“Dolomit”: előnyök és hátrányok

"Dolomit": előnyök és hátrányok

Siding “Dolomit” egy népszerű befejező anyag. Ő adja meg a homlokzatot egy tiszta és vonzó megjelenés, és megbízhatóan védi a bázist a kedvezőtlen környezeti tényezőktől.

Műszaki adatok

A “Dolomit” cég által gyártott iparvágány egy háromdimenziós panelek, amelyekkel a homlokzat alsó része külső. Az anyaggyártás technológiája az öntött elemek előállítása a következő színnel. A vinil, a titán és a módosító adalékanyagokat nyersanyagként használják. A panelek 300×22 cm méretben kaphatók 1,6 mm vastagsággal.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

Ezt a méretet szabványnak tekintik, de az anyag mellett az anyagot nem szabványos méretekben állítják elő, többszörös panel hosszú távon.

Tökéletesítés tökéletesen imitálja a természetes kőfajtákat, nagyon pontosan továbbítja a természetes ásványi anyagok textúráját és színét. A dokkolóvarvariák festhetők a panel színében, vagy festetlen formában maradhatnak. A “Dolomite” funkció egy univerzális típusú rögzítés a “Nest-Schip” rendszer által képviselt panelek között. Az iparvágánytáblák tartalmazzák a felszerelést és a tartozékokat, a színt és a textúrát, amely teljesen egybeesik a fő anyaggal.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

"Dolomit": előnyök és hátrányok

Előnyök

Magas vevői igény a Socle számára A “Dolomit” iparvágány az anyag vitathatatlan előnyei miatt következik be.

 • A panelek teljes ökológiai biztonsága az Egészségügyi nyersanyagok által ártalmatlan összetevők használatával érhető el. Az anyag nem mérgező, amely lehetővé teszi, hogy nemcsak a homlokzatok befejezéséhez, hanem a beltéri szobák regisztrációjához is használhassa. Iparvágány nem hajlik arra, hogy a megjelenése penész és a gomba, és nem képviseli érdeklődés rágcsálók és rovarok.
 • A fagy és a nedvességállóság jóságai lehetővé teszik, hogy bármilyen klimatikus zónában való részvételt használhassanak, kockázati repedés vagy duzzadó panelek nélkül. Az anyag tökéletesen átadja az éles hőmérsékleti különbségeket, és képes ellenállni mind túl alacsony, mind túl magas hőmérsékletnek.
 • Magas tűzállóság. A homlokzatosság nem hajlandó gyújtáshoz, és nem támogatja az égést. Ez nagymértékben növeli az épületek tűzbiztonságát, amely ilyen típusú panelekkel bélelt.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

 • Az ultraibolya sugárzáshoz való jó ellenállás 10 év alatt biztosítja a szín fényességét, míg az anyag teljes élettartama ötven évvel egyenlő.
 • Könnyen kezelhető. Ahhoz, hogy tisztességes maradjon, elegendő, ha rendszeresen mosószerrel mossuk, majd öblítse le a tömlőből.
 • Az iparvágó paneleknek kis súlya van, így az épület csapágyfalának terhelése észrevehetően csökken.
 • Az anyag nagy szilárdsága a merevség jelenlétének köszönhető, ami ellenáll a mechanikai hatásoknak és a kopásnak.
 • A széles színek és textúrák széles választéka lehetővé teszi, hogy a homlokzat készítéséhez tegye.
 • A kényelmes érték és a kiváló minőségű anyag még több vásárlást és keresletet tesz lehetővé.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

"Dolomit": előnyök és hátrányok

Az iparvágány hátrányai közé tartozik a panelek kiválasztása a telepítés során a tüskék és hornyok véletlenszerűségének biztosítása érdekében a kastélytervezésben.

A gyűjtemények áttekintése

Siding “Dolomit” több gyűjteményben termel, amelyek különböznek egymástól a varratok, a textúra, a kőműves utánzás, a szín és a méret.

A leggyakoribb és megvásárolták több sorozat.

 • “Rocky Reef”két módosításban készült. A Lux képviseli 2 méteres panel, tökéletesen imitálja a természetes pala. A gyűjtemény megkülönböztető jellemzője az ízületek láthatóságának hiánya, amely az oldalsó mellékletek és az összekötő szalag hiánya miatt érhető el. A “Premium” módosítása a panelek matt felülete és a terrakotta és a barna árnyalatok, valamint az SFARI és a gránit színek dominanciája jellemzi.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

"Dolomit": előnyök és hátrányok

 • “KUBAN SANDSTONE”. A sorozat egy hozott kő formájában készült, amely nagyon emlékeztet a homokkőre. A lemezek dokkolása a Zip-Groove Lock Design segítségével történik. A panelek nagy erővel rendelkeznek a környezeti hatásokhoz, ne repedjenek, és ne jelezzék.
 • “Dolomit exkluzív” Színekben gránit és agátok készítve több festési technológiával. A panelek módszerének köszönhetően a túlcsordulások és a keverők keveredésének hatása. Az anyag jól visszaszorítja a szennyeződést, így az intenzív motorzási forgalom utcáin található utcákon található házak.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

"Dolomit": előnyök és hátrányok

 • “Dolomit karcos” van egy kifejező textúrája és a procranter varratok jellemzik. A mínusz sorozat a dekoratív tartozékok oldalirányú ízületeinek szükségessége.
 • “Slangets”. Panelek tökéletesen imitálják a természetes léceket, amelyek hosszirányú rögzítéssel vannak felszerelve “Paz-Schip”, és az optimális ár-érték arány.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

"Dolomit": előnyök és hátrányok

A montázs jellemzői

A “Dolomit” iparvágány viszonylag különbözik a telepítés egyszerűségének más típusától. A vinil panelekkel szembeni bázissal szemben nem igényel nagy munkaerőköltséget és a tapasztalatok elérhetőségét a befejező munkák elvégzésében.

A bázis burkolatának első szakaszának kell lennie a gyökér telepítésének. A falak felülete nem rendelkezik döntő értékkel. A szooming lehet vasúti vagy fémprofil védő cink réteggel. A fából készült bárok nem ajánlottak: a fa flare tulajdonsággal és nyomással rendelkezik, ami hátrányosan befolyásolhatja a bevonat kezdeti formájának integritását és megőrzését. A fal felszíne és a szerelt keret között a tűzálló szigetelést el kell helyezni.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

"Dolomit": előnyök és hátrányok

A következő lépés a kréta kábel feszültsége lesz, amelyet az építési szint szigorúan vízszintes helyzetben mutat ki. A körmök két sarkainak rögzítése, késleltetni és felszabadítani, aminek következtében a kréta nyomvonalat a falon lenyomja, amely a főbb pontok alapjául szolgál. A záró rögzítést függőlegesen rögzített útmutatókon végzik. A deszkák vízszintes síkban kell mozogniuk, és hornyokkal kombinálják a tüskéket. A felső panel a befejező deszkával van rögzítve, amely magasabb rögzítési szilárdságot biztosít. A telepítési folyamatban a megkönnyebbülést kombinálni kell, amely sokkal könnyebb lesz, ha először lebomlik a padlón lévő paneleket a formázható minta szerint.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

Vélemény

A Sodholon Siding “Dolomite” magas fogyasztói igényt élvez, és sok pozitív visszajelzést tartalmaz. A panelek fényessége és tartóssága is van, valamint a kis pénzért való megszerzésének lehetősége. A vásárlók figyelmet fordítanak az anyagok széles színválasztékára, valamint a jó kompatibilitásra és kompatibilitásra, valamint más típusú díszítő homlokzati felületekkel. Az előnyök magukban foglalják az anyagok magas stabilitását a mechanikai hatásokhoz és a szennyeződések visszaszorítására.

A laminátum elvét és a kis mennyiségű hulladékot a fogyasztók is magasan értékelik.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

A mínuszok közül számos nagyszámú burrs van a panelek hátoldalán, és az árnyalatok eltérése az egyik csomagból. Figyelem a panelek hornyaira vonatkozó zsetonok hiányára, ezért a víz belsejében esik.

A “Dolomit” alapú irányítás ötvözi a kiváló minőségű, optimális költségeket és kiváló dekoratív tulajdonságokat. A jellemzők kombinációjának köszönhetően a panelek használatával élvezheti a homlokzatot, így elegáns és szép megjelenésű.

"Dolomit": előnyök és hátrányok

"Dolomit": előnyök és hátrányok

"Dolomit": előnyök és hátrányok

A következő videóban megtalálja az utasításokat a “Rocky Reef” felszereléshez.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása