Fehér fényes stretch mennyezetek: Előnyök és hátrányok

A Stretch mennyezet egy modern lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan átalakítsa a nonszensz mennyezetet a belső tér egyik legérdekesebb részébe. A fehér fényes anyag klasszikus helyiségnek tekinthető a szoba befejezéséhez. A fehér szín hozzászokott a színárnyalatoknál, és valószínűleg a tervezés alapja, mint az akcentusa.

Előnyök

A fehér fényes stretch mennyezet fő előnyei a következők:

 • Az egyik legfontosabb előny az alacsony költséggel kombinálva a nagy sebességgel. A rendszer segítségével a fehér fényes feszítő canvase, akkor létrehozhat egy elegáns belső minden helyiségben néhány órán belül, a kiadások 200-300 rubel négyzetméterenként érte. Általában két ember általában elvégzi a stretch mennyezet telepítését.
 • A telepítés befejezéséhez szükséges tisztítás nem szükséges. Általában nem szükséges elvégezni a bútorokat.
 • A tiszta, kifogástalan nézet és az esztétika egyértelmű előnye a fehér fénynek.

 • A fényes polimer segíti a szobában jelen lévő összes surround kijelzőt. Lehet szekrények, szekrények, asztalok, kanapék, székek, szőnyegek, festmények. A fényesség tükrözött felülete vizuálisan felemeli a mennyezetet, ami sokkal magasabb, mint ami valójában. Úgy tűnik, hogy a szoba falai bővülnek, és a szoba növekszik a kötetekben.
 • Ezenkívül a fényes textúra fehér használata a második emelet hatását eredményezi. Vizuálisan egy szoba megrémít, hogy megduzzadjon. Különösen ez a fehér fényű tulajdonság releváns a kis mennyezeti magasságú szobákban.
 • A komplexumban a világítóberendezések illetékes elhelyezésével lehetséges, hogy kiterjesszék a kis szoba határait. A mennyezeten lévő háttérvilágítás képes egy mesés hangulat létrehozására, és egy kis fényes palotába esik egy kicsi.

A fehér fényesség ideális a szegény természetes világítással rendelkező helyiségekhez.

 • Fehér fényes stretch felső ideális közigazgatási épületek, konferenciatermek, beépítésre magas páratartalmú szobákban, a bárokban, éttermekben, a tánc padlóburkolatok – röviden, szinte mindenhol. Segítségük segítségével könnyű megadni a szobát egy különleges karakter, egy hangulatos légkör és egyéni stílus.
 • A fehér szín harmonikusan illeszkedik a stílusok és irányok szobájába: mind a klasszikus építészetben, mind a modern.
 • A fehér színű mennyezetek nem teszik lehetővé, hogy túlságosan fényes falakkal vagy bútorokkal túllépjenek. Ő simítja őket, semlegesíti a túlzott fényerőt.
 • Fehér fényes stretch mennyezetek elég tartósok. A telepítési szabályok betartása mellett több évtizedet fognak szolgálni. Ezenkívül nincs szükség festésre vagy hőmérsékletekre, amelyek jelentősen csökkenti az átmeneti és pénzügyi költségeket az összes későbbi javítási munkához.

 • A Stretch fényes vászon mennyezete harmonikusan illeszkedik a többszintű struktúrákba, a göndör vágásokhoz és a fülkékbe. Helyet biztosítanak a díszes tervezők számára.
 • A szakaszos fényes mennyezet polimer tulajdonságai lehetővé teszik, hogy bármilyen számot vághasson tőle.
 • A felszíni fényesség nagyszerű a fotónyomtatáshoz. Az ízlés szerint felveszi a képet, tekintettel a belső tér általános fókuszára.
 • A fehér szín jól tükrözi a napsugarakat, ami figyelmezteti a vászon túlmelegedését.

Hibák

A fehér fényes szakaszos mennyezetek lehetséges hátrányai a következők:

 • A fényes mennyezet alaposabb gondot igényel, mint a matt, mivel még a legkisebb szennyezés is látható rajta.
 • Ha összehasonlítja az egyik márka vászonát, a fényesség ára általában magasabb, mint a matt canvecase.
 • Ennek az opciónak a telepítését csak a meleg szobában kell elvégezni.

Véleménytervezők

A szakemberek környezetében gyakran hallani lehet az érvelést, hogy a fehér falakkal kombinálva a fehér fényes mennyezet nem adja meg a megkönnyebbülés érzését, kényelmetlenséget okoz. Azonban a valóságban a világos szobában a hő és a cozinizáció légkör jött létre. Annak érdekében, hogy a kontrasztterületet készítsen, ajánlott összpontosítani a telített árnyalatú bútorokra, valamint más belső tárgyakra.

Ebben az esetben a fehér fényes mennyezetek elegáns háttérré válnak számukra, ezek hozzák létre a kifogástalan tisztaság hatását.

Bizonyított, hogy a fehér fényes bevonat soha nem jön ki a divatból. A relevanciája magas szinten és több évtizeden belül marad. A fehér szín nem unatkozik, nem rontja a hangulatot, nem érzi magát fáradtságot egy ilyen szobában. A fehér fényes vászon lesz kiváló társa a gipszkartonhoz. A szín egybeesése ellenére a textúrájuk jellemzik, ezáltal lágy kontrasztot teremtve. Ezt a technikát gyakran többszintű mennyezetek létrehozásakor használják.

Miután telepített egy fehér fényes mennyezet, szinte lehetetlen, hogy hibázzon a bútorok színével. Bármely bútor alkalmas erre a mennyezetre, függetlenül az anyagok textúrájától és típusától.

A színezés bármelyik: mind a fényes, mind a sötét árnyalatokhoz szükséges lehetőségek.

Jellemzők világítás

Önmagában a fehér fényesség megkönnyíti a szobát. A napfény hiánya miatt ajánlott telepíteni a fényszórókat nappali izzókkal, valamint csillárokkal.

A lámpák telepítése szakemberek ajánlott gyakorolni, megfigyelve néhány szabályt és telepítési megrendelést:

 • A stretch mennyezet beszerelése előtt kábeleztetésre van szükség, rögzítve a mennyezeti alapon. A mennyezeti telepítés telepítése után végezze el a villamos energia telepítését anélkül, hogy a vászon leszerelne, lehetetlen lesz.
 • A mennyezeti vándorszalagban lesz szükség lyukak, egyértelműen megfelelnek a lámpák méretének, így jobb, ha méréseket készítenek, gondosan és pontosan megjelölni a filmet a filmen.

 • A lyuk mellett kívánatos a biztosítékok túlmelegedésének védelme érdekében. Az ilyen intézkedések célja, hogy megakadályozzák az anyag deformációját a magas hőmérséklet hatása alatt.
 • Az izzók kiválasztásával győződjön meg róla, hogy fontolja meg azt a tényt, hogy a fényes mennyezetek korlátozzák a maximális teljesítményüket. Különösen a halogén lámpák ereje legfeljebb 36 W-nak és izzólámpáknak kell lennie – legfeljebb 60 W.
 • Ha egy csillár telepítését tervezi a felfüggesztési mennyezetre, előzetesen meg kell adnia egy platformot.

Vélemény

Visuálisan fehér fényes stretch mennyezetek, mint a legtöbb fogyasztó. Az anyag megválasztása mind a telepítési sebesség, mind az alacsony költség. A helyiség észrevehető átalakulása közvetlenül a telepítés után nem hagyja egyetlen tulajdonosát a ház vagy a lakás közömbös. A fehér fényes mennyezetű szoba különleges energiával van ellátva. Az egyenetlen és repedt mennyezetek problémája eltűnik.

Boldog tartók a stretch mennyezetek örömmel megjegyzi, hogy ha hiányozták a fényt és a helyet, mielőtt telepítették a fényes bevonatot, elkezdenek teljes mértékben érezni. Sokan lelkesek a “fal mennyezet” homályos határával, és az a tény, hogy a falak valódi magassága épül. Ez a hatás különösen észrevehető az eredetileg alacsony szobákban. Kedveli a fogyasztókat és a fehér fényű kombinációt egy másik fajta tervezési megoldásokból, például: harmonikus kombinációja egy matt gipszkarton textúrával, geometriai formákkal más anyagokból, fényképnyomtatással, mennyezeti lábazattal.

Negatív értékelések a fehér fényes stretch mennyezetekről a nem profi telepítésének köszönhetően jelennek meg. Az ilyen hiányosságok, mint az egész, a saving és a látható varratok képesek elrontani az anyag benyomását, így óvatosan kell kiválasztania a munka előadóját.

Hogyan hajthatjuk végre a stretch mennyezet telepítését, az alábbi videóból tanulhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: