Az Ohropax füldugókról

A modern életben a legtöbb embernek különböző hangok és zajok vannak kitéve, mind napi, mind éjjel. És ha közben az utcán a külső hangokat ismerik, míg mi a munkahelyen vagy a saját lakás, zajok negatívan befolyásolja a munkaképesség és az alvás, zavarja egy teljes értékű tartózkodás.

Hogy megszabaduljon a külföldi hangok hatásától, sokan dolgoznak munkahelyi vagy szabadidős. Ezenkívül az ilyen eszközök használata nélkül azok, akik szakma kapcsolódnak a gépek és szerszámok munkájához, hangos hangzást, valamint vízi sportolók.

Az Ohropax füldugókról

Sajátosságok

Az első cég, szabadalmaztatott és kiadott fülbevaló a márkájában, a vállalat Ohropax, És ez történt 1907-ben. A Társaság továbbra is sikeres munkát folytat az alapok kibocsátására az idegen zaj hatása ellen, és jelenleg.

A világhírű márka alatt kiadott első termékek viasz, pamut gyapjú és vazelin keverékéből készültek. Ez a szabadalmaztatott keverék cég ma használja. Az ilyen füldugókat a termékcsalád címében állítják elő Ohropax Classic.

Az Ohropax füldugókról

A huszadik század 60-ban feltalálták az elsőt Szilikon modellek, Mivel az előzőek a forró szezonban tartják az űrlapot, és nem alkalmasak vízben való használatra. Tehát earnests vízálló és jó minőségű szigetelőanyag szilikon már aktívan használják a zenészek és az úszók.

Egy másik 10 év elteltével kiadta az elsőt Penropopy füldugók, amely több zajt abszorbeált, és kisebb nyomást gyakorol a fülhéjra.

Ma a poliszotroplakokból készült termékek nagyon népszerűek, bár a gyártási mesterséges anyag összetétele kissé megváltozott.

Az Ohropax füldugókról

Különböző választék

Most az Ohropax az egyéni gyártók egyik vezető vonala, amely az elnyelő hangokat jelenti. A gyártó termelését mind a szakosodott, mind a háztartás több szabálya képviseli.

Minden füldugó különböző anyagokból készül, különböző méretű és különböző szinti zajelbocsátás.

Az ilyen személyi védőfelszerelés megfelelő verziójának kiválasztásához meg kell ismernie a gyártó hivatalos honlapján bemutatott termékek körét. A legkorábbi típusokat a vásárlásra kínálják.

  • Ohropax Classic. A viasztermékek az alvás nagyszerűek. Átlagos szintje zajelszívó – akár 27 db, viaszból készült. Egy csomag tartalmazhat 12 vagy 20 db-ot.

Az Ohropax füldugókról

  • Ohropax Soft, Ohropax Mini Soft, Ohropax színe. Univerzális füldugó poliszotroplate. A közepes zajcsökkentés – akár 35 dB. Egy csomagban 8 többszínű füldugó (szín) vagy 8 semleges színezés (puha).

A mini sorozat alkalmas egy kis fül tulajdonosaira.

Az Ohropax füldugókról

Az Ohropax füldugókról

Az Ohropax füldugókról

  • Ohropax Silicon, Ohropax Silicon Tiszta. Univerzális modellek színtelen orvosi szilikonból. A hangok legfeljebb 23 dB-ig történő felszívása. 6 darabonként készült csomagolásonként.

Ebben a sorban bemutatjuk a fülbevaló Aqua sorozat, amely alkalmas vízi sportok.

Az Ohropax füldugókról

Az Ohropax füldugókról

Az Ohropax füldugókról

  • Ohropax Multi. Univerzális védelmi eszközök a zajos munkához. Szilikonból készült. Felszívja a zajokat 35 dB-re. Van egy világos színű, kábel felszerelve. A dobozban csak 1 pár fül.

Az Ohropax füldugókról

Hogyan kell használni?

Használat előtt meg kell ismerkednie azzal a utasítással, hogy minden egyes csomagban füldugó. Alkalmazás közben követnie kell a gyártó ajánlásait.

  1. Távolítsa el a csomagolóanyagokat.
  2. Helyezze a füldugókat a fülbe mosogatóba. Nem ajánlott a fülhallgatók túl mélyre merülni, hogy ne károsítsa a füldugót.
  3. Használat után óvatosan kell eltávolítania a bevételeket, tisztítsa meg és távolítsa el a tárolást.

Az Ohropax füldugókról

Az Ohropax füldugókról

Mivel a füldugók érintkeznek a fülszürke, ott van A baktériumok felszínén.

A betegségek kialakulásának megakadályozása érdekében a termékeknek állandó feldolgozást igényelnek speciális fertőtlenítő oldattal, alkohollal vagy hidrogén-peroxiddal. Ezenkívül lehetetlen beírni a por, a közvetlen napfény, más szennyeződések felületét.

A termékeket szorosan kell tárolni Claused kapacitás vagy különleges eset.

Az Ohropax füldugókról

A következő videóban megtekintheti a Sportoló Ohropax használatának vizuális példáját.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása