizált bevonattal rendelkező termékekre. Fontos itt figyelembe venni a megengedett legnagyobb hőmérsékleti hatás (ezeket az adatokat a modellek leírása).
  • Ha az osztott szikra elleni maximális védelemre van szükség, Kesztyűt vásárolhat kiterjesztett mandzsettákkal.
  • Ha a munka különleges agilitást igényel, A legjobb választás lesz egy puha juh bőr modell. Ez biztosítja a képességét, hogy minőségi szinten vékony és finom hegesztési munkát végezzen.

Hegesztési kesztyűk áttekintése Nézze meg az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása