Csempe “a bőr alatt”: Előnyök és hátrányok

A bőr alatt – a modern belső tér divat trendje, amely a közelmúltban népszerűvé vált. Bőrcserép puha és rugalmas az érintéshez. Az ilyen anyaggal való felvétel lehetővé teszi, hogy belépjen a szoba belsejébe meleg és kényelem.

Az egyetlen mínusz fali bőr csempe magas ár.

Jellemzők és előnyök

A bőr csempe készült műbőr, nem igényel sok gondoskodást (kellően nedves tisztítás minden nem agresszív tisztítószerrel). Nagy teljesítményű tulajdonságokkal rendelkezik, amely ellenáll a kopásnak, könnyen felemelhető és szerelhető, széles színskála van.

A bőr csempe drága, de ez az egyetlen hátránya könnyű átfedni az ebben az anyagban rejlő pluszokat:

 • tartósság (élettartam 20 év);
 • esztétikai megjelenés;
 • sokféle forma, textúrák és színű megoldások;
 • jó hang és hőszigetelés;
 • Könnyű szerelés.

Alkalmazás

A bőr alatt lévő csempe dekoratív belsőépítészethez használható. A festmény az anyag utánozza a bőr a zebra, krokodil bőr ideális a konyhában egy egzotikus stílusban (például az afrikai). A konyha területén gyönyörű, fehér vagy tejelő bútorok bőranyaga kombinációja.

A bőr alatti burkolat megfelelő lesz a vendégszobában, hálószobában vagy irodában. A szokásos kerámia bőr csempe helyettesítése, a ragadozók (gepárd, tigris) vagy alligátor bőrének utána, egy lakóövezetet a kifinomult stílus és a luxus kialakítás térében lehet megfordítani.

A hasonló módon díszített szoba bemutatható és divatos.

Bőrcserép harmonikusan kombinálva egy fával. Ilyen kombinációval csökkentheti a pénzügyi beruházásokat a javításban, és hozzáadhat egy felülmúlhatatlan stílus érzését a helyiség belsejébe. A bőr alatt lévő anyagot falak díszítésére használják, a mennyezeti tér, mindenféle dekoratív partíció. Köszönhetően a formák, textúrák és árnyalatok bemutatója, mindenki megtalálja, amit igényel.

A falak és a padlóburkolatok enyhén eltérnek. A fali csempe három összetevővel rendelkezik: bőr, karton és habos gumi, amely biztosítja kis súlyát. A kültéri csempe porcelánhatárral rendelkezik, amely a dekoratív anyag mögött rejtve van, amelynek rétege 3 mm.

Ár

A bőr falburkolatának átlagos ára 2-3 ezer. dörzsölés. 1 m2-re. A luxus gyűjtemény (olasz termelés) nagyságrenddel drágább: 4500 rubel. 1 m2-re.

Az orosz termelés szabadtéri bevonata 2,5-4 ezer lesz. dörzsölés. 1 m2-re. A külföldi termelési csempe (Németország, Lengyelország) 10 000 rubelből fog kerülni. 1 m2-re.

Hol tudok venni?

Megszerezze a bevonatot a bőrön belül a legjobb online áruházakban, mivel az ár lényegesen alacsonyabb, mint a kiskereskedelmi üzletekben. Ha nincs idő az internet kiterjedésének figyelemmel kísérésére, használhatja a speciális építésű hipermarketek szolgáltatásait.

Semmiképpen sem kapnak bőr csempét a piacon, mivel kockáztatja a rossz minőségű hamisítást.

Beépítési

A burkolólapok esetében a bőrbevonás mellett az eszközök és anyagok szükségesek:

 • primer;
 • szövet;
 • henger;
 • szint;
 • Szalag keverék;
 • PVA vagy “folyékony” körmök;
 • csempe kés;
 • vonalzó;
 • kefe;
 • ceruza.

Először meg kell tisztítani a por és a szennyező felületet, hogy szerelhető csempe, valamint igazítsa. Nagymértékben buzgó, arra törekszik, hogy a lefedettséget a tökéletes állapotba hozza, nem szükséges. Az anyagot még egy tapétára is lehet lefektetni, ha a faluk szomszédos sűrűsége.

Ha a falak rétegelt lemezből vagy forgácslapból készülnek, előre kell betölteniük, és a gipszből származó gipszet polírozták.

A csempe rajzot előre kell elhelyezni a falon a szint, vonalzó és ceruza segítségével. Ezután az anyagot a lehető leghamarabb ragasztják. Ha egy PVA-t választott össze, akkor alkalmazza az ecset anyag hátoldalára.

A bevonat vágásához használja a kést. A vágott él sima lesz, ha vonalzót és fogantyút használ, készítsen egy jelet a bevonat felében, amelyet meg kell vágnia és dobni egy további 150 mm. Indítsa el a vágást, nem az élből, és 150 mm-es francia bekezdéssel. Csak egy réteg kartonpapírt és habszivacsot kell vágnia, a bőrrétegnek rossz oldalra kell törölnie, és ott ragadnia kell. A munkák vége után ki kell töltenie és söpörni kell a varratokat. Amikor az oldat száraz, eltávolítania kell egy nedves ruhát.

A padlón lévő bőr csempe elhelyezésére szolgáló eljárás hasonló a közönséges csempe elhelyezéséhez, azonban vannak néhány jellemző. Az ilyen anyagot általában olyan helyiségekben használják, amelyekre nincs nagy permeabilitás (munka, hálószoba).

A lágy csempék telepítése során nem kell keresztsávokat használni és egy habarcskeveréket használni.

Gondoskodás

A bőr csempe nem igényel speciális tisztítószereket. Ez elegendő nedves tisztítás lesz szappanoldattal. A puha csempe porszívó. Mentse el a vonzó típusú bevonatot hosszú ideig, segít az olajkezelésben vagy a viaszban.

Az anyagot 50% -os alkoholos oldattal és ammónia-alkoholt tartalmazó eszközökkel tisztíthatjuk. Az egyetlen dolog, ami nem ajánlott a bőranyag tisztítására, fehérítő vagy gőztisztító, mivel sértik a csempe külső rétegét, ami nem vonzó.

És még néhány információ a “Bőr alatt” csempeiről az alábbi videóban vár rád.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: