Falak festés alatt: a javítási munkák végrehajtására vonatkozó eljárás

A lakossági helyiségeknek szépnek és hangulatosnak kell lenniük. Ahhoz, hogy ilyen, ne csinálj javítás nélkül. Leggyakrabban a falakat meg kell emelniük, hogy felkészüljenek azokat további intézkedésekre. Az ilyen munkák elvégzésére vonatkozó eljárás nagyon fontos, különösen akkor, ha úgy dönt, hogy elkészíti a falakat a festés alatt, mert a technológia megsértése esetén a végeredmény egyáltalán nem fog.

A munka jellemzői

Először is fontos, hogy vigyázzon a leltárra, amelyre szükség van veled. Ez biztosítja a folyamat sebességét és minőségét, ami nagyon fontos. A legjobb, ha egy vésővel vagy perforatorral van magával, ami eltávolítható a régi réteget a falakon. Kalapács, fém kefe fúvóka egy fúró- vagy csiszológépen, puha kefe segít eltávolítani a port.

Ha van festeni a falon, akkor el kell távolítani egy építési szárító segítségével, kaparó, véső és spatula. Ami az utóbbit illeti, a legmegfelelőbb az ilyen típusú munkákhoz 120-150 mm szélességű eszköz lesz.

Abban az esetben, ha leveszed a Whitewash-t, az első dolog, amit kellett volna, egy permetezőpisztoly és egy nagy vizelet. Használhat egy nagy halom hengerrel is, amely hatékonyan megnehezíti a falat, és eltávolíthatja a felesleges lefedettséget.

Ha eltávolítania kell a tapétát a falakról, akkor vegye betakarítsa az olyan eszközöket, mint például egy permetező, amelyben meleg vízzel kell lennünk, és egy spatula.

Ha a finanszírozás megengedett, akkor meg lehet vásárolni egy gőzölőt, amely segít nagyon gyorsan elválasztani az ömlesztett bevonatot a falakból. Lehet, hogy még mindig szüksége van egy tűhengerre.

Miután elvégeztük a munkát, el kell kezdened közvetlenül a faligazításhoz, Mi már szükség van egy másik eszköz – egy építőipari szinten, ecsettel és hengerrel, hogy a primer fogják alkalmazni, a közeg spatulával a falak, a falak, a kézi reszelő vagy köszörű kiegyenlítése, fúrni fúvókák a dagasztás oldat és a tartályt.

Attól függően, hogy melyik szobát fog végezni, akkor más eszközt fog használni.

Például a fürdőszobában meg kell vágnia a csempe, talán valahol a falak tisztítására a festékből. Ha a konyháról beszélünk, akkor a csempe részben jelen lehet, de leggyakrabban a falakon vannak olyan háttérképek, amelyekre szükség lesz, hogy megszabaduljon. A WC-t leggyakrabban festett, de bizonyos esetekben lehet egy csempe, mert az eszköztár különbözhet. A hálószoba kizárólag tapétát ragasztott, mert a legegyszerűbb készlet a porlasztó és a spatula erre a szobára elegendő az Ön számára.

Érvek és ellenérvek

Tervezés, hogy festse a falakat a szobában, figyelembe kell venni az alkalmazott anyagok minden előnyét és hátrányait, elsősorban az Ön által kiválasztott festékekre vonatkozik.

A legnépszerűbb jelenleg a víz-diszperzív lehetőségek, amelyek között megkülönbözteti:

 • Latex;
 • Akril;
 • Vinil;
 • Kombinált összetételű;
 • Latex-akril.

Tekintsük a festészet előnyeit és hátrányait a festékek mindegyikének elemzésével. Tehát a latex festékek sima és sűrű alkalmazási réteggel rendelkeznek, rugalmas és vízálló, amely lehetővé teszi, hogy mossa meg és tisztítsa meg a festett felületeket. A mínuszok magas költségeket oszthatnak el. Ha a latex festéket külső kivitelként alkalmazza, gyorsan gyorsan kiégene a napsütésben, de a szobában sok év lesz.

Az akrilfestékek tartósak, gőz-áteresztő és hosszú élettartamúak, Mi a kétségtelen előnyük. Akril, mind a beltéren, mind a külső falak festhetsz. Az akrilfestékkel ellátott felületek tökéletesen tisztaak, és a festékek fényereje nincs idővel. Ezt az opciót leggyakrabban a befejező munkákhoz használják.

A vinilfesték célja a szoba belső elemeinek festése, amelyet nem használnak külső munkához.

Az ilyen bevonat látványos és gyönyörűvé teszi a falat, és mindez megfizethető áron is van, amely egy bizonyos plusz a vinilfestékek használatával.

Ha vegyes összetételű festékekről beszélünk, akkor leggyakrabban azoknak a helyiségeknek szólnak, ahol kedvezőtlen feltételeket figyelnek meg, ami vitathatatlan előnye. Latex-akril festékek nagy szilárdságú, vízálló, könnyen kezelhető és jól néz ki, ami szintén olyan festékekbe kerül, amelyek nem rendelkeznek jelentős hátrányokkal.

A modern festékek erős szaga nélkül készülnek, hogy a munkavállalók nem tapasztalták a javítás során, de amikor egy erős kellemetlen szaga zománcját használja, ne ne kerülje el, hogy mit gondol, így ilyen festéket választott.

A felületek típusai

Bármely felszínre, amelyet festeni kell, tökéletesen sima, hogy milyen szükség van több előkészítő munkára. A falfelület anyagától függően különböző lépéseket kell tennie. A kiküldött falak készen állnak a festésre, de meg kell fontolnod, hogyan zökkenőmentesek. Abban az esetben, ha a falak felülete sima, és a vakolat rétege is nem szenvedett, azonnal elkezdheti a dekoratív dekoratív stukkóba. A vakolt falak készen állnak arra, hogy lefedjék a kiválasztott festéket, és javítják a logikus befejezést.

Abban az esetben, ha a helyiségben lévő falak nagyon egyenetlenek, és a kiegyenlítés költsége nem praktikus, a legegyszerűbb és legkényelmesebb lehetőség lesz a gipszkarton használata.

Vele is szükség lesz arra, hogy számos kisebb munkát végezzen úgy, hogy az egész felület teljesen egyenletes legyen, különösen fontos a csatlakozási területen és olyan helyeken, ahol a lapokat önállóan rögzítik. A gipszkartonnak élesítenie kell, amely után jó, hogy tiszta legyen, és csak akkor, ha alapozott. Amikor az összes lépcső áthalad, elkezdheti festeni vagy beilleszteni tapétával.

Ami a betonfelületeket vagy egy egyszerű téglafalabot illeti, akkor itt az első munka sokkal szélesebb, mint korábbi verziókban. Ilyen esetekben az igazítás a vakolathabarcs miatt következik be, ahol a jelzőfényeket az eredmény biztosítására használják. Ha félsz, hogy a felszín, amelyet festeni szeretne, vagy amelyen azt tervezi, hogy megrázza a tapétát a hőmérséklet vagy más tényezők cseppekből, használhat olyan üvegszálat, amely védi a falakat az ilyen jelenségekből, és erősítheti őket.

Annak érdekében, hogy elérjük a felület erődjét és a simaságát, használnia kell egy zsíros üvegballot, amelyet egyszerűen a falra illesztünk.

Az ilyen üvegszálas textúrája teljesen más lehet – vastag és hullámos, nagyon vékony, mint egy we. Ez az anyaggal könnyű dolgozni, és az eredmény sok éven át örül, ha sem a hő, sem a hideg, sem a páratartalom nem változtatja meg a festmény vagy a háttérképek megjelenését.

Hogyan válasszuk a festéket?

Attól függően, hogy pontosan mit fog festeni, a megfelelő bevonási opciót kell használnia. Vannak festékek külső és belső munkákra. Ezek különböznek a nedvességállóság és az ultraibolya ellenállás. Abban az esetben, ha a festés előtt meg kell őrölnünk a felületet, akkor az első dolog, amit megvásárolsz – primer festék, amely segít Önnek és összehangolnia a felszínt, amellyel dolgozni fogsz.

A belső helyiségekhez a legmegfelelőbb a vízalapú festékek használata, mert nincsenek erős szaguk, könnyen alkalmazhatók, és a munka után könnyű mosni. Abban az esetben, meg kell festeni a gyermek, akkor a legjobb, ha az akril- és víz-diszperziós festék, amely lehetővé teszi, hogy a falakat lélegezni, és ne kelljen a mérgező anyagok a készítményben, mert ezek alapján – a víz.

Ha érdekli a tapéta festéshez, akkor is festék víz-diszperziós festékekkel

A fürdőszobában azonban tökéletes más opciót kell használnia. A legmegfelelőbb itt olaj vagy fényes festékek, amelyek az oldószer alapján készültek. Az előnye, hogy ezek lesznek gyors felszívódás, könnyű igazítás és jó ellenállás a nedvességnek és a kopásnak.

Ha tetszik ez az ilyen típusú festék, fontos tudni, hogy többféle fényesség is van, amelyek a csomagon szerepelnek.

Csak 6 lehetőség van:

 1. 90-100 – a legmagasabb fokú fényesség;
 2. 60-89 – csak fényes festék;
 3. 30-59 – félig uniós változat;
 4. 11-29 – fél-one;
 5. 6-10 – Matte festék;
 6. 0-5 – Supermatovaya.

Abban az esetben, ha tökéletesen sima felületed van, nem lehet félni és használni a fényes festéket, amely előnyben fogja hangsúlyozni a szoba hibátlan formáit. Azokban az esetekben, ahol hibák vannak, jobb, ha a falat fanyarú festékekkel festik, segítenek az összes hiányosság elrejtésében. Abban az esetben, ha kényelmetlen felületeket festettek, ahol festék vagy csöpögés az arcban áramolhat, jobb, ha a szokásos vastagságú tixotróp festékeket szednek, így kényelmesebbek lehetnek.

Értsd meg, hogy a színes falak milyen jól néznek ki a belső térben, és kényelmesek a festészet festménye azoknak, akik már megtették ezt az eljárást. Sokan megjegyezték, hogy a festékek jelenlegi generációja szignifikánsan jobb, ha ugyanazt a zománcot, amellyel korábban kellett dolgozni. A mínusz zománc az, hogy erős, éles és kellemetlen szaga van, ráadásul gyakran megfigyelheti a dobokat, ha a felületet vastag réteggel festjük.

A modern festékeket könnyen alkalmazzák és kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Annak érdekében, hogy ne tegyen egy hibát a választás, a legjobb, ha egy szakembert konzultálni. Ha a javítás az óvodában történik, fontos kiválasztani a megfelelő festékeket, hogy a gyerek ne lélegezzen káros anyagokkal. Az akril alapú alapok használata csodálatos, mivel a vevők azt mondják. Az alkalmazás egyszerűsége, nincs erős szaga, gyors szárítás, csodálatos megjelenés és abszolút biztonság – mindez önmagáért beszél. Ahhoz, hogy ugyanazt az eredményt kapja, csak helyesen kell választania a megfelelő festék típusát, és a szobája hamarosan új színeket nyer.

Falak előkészítése

Ha úgy dönt, hogy festette a falakat a szobában, fel kell készíteni őket erre az eljárásra. Az első dolog, amit meg kell tenni, hogy készítsen egy olyan eszközt, amelyre szükség lesz a munkában: spatula, csiszolópapír, gitt, vakolat, keretháló, primer, henger és rázkódás. A munka technológia meglehetősen egyszerű. Először el kell távolítanod mindent feleslegesebben a falról (gitt, gipsz, tapéta), és csak akkor, ha a szintelési folyamat.

Annak érdekében, hogy könnyen megszabaduljon a régi háttérképtől, meleg vízzel kell nedvesítenie őket, és távolítsa el a spatulát. Ha van Vinyl Háttérkép, akkor meg kell járnia egy tűhengerrel vagy egy “TIGR” tapétával, különben a víz nem ér el elég mélyen, és nem fogja megkönnyíteni a tapéta eltávolításának folyamatát. Különleges megoldásokat is használhat az egyszerű emelő vászonhoz. Ha túl sűrűek, a gőzölő segíteni fog segíteni, ami a forró gőz vászonján működik, és segít a falról a falról.

Ha megszabadulnod kell a boldogságot, nedvesítheti, és mosogatóruhával és meleg vízzel mossa le. Használhatsz olyan spatulát, amely csak úgy véli, hogy a gitt. A mínusz ebben a verzióban hatalmas mennyiségű por lesz, amely az egész szobában repül, ráadásul az időtartam alatt a legköltségesebb lehetőség. A spatulával való együttműködésnek biztonsági szemüveget és légzőkészüléket kell használnia, hogy a por ne kerüljön a szemébe és az orrba.

Abban az esetben, ha van egy csiszoló és egy építési porszívó, akkor csatlakoztathatók, majd a blotok gyorsan eltávolíthatók, anélkül, hogy megnövelnék magukat. Ha nincs ilyen eszköze, akkor külön megoldást lehet venni a Whitewash eltávolítására. Melegnek kell lennie ahhoz, hogy optimális eredményt érjen el.

Ha meg kell szabadulnia a vakolattól, ami megrepedt, akkor tegye meg alaposan és végéig.

Ha a réteg nem vastag, akkor elegendő lesz, hogy vízzel csavarja meg, és eltávolítsa a spatulát. Ha vannak olyan helyek, ahol a vakolat nem távozik, vésővel és kalapáccsal vagy perforatorral kell használnia. Használhatja az excentrikus típusú csiszológépet, amely ajánlott az építési porszívóhoz való csatlakozáshoz, hogy ne lélegezze be a port. Ami a csempét illeti, ugyanúgy távolítható el – vésővel kalapáccsal vagy kalapáccsal.

Ha van egy régi festék a falakon, akkor lehet eltávolítani egy fúróval egy fúvókával egy csiszolóháló formájában. Abban az esetben, ha a festékréteg vastag és elmarad az egész sternek mögött, eltávolíthatja azt egy spatulával, ami hosszú és nem csak. Ha nehézség merül fel, használhat egy építőipari hajszárítót, amely felmelegíti a felületet, és segít mindent, ami sokkal gyorsabban tartja. Megpróbálhat egy speciális “mosás”, amelyet a felületre alkalmaznak, és egy bizonyos idő után öblítünk.

Amikor eltávolította az összes felesleges fedelet a falról, jól kell ellenőriznie és zárja be az összes lyukat, repedést és repedést. Fontos megakadályozni a repedések bővítésének megakadályozását, mivel mesterségesen megnövekedtek azáltal, hogy az idő múlásával leeshetnek a gyenge helyeken. Ha mindent megtesz, ecsettel segít, a rés a por, a homok és más maradékokból törlődik, miután a föld. Fontos, hogy bejusson a legtávolabbi sarkokba, feldolgozzák a szennyeződést. Amikor minden megszáradt, a repedés bezárul. Ennek leggyakoribb anyagai cement, gipsz, polimer tömítőanyag, gitt a javításra vagy a szerelőhabra, amelynek bővítési hatása van.

Amikor minden készen áll, ragaszkodhatsz egy üveggolyót a falon, hogy elrejtse a lehetséges hibákat, és megakadályozza a festett felületeken való megjelenésüket a jövőben. Mindezek az eljárások a saját kezével készíthetők, a legfontosabb dolog nem sietni és mindent minőségi módon, akkor a hatás megfelelő lesz és javítás lesz, sok éven át örülni fogsz.

A tapétát teljesen eltávolítani kell, majd tisztítsa meg a falat, élesítse és igazítsa.

Ha a falon vízemulziós festék lenne, egyszerű mosogatórongyra lehet eltávolítani, vízzel vízzel öblítve. Az olajfestéket és a zománcot spatulával vagy speciális fúróval eltávolítjuk. A vakolatfalakat gondosan meg kell vizsgálni a hibákon, amelyekre szükség van.

Készítse elő a fal festékje segíti a primert, amelyet csak akkor alkalmaznak, ha teljesen elkészítik, és nem kell beállítani. Az alapozás után hat órát kell várnia, majd folytathatja. Ezután egy gittel kell dolgoznod, amelyet az adott anyaghoz választanak, amelyből a fal készül. Ha van egy téglafal, hogy nem kell vakolat, mivel ez a munka megtörtént, akkor azonnal elhelyezheti. Ha van egy betonfal, akkor jobb, ha egy kapro-hálót készít rajkodni rajta.

Ha ez a szakasz befejeződött, használhatja a célt.

Ezután a falakat a tökéletes állapotba helyezi. A szabálytalanságok megjelenése esetén ismét feldolgozásra kerülnek, szárítás után van egy szem.

Ha van a falak a gipszkartonból, akkor könnyebben dolgozhat velük. A fázisok szintén csökkentek a felület összehangolására. A lemezek lemezeit továbbá egy megerősítő rácsgal kell kitölteni, amelyen a gittet alkalmazzák. A finomszemcsés eműpapír segítségével őrölje a falat.

A fali összehangolás a legfontosabb lépés, amelyre figyelmet kell fordítania.

Hogy hiányozzon semmit, jobb, ha egy hordozható lámpát használ, amely segít megtalálni az összes szabálytalanságot, gödröt és humpokat a felszínen. Amikor minden befejeződött, a falat ki kell tervezni.

A gipszkarton díszítése vízemulziós festékekkel készült.

Ajánlások

Mielőtt tisztítaná a falakat mindent túl sokat, és főzzük őket festeni, távolítsa el az összes szobát, hogy semmi sem zavarta a javítás során. Ha hiányzik néhány eszköz, meg kell vásárolnia őket, vagy kérjen egy időt, különben nem tud dolgozni.

Amikor elkezdődött a falak tisztításának folyamata, fontos tudni, hogy ez a javítás egyik leghosszabb lépése, és erre fizikailag és erkölcsileg kell elkészíteni. Amint a tisztítással foglalkozik, meg kell élesítenie az összes szabálytalanságot, és várjon, amíg az anyag jól veszi és keményíti. Csak azt követően, hogy lóghat a falak és szintje őket. Ha minden jól ment, akkor folytathatja az alapozót, de abban az esetben, ha a nyilvánvaló szabálytalanságok továbbra is fennállnak, jobb, ha ismét megismételnénk a gitt-eljárást, mint a falakkal való görbékkel.

Festék, amit festeni fog a szobában, nem csak megfelelő típus, hanem a megfelelő szín is. Sötét helyiségek esetén könnyű hangok szükségesek, de a nap szobákban megengedhetik maguknak a telített és fényes festékeket, amelyek felejthetetlen hangulatot adnak a szoba számára.

Gyönyörű példák a belső térben

A csarnok számára a színes megoldások széles választékát használhatja, és a festék ebben az esetben nagyon segít abban, mert a textúrák és a szemantikai zónák nagyon egyszerűek a textúrák és a szemantikai zónák egy másik szín segítségével, és a hatás segítségével lenyűgöző. A preferenciáktól függően a színséma olyan nyugodt lehet, ha egy hangulatos légkörben szeretne ülni, és beszélni, vagy látni kedvenc filmjét, vagy világos és egy kicsit agresszív, ha szereted a szórakoztató, zajos pártokat és az aktív pihenést még otthon is.

A festészet segítségével csodálatos tervezést készíthetsz a szobában, létrehozva bizarr képeket, vagy gyönyörű képet alkotnak otthon a falon. Leggyakrabban a tervező megoldás csak egy falra van kiválasztva, amely a fő szemantikai terhelést hordozza. Ellenkező esetben a szoba helye túlterhelt, és ahelyett, hogy a belsőség, a belsőség eredetei negatív érzelmeket okoznak.

Eredeti díszítésként a falak dekorációját absztrakciók és különböző színfoltok formájában használhatja, amelyek rohannak a szemébe, és vonzzák a figyelmet. Ebben az esetben fontos, hogy ne tegye túl a színt, és válassza ki a megfelelő mintát, amely kiegészíti a szobád helyét, és különlegesvé teszi.

A rendszer segítségével a festék, lehetséges nem csak egy unalmas és monoton szoba, de ahhoz, hogy egy világos és egyedi helyiség, amelyben a fantázia és a képzelet lehetővé teszi, hogy mentálisan elfutni messze túl a lakás, élvezi a kreatív impulzus okozta Kellemes és kényelmes légkör.

Hogyan kell megfelelően felkészíteni a falakat a festés alatt, valamint a festékre, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: