Dühös fűrészek egy fán egy nyáron: Jellemzők és tippek választása

Hogyan lehet önállóan választani a végfűrészt a szokásos fogyasztónak, amikor ilyen szükség van. A legtöbb hang megoldás az eladó-tanácsadó támogatásának használata: minden diszpergál, és még bizonyítja.

Csak, hogy egy ilyen beszélgetés jött ki jobban részletezett, ez nem akadályozza meg a legfontosabb fogalmak erről berendezések a raktár felkeresése előtt.

Ami?

A fűrészáru és a fém dühös fűrész egy statikus vágás, amelynek keskeny specializációs eszköze van, amelyet az anyagok egy adott szögben történő vágásához használnak. Az ilyen képességet egy forgó platform és hajtott munkacsomló biztosítja az alapon. Arcfűrész, amely keskeny fából készült léceket, bárokat és táblákat kezel. Ezenkívül használható laminált, orientált és rostos kályhák vágására. Ezt az eszközt tökéletesen ellenőrzik éles műanyag, alumínium profil és poliuretán stukkó.

A munka nagy sebességének, pontosságának és egyszerűségének köszönhetően a vége kiterjedt alkalmazási körrel rendelkezik. Az ácsmunkára, az építőiparra és a telepítésre és a munkákra gyakoroltak, a fatermékek használatával konjugálják. Ez az eszköz elengedhetetlen a bútorgyártó műhelyekben, ahol a termékek pontos és magas színvonalú fűrészelése különösen fontos. Vannak sokoldalú eszközök, amelyek fémszalagot végeznek. Egy speciális lemezen keresztül, fémből készült fémek és öntéssel készült profilok vágása. Az ilyen menedékfűrészeket a fémeken alaposan működtetik a termelésen, amely fém-műanyag ablakok létrehozásával foglalkozik.

Típusok

A feldolgozási módszertől függően az arcfűrészek többféle típusúak.

 • Fűrész. Egy specializált mechanizmussal ellátott csíkkal való felszerelés a vízszintes felület mentén mozgatására, és a széles termékek fűrészelésére gyakorolható. Két, egy irányban található két sínre van felszerelve, amelyen keresztül szabad mozog a határokon.
 • Stretching nélkül. A rendes látott ilyen lehetőség nem tartozik.
 • Kombinált szerelvény. A kombinált eszköz is alkalmazható a fáklyákra, és mint a fűrészeléshez. Hasonló vegyes módosítások vannak felszerelve mindkét lemezzel és egy késsel zúzódásra, ugyanakkor azonnal egy speciális asztal kiegészülnek.

Fontos! Mindazonáltal, függetlenül attól, hogy a jellemzők nagy listáját, a komponensek megbízhatósága és pontossága nem ideális.

Egy másik osztályozás a végfűrészeket a reduktori sebességváltó típusának megfelelően terjeszti.

 • A fogaskerék ellensúlyozza a meghajtót a fa üres feldolgozásában, amelyek gyakran történnek, ha a véget teljes kapacitással végzik.
 • Az öv-átvitel, a kisebb csúszás nem zárható ki, de nem hangok kísérik. Ezenkívül az övátvitel megkülönböztethető a lemez rezgések hiánya, amely hozzájárul az élettartam növekedéséhez.
 • Univerzális véget, amelyet szintén helyhez kötött, illeszkedik, és feloldja a táblák, és a végek befejezéséhez. Alapvetően az ilyen típusú fűrészlapnak 25 cm átmérője van. Az önméretű lámpatest szakosodott összetevők segítségével csatlakozik az asztalra. Az inga végfűrész gyakran lézeres mutatószalaggal van felszerelve. Ezt az eszközt nagy teljesítmény és a szükséges feldolgozási mélység jellemzi.
 • A végfűrész olyan, mint a szakmai találkozó és a mindennapi életben való használatra. A háztartási eszköz egyszerű kialakítású, teljesítménykiegyenlítés 1000 és 1200 watt, és az átlagos intenzív használat stabilitása. A Home Sawmills nem használható non-stop üzemmódban, mivel szisztematikusan meg kell szüntetni, és hűlni kell a motort. Az otthoni eszközöket azonban tökéletesen kezelik a nem kemény hazai kérdésekkel.
Olvasson tovább  Hogyan válasszunk fúrógépet a DOWEL alatt?

Hogyan válasszuk ki?

A végfűrész megvásárlása előtt ismernie kell az alapvető jellemzőit. Az alapvető feltétel az instrumentális pillanat célja. Ha a fűrész működését nagyon ritka esetekben gazdasági célokra feltételezzük, ebben az esetben egy tipikus opcióval végződő véget kell vásárolnia. A különböző szélességű termékek fűrészáruinak gyakori használatára alkalmas, hogy egy multifunkcionális zárószemélyt vásároljon egy nyárson, ami szélesebb körű funkciókat tartalmaz. Ez egy olyan broach opció, amelyet a nagyon nagy vastagságú elemekkel dolgozunk, és lehetővé teszi a vágás szélességének növelését, amelynek paramétere a szokásos módosításokban nem elég nagy, ami szintén növeli az eszköz funkcionalitását is.

Következő szempont – Szerszámbiztonság. Függetlenül attól, hogy a szerkezetének felszerelésének árától függően fetcle borítóval és véletlenszerű indítás blokkoló funkciójával kell ellátni. Eszköz kiválasztása, figyelembe kell venni a méretét és a tömegét. Mobil és kényelmesnek kell lennie. A magasságban végzett munka során kívánatos, hogy egy kis és könnyű eszközt alkalmazzon, mint a hangerő nehéz egység. A vágás mélysége és szélessége a berendezés célját teszi ki, kifejezetten azt jelzi, hogy meg tudja csinálni. A minőségi munkához legalább 20 centiméter fűrészlapot kell kiválasztani. Mint ez a paraméter több, annál könnyebb használni az eszközt. Egy adott módosítás keresése esetén az anyag minőségi mutatójára van szükség, amelyből az ágy és a forgóblokk készülnek.

A legjobb Tartarovik értékelése

Fantázia szakaszos

DEWALT DWS 780 Hivatkozik a professzionális berendezésekre, az asztali és padlófűrészek fűrészárura. Nagy stabilitási berendezések vezetők és lábak jelenléte miatt. A Start gomb kényelmes fogantyúval van, zárt formában. A motor túlmelegedése figyelmezteti a kiváló minőségű hűtést. A biztonságos működés üvegszerű biztonsági burkolatot biztosít. Az asztal speciális felépítése lehetővé teszi 50 és 60 fokos, valamint a felek megfordítását.

Ennek a modellnek a előnyei a következők:

 • erő;
 • stabilitás;
 • minőség;
 • kiterjedt sarokkérés;
 • Alacsony zajszint.
Olvasson tovább  Hogyan készítsünk hajót a rétegelt lemezről?

A hátrányok között a következőképpen meg kell jegyezni:

 • Alacsony minőségű tipikus bilincs;
 • Pors eltávolítási rendszerrel végzett zsetonokat;
 • Nagy tömeg.

Kombinált minta

Makita LH1040F A fa, lágy vas és műanyag termékek keresztirányú és hosszanti fűrészelésére szolgál. A biztonság kettős védőszigetelést és motorféket biztosít, emelve a letiltáskor, továbbá, világítás. A fűrész fő előnye olyan multifunkcionalitás, amely a készüléket a diszperziós gépbe fordítja. A hosszú termékekkel való munkavégzéshez van egy asztali munka, a lemez elakadást figyelmeztetnek egy speciális ütő késsel.

Érdemes kiemelni a modell következő előnyeit:

 • Kiváló minőségű összeszerelés;
 • Multifunkcionalitás;
 • Lágyindítás;
 • Háttérvilágítással.

Ez az eszköz olyan hátrányokkal rendelkezik, mint:

 • magas ár;
 • No Broach.

Egy fán futó

Metabo kgs 315 Plus Ez egy professzionális felszerelt. Ez a modell fa munkára készült, puha fémekkel és mesterséges anyagokkal. A fűrészelés akár 46 fokos szögben is elvégezhető. A készülék szabadon funkcionál egy erősített terheléssel. A varrófűrészlapnak cserélhető fogja van. A berendezés megnő a táblázatban, szorító a termékek és a magas makacs profilok, változó, hogy az oldalak.

Érdemes kiemelni a következő előnyöket:

 • Gyors lemezváltozás;
 • erő;
 • Biztonság;
 • fűrészelés sarkokban;
 • stabilitás.

A hátrányok között a következőképpen meg kell jegyezni:

 • magas ár;
 • súly.

Erdészeti fém

MAKITA 2414 NB PVC, színes és vasfémek fűrészelése során. A biztonság a vágólemez erős védőburkolatát biztosítja, csúszásgátló képernyőt, amely a leltárral való konjugációtól függő munkahelyet tartalmazza. A gyors lemezváltozáshoz van egy tengely tartó rendszer. A fűrész kettős szigeteléssel van ellátva, kompakt méretű. Mind a házi feladathoz, mind a fémtermékek fűrészelésére használható egy kis műhelyben.

Érdemes megjegyezni az ilyen előnyöket:

 • A motor nem melegszik meg feszült és hosszú munkával;
 • sima vágás ütés nélkül;
 • jó minőségű pólók;
 • vághat síneket.

A fő hátrány – a fémgel való munka során egy nagy vastagság átlagos terhelést igényel.

A következő videóban a traktor fűrész-pörkölése 210 mm 1500 W-vel rendelkezik.

Olvasson tovább  Mint az MDF eltér a forgácslaptól?
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: