Bolgárok fordulatszámokkal: modellek, jellemzők, kiválasztási finomságok

Minden varázslónak van egy ilyen megbízható eszköz, mint szögletes csiszológép. Ezzel az eszközzel nemcsak kiváló minőségű vágóanyagot, felületi csiszolást, hanem élesített konyhai kést is végezhet. Mivel a lemez minimális forgatása bizonyos típusú munkákhoz szükséges, ajánlatos egy eszköz megvásárlása a forradalmak jelenlétével.

Sajátosságok

A szögletes köszörűgép az forog szabályozó egyetemes és multifunkcionális eszköz, amely megkönnyíti, hogy megbirkózzon bármilyen feladatot az építőiparban és a javítás. Az ilyen USH fő különbsége az a lehetőség, hogy függetlenül állítsa be a lemez forgásának sebességét a feldolgozott anyag típusától függően. A gyártók elektromos motorral rendelkező eszközt termelnek, amelynek hatalma 500-1500 W. Az üregek vágásához 800 W átlagos kapacitású gépeket választhat, ha az őrlés elvégzésére tervezett, javasoljuk, hogy előnyben részesítjük az erősebb modelleket, mivel az érintkezés területe az anyag felületével ebben az esetben feldolgozott.

Az ORM a forradalmi ellenőrzések teljesen biztonságosak a készülék használatával, mivel minden modell teljes körű védőrendszerrel rendelkezik, amely kizárja a sérülést. Sorolja fel a főt.

 • Sima indító eszköz. A szerszám sima működéséért a Start gomb megnyomása után. Ez az eszköz elvégezheti az aktuális korlátozó szerepét, amely kiterjeszti az eszköz élettartamát.
 • Biztonsági tengelykapcsoló. Abban az esetben, amikor az anyag feldolgozásakor a szögletes csiszológép meghajtása “enni” vagy címre kezdődik, ez a készülék vészleállást indít.
 • Vészfék. A szilárd anyag feldolgozásának végrehajtása, az eszköz mozgatható és kitörhető a kezekből. Állítsa le a lemez forgását 3 másodpercig segít a fékben.

 • Impregnáló tekercs speciális sminkkel. Mivel az anyag vágását és őrlését a csiszolópor megjelenése kíséri, a penetrációt a tekercs további feldolgozásával megakadályozzák védőréteggel. Ez elkerüli a rövidzárlat problémáit.
 • Hőszigetelés. Védje az eszközt az intenzív munka túlmelegedéséből.
 • Kiegyenlítő rendszer. A gép köröke egyenlőtlenül elrendezhető, majd az üresek feldolgozása során a készülék megjelenhet és a készüléket. A sima munka segít a különleges automatikus kiegyensúlyozásban.
 • Túlterhelés biztosíték. Ha a forgácsoló részt 160 fok feletti hőmérsékletre melegítjük, automatizálási munkálatok, és a lemez forgási sebessége először 200 fordulat / percre csökken, majd teljesen leáll.

Az ESM sebességszabályozással mérlegel 2-5 kg, teljesítményük a lemez átmérőjétől és a forradalmak számától függ. A mesterek olyan mini-modelleket használnak, amelyek alkalmasak a 115 és 125 mm körökkel való munkavégzésre. A fordulatszámok száma 10 000-ről 11 000 fordulat / perc. OSM a 115 mm-es körökkel, szabályként az anyagot legfeljebb 28 mm vastagsággal csökkenti, és jól illeszkedik a fa, csempék, porcelán és üveg csiszolásához. A 125 mm-es körökkel rendelkező készülékek a leginkább keresletnek tekintendők, mivel tökéletesen megcsélték a 30 mm vastagságú anyag felületi csiszolásával. Ha az acélcsövek, téglák és beton vágását és csiszolást kell végrehajtania, ajánlott 150 mm-es körrel ellátott eszközt használni, míg a fém feldolgozását nagy fordulaton kell elvégezni, és a kő – kisebb.

A vágólemez rögzítését egy grump-tone beállításban egy orsó dugóval és védőgomb segítségével végezzük, egyes modellekben is van egy önzáró rendszer. Ezenkívül a gyártók egy olyan burkolattal is felszerelik a szerszámot, amely védi a mestert a porból, szikrákból a szemében és a kör megsemmisítésében.

Mire van szükség?

Az anyag vágásának és őrlésének minősége közvetlenül az USM-ben lévő fordulatszámok sebességétől függ. Mivel a szilárd és vastag billenők jól vágják a maximális sebességet és az alumíniumot, éppen ellenkezőleg, amikor a fűtés megolvad, akkor a velük dolgozik, állítsa be a lemez forgásának sebességét. A munkamódok kezelése csak speciális vezérlővel ellátott modellekben található. Ez a szolgáltatás több esetben hasznos és használható.

 • A kő feldolgozásakor. Ez az anyag jól vágott és polírozott alacsony sebességgel, minden egyes kőfajta esetében a lemezfrekvencia külön van kiválasztva.
 • A törékeny felületek díszítésére gondos kapcsolatot igényelnek. Nagy sebességgel az ilyen termékek elronthatók.
 • A kör egy méretének cseréje során a másikba. Ebben az esetben a sebesség beállítása szükséges.
 • Ha koronák és lemezek munkájában használják, gyémánt permetezéssel. A túlmelegedés és törés elkerülése érdekében az üresek feldolgozását kis fordulattal kell elvégezni.

Ha a szerszámot csak a hengerelt műveletek elvégzésére tervezték, akkor nincs szükség a szabályozóra. A bolgár egyetemes alkalmazásával elengedhetetlen. Az USM sebességszabályozó rendszerét integrált áramkörök képviseli. Megbízhatóak a használat, a sima indító rendszerrel és egy konfigurált modullal.

Előnyök és hátrányok

A sarokcsiszológépek forradalmakkal az építési piacon hatalmas választékban kerülnek bemutatásra. A tervezési és technikai jellemzők jellemzői függvényében mind az előnyök, mind a hátrányok lehetnek. Tehát a háztartási modelleknek tömörsége és kis súlya van, de funkcionalitásuk korlátozott. Egy ilyen eszközben is csökkentett teljesítményt, működés közben gyorsan túlmelegednek, és állandó leállást igényelnek.

Ami a szakmai eszközöket illeti, nagy teljesítményűek, és további funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hosszú ideig használják a túlmelegedési mechanizmus nélkül. Az ilyen bokrok kiváló minőségűek, könnyen használhatóak, és mind vágó-, mind őrlési üresek számára készültek. Ezeknek a modelleknek a hátrányai a magas ár és a nagy súly, mivel az eszköz kerete és további komponensek tartós anyagból készülnek.

Az ESM fő előnye a forradalmak kiigazításával, a módosításuktól függetlenül, lehetőség van egy bizonyos üzemmód telepítésére. Ennek köszönhetően a készülék többfunkciós lesz, és lehetővé teszi különböző anyagok feldolgozását.

Modellek és jellemzői

A mai napig a forradalmakkal felszerelt sarokcsiszolók nagy igényűek. Ez a fajta eszköz jól illeszkedik a vágáshoz, polírozáshoz és csiszoláshoz. Az építési piacot az EMS képviseli, amelyet mind a hazai, mind a külföldi cégek gyártanak. Több márka modelljei jól bizonyítottak.

 • Bosch GWS 850 CE. Ez az eszköz kis súlyú, ami egyszerűsíti őket. A gép ereje 850 W, alkalmas márvány és gránit polírozására. A szerszámcsomag tartalmaz egy hat pozícióval rendelkező lemez forgási sebességét. A fordulatszámok minimális sebessége 2800, a maximum 11000 per perc, a fafeldolgozó géphez, használjon nagy sebességű speciális fúvókát. A gyártó továbbá kiegészíti a gépet fogantyúval, kulcsokkal, lemezekkel és alátétekkel a fúvókák rögzítéséhez.

 • Makita Ga5030. Ez a legegyszerűbb csiszológép (súlya 2 kg), amely az egyszerű háztartási munkákra szánt. Az eszköz használatával könnyedén megbirkózhat a különböző anyagok vágásához, csiszolásához és polírozásához. Hála a kiegészítő fogantyú, a workforum nagymértékben leegyszerűsödik, akkor telepíteni lemezek átmérője 115 és 125 mm ebben a modellben. A szerszám kapacitása 1400 W, a forradalmak kiigazítása miatt úgy vélik, hogy a professzionális modellek. Ezenkívül az ESM reteszelő blokkolással, sebességstabilizáló rendszerrel rendelkezik, hogy megvédje a készüléket túlmelegedésből, ajánlott rendszeresen kikapcsolni, ha intenzíven kikapcsolja.

 • Metabo WEV 10-125 gyors. Ezt a módosítást a fordulatszámok számának megváltoztatásának lehetőségét adják ki, és az 1200 W-os áramellátás fenntartásának lehetőségét, a kialakítás a túlterhelésektől elektronikus motorvédő rendszert biztosít. A vágási kör forgásának sebessége automatikusan megváltozik a munka típusától függően, és változó terhelésekkel rögzítve van. Az összes gyártott 125 mm-es gépek közül ez a modell a legjobb, sok sebesség és sebesség beállítás jellemzi. Az ESM biztonsági tengelykapcsoló és cserélhető kefék is van, amelyek lekapcsolódnak, amikor a tápegység feszültsége csökken. Ezenkívül a gyártó kiegészítette a szerszámot túlmelegedési jelzővel, stabilizálószerrel és hosszú kábellel.

Töltse ki a népszerű USM-ek áttekintését a forradalmakkal módosíthatja a Hitachi G13ss-eket. A nagy teljesítménymutatók miatt és a 150 és 230 mm átmérőjű lemezekkel való használatának lehetősége magas minősítést foglal el a berendezés típusai között. A készülék tökéletes a javítási és építési munkákhoz. Az eszköz vágható fémlapok vágása és daráló alkatrészek különböző anyagokból. A készülék megkülönböztető jellemzője keskeny rögzítés és kis súly, ami kényelmes munkát végez.

Tippek a választáshoz

Szög csiszológép fordulat szabályozó egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt eszközöket. Mivel ezt az eszközt különböző módosítások képviselik, majd a megfelelő választás a megfelelő választás mellett, vagy az eszköz nehéz. Először is meg kell határozni, hogy a készüléket háztartási vagy szakmai célokra alkalmazzák. Abban az esetben, ha ritkánt és egyszerű munkát terveznek, akkor egy kis alacsony robusztus autó illeszkedik. Egyidejű végrehajtására minőségi vágó és csiszoló anyagok a legjobb, hogy állítsa le a választás profi modellek.

Ezenkívül érdemes figyelmet fordítani az eszköz következő jellemzőire:

 • teljesítmény:
 • A forradalmak minimális és maximális száma;
 • További funkciók;
 • A szerszámmal használható lemezparaméterek.

Fontos kritérium az eszköz gyakoriságának kiválasztásakor. Az állandó és intenzív munkákhoz olyan modelleket kell vásárolni, amelyekben a külső tok tartós fémből készül, és sárgaréz betétekkel egészül ki. A csővezeték telepítésekor kívánatos, hogy a víz és a szennyeződés maximális védelmének maximális szintjét alkalmazzák.

Hogyan kell használni?

Annak ellenére, hogy az ESM modellek a forradalmak szorosak, még mindig megfelelő ellátást és működést igényelnek. Ezért rendszeresen szükséges a munkafúvókák cseréjéhez és a kapcsolattartó kefékhez, adjunk hozzá olajat egy sebességváltóban, és tisztítsa meg a motortéret a szennyezésből. Ezenkívül a szerszám műszaki tesztelését is biztosítják; azt legalább havonta egyszer kell elvégezni.

A lemezcsere során a készüléket ki kell kapcsolni, blokkolja a sebességváltó gombot, majd távolítsa el a régi fúvókát, és tegyen egy újat, szorosan nyomja meg egy anyával. Az olaj kitöltése egyszerűen: Ehhez távolítsa el a sebességváltó fedelét, és nyomja meg a rögzítőcsavarokat. Ami a testet porból történő tisztítását illeti, porszívóval hajtjuk végre.

Az EMS-vel való együttműködést minden biztonsági előírásban kell elvégezni. A mester védőkesztyűt, szemüveget vagy pajzsot kell viselni. Lehetetlen elkezdeni az anyagot törött vagy repedezett lemezzel, mert sérülést okozhat. A vágólemez csiszolása is megengedett, és a vágás – beiratkozott.

A különböző anyagok vágásához és polírozásához bizonyos sebességet igényel a lemezen, KÜLÖNLEGES AUTOMATIKUS SYSTRE használatával állíthatók be, amelyet a házon a karon hajtanak végre. Így könnyű csökkenteni vagy növelni a fordulókat. Ezenkívül nagyméretű lemezek segítségével csökkentheti a forgalmat.

Hogyan készítsük magukat, hogy magadat hozza létre a bolgár fordulatokhoz, nézze meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: