Az “Unió” csavarhúzókról

Soyuvence csavarhúzó – eszköz a Sturm termelési társaságból. Ez a vállalat a Hanskonner, Energomash, Baumaster márkák is tulajdonosa. A vállalat benzo- és szerszámok, termikus berendezések és egyéb eszközök gyártásával foglalkozik. Minden árut Kínában gyártják, Oroszország releváns minőségi tanúsítványokkal rendelkezik. A hazai piacon a “Unió” márka csavarhúzója jó igényt használ. Fontolja meg az eszköz alkalmazását, annak jellemzőit, előnyeit és hátrányait.

Az "Unió" csavarhúzókról

Usál hatókör

Csavarhúzó – Asszisztens, mint otthoni mester és professzionális építő. Ez az eszköz képes megkönnyíteni a feladatot a tulajdonosának. Például, ezzel gyorsan megragadhatja a megfelelő helyet a megfelelő helyen, anélkül, hogy különleges erőfeszítéseket alkalmazna. Fontolja meg, hogy milyen feladatok képesek csavarhúzót végrehajtani:

 • Csavarja be és csavarja ki a különböző kötőelemeket: öntapító csavarok, csavarok, csavarok és mások;
 • Húzza meg a dávozót vagy a horgonyt;
 • Gyorsan fúrhatja a puha és tömör fás fajtákat;
 • lyukakat készítsen fémlemezekben;
 • Végezze el a vágószálat.

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Ezzel az eszközzel gyorsan gyűjtheti a bútorokat, rögzítheti a gipszkartonot vagy a fémlemezeket a befejező munkák során, telepítse a kötőelemeket polcokra vagy karosszériára, és végezzen más munkákat.

Csavarhúzó – olyan eszköz, amely egy privát házban és a lakásban hasznos. Elengedhetetlen eszköz, ő lesz a szakmai építők számára, akik befejező javításokat végeznek. Bármi is legyen a munka, amit meg kell tennem a master, egy csavarhúzóval időt és erőt takarít meg.

Az "Unió" csavarhúzókról

Hatótávolság

A Soyuz cég fúróként termel. Az ilyen eszköz két üzemmódot támogat. Például csavarozható vagy kicsavarható lehet vele, valamint egy lyukat az anyagban. Ez a fúrási mód miatt lehetséges.

A SOYUZ védjegy felszerelését újratölthető és hálózati modellek képviselik. Jelentős különbségek vannak. Az akkumulátor beépített tápegységgel rendelkezik, míg a hálózatoknak 220 V-os hálózathoz kell csatlakoztatniuk a hálózathoz.

Az autonóm modelleknek számos jelentős előnye van, ellentétben a kábelekkel ellátott eszközökkel. Kisebb méretűek, aminek köszönhetően kényelmesek. Az akkumulátor eszköze még a mezőben is működtethető – töltött áramforrással, a teljesítményét több órán át megmentheti. Ezenkívül kényelmes számukra a nagy magasságú munka végrehajtása során.

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

A hálózati eszközök nem rendelkeznek mobilitással. Csak akkor működhetnek, ha a feszültséghálózathoz csatlakozik. Ez nem mindig kényelmes, mert néha a mestereknek elvégezniük kell a munkát a konnektoroktól. A hálózati csavarhúzók azonban számos jelentős előnyökkel rendelkeznek, amelyek miatt az ilyen modellek vevők. Fő pluszuk nagyobb számú fordulat. Ez a mutató az eszközök teljesítményét okozza. Ezenkívül a hálózati berendezés nem fél a fagytól. A külső feltételektől függetlenül megszakítás nélküli működést fog fenntartani, míg az újratölthető modellek nem működhetnek mínusz hőmérsékleten. A hálózatból működő csavarhúzók lényeges előnye alacsonyabb költségük (az autonómhoz képest).

Az "Unió" csavarhúzókról

Előnyök és hátrányok

Hálózati és újratölthető csavarhúzók – az “Unió” márka fúrásai vannak az előnyeik és hátránya. A berendezések előnyei közé tartozik a megfizethető ár. Más márkák eszköze (általában általában ismert) 2-3-szor drágább, de nem különbözik a műszaki előírásokban.

Egyéb felszerelések is magukban foglalják a kiterjedt tartományt. A cég kiadja a hálózati modelleket és eszközöket különböző típusú elemekkel. A lítium-ionot vagy a nikkel-kadmium elemeket áramforrásként használják. A széles választásnak köszönhetően mindegyik megfelelő modellt vásárolhat.

Az "Unió" csavarhúzókról

A csavarhúzók egyéb előnyei a következő jellemzőkkel rendelkeznek.

 • Megbízható, könnyű és ütésálló tok. Az “Unió” eszköz gyártása során a gyártó kiváló minőségű anyagokat használ, amelyek miatt az eszközök mechanikai stabilitása nő. Kísérletileg azonosította, hogy a berendezés megtartja teljesítményét, ha merev felületre esik, legfeljebb két méteres magasságból.
 • A töltésjelző jelenléte néhány akkumulátor modellen. Kényelmesebb működést biztosít – a varázsló mindig látni fogja a töltés egyensúlyát, és megtervezheti a munkát.
 • További funkciók támogatása. A legtöbb modell támogatja a fordított opciót, más módon fordítva. A funkció aktiválásával gyorsan csavarhatja ki a csavarokat, vagy húzza meg a ragadt fúrót. Egyéb fontos lehetőségek közé tartozik több munkamódszer, a patron azonnali megállításának lehetősége és a munkaterület megvilágítása.
 • Gumi fogantyúk olyan berendezések, amelyek csökkentik a rezgéseket és megbízható eszközt biztosítanak.
 • Elegáns design.
 • Jó teljes készlet. Az eszköz tartós eset áll rendelkezésre az eszköz tárolására és szállítására, biztonsági öv és bitkészlet.

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Svoy csavarhúzó tökéletesen megbirkózik a háztartási házimunkákkal. Ezt megerősíti számos tulajdonos vélemény. Szerintük az eszköz könnyedén, a munka kényelme, a hatalom, a hosszú akkumulátor töltése. A fogyasztók közé tartoznak a patronban, a rossz eszköz stabilitásának és a megbízhatatlan töltésjelző-leolvasásokban. Amint láthatod – a hátrányok nem olyan jelentősek. Általában az “Unió” csavarhúzó egy megbízható és tartós berendezés, amely megkönnyítheti az otthoni mester munkáját.

Az "Unió" csavarhúzókról

Népszerű modellek

A “Unió” védjegy alatt A költségvetési ár-szegmensben különböző műszaki paraméterekkel rendelkező csavarhúzók készülnek.

 • DSHP-3314L. Egy gyors észrevehető csavarhúzó, akkumulátortal, amellyel kényelmes, hogy korlátozott helyen dolgozzon munkát. Teljesen kíséri az eszközt. A berendezés motorja védi a túlterhelés elleni védelmet. Ez biztosítja a csavarhúzó folyamatos működését az intenzív munka során. A készülék előnyei kiemelik a kompakt méretét, a mobilitását, a fordított funkciót. Hátrány: nincs orsózár és tápegység jelző.
 • DSHS-3112E. Autonóm csavarhúzó lítium-ion akkumulátorral van felszerelve. Két sebességgel, gyors módosított patronnal rendelkezik. A munkaterület kiemelésének funkciója. A berendezések könnyű és tömörséggel rendelkeznek. Ütésálló műanyagból készült. A kiegészítő áramforrás hiánya, az akkumulátor kis játéka.
 • DUS-2165. Közepes ár szegmenshálózat. Nincs nagy teljesítménye, de ugyanakkor ideális a háztartási problémák megoldására. Van egy kényelmes bites csere rendszer, fúrási mód. A mínuszok tartalmaznak egy rövid vezetéket (2 méter) és kényelmetlen hozzáférést a kefékhez.

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Emellett népszerű modellek közé tartozik a DSHS-3320L modellek csavarhúzója, DSHS-3312L, DUS-2142. Mielőtt elindulna a boltba egy eszköz megvásárlásához, el kell olvasnia a paramétereket, amelyekre figyelmet kell fordítania az akvizícióra.

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Választási szabályok

Mielőtt megvásárolná, először is meg kell határoznia, hogy melyik csavarhúzó szükséges – hálózat vagy újratölthető. Az első könnyebb és kompakt az akkumulátor hiánya miatt, de aljzat nélkül nem működik, a második mobil, de nehezebb, és ennek következtében nem olyan kényelmes használat. Ha az akkumulátor típus van kiválasztva, akkor válassza ki az optimális akkumulátort. A SOYUZ cég lítium-ionnal vagy nátrium-kadmium-áramforrásokkal ellátott csavarhúzót termel.

A hazai eszközök gyakran vannak felszerelve az utolsó elemekkel. Ezeknek az elemeknek számos jelentős hátránya van. Például gyorsan kiürülnek, és rendelkeznek a “memóriahatás”. Ez azt jelenti, hogy csak a teljes mentesítés után fizethetők. Ellenkező esetben – az akkumulátor kapacitása észrevehetően csökken. A mínusz nagy toxicitást is tartalmaz. A nátrium-kadmium akkumulátorok előnyei kiosztják a teljesítmény fenntartása negatív hőmérsékleten és alacsony költséggel.

A lítium-ion akkumulátorok érzékenyek a hidegre. Alacsony teljesítménymutatókkal rendelkeznek. Az ilyen elemeket 3 ezerre számítják ki. Posztélők. Nincs “memóriahatás”. Ezek nem mérgezőek, összehasonlítva a nátrium-kadmium áramforrásokkal, és gyakorlatilag nem érzékenyek az önkiszolgálásra. Azonban drágábbak.

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Ha az önálló csavarhúzó van kiválasztva, akkor a legjobb, hogy előnyben részesítsen modellek két akkumulátorral (egyikük jön a készlet). Egy további akkumulátorral a mester nem fél a hirtelen akkumulátor lemerüléséből. Mindig képes lesz arra, hogy a lemerült tápegységet “teljes” -re cserélje, és folytassa.

Előírások

Az áramforrás típusától túlmenően fontos, hogy a vásárlás előtt vegye figyelembe a csavarhúzó technikákat. Mind az újratölthető modellekre, mind a hálózatra vonatkozik. A következő jellemzők különösen fontosak.

 • Nyomatéka. Ezt a paramétert NM-ben mérjük. A jelző meghatározza az eszköz teljesítményét. Ha szilárd anyagokkal (pl. Tégla vagy fém) dolgozik, akkor legalább 20 nm-es nyomatékkal rendelkező műszereket kell kiválasztania. A legfeljebb 15 nm-es jelzőkkel rendelkező berendezések illeszkednek, és csavarják le a csavarokat a fáról.
 • Forgási sebesség. Ez egy olyan mutató, amely meghatározza, hogy hány fordulat / perc lehet csavarhúzó. A legfeljebb 1300 forradalmak forgásának sebessége alkalmas a háztartási feladatok megoldására.
 • Erő. Minél magasabb ez a paraméter, annál kevesebb idő és erőfeszítés kell csatolni a master elvégzését.

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Az "Unió" csavarhúzókról

Az “Unió” csavarhúzó optimális modelljének kiválasztása fontos, hogy tartsa a készüléket a kezében, ellenőrizze a sima gombot a gombok átkapcsolásához. Az elme által választott eszköz végül szolgálhatja a tulajdonos, és nem, hogy hozza meg felelősségteljes pillanatban.

SOYUZ-3312L Csavarhúzó felülvizsgálata Nézze meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása