Épület keveredik a litokol: cél és választék a választék

Jelenleg lehetetlen otthoni javítás benyújtása speciális építési keverékek nélkül. A javítási munkák széles választékára tervezhető. Fontos megjegyezni, hogy az ilyen készítmények nagymértékben megkönnyítik a telepítést. Érdemes maradni részletesebben a Litokol termékekről.

Sajátosságok

Olaszország az építési keverékek egyik legnagyobb országa. Ott van, hogy a híres litokol növény található, amely hasonló megoldásokat eredményez. A szakemberek többsége szerint a vállalat termékei helyesen minőségi és megbízhatónak tekinthetők. Eddig ez a vállalat különböző építési célokra kínál megoldásokat: ragasztás, primer, vízszigetelés, varratok bélyegei.

Ezenkívül a leggyakrabban a Litokol termékeket használják, amikor különböző bevonatok (padló, falak, mennyezet) való összehangolásakor használhatók. Ezért az ilyen keverékeket biztonságosan nevezhetjük univerzálisnak.

Meg kell jegyezni, hogy a Litokol építési keverékei bizonyos pozitív jellemzőkkel büszkélkedhetnek.

 • Nagy tárolási időszak. Ezek az építési megoldások sok éven át tárolhatók, ugyanakkor egyáltalán nem fogják elveszíteni hasznos tulajdonságait.
 • Könnyen kezelhető. A Litokol keverékei nem igényelnek speciális tenyésztési és alkalmazási technológiákat, így bárki könnyen használhatja az ilyen kompozíciókat saját.
 • Ökológia. Ezeket a megoldásokat abszolút biztonságos anyagokból készítik, amelyeket hivatalosan igazolnak.
 • Nagy stabilitás külső hatásokra. A litokol építési kompozícióit kiváló nedvességállóság, valamint kémiai és mechanikai stabilitás jellemzi.
 • Nagy teljesítményű teljesítmény. A gyártó megoldásai lehetővé teszik, hogy szinte kétszer növeljék a termelékenységet.
 • Megfizethető ár. Az ilyen épületkeverék megvásárlása megengedheti magának a vevőt.

De ennek ellenére az előnyök listája, Építési termékek Litokol is bizonyos negatív jellemzőkkel rendelkezik.

 • Nem alkalmazható fémre és műanyagra. Végül is ez a keverék az ilyen felületekkel érintkezik, hozzájárulhat a pusztításhoz.
 • Nem használható a nem porózus anyagok vízszigetelésére. Ha ilyen felületekre alkalmazzák, a Litokol nem tud jó védelmet nyújtani a víz ellen, jobb, ha kizárólag porózus bázisokra használhatja őket.
 • Nem adhat hozzá más épületelemeket. A kívánt LITOKOL oldat előkészítésekor nem érdemes további komponenseket adni (cement, mész), különben egyszerűen elveszíti az összes hasznos tulajdonságait és jellemzőit.

Fajták

Jelenleg a LITOKOL gyár különböző típusú építési keverékeket termel.

 • Ma egy meglehetősen elterjedt megoldás egy minta Aquamaster. Külső és belső munkákhoz használható. Ez a modell egykomponensű rugalmas vízszigetelés, amely különböző szintetikus gyanták vízeloszolása alapján készült. Meg kell jegyezni, hogy a LITOKOL AQUAMASTER szárazon száraz, miután alkalmazta a síkra, ami nagymértékben leegyszerűsíti az összeszerelési munkát. Az ilyen építőanyaggal borított felületeknek nem kell továbbítania az alapozót és más megoldásokat. Ezenkívül egy ilyen minta merészen büszkélkedhet mindenféle illékony anyagok legalacsonyabb kibocsátási szintjének.

 • Az ilyen keverék egy másik népszerű modellje minta Hidroflex. Ez egy egykomponensű paszta, amely nem tartalmaz oldószereket. Ilyen összetételű, szintetikus gyanták és különböző inert töltőanyagok gyártása során. Gyakran ezeket az épületkeverékeket a falburkolatok, ömlesztett szex, valamint a cement esztrich, a vakolat vízszigetelésére használják.
 • A következő minta Litocare matt. Van egyfajta védő impregnálása, amely egy speciális oldószer alapján készült. Általában ezt a kompozíciót használják, ha szükséges, hogy jelentősen növeljék a kerámiák vagy a természetes kövek színét. És gyakran ilyen építési keveréket használnak a varratok és a felületi védelem elfojtására.

 • A közös modellnek a kompozíciónak hívható Idrostuk-m. KÜLÖNLEGES LATEX adalékanyag formájában készült. Leggyakrabban használja, amikor a varratok elfojtása. Meg kell jegyezni, hogy hasonló keverékek jelentősen növelhetik az anyag stabilitását a víz felszívódására, a fagyállósági mutatókra, az adhézió szintjére.
 • És gyakran, a keveréket az építés során használják Litostrip. Az ilyen modellt átlátszó gélként állítják elő. Ezt a mosást elsősorban a foltok és válások különböző felületeinek tisztítására használják. Elég könnyű alkalmazni a bevonatokra, és gyorsan szárad, így minden ember dolgozik vele.

Primer

A Litokol minták változatossága között jelentős mennyiségű különböző primer található.

 • A legnépszerűbb típus az épületkeverék Primer. Ezt kétkomponensű epoxi képviseli. Használható sűrű betonhoz, csapágyfalakhoz, partíciókhoz, vakolatoktól, anhidrid esztrichekhez.
 • Összetett Litocontact Szintén alapozó. Az akril alapon készült ragasztóoldat formájában van. A belső munkákhoz általában használják. Ez szinte bármilyen betonhoz vagy mozaikfelületre alkalmazható.

Önszintező keverékek

A Litokol termékek között megtalálható és speciális önszintező keverékek. Egyikük a kompozíció Litoliv S10 Express. A kötő ásványi töltőanyagok alapján készült szárazanyag formájában állítják elő.

Ennek az alapnak a alkalmazása előtt meg kell osztani vízzel, majd hagyományos spatulával kell alkalmazni. Ez a kompozíció használható vízszintes felületek összehangolására gyakorlatilag bármilyen helyiségben. De érdemes megjegyezni, hogy lehetetlen a vízzel való közvetlen érintkezés alá tartozó anyagra alkalmazni;.

A Litoliv S10 Express tökéletes a cement-homokkötésekhez, konkrét bázisokhoz, kerámia burkolólapokhoz, különféle padlófajtákhoz.

Spikel

Jelenleg a Litokol meglehetősen nagy mennyiségű keveréket termel a putty számára.

 • Az egyik egy modell Litofinish Fasad. Fehér cement alapján készült, polimer adalékanyagokkal és speciális töltőanyagokkal. Fontos megjegyezni, hogy ezt a kompozíciót magasabb fagyállóság és nedvességállóság jellemzi.
 • Egy másik gitt keverék Litogips befejezése. A kötődési gipsz, inert töltőanyagok és speciális szerves adalékok alapján állítják elő. Ezt a terméket megkülönbözteti a plaszticitás fokozott mértéke, magas szintű tapadás és kiváló ellenállás a mechanikai károktól a szárítás után.

Vakolás

A vakolat keverékek között megjelölheti a legkeresettebbek közül néhányat.

 • Keverék Litokol CR30 Jobbra hívhatja a fogyasztók egyik leggyakoribb vakolatát. A felszínre való közvetlen alkalmazás előtt vízzel fel kell oldani, hogy kiderüljön a műanyag, homogén kompozíció. Az ilyen megoldás nagy adhéziós mutatókkal, jó ellenállással rendelkezik a mechanikai károkkal szemben.
 • Összetett Litotherm Grafica Sil Egy vakolat alapja is. A “Coroed” speciális dekoratív hatásával polimer szilikon keverék formájában van. A leggyakrabban a már csavart felületek befejezésére használják. Azt kell mondani, hogy egy ilyen modell különleges víztaszítóval, nagy ellenállást mutat a repedés, a jó védelem a penész és a gomba ellen.

Vízszigetelés keverékei

Eddig a gyártó meglehetősen nagy számú vízszigetelést eredményez.

 • Rejtett Bátran hívható az egyik ilyen megoldásnak. Tegyen egy ilyen keveréket a szokásos cementen alapulva. Nagyfokú rugalmasság, teljes vízálló, kiváló vegyi anyagok és mechanikai károsodás.
 • A vízszigetelő összetétel egy modell Litoblock Aqua. Ez a keverék egy gyors tampon alapú megoldás formájában van, amely cementen alapul. A fagyállóság, a nedvességállóság meglehetősen magas aránya. Az ilyen épületkészítmény teljesen nem okoz a fémszerkezetek korrózióját, nem igényli a primer előzetes feldolgozását, és nem veszíti el az erejét működés közben.

Hatály

 • Jelenleg Építési keverékek Litokol széles körben használatos különböző összeszerelési munkákban. Tehát gyakran használják őket, ha mindenféle bevonathoz igazítva (csempék, falak, padlók összehangolása). Az ilyen megoldások segítségével minden olyan személy, aki sok nehézséget okozhat, helyesen és simán rendezheti az összes részletet, és megtervezheti a gyönyörű és tiszta. Ez a kompozíció magában foglalja a Litoliv S10 expressz keverékét.
 • És gyakran ezek az épületek keveredése is A vízszigetelés anyagként. Különösen olyan készítményekre van szükség, ha szaunákkal, fürdőkkel és medencékkel vannak felszerelve. Ha egy csempe vagy gumi panelek felületével van bevonva, akkor szükség lesz arra, hogy a víztaszító impregnálást az intercutrikus varrásokhoz vagy egy speciális vízszigetelő szalaghoz kell alkalmazni. Hasonló keverékek közé tartozik a Litoblock Aqua minta.
 • Építési készítmények A Litokol a foltok és válások eltávolítására szolgál. Végtére is, nem minden mosószer képes arra, hogy a felületet súlyos szennyezésből kielégítse. Ezután olyan keverékeket használhat, amelyek speciális védőréteget alkotnak az anyagon, nem teszi lehetővé a szennyeződéseket a tervezésre. A Litocare Matt ilyen megoldásoknak tulajdonítható.

A használat jellemzői

Azt kell mondani, hogy az épület Mixes Litokols nagyon könnyű alkalmazni. Ezenkívül a kompozícióval együtt, általában részletes használatra vonatkozó utasítások. A legtöbb szakértő, mielőtt a közvetlen alkalmazás a felület felszínén a megoldás gondosan tisztítsa meg a por és más szemét. Ugyanakkor egyes anyagok esetében az ilyen eljárást speciális mosószerekkel kell elvégezni. Tehát van egy speciális tisztító a porcelán kőből, kerámiából, fémből.

Ezután fel kell oldania a keveréket vízzel. Az arányokat, amelyekben ezt meg kell tenni, szinte mindig a használati utasításban szerepelnek. Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy minden egyes modell esetében az összetevők aránya van. Az összes komponens összekeverésekor a kapott tömeget keverni kell, amíg homogén és viszkózus. A főzés után a tervezési felületre alkalmazható. Ezt a legkülönbözőbb eszközökkel teheti meg.

Ha az egyes részek közötti varratok oldatát kell lefedni, akkor az epoxi habszalagra kell használni. Ezután várnia kell az alap teljes szárítását, és folytassa a befejező befejezését, ha szükséges.

Vélemény

   Jelenleg az interneten látható, hogy jelentős mennyiségű termékértékesítést láthatunk az olasz LITOKOL cégről. Tehát sok felhasználó jelezte a gyártó számos dekoratív keverékének szép megjelenését. Vannak, akik még befejeződtek. És sok fogyasztó szerint a litokol száraz keverékeit magas színvonalú és szilárdsággal megkülönböztetik. Sok éven át tudnak szolgálni.

   Számos vásárló észlelte az ilyen termék megfizethető árát. Néhány visszajelzést a jó vízszigetelő keverékekről.

   A felhasználók szerint még a megnövekedett, páratartalommal rendelkező szobákban is használhatók. Valamint a fogyasztók, akik egy nagy fagyállósági mutatóval beszéltek. Végül is a kompozíciók biztonságosan ellenállhatnak még a jelentős hőmérsékleti ingadozásoknak is.

   Az épületek leírása és tulajdonságai a Litokol – a következő videóban.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: