Dekoratív vakolat “World Map”

Dekoratív vakolat “World Map” ma sikeresen használják a telephely tervezésében. Vonzó, mivel a texturált alapja lehetővé teszi, hogy nagyon érdekes hatást érjen el. A mészkeverékek bizonyos típusainak összekapcsolása alapul szolgál, amellyel a vázlatok megosztottak a falon, hasonlóan a szárazföldhöz és a szigetekhez. Innen az ilyen típusú dekoratív vakolat neve.

Sajátosságok

Számos cég gyártja ezt a terméket. Pontosan megvásárolni, figyelmet kell fordítanod arra a tényre, hogy a csomagolás “világtérkép”. Ezzel a felirattal nem lesz kétségei, hogy pontosan kiderül egy ilyen képet. Van egy másik lehetőség, amelyen ugyanolyan hatással lesz. A kő travertint imitáló bevonat is nagyon eredeti és természetes.

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Az ilyen típusú bevonat gyártása során környezetbarát anyagokat használnak. A megoldás összetételében van rögzített mész, márvány por, vászonolajok. Az egyes falokon egy ilyen számla miatt egyedi képet kapunk. Stílusos és fényűzőnek tűnik.

A kiváló minőségű gipsz egyik legfontosabb előnye, hogy “lélegzik”. Ez azt jelenti, hogy a falak védelme a gomba és a penész. Az anyagi biztonság lehetővé teszi egy ilyen stílusban is, még a gyermekek is. A gyerekek szinte biztosan szükségesek az eredeti bevonás megkóstolásához.

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Az előnyök tulajdonítható annak a ténynek, hogy a vakolat gyorsan megszárad. Egy nappal később lehet értékelni az erőfeszítés eredményeit.

A szín gamma nagyon változatos. Választhat egy árnyékot bármely belső térre és minden ízre.

Ha az alkalmazás technológiája megtört, repedések fordulhatnak elő a vakolaton. Ezek a hígított vakolat új részének segítségével kiküszöbölhetők.

Dekoratív vakolat "World Map"

Szerszámok és felületek előkészítése

A dekoratív vakolat megfelelő alkalmazásához a következőket kell előkészítenie:

  • OK;
  • lapát;
  • habszivacsok;
  • lágy görgők;
  • ecsetek és festék;
  • Csiszolópapír.

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

A szigetek formájában lévő látványos fal beszerezhető, hacsak nincs előre), élesíteni, élesíteni. A felületnek tökéletesen tisztíthatónak kell lennie.

Ahol a páratartalom szintje meglehetősen magas, a legjobban antifungaszkompozícióval kezelték. Ez biztosítja a nedvesség negatív hatása ellen. Annak érdekében, hogy elkerülje a rozsda megjelenését egy hófehér falon, használjon rozsdamentes acélból készült szerszámot.

Dekoratív vakolat "World Map"

Első és második rétegek

Az összes feldolgozott felület kétszer őrölt. Az első réteget a KELMA alkalmazásával alkalmazzák. Bizonyos esetekben a falat merész hengerrel kell kezelni. Ezután elérheti az úgynevezett kabáthatást.

Amikor az első réteg vezet, csiszolópapírral kell járnia. Az első réteg csak az alapja. A második réteg különböző módon alkalmazható. A legérdekesebb hatás a következőképpen érhető el.

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat a felületre külön fragmensekkel kerül alkalmazásra. Az egyenetlen szigetek csak eredeti rajzot hoznak létre.

A fontos feltételek hatása szükséges: A KELMA mindig tiszta kell lennie, és a megoldást minimális számban alkalmazzák. Az azonnali dörzsölés miatt, és a rajz kiderül. Ha minden egyes alkalommal más mennyiségű megoldást készít, akkor a szigetek kis, közepes és nagy. Ez az, hogy milyen szép és eredeti térkép jön létre.

A szárított felületen, majd a KELMA által végzett erőfeszítéssel. Ezt a folyamatot fényesnek nevezik. Az eszközt ötvözött acélból kell készíteni, hogy nincsenek fekete nyomok. Néha ezt az eljárást kétszer végezzük, az időintervallumnak öt perc alatt.

Dekoratív vakolat "World Map"

A dekoratív vakolatok eltérőek. A bevonatok utánozhatnak kő, bőr, szövetfelületek. Ezt úgy érik el, hogy különböző eszközöket használunk – például egy fogakkal ellátott spatula vagy puha zűrzavar. Egy adott rajz létrehozásához használhatja a sablont (a felületre kell alkalmazni). A bélyegzőt minden alkalommal a vakolatból, nedves vízből kell tisztítani.

Van egy árnyalat, ami nagyon fontos, hogy fontolja meg ezt a vakolatot. Alkalmazza és a rajzokat gyorsan szükség lehet, hogy a vakolat ne legyen ideje szárazon száradni. Emiatt kényelmesebb az ilyen munkák elvégzésére. Ha meg kell megbirkóznod magad, mindent fokozatosan kell tennie, egy webhelyről a másikra, és ne kezelje az egész felületet.

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Végső kivitel

A vakolat a falra történő alkalmazása után az első fehér réteg látható, amelyen a kiálló rajzok találhatók. Most a pillanat akkor jön, amikor a felületet festeni kell. A festéskor egy réteg sötétebb lesz, a másik pedig könnyebb, így két árnyalatot fog kideríteni. A végső felület végrehajtásakor metallizált festék, lakk, viasz, gyöngyfesték.

A viaszt nedves szivaccsal, körkörös mozdulatokkal alkalmazzák. Ez lehetővé teszi az egységesség elérését a felület feldolgozása során. A lakkgal való együttműködés ugyanúgy néz ki.

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Ha a viasz száraz, akkor lehet festeni ezeket a részeket. Még több kifejezést ad nekik. Ez az opció nem a legegyszerűbb, de az eredmény érdemes.

Van egy másik technológia, amelyet a legnehezebbnek tartanak, de csodálatos hatást adnak. Ebben az esetben a vakolat több rétegét egymás után alkalmazzák, de mindegyiküknek saját színe van. Az ábrát csak az utolsó rétegen (a stencil használatával) alkalmazzák: az elesett árnyék hatását kapjuk. Ha kétségei vannak, egyszerűbb lehetőségeket használhat.

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

Más módszerek

A megoldás elosztható a KELMA területén. Ezután a falra kell támaszkodnia, enyhén nyomja meg és távolítsa el. Így az egész fal feldolgozása, majd a felület betöltődik.

A stukkó szokásos ecsettel alkalmazható. Ezután szükség lesz a KELMA szakaszainak feldolgozására. Bizonyos esetekben az ecset is cserélhető egy ruhával, és ez szokatlan hatást is ad. Mint a különböző rajzok, annál jobb. A második réteget szivacs segítségével alkalmazzák.

Dekoratív vakolat "World Map"

Különleges pisztolyt használhat. Ebben az esetben azonban szem előtt kell tartanod, hogy a rajz kicsi lesz. Nem lesz lehetősége nagy szigetek létrehozására.

Saját kezed készítése

Általában a dekoratív vakolatot a kész formában értékesítik: egy speciális tartályban vagy por formájában, amelyet elválni kell, az utasításokban meghatározott ajánlásokra összpontosítva. Azonban az ilyen anyagot saját kezével lehet elvégezni. Szakemberek ünneplik: Ha mindent helyesen teszel, a bevonat minősége nem lesz rosszabb, és ez hosszú ideig tart.

Dekoratív vakolat gyártása során különböző komponenseket használnak. A nagy mennyiségű mész lehetővé teszi, hogy nagyon tiszta felületet kapjon, de a repedés valószínűsége van. A gipsz hozzáadásával a készítmény erősebb, és a cement hozzáadása lehetővé teszi a bevonat használatát a magas páratartalmú szobákban.

Dekoratív vakolat "World Map"

Dekoratív vakolat "World Map"

A “World Map” dekoratív vakolat különböző helyiségekben használható, és könnyen kombinálható más anyagokkal: festékkel, tapéta, csempe. Lehetővé teszi, hogy bármilyen szobát rendeljen, egyedülállóvá tegye. Az ilyen vakolatokkal a különböző tervezési ötleteket megvalósíthatjuk a valóságba.

Hogyan alkalmazzuk a “Világtérkép” dekoratív vakolatát, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása