Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Azok a férfiak, akik azt mondják: “a kezével”, biztosan tudják, hogy az építőiparban és az asztalos munkájában nem tud olyan eszköz nélkül, mint egy olyan eszköz, mint egy fa csatlakozás, amellyel nem csak szinte bármilyen anyagot vághatunk le (Faneru, műanyag, hab, farostlemezek, fémek, de dekoratív vágások is.

Annak ellenére, hogy az elektronika fejlesztése az időnkben, a kézzel készített cső egy fa még mindig nagy keresletben van, amelyet az eszköz tömörségének és multifunkcionálisnak magyarázata, amely meglehetősen alacsony áron van.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Tervezés

A fák megjelenésének kézi kirakása, a legtöbb esetben ugyanúgy: az N-es mérőeszköz formájában készült, fából készült fogantyúval egy fémbázison. A fogantyúból származó alaphoz, speciális bilincsek segítségével (diófélék vagy speciális dobok képviselhető) Pillet van behelyezve, ami két változatban lehet.

 • Egyenes kettős fogakkal. 130 mm hosszúságának köszönhetően, ahol 85 mm-t adnak a munkadarabnak, lehet gyorsan levágni, hogy nemcsak fa, hanem műanyag is.
 • Spirális fogakkal. Az ilyen fűrészeket egy lekerekített forma jellemzi, amely ideális lehetőség az iváskörök és a tekercselő vonalakhoz.

A P-alakú forma hozzájárul ahhoz, hogy egy meglehetősen vékony virág egyenletesen rögzüljön, megszüntesse a görbület és a törés valószínűségét működés közben. Ezenkívül a kézi jigsik alakja miatt működés közben egyensúlyát tartja, ami nagymértékben egyszerűsíti a munkát.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

A fúvóka alakja (fűrészek), lehet, hogy hegyes vagy téglalap alakú lehet. Mutatott – tökéletes lehetőség az egyenes vonalak vágásához, és a téglalap alakú – lekerekített formákhoz.

Fajták

A technológiák fejlesztésével a napok napjainkban a fákon lévő kirakások jelentősen megváltoztak, és ma a mai kézi mechanikai tartományban vannak. Ami az utóbbit illeti, számos elektroballot képviselnek, amelyek differenciáltak amatőr és szakmai.

 • A fogyasztók különleges igényeit elektroblogok használják, amelyek eltérnek az anyag különböző vastagságának csökkentésére. A electrolovka szánt amatőr munkák, látta, hogy egy fa, amelynek vastagsága nem haladja meg a 70 mm-es, és a szakmai modellek vágni az anyagot, amelynek vastagsága körülbelül 135 mm. Az ilyen modelleket a készülék könnyűsége és könnyű használata jellemzi. Segítségük segítségével nem csak fa, hanem kerámiát is levághat. A könnyű használat érdekében a modellek mind a hálózaton, mind az akkumulátorból működnek.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

 • Az építéssel vagy a fán faragott emberek számára komolyan, ajánlott figyelmet fordítani Asztali helyhez kötött (nem tartós) Lobzikov modellek, a nagy teljesítmény, a sebességvágás és a könnyű használat jellemzi. A modellek speciális csőfúvással jelennek meg a fűrészpor és a pontos szálak egy bizonyos útmutatójával. Ami a vezetőt vágja, a lézervezetővel rendelkező kirakóseszközök bizonyos keresletben használják, amelynek hossza 25 centiméterrel érhető el. Meg kell jegyezni, hogy nem csak a nagy szabadtéri modelleket kapnak lézeres útmutatóval, hanem amatőr elektroballokkal is.

A tisztességességben megjegyezzük, hogy a felhasználók áttekintése, gyakran az amatőr elektroller modellek lézeres útmutatója – egy extra elemet, amely bizonyos esetekben a vágás által torzított görbe hozzájárul.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

 • A teljes anyagok nagy mennyiségben történő vágásához tanácsos használni Tape Jigsaw (körfűrészek), amelyet egy hatalmas gép képvisel, hogy néhány perc múlva megfordítja az anyagot a vasúti, rúd és egyéb.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

 • A dekoratív fikcióval való munka, amelyet kis részletek vagy számok jellemeznek, az úgynevezett kézikönyv Ékszer lobziki, amely a nevüket a vékony (ékszeripari munka) képességének köszönhetően kapta meg. A Lobzik a miniatűr formákban rejlik, amelyek lehetővé teszik, hogy akár mikroszkóp alatt is működjenek munkát. Ezeket közvetlenül a művészet és az asztalos munkákhoz használják.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Hogyan válasszuk ki?

Mielőtt elindulna a boltba, hogy megvásároljon egy kirakós játékot, ezt követően nem csalódott benne (túlfizetett pénzben vagy a megszerzett rossz minőségű árukban), először el kell döntenie az Ön igényeit.

Ha a szerszám szükséges egy bizonyos egyszeri munkához, előnyösebb az alacsony költségű kompakt elektrolibik modelleknél élni, amelyek könnyen használhatók. És annak érdekében, hogy ne aggódj a rossz minőségű szerkezete olcsó mechanikus kirakós játék, kézi modell lesz teljesen megfelelő egyszeri munka.

Ha a korrokciót a kisebb méretű rendszeres munkához vásárolják, akkor figyelmet kell fordítania az erősebb elektromos modellekre, amelyek általában megbízhatóbbak.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Ami a megbízhatóságot illeti, azoknak a modelleknek, amelyeknek a tartós fém (acél, titán) a legtartósabb (acél, titán), és az alumínium kerettel rendelkező modellek sebezhetőbbek a fogyasztók számára.

Az élettartamot érintő egyformán fontos tényező is, amely szintén ábrázolható:

 1. dió;
 2. dobok.

A klipek élettartama a dobok formájában, az anyáktól eltérően jelentősen magasabb. Meg kell jegyezni, hogy az elektromos jigs modern modelljei speciális ruhadarabokkal vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen telepíthető legyen, a rögzítés során teljesen kizárva a bontást (ha az anyát túl sokat húzzák meg, akkor a vászon is húzza meg).

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

A web kiválasztása

A vászon egy cserélhető elem, amelyet egy különböző hosszúságú karakterlánc, és a fogak hossza és alakja változik, valamint a közöttük lévő távolság. A miniatűr munkájáért érdemes megszerezni a vásznat alig észrevehető fogakkal, de a fogak két milliméterrel elérhetők alkalmasak, például vastag rétegelt lemezekre. A web kiválasztásakor emlékezni kell arra, hogy minél többet a fogak, annál kisebb lesz az idő a vágáson. De minél kisebb a fogak, annál kisebb és gondoskodik arról, hogy a vágott vonal meg fog-e nézni. A vászonválasztásról beszélve emlékezni kell arra, hogy vászon van:

 • Erdők és anyagok, cseréjei (chipboard, farsboard),
 • Fém (vas, alumínium és egyéb),
 • Vegyes licenc típus – Hasonló Pecks Ajánlatos műanyaggal vagy műanyaggal dolgozni.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

A fém vágásához szüksége lesz egy ruhára, amelynek számos közeli fogak száma van. Fa optimális lehetőség – hosszú hígított fogak. A fogak szerkezete a latin (ABCD) által képviselt ábécímkével lehet nyomon követni.

A – a legnagyobb mutató, majd betűrendben a mutató leereszkedik. Ezenkívül, a vonalak görbéinek csökkentése érdekében előnyösebb egy olyan internetet választani, amelyet O jelzéssel jelöltünk, az O jelzővel, a tartósabb webes webnek tekinthető, p, amely lehetővé teszi a szögben történő vágást; X – Univerzális vászon alkalmas különböző anyagokkal való munkavégzésre. Nos, egy különleges erő híres az nm jelöléséről.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

A fent említett fent említetteket a gyártó úgy gondolja ki, aki speciális címkézést fejlesztett ki, jelezve a fűrészáru ajánlott kiválasztását:

 • Fehér – fa, fém;
 • kék – vékonyabb fém üres;
 • piros – műanyag;
 • Fekete-univerzális vászon különböző fémekhez (vékony vagy tartósabbá).

A vászon hossza, amelyet a következő számozás képvisel, ugyanilyen fontos:

 • 1 – nem haladja meg a 75 mm-es küszöbértéket;
 • 2 – körülbelül 90 mm;
 • 3 – 150 mm;
 • 7 – több mint 150 mm hosszú.

A vevő igényeitől függően ma lehetőség van arra, hogy nem csak egy külön vászonot vásároljon, hanem vászonsorozatot is.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Munkakörülmények

Az újonc mesterek számára, akik úgy döntöttek, hogy megismerkednek, hogy nem ismerik a munkájukat a fákon, akkor ajánlatos egy egyszerű termék (négyzetek, téglalap alakú részek) ivására, mivel a propikális faragás bizonyos készség.

Ha a munka állandó és egyszerű, akkor célszerűbb a kézi modell megvásárlása. Tervezi, hogy kezdődjön meg a munka a kézi modell, érdemes gondozása megszerzése az állvány (sőt, a könnyű és a csináld magad). Az állvány egy bár egy kis téglalap alakú formája, amely lehetővé teszi a vágóvászon rögzítését, hogy ne csússzon a munka során.

Nos, ha még mindig feltételezik, hogy rendszeresen használja a vizsgált eszközt, akkor könnyebben dolgozni egy elektromos kerékpárral, bizonyos funkciókkal rendelkező funkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy jelentősen egyszerűsítse a szálakat.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

A tapasztalt felhasználók megpróbálhatják vágni bármilyen göndör részleteket. Ahhoz, hogy igaza legyen, rajzokra van szükség, amelyeket a vászonra csak akkor alkalmaznak, ha megengedett vágás. E célokra az újonnan érkezők jobbak a kiváló minőségű elektromos kirakós készülék megvásárlására. Különösen mivel a legújabb modellek olyan funkciókat tartalmaznak, amelyek jelentősen egyszerűsítik a munkát (különösen a kezdők számára):

 • a vágás sebességének beállítása;
 • A szerszám sima fordulatának funkciója, amely lehetővé teszi, hogy megváltoztassa az irányt, vagy spin a vágás során;
 • A vágás sarkának rögzítése, kiküszöböli az alkatrészek görbéinek megjelenését.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Ami a finomabb profilmunkát illeti, a Lobzik kézi ékszer modell nélkül nem szükséges megtudni, miután megtudta a munkát, amellyel meglehetősen lehetséges, hogy saját vázlatokon vágja le a vágásokat.

Kiderül, hogy a fafraws széles választéka bizonyos számú előnye van egy jól ismert közös fűrészhez képest. Ez könnyű használat, széles körű alkalmazás és nagy teljesítmény.

Egy változatos modelltartomány (az elektromos áramra, egy kis mennyiségű termelésről egy nagy mennyiségre) lehetővé teszi, hogy pontosan válassza ki azt a modellt, amely az eset esetétől nem lesz porozva, és az egyéni igényektől függően kereslet lesz minden egyes.

Fa Lobzik: fajok, választás és funkciók

Arról, hogyan válasszunk el egy elektrolit, nézd meg a következőt.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása