Elektromos rezgés: Leírás és tippek a választáshoz

A különböző épületek építése előtt a közúti vagy kerti bevonatok falazata, a területek tereprendezése a talajtakarást igényli. Az ilyen típusú munka figyelmen kívül hagyásakor a padlózás vagy struktúrák megsemmisítésének kockázata. Speciális Traam munkásokat használnak a talaj lezárására. A mindennapi életben, elektromos vibraming. Ezeket kompakt méretek és kis súlyok jellemzik, így könnyen használhatóak.

Jellegzetes

A modelltől függetlenül az összes elektromos vibrációs gépnek hasonló eszköze van. Tartalmazzák:

  • elektromos motor 220 vagy 380 V-nál;
  • Védőkeret motorhoz;
  • sebességváltó;
  • Csapat rezgéskezelés;
  • Rugalmas talp.

A módosítástól függően a vibrotambobovka az elektromos motorral megkülönbözteti a kapacitás, a sokk-amplitúdó, a promóciós sebesség, az ugrás magasság és a vibrációs erő. Ezenkívül különböző dimenziókkal és talpokkal rendelkeznek. A berendezés teljesítményét jobban érinti az ütközési erő és a rezgések gyakorisága.

Minél több ilyen mutatók, a talaj nagyobb része bizonyos időintervallumban kezelhető.

Elektromos traamia, A benzinnel és a dízelel ellentétben kevésbé termelékenysége van. Ugyanakkor gazdaságosabbak, nem igényelnek komplex karbantartást. Az elektromos meghajtású berendezések csendesebbek. Minden ilyen módosítás szerelve egy védő lekapcsoló, ami védi a tömékelési a korai törése esetén éles feszültség csepp.

Az elektromos vibrotambovok fő hátrányai – az esős időben és a rossz mobilitásban működő üzemeltetés. A technika csak az elektromos energiaforrás közelében dolgozik, és a tartományát kábel korlátozza.

Működés elve

Elektromos rezgés – berendezések átalakítása elektromos energia mechanikus. A telepítés telepítésekor a motor a kristálycsatlakozó szerelt telepítés forgási mozgásait továbbítja. A dugattyú a diszkriminációs mozgások, amelyek a Tambrush lábához továbbítják. Az ömlesztett anyagok nagy frekvenciájának köszönhetően az ömlesztett építőanyagok és a talaj sokkoló erő hatással jár, amelynek eredményeképpen tömörítik őket.

Választási szabályok

A vibráció kiválasztásakor több fontos paraméterre kell figyelnie. A következőket kell tennie.

  1. Olvassa el a telepítés utasításait és műszaki specifikációit. A Techalarametersnek meg kell felelnie a tervezett munkatípusoknak.
  2. Adjon előnyben a teljesen felszerelt megoldásokat: Egy fa talppal és különböző fúvókákkal kell ellátni.
  3. Meghatározza a skála- és munkakörülményeket. A keskeny helyszíneken vagy korlátozott helyen dolgozni kell, hogy ki kell választania egy szabotázást a működő cipő minimális méretével.
  4. Döntse el a sokkok számát. Minél nagyobb az érték, annál gyorsabban a technika megbirkózhat az anyag tömítésével.
  5. Vegye fel az eszköz optimális méretét.

A szakemberek azt tanácsolják, hogy vásároljanak Vibrotrammovka a vibrációs rendszerrel a fogantyúhoz (nem minden modellen). Segít csökkenteni az üzemeltető kezében lévő vibrációs terheléseket.

Alkalmazás

Elektromos vibrotambovka széles Az építőiparban használják. Működés közben nem különböztetik meg a káros kibocsátásokat, hogy beltérben is használhassák. Vibropropiták Homok, talaj vagy kavicsréteg tömítése 30 cm-re. Vibronoga, A munkahelyi kis méretű, mélyebb rétegeket használva használják.

Segítségével kompakt a 50-70 cm-es réteg által lefektetett anyagokat.

A berendezéseket gyakran használják A helyi terület elrendezéséhez, Szükség esetén a háztartási telek feküdt, a struktúrák lábát mozgatva.Az alkalmazott technika A csempe lefektetésekor, szintén Egy bolyhos öv alapjainak felállításakor A magánszerkezetek építésében.

A következő videóban áttekinthetsz egy áttekintést és tesztet vibrotambobovka weber mt srv.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: