Csomagcsomagok típusai és felhasználása

Pake a Cacopa és a szerszámok a pontozásnak tűnhet archaikus modern építők, De feltétlenül szükségesek a naplófülkék összeszerelése és építése során. A tervezés egyes elemei között kialakított résidők lezárásához a tapasztalt mesterek természetes anyagokat használnak, a leginkább környezetbarát és biztonságos. Ahhoz, hogy szétszereljük, amelyből a ház varrásaira készülnek, hogyan kell eltömődni a naplókablakok között a saját kezével, segítenek részletes áttekintésünkben.

Sajátosságok

A Cacopa Prace Természetes vagy szintetikus rostos anyag, amelynek képes a vegyületek tömítésére. Ez a vízvezeték és egyéb tevékenységi területek. De a csomag fő célja továbbra is kitölti a varratok az egyház koronái között. A rönkök közötti rések kialakulása a természetes szárításuk folyamatában történik. Tény, hogy a naplóház egyszerűen zsugorodást ad, és a kialakult résnek kitöltenie kell, elvégezni a tömítéseket, megakadályozva a tervezetek megjelenését. A Prace a természetes nyersanyagokból nyert durva szálas anyag.

A jellemzői közül az ilyen.

 1. Nagy szilárdságú. Az anyag ellenáll a folytonos terheléseknek, ellenáll a hosszú távú folyamatos működésnek.
 2. Kényelmes kiadás. A Cacopa esetében van egy áthaladás szalagokban – hosszú keskeny sávok formájában, könnyen feltöltve a beavatkozó lumetsben.
 3. Légáteresztő szerkezet. Paklya tökéletesen átadja a levegőt, biztosítja a természetes szellőztetés megőrzését a naplóházban.
 4. A gombák és a penész hatásainak ellenállása. Az anyagot baktericidnek tekintjük, nem járul hozzá a rothadás és a penész kialakulásához a fából szomszédos fa felületén.
 5. Hipoallergenitás. A mesterséges szigeteléssel ellentétben a csomagolás nem okoz negatív reakciókat, teljesen biztonságos az egészségre.
 6. Esztétikai megjelenés. Az ilyen szigetelőanyaggal való együttes ízületek zökkenőmentesen és szépen néznek ki.
 7. Könnyen használható. A Prace sokkal kényelmesebb, mint moha vagy más anyagok.

A negatív pontok között meg lehet jegyezni, hogy a Prace vonzereje a rovarok és madarak számára, amelyek károsítják a rostokat. Ezenkívül az anyagnak további jogszabályokra van szüksége.

A fajok áttekintése

A rönk koronái közötti résidők legitimációjához kivételesen szalagos pala. Könnyen belép az eredményül kapott résekbe, csak rebound. A fajok megosztását ebben az esetben a nyersanyagok alapján végzik, amelyek alapján a pass.

Vászon

Mint a fő nyersanyagok az ilyen típusú csomag termelésében, természetes len. A feldolgozás után szálak szürke árnyalattal, laza szerkezettel, átlagos hőszigetelő kapacitással rendelkeznek. A vászon-áthaladást tovább kell fejezni a nedvesség expozíciótól, De ellenáll az időjárás, a megvesztegetés, a rovarkárosodás, a penész és a gomba.

Jeges

Világosbarna vagy bézs, növényi eredetű rostokból készül. Az anyag kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, környezetbarát, további hangszigetelést biztosít. Jute Pakle leggyakrabban vonzza a madarak és a rovarok figyelmét. Ebben az esetben a szálak további feldolgozásának elhanyagolása.

A csomag felszabadulásának egyik formájának kiválasztása, érdemes megemlíteni ezt Az öv opcióját leginkább a kezdeti szigetelésnél használják. Egy kis másodlagos zsugorodás megszüntetése, elég a hagyományos anyagok, könnyebb és laza anyagok.

Népszerű márkák

Napjainkban a Cacopa részét számos vállalat gyártja. Javaslatokat találhat az orosz és a külföldi márkák számára.

A következő vállalatok közé tartoznak a piacvezetők.

 1. Stroypak. A moszkvai gyártó kiváló minőségű és tiszta övfürdőt termel. Az anyag a tekercsekben érkezik, kiválaszthatja a csíkos falak méretének szélességét.
 2. RNV erőforrás. A Novosibirsk cég bálákban és tekercsekben termékeket szállít, a fő hangsúly az ágynemű típusára vonatkozik. A csomagolás minimális súlya 10 kg.
 3. “PMK Stroy”. A Perm cég széles választékát kínálja a csomagok, beleértve az anyagot a szalagkocsival. A termékek a csomagokban vannak kiadva 60 kg.
 4. “Ekoservis”. A Novgorod régióból származó cég a bálák és a szalagok csomagjai felszabadítására specializálódott. A termék teljesen készen áll a használatra, kiváló minőséggel megkülönböztetve.

Miután előnyben részesítette a bevált cégek termékeit, nem kétséges, hogy a rejtélyes varratok folyamatának valóban sikeres lesz.

Hogyan kell fájni?

A Sirubában lévő rések szűkületének folyamata az anyagok kiválasztásával kezdődik. A varázslónak szüksége lesz egy speciális eszközre a Pacular számára. Úgynevezett Caulkit, úgy néz ki, mint egy fából készült penge, lapos keskeny hegy.

Kiyanka is hasznos – speciális kalapács gumi bevonattal működő felületek.

Tegye meg a munkát a saját kezével, könnyen és gyorsan, ha az utasítások szerint jár el.

 1. Anyagkészítés. A fogyasztás kiszámítása a falak és beavatkozási slotok hosszának adható. Hogy lezárja őket, szüksége lesz arra, hogy az anyag mennyisége kissé meghaladja a lumen teljes hosszát. A szalagot 1-2 m-es margóval kell bevenni.
 2. Válasszon megfelelő időt. Egy templomban vagy brusade házban is működik, télen is elvégezhető. Ez nem csak a tömítőanyagra alkalmazható – pozitív légköri hőmérsékletet igényel.
 3. Meghatározza a módszert. A nagy hézagok közelről a készletben segít. Ebben az esetben a golyóban bevont anyag fokozatosan feloldódik, egyidejűleg eltömődik a nyílásba, akkor csavart, növelheti a hangerőt. A forgórész alkotó módszere jó olyan esetekben, amikor a szalagot lehetetlen egyszerűen elhelyezni a résbe. A Pacular zenekar szálakra oszlik, majd a rönkökön át kell szereznie a rostok között.
 4. Folyamatanyag. Szükséges a csomagolás védelme a rovarrohamokból. Egy ideig a szálakat formalin vízzel áztatják.
 5. Munkára. A padl-eknek át kell húzniuk, a Cacopa és az XY befelé történő fújásával. A munka a fal alsó sarkából indul, balról jobbra, a sorok előmozdításával az egész terv kerülete körül. Különös figyelmet fordítanak a szögletes helyekre.
 6. Védő bevonat alkalmazása, lehetővé téve, hogy a szigetelés külső részét durvaabbá tegye, ellenálljon a légköri tényezők hatásának.

A munka befejezése után használhat egy naplóházat. Továbbá a pass meglehetősen megengedett, hogy a vázon telepítse a sávot. Ebben az esetben az ismételt szigetelés 6-12 hónap után történik.

Hogyan védjük a madarak ellen?

Prace – A madarak vonzására alkalmas anyag. Kihúzzák a szálakat a fészkek építésére. Annak érdekében, hogy a tollak túlságosan bosszantó legyenek, előzetesen kell vigyázni a felületi védelemre. A legegyszerűbb módja a passzív vagy más hasonló anyagok megmagyarázása. A lágy szálakon kívülre vannak lefedve, így keményebbé teszik őket a madarak számára.

Biztosítani kell, hogy a szükséges hatás segítse az erősen megosztott ragasztó PVA-t. Ez a környezetbarátabb alternatíva a festék és a lakkok számára. Emellett, magas színvonalú befejezésekkel a madarak egyszerűen nem juthatnak el a csomagolókhoz. Az anyagoknak nagyon jól kell lezárniuk kell, akkor a kártevők nem megfelelőek lesznek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: