Cross-traft csavarok

A különböző telepítési munkák elvégzése nagyszámú különböző kötőelem szükséges. A széles körben elterjedt használat megtalálta az összesféle csavart. Jelenleg speciális kötőelemeket termelt krumpiform slotokkal. Ma beszélünk arról, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, és arról, hogy milyen területeken használható.

Sajátosságok

A kereszt alakú csavarok a menetes termék a fém rúd teljes hossza mentén és egy kis félkör alakú fej mellett, a keresztadós csavarhúzóval. A fej a forgó nyomaték átvitelének helyét szolgálja a szerszámból. A felületén található nyílás, nagyban leegyszerűsíti a rögzítőelemek csavarozását.

Az ilyen kötőelemek minőségére, méretére és egyéb paramétereire vonatkozó követelmények megtalálhatók a GOST 7048-2013.

kívül, A termék minőségét a német DIN 7985 szabvány megerősítheti. Az ilyen típusú csavarok megbízható kapcsolatot biztosítanak. Ezek egy univerzális nézet rögzítése, így mind az elkészített menetes lyukakban, mind a sima ülésekben szerelhető.

Ezek a keresztes csavarok különböző fémekből készülhetnek. De leggyakrabban a rozsdamentes acélból előállított modellek találkozhatnak. Ezek a legmegbízhatóbbak és ellenállnak a külső hatásoknak. Gyakran kapcsolódunk olyan struktúrákon, amelyek a szabadban kerülnek elhelyezésre, mivel egy ilyen fémbázis nem fél a hőmérséklet-különbségektől és a páratartalmtól.

Néhány minta sárgarézből vagy egyszerű acélból készül.

Mindezeket az anyagokat olyan speciális védőoldatokkal borítják, amelyek megakadályozzák a korrózió kialakulását a felületen.

Általában ezek a modellek önközpontúak, amelyek megakadályozzák a keresztcsavarhúzó munkakörének készségét a csavarozás folyamatában, így könnyen kezelhető ilyen kötőelemekkel.

Mi történik?

A csavarok különböző típusúak lehetnek. A fej típusától függően különböznek egymástól. Ezek közül kiemelheti a következő modelleket.

  • Beállítások titkos fejjel. Ezek a termékek, ha a csavarozás el van rejtve az anyagban. Az ilyen kötőelemek szinte nem lesznek láthatóak, a design megjelenése nem fog elrontani. A mintákat egy titkos fej leggyakrabban használt felhelyezésekor lapanyagok jelentős vastagságú fém keret szerkezetek. Ha ezt a típusú csavart használod egy nyílással, akkor a lyuk anyag felületén előformálni kell a lyuk anyag felületén. Hogy a fej fejének síkja a síkalap síkjának szintjén található.

  • Modellek félkör alakú fejjel és sajtolómosó. Ezeket a fajlagos csavarok fajtáit jobban használják a vékony lemezek fémkerethez való rögzítéséhez. Ilyen rögzítőelemek, amelyek egy további présmosóval rendelkeznek, védik a levélszerkezeteket a deformációktól és a rögzítőhelyek más károsodásából, és növelik a rögzített anyagok közötti érintkezés felületét is.

  • Modellek félhengeres fejjel. Az ilyen kötőelemek használhatók a levél fémszerkezetek csatolására és függésére más fémkeret anyagokhoz. Ezek az elemek lehetővé teszik a késztervezés esztétikai megjelenését, nem fogják elrontani az általános designt.

  • Modellek egy félig lábfejjel. Ezek a minták a kötőelemekhez kívülről hasonlóak a hagyományos érdemekhez, de a felső rész nem teljesen lapos, kissé lekerekített. A kötőelemek a kötött anyagokba kerülnek, a külső részben a készülék kis része lesz. Egy speciális műanyag dugót helyez el, amely védelmet nyújt a fémből a korrózióból, emellett ez a kiegészítő elem elrejti a csavar fennmaradó részét.

A csavarok különböznek egymástól a szálatól:

  • A kúpos metrikus faragványokkal rendelkező minták népszerű lehetőségnek tekintendők. Az ilyen termékek háromszög alakúak.
  • Különleges tartós szálak vannak, Ebben az esetben egy trapézi profilra néz.
  • A csavarokhoz használt kerek fajok, amelyek nagy dinamikus terheléseknek vannak kitéve.

Az ilyen típusokat ritkán használják zúzott kötőelemek létrehozására.

A csavarok a védőburkolat típusától függően változhatnak:

  • Cink bevonat. Számos modell készül speciális horganyzott alkalmazással.

Teljesen védi a kötőelemeket a korrózió, a légköri hatások kialakulásából.

A cink bevonat fekete vagy sárga lehet. Az első lehetőségnek kevesebb korrózióállósága van. A legnagyobb stabilitást sárga kromatizálással alkalmazzuk.

  • Nikkel kabát Képes lesz megvédeni az acéltermékeket csak a mechanikai károktól. Ebben az esetben nem fog rezisztenciát biztosítani a korróziós réteg megjelenésével. Gyakran az ilyen csavarok gyártása során speciális foszfátot használnak, csak akkor érvényes, ha a díszítő típus nem szükséges. A termékeket alaposan kezeljük speciális kémiai készítményekkel, ennek eredményeképpen a foszfátfóliát a felületen alakítjuk ki, fémvédőt biztosítva.

A foszfátozásban további réteg is kialakul, amely védi a nedvességet.

Az így kezelt adatok sötétszürke vagy fekete színűek lehetnek.

  • Oxidáció a fém rögzítők feldolgozásának egyik módszere is. Az ilyen eljárást az oxidokból az alkatrészek felületére történő alkalmazásával végezzük. Az ilyen bevonatok jellemzői és tulajdonságai közel vannak a foszfatálthoz. Az oxidációval kezelt csavarok sötétszürke vagy ragyogó fekete színűek.

Az ilyen elemek jó tapadást és korrózióellenes tulajdonságokkal rendelkeznek.

A kereszt alakú csavarok mérete és súlya különbözhetnek egymástól. A szabvány az M6x10, M6x20, M6x12, M8x12, M8x16, M8x20, M8x30 értékeinek tekintik. De az épületboltokban a vevők képesek lesznek megfelelni a modellek és más méretek.

Hatály

A csavarokkal ellátott csavarok különböző anyagok csatlakoztatására használhatók. Ezeket az alkatrészeket nem csak a különböző összeszerelés, javítási munka elvégzésének folyamatában használják, Gyakran megtalálják a mezőgazdaságban, a mérnöki, az ipari iparban.

A szálatól függően az ilyen modelleket süketbe vagy típustípusba helyezhetjük. A csavarok képesek lesznek tartós és tartós csatlakozást biztosítani.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: