DEWALT csavarhúzók: Népszerű modellek, választás és üzemeltetés jellemzői

A csavarhúzó nagyon értékes eszköz minden házi mester számára. De amikor egy ilyen eszköz egy bizonyos márkáját választja, nemcsak az általános technikai pillanatokra kell figyelni, hanem magánspecifitása ugyanolyan fontos.

Érvek és ellenérvek

A Dewalt Brand alatt lévő csavarhúzókat amerikai növények gyártják, így megnyitják az ázsiai országokból származó tömegtermelés.

Mivel a fogyasztói vélemények, az alábbi szolgáltatásokat változatlanul szerepel a alapján a szakemberek:

 • stabil minőség;
 • a különböző helyzetek megbízhatósága;
 • Törölt funkcionális jellemzők.

A márka csavarhúzóinak egy része fúró üzemmódban működhet. A fogyasztók megfelelő eszközt választhatnak az építkezéshez és javításhoz, a bútorok összeszereléséhez és más feladatok elvégzéséhez. Ez jellemzi a jó tömeg arány, méret és működési kapacitás. A központosítás nem okoz problémákat.

A Dewalt Brand alatt kiadott legújabb modellek kefe nélküli elektromos motorokkal vannak felszerelve. A hagyományos megoldásokhoz képest különböznek és növelik az élettartamot, és kevesebb energiafogyasztást jelentenek.

Az akkumulátort rövid idő alatt töltheti fel, míg a csavarhúzó összes fontos része erős esetben és biztonságosan védett. Meglehetősen megbízható és redukáló, a munkagép forgásának sebessége, mivel fémből készült. A sebességváltási folyamat nem sok időt vesz igénybe. És bármelyikükön a mechanizmus hosszú ideig működik, mert Az akkumulátor sok áramot halmoz. A felhasználók megjegyezték, hogy az eszköz könnyen kezelhető.

A fejlesztőknek sikerült elérniük a hatékony háttérvilágítás rendszert. Ha a sokkmodellt megvásárolják, garantált lesz a rögzítőelemek és a téglák, más erős anyagok.

A DEWALT csavarhúzója azonban a következő gyengeségekkel rendelkezik:

 • Vásároljon egy márka akkumulátort nem működik olcsón;
 • alkalmanként érzékeli a tengelyen lévő hátlázatot;
 • Az oldalsó terhelés alkalmazása károsíthatja a patront;
 • Az emelkedett forradalmak hosszabb munkája képes gyorsan kimeríteni az akkumulátort;
 • Az egyéni manipulációk végrehajtásakor van egy kis hatalom hiánya;
 • Nem minden módosítás fel van szerelve töltőjelzőkkel.

Berendezés és a munka elvét

A DEWALT márkanév alatt mind a hálózati, mind az újratölthető eszközök tartoznak. A második esetben a motor, a munkáspatron és a sebességváltó sebessége mellett a készülék általában lítium akkumulátorgyártással van felszerelve. Az energia üzemeltetése során az elveszett feltöltése érdekében a töltőt biztosítják.

Érdemes figyelmet fordítani az eszközök azon részére, amely nikkel-kadmiummal vagy nikkel-fémhidrid áramforrásokkal van felszerelve.

A nikkel-kadmium akkumulátor, a memóriahatás és a mérgező tulajdonságok jelenlétének ellenére vonzó a viszonylag alacsony áron, és nagyon ellenáll a hidegnek.

A patron teljesítményét követően (kulcs vagy gyorsszigetelt technológia), a munka kényelme.

Ha gyors-módú patront használ, akkor megmenthet egy kis időt, de a kulcstípust a megnövekedett megbízhatóság jellemzi.

A háztartási használatra azonban ez a különleges szerep nem játszik. A Quick-Release adatok között egy és bimuft opciók. A második típus elsősorban a költségvetési módosításokról készült, és nem tekinthető elég megoldásnak.

A DEWALT SHOCK csavarhúzót mindig tartalmazza. Az összetevő szerepe a túlterhelés negatív hatásának megakadályozása.

Ha a nyomaték nem szabályozott, akkor vannak olyan következmények:

 • csökkenti az eszköz működési idejét;
 • növeli a slot rippelésének valószínűségét;
 • Nem sikerült ellenőrizni a rögzítő mélységét a felületen.

  A különálló modellek sokkoló mechanizmussal vannak felszerelve. Köszönet neki, még a rozsdás, nehéz eltávolítani a csavarokat, és a csavarokat problémamentesen kihúzhatjuk. Az ilyen kiegészítés pedig sikeresen dolgozik a tégla- és betonfelületekkel.

  Az adott modell jellemzőitől függetlenül a csavarhúzók mindig a következő elemekkel vannak kitéve:

  • motor;
  • Speed ​​Switch (Gear);
  • záró rögzítés rögzítése;
  • mágneses tartó;
  • A konzol (segítségével a készüléket felfüggesztik a nadrágszíjon);
  • doummroht;
  • Hegyi műanyag tok.

  A fél-moupes készülnek, így automatikusan csökkenti a nyomatékot, mivel csak a mélység a kötőelemek eléri a telepített szintet.

  A demumuft és a mágneses tartó jellemzői szerint a szakember könnyen meghatározhatja, hogy ezek az elemek fúróra vagy csavarhúzóra vonatkoznak-e. Alkalmazás A Semumut lehetővé teszi, hogy csökkentse a durva rándulások és dobások valószínűségét. Ha nem történik meg, a bitek halmaza hosszabb ideig lesz elég. Végtére is, a stabilitás, amikor a munka csökkenti a kopást.

  Ha feltárja a hálózati csavarhúzók sebességváltójait, nagy sebességfokozatot fognak felfedezni. Közte és az elektromos motor orsója merev rögzítéssel rendelkezik. A mágneses rögzítő tengelye, behelyezve a fogaskerékbe, a forgást használva. Amint a csavar eléri a tervezett pontot, az érzékelő észleli, hogy az előrelépésének ereje maximum. A csapat fegyvert elindít. Célja az elektromos lánc törlése, és csökkenti a motor terhelését nullára.

  Egy kicsit más dolog az újratölthető csavarhúzóval foglalkozik. Az elektromos motor és a Start gomb mellett vannak olyan részletek, mint:

  • A rögzítő típusú patron;
  • fogaskerék csomópont;
  • akkumulátor.

  A DC elektromotor fő munkagépe egy henger, amely állandó mágneseket rejtőzik. Emellett a hengerben biztosan horgony lesz. A sárgaréz támogatja. Horgonyok gyártása során az elektromos acél speciális márkáit használják. A kiváló mágneses permeabilitás miatt a tervezés a lehető leghatékonyabban végzi feladatait.

  A horgonycsatornán készült hornyok, amelyek dielektromos réteggel borított tekercseket adnak be. Ezen részek mellett egy elektromos motor részeként van egy kollektoregység és ecsettartók, amelyek az elektromos keféket a grafitból telepítették. De az elektromos motor tengelyének túl gyors kormányozása lehetetlenné teszi, hogy közvetlenül továbbítsa a mechanikai elemek mozgatásához. A közvetítő ebben az esetben a bolygó sebességváltó.

  Ez a mechanizmus olyan elemeket tartalmaz, mint:

  • hajtott, vezetett;
  • Gyűrű alakú hajtómű;
  • Műhold.

    Annak ellenére, hogy a különbség az anyagok (fém, műanyag), a lépések száma – 1-től 3-ig, a munka általános elvei szinte változatlanok. A horgony által rögzített napelemek az egész eszközt működtetik. Gyűrűs fogaskerék fogak Amikor a készülék működik, a műholdakhoz csatlakozik. A két- és háromlépcsős struktúrákban kis különbségek vannak.

    Az erőfeszítések szabályozásához, amelyekkel a csavarok csomagolva vannak, a mechanizmus ötvözi a PWM vezérlőt és a kulcsfontosságú többcsatornás mező tranzisztort használ.

    Az ellenállás használata esetén az áram változik. Ennek megfelelően a motor tengelye különböző sebességgel kezdődik, így a csavarhúzó kényelmesebbé válik a munkában.

    A csavarhúzók akkumulátorait összegyűjti a következetesen összekapcsolt részekből. A különbség közöttük nemcsak az áram erősségében, hanem a feszültségben is áll. Mindezen részeket a javítás során csak az eszköz gyártójának márkájában kell szállítani. Végső megoldásként megengedett, hogy a kompatibilis részek fogyasztása megengedett.

    A készülék lehetőségeinek bővítése szögletes fúvóka. Lehetővé teszi, hogy forgassa el és “kapjon” hardvert, ahol maga az eszköz nem éri el őket. A fúvóka rugalmas lehet, akkor lehet eltávolítani még olyan erős csavaros csavarokat, amelyeket a kemény tárgyak nem segítenek.

    Népszerű modellek és jellemzői

    Bármilyen technikai árnyalatokat, újratölthető és hálózati csavarhúzó, dewalt is egyformán kényelmes és hasznos a munkában. Az amerikai vállalat közel 100 éve termeli őket. Ez az idő alatt nagy tapasztalat megengedett, hogy briliáns struktúrákat hozzon létre. Minőségük elég indokolt magas árakat tesz. Ezért kell alaposan kiválasztani az optimális lehetőségeket.

    Viszonylag könnyű és nagy teljesítményű DEWALT DW263K egy erőfeszítést tesz lehetővé 540 W. Az ilyen paraméterek lehetővé teszik, hogy magabiztosan használják a csavarokat és a csavarokat az összes meglévő méretben. Pontosan a nyomaték pontos beállítása, a hardverfej mélységének segítségével történő beállításával biztonságosan működhet még a gipszkartonnal is. Ez a törékeny anyag nem sérül meg.

    Elvileg alkalmazhatja a készüléket és a fúró cseréjét. De azonnal megjegyezzük, hogy egy ilyen funkciót nem írják le a használati útmutatóban. Lehetőség van csak saját felelősségére használni.

    A legnagyobb forgássebesség eléri a 2500 fordulat / perc.

    Ha növeli a nyomatékot a maximumra, akkor az erős fafajtákból is összegyűjtheti a szekrény bútorokat. Azonban meg kell emlékezni, hogy a sebességváltó sebességének megváltoztatása lehetetlen. Csak a forradalmak száma állítható be.

    Ennek a modellnek a másik gyengesége szokatlanul magas költsége.

    Ha gazdaságos újratölthető elektromos kancsóra van szüksége, Hasznos, hogy figyeljen a DEWALT DW907K2-re. A készülék költsége körülbelül kétszer alacsonyabb, mint az előző esetben.

    A megtakarítások esetében a lehető legegyszerűbb, nevezetesen:

    • nikkel-kadmium akkumulátorral;
    • anélkül, hogy befolyásolná a mechanizmust;
    • Egy nagyon egyszerű eset.

    Mindazonáltal az amerikai gyártó hűséges magának. Termékei teljes körűen kezelik a feladatot.

    A meglepő, még az elektronikus motorfékezés is biztosított. Az akkumulátor csak olyan, hogy az eszköz az orosz tél összefüggésében használható.

    De emlékeznie kell a háttérvilágítás hiányára.

    A gipszkarton munkájához tanácsos 12 voltos csavarhúzót használni Modellek DW979K2. A gép vezetője lehetővé teszi, hogy beállítsa a csavarás mélységét. A nikkel-kadmium akkumulátora még súlyos hideg is ellenáll.

    A pozitív visszajelzés következetes és tovább DEWALT DCD710D2. A csomag különösen tágas lítium-ion elemeket tartalmaz. Lehetővé teszik, hogy a készülék még nagy terhelés mellett soha nem látott hosszú ideig dolgozzon. A fejlesztők képesek voltak optimalizálni a testet, hogy korlátozott helyen dolgozzon. Mivel az összes nagy rész öntött fémből készült, az élettartam észrevehetően növekszik.

    De ezekkel az előnyökkel együtt, valamint könnyű felszereléssel, lehetetlen, hogy ne jelezze gyenge pozícióit. Így, Ha drámaian kapcsolja ki a motort, gyengíti a patron szigorítását. Fénysugár a beépített lámpából egy kicsit az oldalra irányul.

    Ha van egy vágy, hogy megpróbálja kipróbálni a leginkább új és fejlett készüléket, meg kell állítania a választását DEWALT DCD732D2. Az egyedülálló kefe nélküli motor garantáltan védve van a porrészecskéktől és a nedvességgel való érintkezés. Az innovatív motor elvben nem igényel javítást és. A nagy fordulatoknak köszönhetően az eszköz fúrt és fém, és kerámiák.

    Egy erőteljes patronban 13 mm átmérőjű fúrókat tartanak. A nyomatékot legfeljebb 57 Newton méterrel tartják, optimális áramfelvétel mellett. Case csavarhúzó kényelmes, de a készülék maga nem tudja, hogyan kell dolgozni Shock módban.

    Az akkumulátorok között, amelyek ütés módban működhetnek, kiemelkednek Xr li-ion. A készüléket 18 voltra tervezték, és a tömörség megkülönbözteti. A fogyasztók nagyra értékelik a csavarhúzó és az ergonómiai jellemzőit.

    A fejlesztők az egységet elektronikával felszerelték, a fogyasztó teljes ellenőrzését a munka során. A fúvókák megváltoztatása problémamentesen bekövetkezik, még akkor is, ha egyedül jársz. A kiváló minőségű LED-rendszer lehetővé teszi, hogy a sötétben nagyon jól működjön. Redukáló 100% -os fémből készült. Ez egyidejűleg javítja az energiaátvitelt és meghosszabbítja az eszköz élettartamát.

    A csomag tartalmaz egy pár elemet, töltőt és hordozó bőröndöt.

    Különös figyelmet érdemel Szalagfajta csavarhúzók. Azok olyan esetekben használják őket, ahol sok ilyen kötőelemet kell fordítania. A szalagrendszer kapacitása mindig magasabb, mint a hagyományos minta. A különböző gyártók hosszú ideig választották ugyanazt a munkafolyamat-automatizálási módszert.

    Mindenhol a szalagot használják, hasonló a géppuskahöz (tehát és név).

    A szalag kapacitása más lehet, de a legmegfelelőbb, ha 50 “díjat” tartalmaz. Ami fontos, a szalagberendezés is megbízhatóbb, és kevesebb zajt teremt.

    A választott finomságok

    A hatalom meghatározása, emlékezni kell arra, hogy az akkumulátor modellek eltérő módon vannak kifejezve, mint a hálózaton dolgozók. Azt az akkumulátor által kibocsátott feszültség méri. 10,8 és 36 V között változhat. A nyomatéktól függ, hogy mennyire nagy lehet a szerszámok.

     Otthoni használatra, előnyben részesített rendszerek lítium-ion akkumulátorokkal, utcai – nikkel-kadmium akkumulátorokkal. A jelenlegi akkumulátor kapacitása nagy jelentőséggel bír.

     Vásárláskor gondosan ellenőrizze a következő funkciókat:

     • hogy a markolat kényelmes legyen;
     • az eszközök elrendezése;
     • A tömege optimális;
     • hogy az irányító testületek elhelyezése kényelmes.

     Használati utasítás

     A vibráció létrehozásához nem haladta meg a gyártó által megadott értékeket, akkor csak állt a szerszámot, és tartalmaznia kell. Tilos egy csavarhúzót tartalmazni a hálózathoz, ha nem tartozik legalább 230 V és 10 amp. Elfogadhatatlan, hogy átvegye a készüléket a kábelhez, tartsa be a hálózatotől leválasztva. És a tilalom alatt a kábel vízzel való érintkezése vízzel, kenőolajokkal, éles tárgyakkal. Nem lehet csavarni a vezetéket.

     A helyiségeken kívül csak az akkumulátort vagy az adaptált csavarhúzóval csatlakoztathatja. Minden nedves helyen tilos csatlakozni uzo nélkül.

     Még mindig emlékeznie kell az ilyen pillanatokra, mint:

     • A csavarhúzó használatának érvénytelensége robbanásveszélyes, tűzveszélyes környezetben;
     • A szemüveg és kesztyű nélküli munka elfogadhatatlansága;
     • a fejhallgatók vagy fülbevalók kötelezettsége hosszú munkával;
     • Kell elkerülnünk, amikor földelt vezetőképes felületekkel dolgoznak.

     Jellemzők javítás

     A csavarhúzó javítása érdekében el kell távolítani a patront. Először csavarja ki az M-alakú kulcs menetét. Szükség esetén emellett csavarja ki a csavart. Ha sikertelen, az eszköz teljesen szétszerelt. A Morse kúp esetében a fészekből származó szárat egy kalapáccsal kiüti, de óvatosnak kell lennie.

     Ha a hiba azonnal fellebbez a szakemberekre.

     Vélemény

     A fogyasztók megjegyzik, hogy a DEWALT csavarhúzók nagyon jól vannak összeállítva, a szélek és a kötőelemek tisztán illeszkedése. Kiemelkedő öntött elemek kizártak. Még a magasságban is, a fáradtság minimalizálódik. De érdemes megjegyezni, hogy a legerősebb eszközök nem teszik lehetővé a finom munkát. Általánosságban elmondható, hogy a márka eszközei meglehetősen pozitívak.

     DEWALT csavarhúzó felülvizsgálata Lásd a következő videót.

     Értékelje a cikket
     ( Még nincsenek értékelések )
     Megjegyzések hozzáadása

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: