Bison pisztolyok a hab szereléséhez: A választás és használat jellemzői

Az építési és javítási munkákkal óriási mennyiségű anyag vonatkozik. Az egyik fontos a rögzítőhab. Saját sajátosságai vannak, így a pisztoly kiválasztása a hab alkalmazásához a fogyasztó számára fontos kérdés.

Jelenleg nagyon széles a pisztolyok tartománya a szerelési habhoz nagyon széles. Az egyik legnépszerűbb a “Bison” eszköz márka. Számos pozitív vevői visszajelzést szerzett az egyszerűség és az egyszerű használat rovására. A márka pisztolya segítségével lehetővé válik a kompozíció fogyasztásának növelése növekvő teljesítményével.

Usál hatókör

Ez az eszköz alkalmazható az építési, javítási és befejezési munkák különböző szakaszaiban. Ez egy nélkülözhetetlen asszisztens, amikor ablakokat és ajtókat telepít, segít a tető, az ajtó és az ablaknyílások szigetelésében. A vízellátás telepítésekor a légkondicionálók és a fűtési rendszerek tökéletesen össze vannak kötve a tömítéssel. Ezenkívül tökéletesen másolható hő- és hangszigeteléssel.

A bison pisztolyok segítségével könnyebb és kényelmesebb kitölteni a varratokat és repedést. Lehetőség van arra, hogy könnyen rögzítse a kis súlyú csempe a felületen. Ezenkívül ezeket a szerelési pisztolyokat a habhoz aktívan használják a különböző formatervezés javítására.

Hogyan vannak elrendezve?

A műszer alapja a törzs és a fogantyú. A hab jön a triggeren. Ezenkívül a pisztoly szerkezetében van egy adapter, amely a szerelvényt összekötő hab felszerelésére, valamint egy csavarbeállító csavarra van szükség. Úgy néz ki, mint egy szeleppel hordó.

Használat előtt a habosított hengeret az adapterbe kell felszerelni. Amikor rákattint a ravasztra, a hab belép a hordóba a szerelvényen keresztül. A mellékelt összetétel összegét a rögzítő szabályozza.

Nézetek

A márka pisztolyai mind szakmai, mind hazai tevékenységekben használhatók. Ettól függően, hogy a típusokra oszthatók.

A szakmai munka, mint modell eszközöket használnak, mint „Professional”, Expert „Standard” és a „Driver”. Az ilyen típusú pisztolyok teljesen lezártak, azok a hengerekhez vannak csatlakoztatva, amelyekhez a készítmény jön.

A “professzionális” modell fémből készült, szilárd kialakítású és teflon permetezéssel rendelkezik. A törzs rozsdamentes acélból készül. A retesz lehetővé teszi, hogy egyértelműen kiszámolja a mellékelt összetétel mennyiségét.

A mindennapi életben olyan pisztolyok modellje, mint a “mester”, “telepítő” és “Buran”. Van egy műanyag fúvóka, de nem adnak anyagi takarmányzárat. Nem túl kényelmes, mivel az anyag átvételének beérkezését nem lehet megadni, mint a szakmai partnerek esetében, ez nem lehetséges. Ezenkívül a műanyag fúvókák használatával a hab sokkal gyorsabban lefoglal, és nem teljesen eltöltött.

A fentiek alapján, valamint az árfajok jelentéktelen különbségének köszönhetően a szakemberek ajánlott olyan szakmai eszközök megszerzésére, amelyek sok előnye van a háztartáshoz képest.

Hogyan válasszuk ki?

Kezdjük, figyelembe kell venni, hogy a fémből készült szerszámok megbízhatóbbak és tartósabbak, mint a társaik. Ezért először is el kell döntenie, mennyire fontos ezek a jellemzők. Egy fémpisztoly, ellenőrizheti a szokásos mágnes segítségével. A Teflon bevonat a termék vitathatatlanná válik.

Szintén figyelmet kell fordítania a modell kényelmére és a jótállási időszakra. A pisztolyokat megvizsgálhatjuk és szétszerelhetjük a vásárlás előtt.

Fontos pillanatok súlya a termék, milyen simán mozog a ravaszt, amelyből a tű történik, akár a belső felületén a csomagtartó tökéletesen feldolgozott. Természetesen a termék nem lehet kár és hibák.

Önnek is el kell döntenie, egy darab vagy összecsukható pisztoly modellt. Az összecsukható eszközök előnyei vannak. Könnyebb fenntartani és javítani, ha szükséges, tisztítsa meg az eszközök maradványait sokkal kényelmesebbé válik.

A tisztítást speciális tisztítófolyadék segítségével végezzük.

Jobb, ha a tisztító ugyanaz a márka lesz, mint maga az eszköz. Elfogadhatatlan, hogy a pisztolyokat hagyományos csapvízzel mossuk. Különösen nehéz esetekben az acetont használhatod.

A tisztítást az alábbiak szerint végezzük. A tisztítószer csatlakozik az adapterhez, majd a hordó teljesen kitöltötte a készítményt. A folyadék 2-3 napig marad, majd eltávolítva.

Alkalmazási feltételek

Ha szükség van a kompozíció alacsony hőmérsékleten történő használatára, akkor előmelegíteni kell, optimálisan + 5-10 fokig. Van egy speciális hab alkalmas különböző éghajlati viszonyok alatt. A pisztolyt akár 20 fokig is fel kell melegíteni. A feldolgozandó felületi hőmérséklet -5 és +30 ° C között változhat.

Telepítési hab mérgező, így ha a munkát az épület belsejében tervezik, akkor ajánlott szellőztetni. Kesztyű és védőmaszkot kell használni az allergiás reakciók előfordulásának elkerülése érdekében.

A munka előtt a habosítóval rendelkező hengeret a pisztoly-adapterben kell rögzíteni, és hogyan kell rázni. A trigger megnyomása elkezdődik. Meg kell várnia annak következetességét, hogy normalizálja.

A habot a balról jobbról jobbra kell alkalmazni. Az anyagnak egyenletesen kell lennie. Ezt követően meg kell szárítani. Ha a hab lefagy, a réteg vastagsága nem haladhatja meg a 3 centimétert.

A márka eszközeit a tartósság és a mechanikai hatások ellenállása jellemzi. Lehet, hogy van egy teflon réteg és könnyű ház és teljesen lezárt. A korrekciós hab fogyasztás lehetséges egy rögzítő segítségével.

Az összes fém mechanizmus elemei rozsdamentes acélból készülnek. A pisztoly nem okoz problémákat, amikor összeszerel, karbantartani és javítás, egyszerű és könnyen használható. Továbbá a kétségtelen előny a gyártó modelljeinek rendelkezésre álló ára.

Amellett, hogy a csíkok felszerelésére a hab, a márka “Bison” gyártott pisztolyok a tömítőanyagok számára. Segítségükkel a szilikonnal dolgozik. A tervezés egy keret, egy fogantyú és egy ravasz.

Más modellek között szükség van a többfunkciós bison pisztolyokra, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy mind a tömítőanyaggal, mind a szerelési habokkal működjenek.

A pisztolyok összehasonlítása a hab rögzítéséhez lásd a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: