Bróker fémprofil a gipszkarton alatt

  A rudat, vagy a firmware-t ma az eszköznek nevezik, amelynek funkciója a fémtermékek és profilok rögzítése a gipszkarton vagy más arcú anyagok alatt. Bárki, aki kockáztatta, hogy javításokat készítsen, függetlenül tudja, hogy a gipszkarton telepítéséhez a fémtermékek acélszerkezetei először vannak felszerelve.

  Számos vélemény van a kötőelemek eszközeiről. A legtöbb mester általában önálló csavarokat vagy csavarokat használ. Az ilyen műveletek elvégzéséhez csavarhúzó vagy elektromos fúró különböző fúvókákra van szükség, valamint az önmegkapcsolás tisztességes számát.

  Az ilyen módszer alternatívája a fémtermékek ága speciális eszközökkel / eszközökkel. Annyira hívják – a gipszkarton alatti fémprofilok.

  Ami?

  Ma a gipszkartont szinte bármilyen javításban használják. Azt használják, amikor a partíciók épülnek, munkaterületek, képzési osztályok vagy lakossági szobák. A görbült többszintű mennyezetek készítése, burkolat és a gipszkarton falak felszerelése – ez csak egy kis része a hatókörnek. Megkönnyíti és felgyorsítja a munkát olyan közös és kényelmes eszköz, mint egy fémhűtő gipszkarton alatt.

  A gipszkarton partíció vagy fal felszereléséhez különböző eszközökre van szükség: kézi / elektromos csavarhúzó, különböző csavarhúzók és különböző kötőelemek. A fém-profilú berendezések sokat segítenek a gipszkarton lapok és fémsínek rögzítésében. Ha használjuk, akkor önálló csavarok vagy más kötőelemek nélkül is tehetsz.

  A firmware három fő módosítása gyakori:

  • Kézi kézikönyv kézi modell.

  • A megerősített modell az osztó szakmai módosítása a munkakartalmak cseréjének lehetőségével. Úgy tervezték, hogy egy komplex forma profiljával dolgozzon, ha szükséges a fizikai erőfeszítések használata.
  • Szakmai modell többlépcsős diszpergálásokkal.

  Az utolsó módosítás magasabb költséggel rendelkezik, és sok súlya és mérete van. A felhasználás hatóköre olyan tárgyak, amelyek nagy mennyiségű javítási munkát igényelnek. Ahhoz, hogy működjön, bizonyos tudás és gyakorlati készségekre van szükség.

  Hogyan kell dolgozni egy eszközzel?

  Mivel könnyű használni a rudat, A használatra vonatkozó utasítások rendkívül egyszerűek lesznek:

  • A csatlakoztatott részeket egymással átfedjük;
  • A vegyületük területe a berendezés munkaterületére indul;
  • A fogantyúk kattintanak.

  A kapott bontás Csatlakoztassa az alkatrészek felületét. Senkers (a savanyú formák alakja) Ennek eredményeként a fogantyúk információit egy bizonyos típusú szélű lyukat csinál. Az élek hajlítása és összekapcsolása, hogy javítja a kötőelemeket. A lyukasztás teljes rétege korlátozza a vastagság (0,55-1,5 mm) és az átmérő, amely az elmozdulás átmérőjétől függ – 2-5 mm. A kézművesek használhatók a csiszolás eltávolítására.

  Jellemzők és előnyök

  A gipszkartonból álló lapok felszerelése két fő lehetőséget javasol a rögzítéshez:

  • ragasztás ragasztóval;
  • Fémkeret.

  Az utolsó út, természetesen bizonyos mértékben a “kelet” a szoba hasznos szabad területe, de a Masters inkább használja. Az opció kiválasztása optimális ahhoz, hogy szilárdan rögzítse az útmutatókat egymással. Ez a vegyületnek maximális ereje és megbízhatósága más módszerekhez képest.

  A Bouncer alkalmazásával sokféle véleményt fejez ki. Valaki úgy ítéli meg, hogy a javítás során szükséges alapvető szükséges, és valaki úgy gondolja, hogy ez így bármit is kötődik a gipszkartonhoz – a nagyság teteje.

  A legfontosabb dolog, amit az osztó értékelnek, a hardver hiánya a kötőelemekhez, azaz:

  • Ez önálló csavarok / csavarok használata nélkül termel, ezért nagyméretű anyag és időtartam van;
  • Mivel az önálló csavarok / csavarok használata nem feltételezhető, a rúd használata jelentősen megmenti a finanszírozást;
  • Kizárták az extra lyukakat a gipszkartonban és a profilban;
  • Maga az anyag nem deformálódott, nincsenek surrok, hornyok, bármilyen érdesség;
  • Ha nincs szükség cserélhető munkaterületek megvásárlására (bélyegek, ütés) egy brókerre – ez is megtakarítás, mivel nem szükséges pénzt költeni a vásárlásukra;

  • A csavarozó csavar kiemelkedésének hiánya miatt a levágó levele a profilhoz közelebbi;
  • Nincs szükség a villamosenergia-hálózatra az elektromos eszközök csatlakoztatásához;
  • A kis virágot egy kézzel használják;
  • A testtest alakja széles körben változik, és nagymértékben függ a gyártó cégének fejlődésétől;
  • A működési műveletekkel csak a fogantyú nyomásához szükséges fizikai szilárdság szükséges;
  • A kiváló minőségű virág megbízhatóan összekapcsolja a felületeket.

  Lehetetlen nem mondani az ellenkező tábor támogatói véleményéről – azok, akik nem fogadják el ezt a fajta vegyületeket. A fent említettek a rúd minőségét, az aggodalmak egy részét igazolják, mivel az alacsony minőségű zseblámpa nem tud megbízható kapcsolatot biztosítani.

  Fajták

  A funkcionális feltételek szerint a fúrók a következő fajtákra vannak osztva:

  • Alacsony szálú típusú A bouncers népszerűbb, mert olcsóbb költségek és kényelmesebb felhasználásra, ha azt mondják, hogy a javításokról van szó, amelyeket alkalmanként végeznek;
  • Erősített változat A firmware kényelmes a kisüzemi javítóművesek munkaszélyságához, ha a hazai és gazdasági helyiségekben dolgozik;
  • Szakmai virág kell használni a nagyméretű projektek megvalósításában, nagy mennyiségű feliratozással, a helyiségek partícióinak telepítésekor.

  Az ilyen eszközök első két típusa vonzó alacsony költségű és viszonylag kis méretű. A harmadik csoportfajok is előnyei vannak – sokáig működtethető, több funkciót is végezhet. Szintén kazetta, rugalmas, tűhengerek segítségével.

  Kis megjegyzést kell készíteni: néhány osztót használnak az ugyanazon gyártó profiljával való munkához, illetve nem nevezhető univerzálisnak. Ezért, mielőtt megvásárolná, meg kell határozni az alkalmazandó profiltípusokat, valamint a szerszámok és fogyóeszközök gyártóját.

  Tippek és ajánlások

  Tudnia kell a következőket:

  • Lyukak vagy kiváló minőségű tartó létrehozásához csak a fémtermékek megfelelő vastagságára szánt szerszámot kell használni;
  • A törés esetén tilos az alkatrészek és a kötél éles elmozdulását tenni, mivel ez a vágási terület elégtelen minőségéhez vezet;
  • tilos a bontás fokozására szolgáló eszköz megverte;
  • Állítsa be az istállót csak a 900-as pozícióba a csatlakoztatott anyaghoz;
  • A fémtermékek porlasztásában is, ahol a profil nőtt, a hornyok tilos;
  • A barbecue csuklópántok csatlakoztatása rendszeresen kenést kell alávetni a megfelelő típusú kenőanyaggal.

  Szükséges, hogy egy fém-malomban zseblámpát gipszkarton, megfelelő csak a paramétereket és vastagsága a fém, amelyek célja az, hogy. A működési szabályoktól való eltéréssel a korrektor élettartama csökken, vagy ez vezet a kudarchoz.

  Gyártók

  Az épületkereskedelmi hálózatok különböző gyártók (firmware) gyártói termékeit kínálják. Természetesen mindegyik márka saját szerszámváltozatot kínál bizonyos előnyökkel és hátrányokkal.

  Knauf

  Ez az építési leltár kényelmes felszerelés horganyzott állványok a gipszkartonhoz. A kullancsok segítségével a GLC jelölését megkönnyíti, és a kötőelemeket szabályozzák. A fogók lehetővé teszik, hogy a gipszkarton függőleges helyzetben tartsa a falakat, átviteli lapokat ebben a helyzetben, és helyezze a lapos felületeket. Knauf Broker strukturálisan egyszerű és hatékony.

  A Knauf törés egy ilyen eszköz legkevésbé bonyolult példái, és csak három szerkezeti eleme van:

  • “szivacsok” és rögzített fogantyúval felszerelt tartó;
  • A második kinyitott fogantyúnak van beépített sebességaránya;
  • Munkaeszköz (mérkőzés).

  Ez egy nagyon egyszerű eszköz, vízvezetékként használható, ha a mennyezeti felületen lévő profilt csatolunk. “Stankange” elég erősebb ahhoz, hogy felfüggessze az elektromos fúrót vagy egy másik leltárt, ami szükséges, amikor dolgozik.

  Knipex

  A Németországból származó hibaüzedezők kiváló ajánlásokat mutatnak az építési piacok és a vevők. A Tick Adatok célja – Fémtermékek rögzítése a fém alkatrészek hajlításával. Könnyen használhatják a házi készítményt a tőke javításokért, ha a csavarok és más kötőelemek használata nem biztos, akkor sokkal produktívabb munkát végez.

  Ennek csak egy kézzel dolgozhatunk. Az ilyen firmware-t fémprofilhoz tervezték a gipszkartonhoz és a fémhulladékhoz akár 1,2 mm vastagságig.

  Mátrix

  A márka eszköze nagymértékben megkönnyíti az összes típusú munkát kezdőként és szakemberként. Megjavítja a vezetősállványokat vagy a mennyezeten lévő vezetőket a javítás során. Hasznos konstruktív kiegészítés – Szögletes szögprofilok vágására, hajlítására és kialakítására szolgálhat.

  Miután megvásárolta a gyártó gipszkarti profilját, elfelejtheti önmagát / csavarokat, helytelen telepítést és számos opcionális lyukat, amelyek csökkentik a szerkezet erősségét. A mátrix márkájú eszköz híres arról, hogy hatékony, kopásmentes, ellenáll az agresszív környezetnek, a használat időtartama és a megbízhatóság jellemzi.

  Jellemzők:

  • Áttört réteg – 0,6 mm;
  • Méretek – 250 mm;
  • Tömeg – 1,75 kg;
  • A bélyegző az U-8 szerszámacélból készült;
  • Kezelje az anyagot – gumi;
  • az egyik kéz használatának lehetősége;
  • Kínában gyártott.

  Jellemzői a lyukasztás: tisztaság, nincs sorja, két rejuvenable szirmok mindkét oldalon, nem mélyedéseket.

  Stanley

  Stanley megszerezte a különböző típusú eszközök tisztességes és megbízható gyártójának hírnevét. Ugyanazok a definíciók között tulajdonítható és megerősíthető. Alkalmazási területek: háztartási és ipari raktárak, szobák összeszerelése, építése, javítása és felújítása. Szintén arra törekedett, hogy rögzítse a gipszkarton lemezek U-formájának kereteit.

  A zseblámpa egy erős átviteli mechanizmust, felszerelt mozgó ergonomikus markolat-karokat gumírozott felületek, így a munka, másrészt pedig ez egy fontos árnyalatot, ha javításra van végezni anélkül, hogy vonzza a kívülállók. Funkcionálisan fontos kiegészítés – egy záró konzol-fixátor, mint azok, amelyeket a lyukakban használnak. Ez megakadályozza a fogantyú hirtelen traumás rendellenes nyitását, és kizárja a sérülést a hajtogatott helyzetben, amikor az eszköz nem működik.

  Jellemzők:

  • áttört réteg – 1,2 mm;
  • Méretek – 240 mm;
  • Súly – 730 g;
  • A munkafelület oxidált acélból készül;
  • védőfehér lakkgal borított;
  • Kezelje az anyagot – gumi;
  • az egyik kéz használatának lehetősége;
  • Kínában, USA-ban, tajvani.

  Az osztó hatásálló, ellenáll az agresszív savaknak és az lúgoknak, amelyek jelentősen növelik a hasznos időt.

  “Bölény”

  Ismerje meg az orosz termelés szakmai rivűrőjével való ismeretét azzal, hogy a horganyzott régiók gyors ragasztására szolgál-e a vastagsággal 1 mm-ig. A “bison” alkalmazási területe – Telepítési munka az építés és a felújítás során. A csatlakoztatási szilárdság az 1,5 mm-es lyukak törése és a két szirmok későbbi hajlítása. A csavarok / öntapító csavarok nem használhatók.

  A virág cserélhető bélyegekkel van felszerelve, amelyek nagy szilárdságú acél márkájúak. Fogantyúk vannak gumi. A rozsda védelme horganyzott felületekkel van ellátva, ami fontos, ha magas páratartalmú körülmények között dolgozik.

  Jellemzők:

  • Áttört réteg – 1 mm;
  • Méret – 250 mm;
  • Tömeg – 800 g;
  • Bélyegző – szerszámacél U-8;
  • Kezelje az anyagot – gumi;
  • az egyik kéz használatának lehetősége;
  • Oroszországban, Kínában.

  A riveternek jó fokú kopásállósággal rendelkezik, jelentős a működési időtartam, a megnövekedett megbízhatóság megkülönböztetése.

  Még mindig számos eszköz gyártók pozitív visszajelzést kapnak az orosz piacon: Topex (legnépszerűbb modellek +350, 43E100, 68 mm), Fit, Matrix, Hardy, Makita, Santool, Sparta. Majdnem mindegyik ugyanabba az áron és specifikációk alá esik, és megközelítőleg ugyanolyan népszerűséggel rendelkezik a vásárlók körében.

  Következésképpen azt mondhatjuk, hogy a gipszkarton panelek fémtermékei modern eszközök az építők, a javítás mesterek és csak házi készítésű kézművesek számára. Segítséget igényelhet, viszonylag könnyű visszaváltani és szigetelni a gipszkarton falát, jumper vagy többszintű mennyezeti bevonatot.

  Ha egy rigot használ, elfelejtheti a kényelmetlen és finom kötőelemeket és alkatrészeket, a törött csavarhúzókat és a kézi sérüléseket a nem megfelelőségi biztonság miatt.

  A következő videóban tekintse meg a fémprofil rendszerének áttekintését a gipszkarton alatt.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: