Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

Bosch Jackhammer – elengedhetetlen asszisztens az építkezésen vagy a lakás javítása és otthoni javítása során. Mi az eszköz, és mely módosítása a JackHammers gyárt egy Bosch márkát, tegyük ki.

A gyártóról

Bosch a leghíresebb védjegy, nem csak az országunkban, hanem a világon. Németországban alapították a XIX. Század végén. Napjainkban a vállalat által gyártott termékek között van egy hatalmas áruk az autóipar számára, háztartási készülékek, építőipari gépek és eszközök.

Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

Előnyök és hátrányok

Bosch jackhammer – Ez egy kézi eszköz, amely különböző anyagokat osztott meg. Ez az eszköz képes elpusztítani aszfaltot, beton, üledék sziklákat. Munkája a vágás időszakos mechanikai impulzusaiban rejlik, amelynek az anyag felosztása. Néhányat a pneumatikus kalapácsnak a szegélyezéshez hívják. De teljesen különböző eszközök.

Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

A kibaszott kalapácsok számos előnye van.

 • Jó minőség. A JackHammers, mint az egész Bosch technika, felülmúlhatatlan minőségű. Az eszköz hosszú ideig működő állapotban lesz.
 • Jótállás. A gyártó 36 hónapos garanciális időszakot telepített ezen a terméken. Ez az idő elég ahhoz, hogy azonosítsa a gyári házasság és a javítás szabadon vagy teljesen cserélje ki az eszközt az újnak. De ezek a problémák a JackHammers Bosch-val elég ritkán merülnek fel. Az üzletek néha csak egy évre garantálják a garanciát.

Ha legfeljebb 36 hónapig terjed, akkor a vásárlás dátumától számított 14 napig regisztrálja a készüléket a Bosch hivatalos honlapján.

Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

 • Szolgáltatás. Hazánkban, a Bosch technikával működő szervizközpontok meglehetősen széles hálózata. Ez lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb időn belül javítani az eszközök nélkül eltöltött idő a logisztika, valamint a vásárlás eredeti fogyóeszközök, mint a kefe a motor, vagy gyűrűk és dugattyúk.
 • Kis rezgés. Sokk mechanizmusa optimalizálva van az oldalsó és a fő fogantyúk elválasztása miatt, ami csökkenti az üzemeltető kezének megtérülését.
 • Hatalmas kiválasztás. A Bosch kiegészítő kalapács vonalban mindig megtalálja az Ön számára működő funkcionális modellt.

Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

A JackHammers hátrányai csak az eszköz értékét tartalmazzák, ami valamivel magasabb, mint az orosz és a kínai analógoké. De az ár kombinációja a minőség, valamint a garancia 3 év alatt meglehetősen indokolt.

Nézetek

A Bosch Jackgymmers háromféle munka elvére osztható.

 • Elektromos. A készülék 220 V-os hálózatból működik. Ez megköveteli a kimenet kötelező hozzáférhetőségét a munkahely közvetlen közelében.
 • Újratölthető. Az akkumulátor telepítve van az eszközbe, köszönhetően, amelynek a motor teljesítménye. Az ilyen készülék elegendő távolságot nyithat meg az elektromos hálózattól, csak előre kell töltenie az akkumulátort.
 • Pneumatikus. Egy ilyen eszközben nincs motor, és a mechanizmus aktiválódik, mivel a pengék a tok belsejében vannak felszerelve, ami a sűrített levegő áramát okozza. Az ilyen eszköz hátránya a kompresszor csatlakoztatása. De a készülék sokkal kisebb, mint más fajok modelljei.

Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   És a Bosch Jackgymmers több súlycsoportra osztható.

   • Tüdő. Az ilyen eszközök tömege nem haladja meg a 6 kilogrammot. Általában az apartmanok és otthonok javítása során alkalmazzák. Képesek elpusztítani a nem túl sűrű anyagokat, mint a levegőztetett beton.
   • Középső. Ez a típus már legfeljebb 10 kg-ig terjedhet. Kényelmesek a függőleges struktúrákon való munkavégzéshez is, de már tartósabb anyagokat is bízhat, például Monolitith.
   • Nehéz. Az ilyen típusú eszközök tömege elérheti a 30 kg-ot. Ezek különösen nehéz körülmények között vannak. Vízszintes síkokra alkalmazzák, például ha szükséges, szüntesse meg aszfalt bevonatot vagy betont.

   Hogyan válasszuk ki?

   A Bosch Jackhammer kiválasztásához meg kell határoznia a következő kérdéseket.

   Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   Ahol fogod használni?

   Ha a terület nincs villamosítva, akkor csak az akkumulátor modellt illeszkedik. Ha a hálózat közelében dolgozik, bármilyen típusú eszközt választhat.

   Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   Milyen mennyiségű munka?

   Az akkumulátor modell kiválasztásakor figyeljen az akkumulátor kapacitására. Ebből a jelzőtől függ az eszköz működésétől.

   Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   Ha a munka hatóköre van egy nagy, akkor jobb választani a hálózati modelleket, és ahol nincs áram, a generátor használata.

   Mit tervezel osztani egy jackhammerrel?

   Inkább lágy anyagok, mint például a habblokkok, a gipszkarton, akkor választhat Jackhammers kis teljesítményű.

   Ha egy csúcskategóriás betonhoz vagy aszfalt bevonattal kell dolgoznia, akkor nagy teljesítményű jackhammernek van szüksége.

   Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   Milyen pozícióban fog működni?

   Ha a lakás felújítását tervezi, amikor a fő munka a falakon történik, akkor kis súlyú eszközre van szüksége, amely kényelmes a súlyért. Ha meg akarja szakítani a pályákat vagy az alapítványt, akkor itt a készülék további súlya “On Hand”.

   Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   Mennyit vársz?

   A Bosch Jackgymmers költsége meglehetősen változatos, és függ az eszköz funkcionálisjától, annak konfigurációjától, valamint a műszaki jellemzőktől. A választáshoz először határozza meg azt a költségvetést, amelyet ezen az eszközön tölteni, és ennek alapján válassza ki a modellt a legnagyobb funkciók és opciók közül.

   Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   Modell tartomány és előírások

   A Bosch JackHammers modelltartománya meglehetősen széles. Tekintsük több legnépszerűbb modelleket.

   • GSH 11 E. Szakmai modell, amelynek kapacitása 1500 W és súlya több mint 10 kilogramm. A bipper teljesítménye 490 kg beton / óra. Erős erő 16,8 j. Képes a forradalmak számának beállítására. Az ilyen szerszám könnyen összetörhet a cement, a beton, aszfalt és a kő. Alkalmas mind vízszintes, mind függőleges síkban. Működik a hálózatból. Megállási gombja van, amely megakadályozza az eszköz jogosulatlan befogadását. A módosítás síkkal – lapos vésettel van felszerelve, 40×2,5 cm, egy szalvéta az ellátáshoz, egy kenőanyaggal és egy kényelmes tárolóhoz. A műszer költsége 43 000 rubel.

   Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   • GSH 16-30. Ez a modell a maximális teljesítmény a márka eszköze között. Körülbelül 13 tonna beton naponta. A modell 1750 W-on van ellátva. Annak ellenére, hogy a műszer meglehetősen nagy súlya, amely 16,5 kg, a Jackhammer ergonomikus. Az előző modellhez azonos felszerelés. Érdemes ezt az eszközt körülbelül 70 000 rubel.

   Bosch JackHammers: Jellemzők és modellek

   Vélemény

   Vélemények a Bosch Jackhammers-ről Nagyon jó. A tulajdonosok azt mondják, hogy ez a technika megbízható, kiváló minőségű és tökéletesen másolja a feladatát. A mínuszok között csak a szerszám maga és egy horgonytartalék alkatrészei vannak.

   A Bosch kiegészítő kalapácsok áttekintése Törli a következő videót.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása