Equipe csempe: Jellemzők és tartomány

1999 óta a spanyol vállalat EQUIPE CERÁMICAS kedveli az eredeti tartományú kerámia csempe vásárlókat és kiváló minőségű. A termékek egyediségének titka a tervezők tehetséges tervezése, kiváló nyersanyagok használatával, modern felszereléssel dolgozik.

Business Card Company acélgyűjtemények fal kerámia csempe kis formátum. Méretek 5 cm x 5 cm és 10 cm x 10 cm lehetővé teszik a termékeket különböző típusú helyiségekben. A csempe mindenhol keresletben van, ahol a kerámia minőségének és gyönyörű szépsége értékeli. Tökéletes a lakóépület, a szépségszalon, a butik vagy a kávézó kialakításához.

A színes megoldások lehetővé teszik az EQUIPE kerámiát bármilyen belső térben.

Kivételesen működőképes, így fényűző kilátást nyújt a konyhában lévő bevonatokra, a fürdőszobában, WC-ben és folyosón.

Bármely styling opció hangsúlyozza az anyag szépségét és eredetiségét.

Equipe Factory termékválaszték változatos.

Magába foglalja:

 • Porcelán kőzet;
 • Kis méretű fal- és padlólapok;

 • Kerámia és üvegmozaik;
 • Dekorációs elemek.

Ezenkívül a cég az anyagok alapanyagának eszközeit kínálja. A spanyol vállalat termékei nemcsak a belső tereket, hanem utcákat, parkokat és négyzeteket díszítenek különböző országokban. A francia, az olaszok, a németek, Nagy-Britannia lakói és latin-amerikai országok örömmel élvezik termékeit.

Termékek előnyei Equipe Ceramicas

A kerámiatermékek egyedisége a spanyol mesterek ezeréves titkai és a modern high-tech berendezések használatán alapul.

A vállalat olyan termékek erősségeinek, amelyek lehetővé tették, hogy a vállalat a kerámia piac egyik vezetőjévé váljon:

 • A termékek költsége (bár a kerámiák a prémium anyagokhoz tartoznak, a kézikönyv képes az átlagos szegmensben árakat tartani a termelés gépesítése és automatizálása miatt, amely csökkenti az áruk költségét és a kiváló logisztikát);
 • Kifogástalan minőség, házasság hiánya automatizált gyártósorok használatával;

 • Sokféle termék: a porcelán kőből a mozaikba;
 • Számos gyűjtemény, amely szinte korlátlan lehetőségeket biztosít a belső kialakításhoz;

 • Könnyű betonozás, ragasztó és speciális keverékek;
 • Nedvességállóság és hőállóság az áruk, garantálva a hosszú élettartamot a konyhában, a fürdőszobákban és a nyitott teraszokon, ahol magas páratartalom, hőmérsékletcsökkenés és sőt légköri hatások figyelhetők meg, amelyek nehéz körülményeket teremtenek az anyagok számára;

 • Magas kopásállóság, amely lehetővé teszi, hogy sikeresen alkalmazzák a kerámiákat és a porcelán kőfarákat a fokozott permeabilitású helyeken;
 • Könnyen kezelhető, ami a hagyományos mosószerekkel történő mosáshoz korlátozódik.

A tervezés jellemzői

Tehetséges tervezők Equipe Cerámicas hez eredeti lapka gyűjtemények, amelyek megfelelnek a vásárlók igényeinek, és tükrözi a modern divat trendek a belső teret.

A high-tech stílus a spanyol gyártók választékában uralkodik.

A fekete-fehér gamma és a monokróm variánsok stílusosan néznek ki sokféle szobában.

 • Gyűjtemény Skála Alkalmas a high-tech stílusokban, klasszikus és minimalizmusban. A csúcspont egy hatszög alakú csempe. Nemes szürke árnyalatok és luxus fényes ragyogó nyertes néz ki a falakon.
 • Equipe metró, Éppen ellenkezőleg, tetszik a színek fényességét és telítettségét. A klasszikus fekete-fehér opció mellett piros, bézs és szürke van. 4 formátum a fényes és matt csempe, különféle dekoratív elemek, amelyek strukturált felületet biztosítanak számos megoldás a belső térben.

 • Gyűjtemény Evolution Inmetro, Hasonló téglafalhoz, megfelelő cante stílusú szerelmeseinek. A sorozat színskálája még szélesebb: telített sárga, kobalt és zöld. Két méret lehetővé teszi, hogy kiválassza a tervedet az ízlésedre.
 • Kerámia gránit sorozat Equipe Tégla Outwardly hasonlít egy kőfalonra. A két formátum és a hét különböző árnyalat, számos kombinációt hozhat létre a tökéletes kombináció miatt.

 • Vonalzó Caprice Deco Patchwork stílusban készült. A Noble Classic színek hatfajta díszítőelem által keretesek. Egy ilyen négyzet alakú csempe számos mintával, sok érdekes és egyedi mintát hajthat végre bármely belső térben: a klasszikusoktól az avantgárdig. Ez egy apró konyhában és egy tágas kávézóban lesz releváns.
 • A patchwork a gyűjtemény alapján is rejlik Equipe harmónia. Hatszögletű elemek díszítik tizenkilenc típusú mintákat.

 • Equipe hexawood – padlólapok gyűjtése, amelyek tökéletesen imitálják a természetes fa árnyalatát, tökéletesen kombinálva egymással. A méhek méhjén lévő méhek honeycombs-jével szegélyezett padló hasonlít egy parkettával borított felületre.
 • A gyűjteményben Equipe Exatile Összegyűjtött szokatlan hatszögletű padlóburkolat mérése 17,5 cm x 20 cm. Matt és fényes elemek hét árnyalatú (bézs, piros, ezüst, fehér, fekete, világos szürke és sötétszürke) tökéletesen kombinálva egymással. A matt felületre absztrakt mintát alkalmazunk. 6 vagy 23 darab készletet vásárolhat.

 • Equipe Exatile cement Tartalmazza a csempét, mint a méhek méhsejtek. Elemek mérete – 17,5 cm x 20 cm. Az elemek matt felülete a cementhez hasonlít. A pasztell színek és elemek monofonikus burkolólapokból nagyszámú változatos kombinációt hozhat létre. Ezt a gyűjteményt mind a falburkolat, mind szabadtéri bevonatként használják.
 • Equipe Octagon – Szükséges porcelángyűjtemény. 20 cm x 20 cm-es csempe padlókra vonatkozik. Néhány nyolcszögletű elem utánozza a márvány felületét, mások egy monokróm változatban díszítik. A kontrasztot 4,6 cm x 4,6 cm méretű dekoratív betétekkel lehet létrehozni.

 • Equipe Urban – A falburkolatra és a padlóra szánt porcelánkönyvek egy másik vonala. Hatszögletű és négyzet alakú elemek utánzó beton. Ez a gyűjtemény több absztrakt mintát mutat be a klasszikus bézs-szürke árnyalatok hátterében. A sorozat látványos akcentusa 30 cm3 x 30 cm-es mozaik.
 • Equipe mikro Lehetővé teszi, hogy luxus mintákat szerezzen a padlón és a falakon. Öt árnyalatok és öt különböző minták egyetemes matt porcelán csempék nyitni jó lehetőséget, hogy megtestesítik minden tervező fantáziáját.

 • Equipe Carara kérem, hogy a nemes márvány-osztályok tudosai. Fényes és matt kerámia falburkolat 7,5 cm és 15 cm, valamint 7,5 cm és 30 cm-es, konvex vagy homorú felület.
 • Equipe kite az eredeti hatszögletű csempe hosszúkás alakból áll. A porcelánkönyvek pasztell alapszínekei előnyösen kétféle díszt osztanak meg szürke és bézs színben.

 • Figyelembe véve a gyűjteményt Equipe Country, A vevő nehéz választásban van. 4 formátum, két lehetőség és tizenegy színek a bevonat erő hosszú ideig, hogy gondolkodjunk arról, hogyan kell még díszíteni a falai falait.
 • A sorozatban Equipe Mallorca Válasszon egy látványos tér fényes csempe egyenetlen élekkel. A tipikus pasztell árnyalatokon vagy a szén-fekete színen, lenyűgöző játékkilisztérium.

Az EQUIPE CERÁMICAS felismerhető stílusával rendelkezik, termékeit nehéz megzavarni bármely más gyártó termékével. Egyszerű és eredeti formák, klasszikus fekete-fehér színek, nem ratch pasztell árnyalatok, néhány gyűjtemény mély telített színei, hihetetlen minták, különböző típusú felületek teszik lehetővé a vállalatok tartományát, csak óriási.

És ha hozzáadjuk a lehetőséget, hogy összekapcsolják a különböző típusú lapok az azonos gyűjtemény és még kombinálni a különböző szabályok, nagy esélye van kialakítva, hogy hajtsák végre a legmerészebb megoldások a lakberendezés.

Hogyan működik az Equip Series Rhombus kerámia csempe a belső térben, lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: