Csempe “CERAMINE”: A gyűjtemények jellemzői és választéka

  A mai kerámia csempe széles körben használják az építőiparban és a befejező anyagokban. Anélkül, hogy lehetetlen elképzelni a fürdőszobát, a konyhát, a fürdőszobát. A csempe padló képes díszíteni és interiorokat élni. És a kereskedelmi helyiségekben a csempe csak egy nélkülözhetetlen és nagyon kényelmes anyag. Spanyol és olasz gyártók termékei. De nem érdemes költőpénzt a külföldi árut, ha ez elég lehet, hogy megtalálja őket egy tisztességes cserét, jó minőségű, és kevésbé a magas költségek, ügyelve, hogy a termékek a fehérorosz cég „Ceramine”, amely működik a kerámia ipar számára Több mint 60 éve.

  A cégről

  A Keramine története 1950-ben kezdődött a Minsk Tégla No. 10. A következő 67 év termelés bővült, módosított és korszerűsített. A Kelet-Európa kerámiaiparának egyik legnagyobb a kerámia tégla, a porcelán kőművesek, a csempe és az egészségügyi kerámia termelésében specializálódott. Az elmúlt 10 évben a Ceramine-t a márka vezetője a fogyasztói kinevezésben, valamint a legjobb építési termékben ismeri fel.

  A vállalat modern, magas színvonalú és működési jellemzőkkel rendelkezik, amelyek az innovatív stratégiák használatával vannak ellátva, új formatervezésen állva és a termelési folyamat javítása.

  A vállalat gyártási vonalai modern felszereléssel vannak felszerelve a vezető európai gyártóktól, amelyekkel a Keramine együttműködik az évek során, ami lehetővé teszi, hogy ne hagyja abba az elért és folyamatosan előmozdítsa fejlődését, fenntartja a magas szintű minőséget és széles választékát Termékek.

  A Ceramine Tile környezetbarát befejező anyag, Mivel csak természetes anyagokat szolgálnak fel neki, amelynek minősége folyamatosan irányít. A termék biztonságát és környezetbarátságát, valamint a gyártási folyamatot a megfelelő tanúsítvány (mind hazai, mind európai) megerősíti.

  A vállalat rendelkezik egy elágazó kiskereskedelmi hálózattal, amelyet 27 reprezentatív hivatal képvisel. A “CERAMINE” nemcsak Fehéroroszország területén értékesíti termékeit, hanem Oroszországba, USA-nak, Kanadába, ázsiai országoknak és Európába is szállít.

  Sajátosságok

  A Belorusz csempe “Ceramine” a burkolat fal- és padlólapok. A színek, tervek, formátumok és textúrák széles választékában állnak elő. Minden gyűjtemény kültéri és fali csempe, valamint egy sor dekorok – frízek, betétek, panelek (az elvégzett általános stylistry sorozat).

  A kerámiákból származó burkolólapok matt vagy fényesek lehetnek, Texturált vagy sima egyenes. A termelési folyamat magában foglalja a több soros-párhuzamos szakaszok specifikus előállítására unlawed és mázas anyagból, rendre.

  Először is, az alap nyersanyagokból készül. Ehhez minden anyagot először adagolunk, majd összetörik és vegyesek. A Clin-t vízzel kombinálják a konzisztencia tejföllel, majd csiszolják a nem illékony adalékanyagokkal. Ennek eredményeként kiderül egy garnélarák. A sajtó létrehozásának szakasza számos folyamatból áll, amelyek során előkészíti a megadott műszaki paraméterek nyomására.

  Ezután menjen a préselési folyamathoz, amely félig száraz. A kész keveréket, amelynek típusú por, két oldalról van tömörítve, amelynek eredményeképpen a granulátum deformálódott és mozog. Ennek köszönhetően a késztermék szükséges szilárdságának szintje van. Ebben a szakaszban 6200 tonna erőfeszítéssel rendelkező sajtót használnak.

  A préselési eljárás átadása, a csempe forró levegőn szárítható. E folyamat során a csempe először felmelegszik, majd a felesleges nedvesség elpárolog, és lehűtött. A következő fontos szakasz dekoráció, amely alatt a máz, a rajzolás vagy az angoba a csempe felső oldalára kerül.

  A gyártási folyamatban a csempe rajzolása különböző módon alkalmazható:

  • Selyemográfia. Technológia, amelyben a képet a speciális stencilek segítségével masztix segítségével alkalmazzák.
  • Digitális nyomtatás. Ez a legmodernebb módja annak, hogy átadja a rajzot a csempe felé, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen tervezőtervet hajtson végre, és rendkívül pontosan utánozzák a különböző természetes anyagok (kő, márvány, fa) rajzolását is. Ezenkívül a digitális nyomdai technológia nagyon kényelmes a tesztcsempék teszteléséhez és új terméksorozatban történő elindításához.
  • Technológia Rotocolor Lehetővé teszi, hogy ne csak a csempe, a természetes anyagok textúráját, amelyet egy speciális borax használata szilikon bevonat alkalmazásával biztosítanak, amelyből a megkönnyebbülés a csempe üresen történik.

  A jegesedés a szárított vagy már égett csempékre vonatkozik. A máz létrehozásához a cég: kaolin, frit, homok, színező pigmentek, oxidok. A mázat a csempe és olvad. Amikor a hőmérséklet csökken, a máz megrázza, megszerzi az üveg tulajdonságait.

  A termelés végső szakasza az égetés. Ebben a pillanatban az, hogy az arcú anyag megszerzi azokat a tulajdonságokat, amelyek lehetővé teszik, hogy alkalmazzák a különböző felületek burkolatára. A pörkölési folyamatot speciális kemencékben végezzük 30-60 perc.

  Az egyetlen tüzelés magában foglalja a csempe jegesedését és a későbbi tüzelést. Ilyen módon szabadtéri anyag készült. A falra szerelhető csempék kétszer égetnek – először szárított üresek, majd az AgOB részleteit lefedi vagy fedezte.

  A kettős tüzelés használata lehetővé teszi, hogy bővítse a tervezői megoldások körét, és további anyagokat használjon díszíteni, mint például a metallizált máz, “vitrozu”, csillárok, arany és platina anyagok.

  Friezes, betétek, határok forrású anyagok gyártásához ugyanaz a csempe. Ez egyszerűen alkalmazza a megfelelő dekorációt, majd éget és csökkenti a megfelelő formátumokat.

  Előnyök

  A ceramin csempe fő előnyei, amelyek a fogyasztók körében hosszú távú népszerűségét magyarázzák:

  • Simaság. A csempe sima és sima felületű, ami nagyon kényelmes az ellátáshoz. Nem halmozódik fel szennyezést, amely magas páratartalmú, ólomgomba a formációhoz.
  • Nedvességállóság. A vállalat garantálja, hogy termékei nem fognak duzzadni a nedvesség hatásairól, nem veszítik el vonzerejüket, nem fognak összeomlani, nem fognak leesni a falról, és hosszú ideig tartanak a megfelelő fekvés állapota alatt.
  • Erő. A kerámia csempe nagy szilárdságú jellemzőkkel rendelkezik, különösen a szabadtéri típusok, amelyek biztosítják annak könnyű telepítését és hosszú távú működését.
  • A különböző vegyi anyagok hatásainak ellenállása. Még a bélésápolásban alkalmazott agresszív anyagok sem okozhatnak sok kárt.
  • Magas hőátadási arányok. A hővisszaverő anyag, az alapanyagok hozzájárulnak a kényelmes termikus feltételek létrehozásához és karbantartásához.
  • Vonzó megjelenés és a kerámia burkolólapok gyűjteményének széles választéka, amely magában foglalja a szobák béléséhez szükséges elemeket.
  • Ökológia. A Ceramin csak természetes anyagokból készül.
  • Vonzó fogyasztói ár-érték arány Termék. Az szintű technikai jellemzők, kicsit más, mint az olasz és a spanyol analógok termékek „Ceramine” sokkal alacsonyabb áron.

  Nézetek

  A Ceramine Company a következő típusú kerámia burkolólapokat termel:

  • Mázas csempe a falakhoz beltérben.
  • Mázas csempe padlóburkolat (alkalmas lágyak bélésére, lépések a fürdőszobában, ha van ilyen).
  • Friezes.

  • Kerámia csempe dekoratív betétekkel.
  • Kerámia panelek.

  • Dekoratív termékek üvegből.
  • Kerámia mozaik.

  Dimenziók

  A nagyszámú gyűjtemény és a gazdag választási tartomány jelenléte kiváló lehetőséget biztosít a fogyasztók számára, hogy kiválassza az alapanyag és dekoratív elemek formátumát, amelyek a legmegfelelőbb funkcionális feladatokhoz alkalmasak.

  A belső dekoráció üvegezett kerámiája vastag:

  • 7 mm – Formátumok 200H200, 300×200 mm.
  • 7,5 mm – 275×400 mm formátum.
  • nyolc.5 mm – 100×300 mm formátum.
  • 9,5 mm – 200×500 és 300×600 mm.
  • A padló kerámiák vastagsága 8 mm és méretei 400×400 mm.

  A dekoratív kerámia panelek vastag:

  • 7 mm – 200H300 mm formátum.
  • 7,5 mm – 200×200 és 275×400 mm formátumok.
  • 8,5 mm – 100×300 mm.
  • 10 mm – 200×500 és 300×600 mm.
  • A dekoratív betétekkel rendelkező kerámiák vastagsága 7,5 és 10 mm, és 275×400 és 300×600 mm formátummal van ábrázolva.

  Tervezés

  A falak és a nemek közötti felület kialakításában számos textúrát alkalmaznak: a kő alatt, a fán, a fém, a beton vagy akár textilek alatt.

  A javasolt megoldások sokrétje és a díszítőelemek nagy választéka minden típusú csempe számára lehetővé teszi, hogy egyedi és eredeti belső tereket hozzon létre.

  A “keramin” tervezői megoldások képesek egyedülállóan szerény belsejét készíteni. A tervezésben használt színpaletta meglehetősen változatos – a kellemes fehér-bézs árnyalatokból világos piros, saláta és lila.

  Számos színek, eredeti formátum és vonzó dekoráció széles helyet biztosít a kreativitás számára. Ráadásul számos gyűjtemény a kerámia monokróm anyagok kombinációit kínálja különböző stílusokban (például patchwork), a fotokarbon panel, hogy hozzon létre eredeti fürdőszobai belső tereket vagy konyhai helyet.

  Gyűjtemények

  Jelenleg 58 gyűjtemény jelenik meg a kerámia katalógusban. Tekintsük néhányat.

  Szabad stílus

  Nagyon világos és dinamikus gyűjtemény rajzok szalagok és dísztárgyak, amely lehet kiválasztani a különböző színek: rózsaszín, bézs, fekete, szürke, fehér, szürke-kék.

  San Remo

  Elegáns sorozat egy népszerű zenei fesztivál stílusában, amely képes üdülési és örömteli hangulatot készíteni minden szobába. A gyűjteményt megkülönbözteti a díszítő betétek jelenléte a pillangók, a tea csészék, a kávé vagy a pohár vizet. Állandó teljesítmény fekete, fehér, szürke, narancssárga és piros verziókban.

  Primaver

  Egy másik fényes gyűjtemény, amelyet a nyár színei inspirálnak. Az eredeti sorozat dekoratív paneleket, amelyek a virágokat, köveket, bambuszot ábrázolnak. A kombinációja egy monofonikus salátával, fehér vagy lila színű színekkel.

  Damaszkusz

  Az East Style sorozatát a virágos díszítéssel díszített dombornyomott csempe képviseli. A könnyű színek és az idősebb arany kombinációja a gazdagság és a luxus érzését eredményezi. A friezes széles választéka segít az ékezetek terjesztésében.

  Antares

  A klasszikus gyűjtemények fényes képviselője, amely kitölti a harmónia házát és kényelmesen a szövet textúrájának és a dekoratív betétek egyszerű visszatartott dísze miatt.

  Axel

  A gyűjteményből származó anyagok jól alkalmasak a belső kialakításhoz bármilyen stílusban. A sorozat fő csempe hasonlít egy ritka fajtájú márvány, kis rózsaszínű csíkok. A kifinomult zöldségmintával ellátott panelrel való kombinációja a belsejét gazdag és elegáns lehet.

  Fényesség

  Gyűjtemény azok számára, akik szeretnek ragyogni és ragyogni. Minden kerámiát mozaik formájában készítenek.

  A hanghatártok megfelelő kombinációjával megváltoztathatja a helyet az elismerésen túl.

  Deja

  A fő elemek halvány borostyán hangokból készülnek az onyx textúrájával. A gyűjtemény négy típusú panel tartalmazza: kettő virágos mintával és két geometrikus, amellyel teljesen különböző hangulat- és stílusú belső tereket hozhat létre. Egy ilyen csempe meg kell kóstolnia a klasszikusok szerelmeseinek és minden természetesnek.

  Írisz

  A gyűjtemény elemeiből létrehozott belső tér a tavaszi és kellemes aroma szobát tölti ki. Kék vagy lila írisz és repülő szitakötők nélküli panelek nélkül a tér élettelen és üres lesz.

  Kaleidoszkóp

  A sorozat modern stílusban, a főoldali anyaggal, amely a dinamikus geometriai díszítéssel rendelkező márványt és panelt imitálja az egyedülálló equisian belső.

  Monroe

  Fekete-fehér sorozat dombornyomott textúrával. Ilyen csempe képes arra, hogy belépjen a luxus és a stílus bájába a belső térben.

  Organó

  A gyűjtemény kialakítását a velencei csipke mintái inspirálják, ami a helyiséget olyan gyengéd, átlátszó és kifinomult.

  New York

  Városgyűjtemény, szürke árnyalatokban készült. A csempe utánozza a betonfelületek a kő dzsungel e megapolis, és a térfogati panel hasonlít egy labirintus, amelyből csak a legerősebb és magabiztos önmagukban lehet kijutni.

  Pompeji

  A gyűjtemény mottója – “szépség és luxus”. A matt kerámia anyag márványszerkezetének fekete-fehér teljesítménye egy mágikus nyaralás érzését eredményezi.

  Presztízs

  Olyan sorozat, amelyben egy speciális anyagot használnak – egy csempe egy olyan csirkével, amely az egész szoba speciális mennyiségét és enyhítését adja. Az expresszív gyűjtemény virágos nyomtatással rendelkezik. A sorozat türkiz és lila opciókban jelenik meg.

  Talány

  A sorozat alapja egy könnyű bézs burkolat, amely a kő textúrájához hasonlít.

  A gyűjtemény különleges varázsa a dekorációban feltárta, amelyet bemutatunk:

  • Ugyanolyan színű panel két dombornyomott hullámmal.
  • Panel dombornyomott virágdíszekkel.
  • Panel fotónyomtatással orchidea virágok.

  Vélemény

  A vásárlók mintegy 70% -a ajánlja a “CERAMINE” -et, mint egy jó befejező anyagot. Meg kell jegyezni, hogy a demokratikus ára játszott pontosan a választásban fontos szerepet játszott. A csempe kialakítását mind a meglehetősen tömör és kifinomult opciók képviselik.

  A felülvizsgálatok azt sugallják, hogy a csempe nagyon jó minőségű, amely megfelel a szabályoknak. Textúrája különböző helyiségekben és különböző világítással másképp néz ki. A fényes termékek nagyon jó fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami miatt a környező tér vizuálisan nő.

  Tilers mesterek Megjegyezzük, hogy a Ceramin csempe jól vágott, Kényelmesen és gyorsan lefektethető, mert nem számít, milyen irányba kell feküdnie (függőlegesen vagy vízszintesen). A fúrás során a repedések vagy a zsetonok nem alakulnak ki az anyagon. A kerámia csempe megkönnyebbülése oly módon, hogy a vágáskor bármelyik alkatrésze saját konvexitása van, hogy jól van-e a csempe ragasztóhoz.

  A hiányosságok, a fogyasztók a dekoratív panelek, betétek, friezes, üvegelemek magas költségeit mutatják. Néhányan panaszkodnak a különböző méretű csempe, és nem mindig sík felület. De még ennek ellenére is, általában a fogyasztók magas becslést adnak ennek a gyártónak.

  Gyönyörű példák a belső térben

  • Bézs texturált csempe egy fa alatt, kombinálva finom dekorációval, eredeti panelek és különböző kerámiák különböző irányai létrehozása különleges légkört, amely tele van természetes frissességgel és melegséggel a belső térben
  • A Mosaic csempe használata a Calypso gyűjteményből a fürdőszobában a falak textilfalának érzését eredményezi. A finomság és a fogyás különleges varázsa.
  • A Mallorca sorozat fehér-kék cseréjéből készült konyhai kötény, mintha elküldenénk minket a Földközi-tenger partján, friss és levegő belsejét teszi, mint a tengeri szél légzése.

  • Ez a belső tér csak valóban kreatív természetre alkalmas. A fényes színek és a mozgó díszek használata valóban egyedülállóvá teszi a helyzetet.
  • A kombináció fehér csempe régi díszek damaszkuszi szövet és textil csíkos textúra meleg barna tónusok, hogy a belső a szoba nem csak finomítva is, de luxus.
  • A zuhanyzó eredeti belseje a Hi-Tech stílusában segít létrehozni a csempe miari gyűjteményét a piros és fekete kiviteli alakban. A csempe speciális kisfejű matt felülete lehetővé teszi, hogy egy bizonyos rejtélyt tegyen a légkörbe.

  • Környezeti téma a tervezés a helyiségek ma nagyon releváns. A belső, a Sierra csempe “ceramine” -ból készült, fényes visszaigazolás. Ez a hely a természet teljessé válik.
  • Ez a belső tér az ókorban küld minket. Az expresszív domborművek és a luxus figurált friezes kitölti az e korszak művészetének majesti és pufferének szerény együttesét.

  Tekintse át a csempe “CERAMINE” Nézze meg az alábbi videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: