Az SLEBACH THAK-ról

A modern design egyik legfontosabb trendje, hogy különböző természetes faanyagokat használjon. Az OAK-ból készült slebes nagyon népszerűek, amelyek nemcsak kifelé néznek, hanem más jó tulajdonságokkal is rendelkeznek. A Slabov vásárlása előtt határozottan javasoljuk ezt a témát részletesebben, mert még szakemberek is nagy érdeklődés.

Az SLEBACH THAK-ról

Az SLEBACH THAK-ról

Sajátosságok

Az OAK SLEB a fa széles hosszanti vágása, vagy inkább a tölgyfa egész területe. Az ilyen alszatok masszív lemezek, a tölgy mellett, más értékes fákból készülnek. Azonban olyan tölgyek, amelyeket mindenekelőtt értékelik, jellemzőik miatt. Tartós, sűrűek és nagyon érdekes szerkezete van. Igen, és a tölgy maga is nagyon kopásálló, és a termékek mindössze száz évet szolgálhatnak, mert nem félnek a nedvességtől, és gyakorlatilag nem befolyásolják a gomba, ellentétben más fafajtákkal ellentétben.

A tölgyfa lemezekből készítsük össze a bútorok összetett részeit, valamint gyakran különböző belső megoldások független elemeként használják őket.

Az SLEBACH THAK-ról

Az SLEBACH THAK-ról

A tölgyből származó feldolgozatlan slebules tegye ki a fa összes szépségét. Minden itt igaz: természetes színátmenetek, az eredeti minta, a szuka jelenléte és a tölgyfa hordó kontúrjai. Azonban érdemes megérteni, hogy az ilyen faanyagok tisztességes mennyiségben is megtehetik, még a kezeletlen formában is. És a termékek, például a táblázat formájában, teljes állapotban lehetnek.

Nagyon fontos tudni, hogy a lemez vastagsága 50-150 mm-re kell lennie. A szélesebb SLEBA, annál inkább értékelik a kezelt mestereket, majd a vevők között.

Plusz a slabov termékei, hogy nem igényelnek óvatos ellátást. Számukra szükség van arra, hogy vigyázzon, mint bármely más természetes faanyagból készült termék.

Az SLEBACH THAK-ról

Az SLEBACH THAK-ról

Mi történik?

A kiváló minőségű SEB egy tömörfa tömb, ragasztott részek és érthetetlen vegyületek nélkül. A tölgy szélét általában nem kezelik, vagy éppen ellenkezőleg, hangsúlyozzák gyönyörű megkönnyebbülését.

A slobes nem csak a hosszirányú alvás, hanem a keresztirányú. A hosszanti ujjak a legnépszerűbbek és keresletet tekintik, gyakran a törzs legtartósabb részéből készülnek – az alulról.

De ugyanakkor a fa végétől kis hosszanti lándzsákat gyakran használnak kis bútorok vagy belső kiegészítők gyártásához.

Az SLEBACH THAK-ról

Az SLEBACH THAK-ról

A fő fajták közül a következő födém is megkülönböztethető:

  • Nyers.
  • Festett.

A feldolgozatlan lemezek tökéletesek a különféle belső megoldások és ötletek megtestesüléséhez. A jövőbeni feldolgozás során önállóan vásárolhatók meg, és megadják nekik a szükséges megjelenést, de gyakran az ügyfelek inkább közvetlenül feldolgozott és festett lemezeket választanak, amelyek kisebb problémát igényelnek.

Az SLEBACH THAK-ról

Hová használják?

Oak Slabov termékek különböző stilisztikai irányokban és belső térben használhatók. Az úgynevezett természetes és kezeletlen élű termékek nem régen beléptek a divatba, de gyakran nemcsak az otthonokban, hanem a különböző létesítményekben is telepítik őket.

  • Tölgy födémekből állnak, vannak asztalok. Bennük az SLB-t az asztal tetején használják. Természetesen előkezelt és őrlés, az összes szabálytalanság eltávolítása, valamint különleges védőréteggel is.

Az SLEBACH THAK-ról

  • Drága, modern, de ugyanakkor van környezetbarát asztalok tölgyfa lemezek, kiegészítve epoxigyanta és üveg. Az ilyen táblák lehetnek étkezési, valamint kis napló vagy kávé. Gyakran találkozhatnak a modern irodákban.

Az SLEBACH THAK-ról

  • A tölgyből készült slebov gyakran bár állványok, szekrények, ablakpárkányok és egyéb bútorok, köztük székek, padok, padok és székletek készítése. Mint néhány bútorrészek, például a fejlécek gyártása során.

Az SLEBACH THAK-ról

Az SLEBACH THAK-ról

  • Gyakran födém a természetes fából, kombinálva kövekkel és üveggel. Ma, a szekrény bútor található a szelet tölgy, és a lépéseket lépcsők még gyakran a legsűrűbb fa. A tölgy kopásállóságának köszönhetően gyakran az asztali tetejét a fürdőszobákban, valamint az egyedülálló asztali teteje a luxus konyhabútorok számára. És a megfelelő feldolgozással rendelkező ilyen munkalapok nagyon praktikusak lesznek.

Az SLEBACH THAK-ról

Az SLEBACH THAK-ról

A SLABA különösen gyakran szerezte meg a tervezőit, akik természetes és környezetbarát anyagokkal rendelkező belső tereket dolgoznak ki. kívül, A tölgyfa lemezek bútorai biztosan minden ház vagy apartmanok középpontjában állnak.

Az SLEBACH THAK-ról

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása