Dekoratív festék falak számára selyemhatással: Alkalmazás jellemzői

A lakás javítása, különös figyelmet kell fordítani a falak burkolatára. A háttérképek természetesen a felületek befejező anyagok között vezetnek, de a dekoratív festéket használják a nagyobb egyéniség és az eredetiség belsejében. Ez az anyag egyre inkább megkérdezi és gyakrabban.

A selyemhatású festék a legnagyobb igényt használja. Tedd ki az előnyeit és használati módszerét.

Mi különbözik a szokásos?

Ha összehasonlítja a szokásos és dekoratív festéket, akkor elmondható, hogy a dekoratív konzisztencia a szokásos vastagsága, hozzáadódik hozzá, hogy növelje a bevonási rezisztenciát, érdekes hatások elérése érdekében. Dekoratív bevonatok használatakor a mintát alkalmazzák, imitálják a fát, hozza létre a homok, a “nedves selyem” hatását, a falak drága velúr és bársony szövetekkel borítottak, gyöngyszem. Ez az oldószerben szereplő különböző kiegészítések és műanyag anyagok miatt lehetséges.

Az egyik legnépszerűbb, dekoratív festéknek nevezhető selyemhatással. Használja a falak díszítésére, a mennyezeteket, segíti a munkát a helyiségek befejezésével. Válasszon dekoratív anyagokat különböző fajok, textúrák, színek.

Dekoratív bevonatok típusai

Tehát a boltban van, ahol a polcokon hatalmas mennyiségű doboz festékkel, lakkokkal, oldószerekkel.

A vásárlás előtt vegye fel a kapcsolatot a tanácsadókkal az eladókkal, vagy olvassa el a bank leírását:

 • Választás Akril festék, tudnod kell, hogy nem lesz hosszú ideig. A felületen lévő akril gyantának köszönhetően egy védőréteg van kialakítva. Az akril festékkel festett falak vízzel moshatók.

 • Alkid festék Könnyen alkalmazható, tartós és rugalmas, az épület belsejében, a külső munkában. Nyilvánvaló előny az, hogy nagyon gyorsan szárad, de éles szaga van.
 • Latex Bármilyen felületen használható, díszítő vakolaton, háttérképen alkalmazhatja. Ez a fajta festék óvatosan alkalmazzák, hosszú ideig megmenti a színt, de meglehetősen magas áron van.

További hatások

A dekoratív festékek segítségével elérheti a kívánt eredményt. Bizonyos alkalmazási módok alkalmazása, hihetetlen hatásokat hozhat létre.

Előre kell dönteni, hogy mit szeretne elérni, válassza ki az anyagot, és kezdje el a munkát:

 • A dekoratív festék kiválasztása selyemhatással, élvezetes selyemhatást érhet el. A falak színe olyan anyag, amely az eset egyszerű, speciális anyagok jelenlétének köszönhetően gyorsan szárad.
 • Lehet, hogy bármilyen fantáziát és eredeti dekorációs lehetőségeket hozhat létre, rajzoljon egy tengeri hullámot, a víz hullámokat és sok más érdekes dolgot egy olyan anyag, amely imitálja a dekoratív vakolatot.

 • A bársony vagy a velorhatás olyan anyagokkal érhető el, ahol kis színű részecskék vannak jelen a készítményben. Amíg a kézzel megérinti a falat, akkor azt gondolhatja, hogy a fali textíliákon.
 • A szoba vizuális növekedéséhez használjon gyöngyfestéket. Egy ilyen bevonat nagyon szépnek és eredetinek tűnik, mert a felületre néző szög attól függ, hogy az árnyéka, amely folyamatosan változik. A Parlament festéke különböző színű, válasszon fehér vagy fekete, arany vagy ezüst – válasszon téged.

 • Kísérlet, tanácsadás a tervezőkkel, tanulni a fényképeket, és keresse meg a legjobb választás a szobában.
 • Az anyagot márványra vagy gránitra alkalmazza, nem kereshet kődarabokat. Akril, feltűnő, buborékokat hoz létre, amelyek vizuálisan vehetők igénybe a gránit vagy a márvány felületre. Szeretné, hogy a szobája arany vagy ezüst alatt legyen – fémes fém.
 • További hatás lehetséges a képernyőnyomtatás használatával. A szó szerinti fordítás “selyem-képernyőnyomtatásának” fogalma jelzi a selyem szita nyomtatását. A szitanyomás ezen formájában a rácsokat különböző anyagokból használják, amelyek gyakran elhelyezkedő szálakkal rendelkeznek.

Előkészítő szakasz

Elkezdeni a színezés folyamatát, előkészítő munkát kell végezni. Kezdje elkészíteni a falakat: Távolítsa el a régi háttérképeket, távolítsa el a nyomokat ugyanabból a festékből, a ragasztó maradványait, a fehérre, igazítsa a felületet. Végezzen munkát vakolattal, nagyon egyszerű, és nem igényel különleges készségeket. Ha vannak olyan helyek, amelyeket nem lehet teljesen tisztítani, használjon Alkyd Primer-t.

A repedéseknek vagy repedéseknek óvatosan rövidnek kell lenniük. Hogy a primer jobb legyen a falon, nedvesítse meg vízzel.

Ne feledje az aljzatok és kapcsolók ragasztópapír, szalag.

A festék kiválasztásakor, és alkalmazza azt a falra és a mennyezetre, bizonyos követelményeket kell figyelembe venni:

 • Indítsa el a javítást és festse meg a felületet az utcán vagy a szobában. A falak sokkal gyorsabbak, az élettartam növekedni fog;
 • Ha vizuálisan növelni szeretné a szobát, vegye le a fényes festékanyagokat;
 • Kisebb hibákkal vásároljon matt lkms-t;
 • Adja meg, hogy az anyag mennyire ellenáll a nagy mennyiségű tisztításnak;
 • A magas páratartalommal rendelkező helyiségekben válasszon bankokat, ahol a gombaellenes adalékanyagot vagy az antiszeptikát meg kell adni;
 • Válasszon egy helyet a bútorokhoz, tegyen egy tervet, és miután elindítja a folyamatot.

Méltóság

Festék selyem hatással, hogy a szoba ünnepélyesség, eredetiség, rejtély. Ha ezt az anyagot használja, a szoba többszínű sugarakkal fog játszani, különböző szögben változik. Az első, aki egy fehér tömegű gyöngyszelet alkalmazza, megpróbálta az olaszokat. Most már mindenhol használják, nagy népszerűséggel él.

A megfelelő alkalmazással csodálatos képeket hozhat létre a felületen, elérheti a gyönyörű ruhák hatását a falakon.

Gyártásához csak természetes anyagokat használnak, így ökológiailag tiszta, nincs káros anyagok. Alapanyag alkalmazása selyemhatással, nem lehet attól tartani, hogy a falak elkezdnek kiégni, repedések fognak menni, vagy a hibák megjelennek, nedves ruhával, a szennyezés könnyen eltávolítható a felületről.

Ez a színező bevonat egy funkcióval rendelkezik: elrejtheti az előző réteg arcát. Az ilyen anyagok visszaállíthatók, ha szükségessé vált az ilyen munka elvégzéséhez. A készítmény megvédi a felületet a dörzsölés, a korrigált hibák és szabálytalanságok. Miután az elegyet alkalmazzuk, a víz bepárlás következik be, egy védőréteget képeznek, amely védi a külső hatások ellen.

Ennek az anyagnak a legfontosabb tulajdonságai nevezhetők eredetiségnek és kiváló fajoknak. A felület többszínű fényt játszik különböző fényekkel, különböző szögben. Ilyen alkalmazások további megkönnyebbüléseket, egyedi hatásokat hozhatnak létre.

Tekintsük a keverék fő előnyeit:

 • az érdekes és egyedülálló kialakítás létrehozásának képessége;
 • van egy széles színpaletta;
 • mechanikai hatásokkal szembeni ellenállás;
 • kiváló helyreállítási tulajdonságokkal rendelkezik;
 • nedvességálló és tűzerő;
 • gyorsan szárad;
 • nincs kifejezett specifikus szag;
 • egyszerűség az alkalmazásban;
 • szinte minden felületen használható;
 • Elérhető költségek.

Alkalmazási módok

Festék selyem hatással lehet használni bármely szobában. A csodálatos hatást nagy helyiségekben, hálószobákban kapják meg a selymes-matt vagy selymes fényes díszítés után. Nemcsak a falakon, hanem a mennyezeteken is alkalmazhatja, amely vizuálisan növeli a szobát és a mennyezet magasságát.

Előkészítse a felületet, repedje meg a falakat, a mennyezetet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a falnak tökéletesen sima, máskülönben a festés után jól látható hibák, szabálytalanságok. Használjon színes akril talajt, alkalmazzon egy réteget, majd nedvességálló réteg. Alkalmazza a festék alapréteget a primerhez, adja meg a számlát és feküdjön.

Ne várjon, amíg a festék szabad lesz.

A magas páratartalommal rendelkező szobákban ajánlott egy másik réteg alkalmazása. Védő lakkot kell alkalmazni. Ezen a technológián mindenféle dekoratív festéket alkalmazhat.

A “nedves selyem” hatásának megteremtése, néhány primer réteg alkalmazása, adjon száraz néhány órát. A következő lépés az alapréteg alkalmazása. Nem kell várni, amíg a felület teljesen száraz, kezdje el alkalmazni egy réteg “folyékony selyem” sima körkörös fürtök, nem erősen nyomja meg a szerszámot. Kiderül egy gyönyörű kilátás a felületre, ami nagyon érdekesnek tűnik különböző szögekben.

A “sűrített selyem” hatásának megteremtése, a készítményt a fent leírt módon végezzük. A folyékony selyemréteg nem alkalmazza a sima mozgásokat, de kaotikus szivacs. Rajzoljon rajzot egy műanyag spatulával körkörös mozdulatokkal.

A klasszikus verzióban a primer több órát szárad, alkalmazza az alapréteget. Nem szükséges a felületet erősen kiegyensúlyozni, megkönnyítenék. Szárítás után a velencei sejt simítja a felületet, különböző irányban mozog.

Ez az opció ideális a klasszikus stílusban viharvert belső terekben.

Hasznos tanácsadás

A felületek festéséhez az aranyfestékek készülnek és ezüst alatt vannak. Leggyakrabban egy érdekes stílus létrehozása Ezüst színű, több ezer márka ilyen árnyalat, arany árnyalat csak körülbelül száz.

Különleges hatás elérése különleges adalékanyagok hozzáadásához. Hozzáadhat egy vagy több színezéket, egy érdekesebb árnyékot vált ki, különböző szögekben a belső tér másképp néz ki. A festékhang úgy változik, mint egy kaméleon, az őszi szögtől függően.

Dekoratív bevonat – komplex munka. Ha először csinálod, alkalmazza azt olyan helyeken, ahol a bútorok állnak, így elrejti a lehetséges hibákat, és a kezét a további javításhoz hozza.

Ha festékkel, selyemhatással alkalmazzák, úgy tűnik, hogy a falak drága, látványos selyemszövetre vannak beillesztve. Az anyag alkalmazása a többszörös, hogy időt kell kitölteni, csak az utolsó szakaszban érhető el.

Ez a “Chameleon” festék, amely számos színt fog játszani, lehetővé teszi, hogy a helyiségek átalakuljanak, könnyebbé tegyék, magasabbak.

A festett felületek tervezése önállóan hajtható végre az ajánlások alkalmazásával, vagy forduljon a szakemberek szolgáltatásaival. Nem akarod, hogy a helyiség vad színét kapja, amely nem harmonizál, bútorokkal, kiegészítőkkel, csillárral?

Harmonikus stílus létrehozása nem mindig egyszerű, a tervező konzultációja az úton lesz. Ha jó ízlésed van, próbáld ki magad, hogy hozzon létre egy egyedi stílust, hogy javítsa otthonát, használjon dekoratív anyagokat.

Megfelelően törje meg a bútorokat, töltse ki a belső teret kiegészítőkkel, kellemes triflesekkel, lógjon egy gyönyörű csillárral, és élvezze a munkád gyümölcsét. Ahhoz, hogy egyedülálló munkát végezzen, messze mindenkitől, egyértelműen követi a szakemberek tanácsát és ajánlásait.

A falak festése a “villogó szálak” bársony hatással, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: