Fehér háttérkép a belső térben

A háttérképek a leggyakrabban használt anyag a fali dekorációhoz. Figyelembe véve a klasszikus hangok népszerűségét, a különböző stílusok alapján gyakran használt fehér tapétát. Ez a dekorációs elem egyszerre több feladatot is képes végrehajtani. Az első és az alapfunkció a falak és a mennyezet díszítése (ha a mennyezeti változatokról beszélünk). A második funkció egy szép és kellemes háttér a bútorok és a különböző dekoratív elemek számára, amelyek világosnak és kifejezetten a fehér vászonra néznek.

Sajátosságok

Érdemes megjegyezni, hogy a fehér háttérképek bizonyos jellegzetes jellemzői vannak, amelyek rovására hatalmas népszerűséget szereztek:

 • A fehér szín klasszikus. Mindig releváns, és nem megy ki a divatból.
 • A minta, a nyomtatás és a fehér háttérkép más rajzának különleges vonzó nézete van. Ha szeretné kiemelni a képet vagy fotót, fehér vándorol, akkor nem marad láthatatlan.
 • Ez a szín tökéletesen kombinálva különböző árnyalatokkal, függetlenül attól, hogy fényes festékek, pasztell-tónusok vagy sötét színek.

Ha félsz, hogy a fehér falakkal ellátott belső tér unalmas és monoton lesz, akkor kombinálhatja a befejezést más háttérképekkel és egyéb elemekkel. A tervezők is kínálnak használni hófehér tapéta különböző textúrák és dekoráció (minta, dombornyomás, nyomtatás, stb).

Érvek és ellenérvek

A helyiségek dekorációjának szakemberei számos előnnyel rendelkeztek a fehér háttérkép használatával kapcsolatban:

 • Pszichológiai szempontból a szín pozitív hatással van az érzelmi állapotra. A fehér falakkal ellátott szobában lévő időtöltés segít megszabadulni a feszültségtől, távolítsa el a stresszt és a pozitív gondolatok hangolását.
 • Könnyű festékek létrehozása a szobában fény, levegő, könnyű és friss légkör. Ezenkívül vizuálisan növelik a szoba mennyiségét. Ez az előny különösen hasznos lesz a kompakt apartmanokban.
 • A fehér háttérképek bármely lakóépület bármely szobájában használhatók. A hálószobában jó egy-foton befejezése, vagy egy rendes minta, a nyaralás konfigurálása. A folyosóra csíkkal rendelkező termékeket választhat, és egy nagy nyomtatással ellátott konyhát választhat.

 • A fehér szín teljesen kiegészíti a színt, függetlenül annak telítési és hőmérsékletétől. Ezeknek a tervezőknek és a fehér tapétabe szerelmesek.
 • Ha helyesen választja ki a termék textúráját és anyagát, ez a cél harmonikusan illeszkedik a belseje szinte bármilyen stílusába. A fehér háttérkép harmonikusan illeszkedik a klasszikus, modern, etnikai és más irányba.
 • Háttérkép festés után Még egy idő után a ragasztás után, bármilyen színben festhet, ezáltal a szoba dekorációjának konvertálása.

Hibák

A nagy számú előny ellenére ez az opció saját hátrányai vannak:

 • A hófehér háttérkép kiválasztásának első mínusz – gyorsabbak, mint a fennmaradó színbeállítások. Ez nem titok, hogy a foltok fényes hátterében és a különböző szennyeződések sokkal észrevehetőbbek, mint egy fényes vagy sötét vasalás.
 • Annak érdekében, hogy ne tegye túl a helyiséget fényt, használjon egy fehér felületet déli szobákban otthon. Szükség esetén a sötét tárgyakkal kiegyensúlyozott belső tér kell lennie. Ellenkező esetben a fényerő megtöri a szemet, és negatívan befolyásolja a személy pszichológiai állapotát.
 • Háttérkép fehér tónusban tükröződő hatással rendelkezik. Így, ha egy szürke kanapét helyeznek a háttérükön, egy árnyékfolt megjelent a vászonon. A kifogások érzését, az idősebb háttérképet hozza létre.

Érdemes megjegyezni, hogy a fenti hátrányok mindegyike elkerülhető, ha megfelelően választható a termék verziójának kiválasztása, kényelmes világítást szervez a szobában, és kompetensen kombinálja az ilyen típusú befejező anyagot bútorokkal, befejező és egyéb díszítőelemekkel.

Típusok és textúrák

Minden kereskedelmi forgalomban kapható fehér tapéta különbözik a textúra, anyag és egyéb paraméterek. Tekintsük a befejező anyag típusát és jellemző tulajdonságait.

Papír

Ez a faj a leggyakoribb és széles körben használt, mivel megjelent a hazai piacon. Az ilyen típusú háttérképek megfizethető árral rendelkeznek, amely fontos szerepet játszott a termék népszerűségében.

A papírtermékek viszont ilyen alfajokra vannak osztva:

 • Simplex. Egyrétegű opció. A sima és dombornyomott modellek konvex mintákkal vannak ellátva. A domborított vagy konvex díszítésű termékeket aktívan használják. Dombornyomott minták adjunk hozzá egy expresszivitás, mennyiség és vonzerejű vászonvászon.
 • Duplex. Kettős háttérképek, amelyeket két papírréteg megnyomásával hoztak létre. Egyikük az alapja, és a második dekoratív. Fő előnyük – fényellenállás.
 • Photo Wallpaper. Az ilyen típusú dekoráció a 10-15 évvel ezelőtti népszerűség csúcsán volt, de most a Glory dicsőség visszatért nekik. Ha korábban a vándorszalagban látható, csendéletek, tájak és egyéb elemek, most a termékek gyakran díszítik a természetes anyagok és absztrakciók képeit.

A falfesték fehérben vizuálisan imitálhatják a különböző bevonatokat. Hullámos termékek a bőr, a kő vagy a tábla alatt. A minőségi termékek a leginkább reálisak. A velencei vakolat képei nagyszerű népszerűséget élveznek.

Vinil

A helyiségek szektorának szakértői kijelentik, hogy ez a faj az elmúlt években népszerűséget szerzett. Két rétegből készülnek. Használt papír és phlizelin. A fényes és matt bevonatok bemutatják a vásárlókat.

Vékony vinil bevonatok:

 • Habosított vinil. A termékek ömlesztett durva textúrájuk van. Az ilyen lehetőségeket gyakran strasszos és csillogó díszítik.
 • Konyha (vastag) vinil. Sima textúrája van. Néhány vászon – fényes. Ennek a felületnek köszönhetően könnyen tisztítható. A konyhai szobákhoz válasszon mosható opciókat.
 • Selyemográfia. Ez az opció a leeső napfény szögétől függően megváltoztatja a színt. A szerkezet és a kompozíció miatt fokozott ellenállást biztosítanak a törlésnek.

Textil

Fehér textil háttérképek vonzzák a figyelmet stílusos és kifinomult megjelenéssel. A természetes vagy vegyes szálból készült természetes nyersanyagokból vagy szálakból származó szövetek rögzítve vannak.

Fliselinovye

A termék alapja az azonos név rostja. Ehhez a habosított vinil, az ömlesztett és szerkezeti rajzok létrehozása. A minták kontrasztolhatják a világos háttéren vagy egyesíthetnek egyetlen gammában.

Akril

Ez az opció sok gyakori a habosított vinil modellekkel, csak a termelés vinil helyett akril. Ennek eredményeként elegáns és dombornyomott vászonokat kapunk.

Üveggyapot

Az ásványi anyagok speciális összetételéből származó termékek. Használat előtt a nyersanyagokat gondosan feldolgozzák.

Folyékony

A szerkezetben ez nem egy web, hanem a természetes komponenseken alapuló keverék, a ragasztó hozzáadásával. Alkalmazás után fehér folyékony tapéta fagyott, díszíti a fal texturált és stílusos felület. A fő előnye a könnyű helyreállítás, ha szükséges, tekintettel arra, hogy foltok, horpadások és egyéb hibák is nagyon észrevehető a fényes canvase, ez a paraméter nagyon hasznos.

Természetes

A természetes háttérképeket a papír alapjául szolgáló természetes komponensek alkalmazásával állítják elő.

Fajták:

 • Linker. Háttérkép két összetevő: papír és réteg masztikus (klorvinil, lanoxikus és egyéb).
 • Parafa. Az ilyen háttérképek hozzáadódnak a természet és a természet belsejéhez. Ez a környezetbarát anyag ideális háztartás, amelyben az allergiák élnek.
 • Bambusz. Természetes split bambuszból készült ruhák.

Az elhelyezés típusa Háttérképek mennyezet és fal. Az ilyen típusú fehér színei ugyanabban a szobában csodálatosak. Ha a fényes kivitel egy nagy helyiségre van kiválasztva, ajánlatos egy méteres tapétát választani.

A vásárlók és gyorsabb fújási folyamat érdekében a gyártók önellátó háttérképeket kínálnak, de az ilyen kézművesek választása erősen korlátozott.

Nyomtatás és dekoráció

Itt az ideje, hogy fontolja meg a fehér háttérkép sokszínűségét. A fehér vászon gyakran kiegészíti a különböző elemeket. Különleges megjelenést adnak a terméknek.

Monofonikus – a leggyakoribb lehetőség. Ideálisak a modern stílusok számára, ahol a merevség és a tömörség fontos. A high-tech számára kiválaszthatja a Crystal White Glossy Háttérképet.

Rajzok A vászon díszítése világos színekben, hatalmas sok.

A leggyakrabban:

 • Geometriai formák (körökkel, négyzetekkel és más elemekkel).
 • Monogram.
 • A különböző témák etnikai dísze.

A képek lehetnek térbeli (megkönnyebbülés) vagy sima. Az ilyen típusú termékeket különböző stílusok alapján használják. A fehér tapéta ezüstmintával vagy arany lesz kiválóan a Chic Classic Decors-hoz. Az elvont feliratokkal vagy geometriai mintázattal rendelkező termékek harmonikusan illeszkednek a rendkívüli stílusokba. Kis vagy nagy mintával rendelkező keretek teszik ki az oroszlán termékeinek részesedését.

Az ezüst vászon hideg hőmérséklete és aranyelemek – meleg elemek. Tekintsük ezt, ha kombinálják a háttérképeket más elemekkel a belső elemekkel.

A csíkok modelljeit gyakran használják a helyiség méretének vizuális megváltoztatásához. A vízszintes irányba csíkok szélesebbé teszik a szobát. A függőleges csíkos nyomatok a fenti mennyezeteket teszik. Hogy a hatás erősebb legyen, a kiegészítő elem világos színben van kiválasztva. A piros és fehér csíkok látványosak, valamint sárga, narancssárga, lila és más minták termékei.

Háttérkép Polka Dot, kicsi vagy nagy, használjon különféle szobák díszítésére. A modern gyártók hatalmas választékát kínálják ennek a célnak.

A színes nyomatok csodálatosak a fehér tónusok díszítésére. Az óvodai számára lepkék, állatok vagy virágok termékeit választhat. Ezen a helyen is illeszkedik a tapéta csillagokkal, amelyek a sötétben ragyognak.

Érdemes megjegyezni, hogy a virágokkal díszített termékek ideálisak különböző szobák díszítésére. Ha szeretné, hozzáadhatsz egy színes elemet a dekorációhoz – világos és színes bootons.

Ahhoz, hogy hozzon létre egy romantikus hatást, válassza ki a modell, kék színű, lila (válassza tender árnyalatok, például lila és levendula), rózsaszín, kék és egyéb festékek.

Kiegészítők

Rendszer, a megkönnyebbülés háttérképek díszítve strasszokkal és szikrákkal. Az ilyen termékeket a glamour stilisztikai és klasszikus irányok regisztrálására választják.

A színek minden kombinációja bizonyos hatást eredményez. A zöld vagy türkizkékkel kombinálva a frissesség és a természetesség légkörét hozza létre. A bézs duettje a gyengédség lassúságát adja. Barna – klasszikus kombinációja hófehér, természetes fa színű. Pearl vászon, a reflexiós sugarak miatt, töltse ki a szobát könnyű és örömmel.

Módszerek két faj kombinációi

A fehér háttérképek különböző módon kombinálhatók:

 • Fotó háttérképekkel. Ha szeretné kiemelni egy általános háttérrel egy képet a fotó háttérképén, helyezze a falra egy duettben fehér falakkal.
 • Társaságok. Háttérképek kombinálva más típusú ruhákkal – modern és stílusos vétel. Ugyanazon a szoba alapján két különböző bevonatot használnak, amelyek kiegészítik egymást, és ugyanakkor hangsúlyozzák egymást.
 • Függőleges. A különböző textúrákkal ellátott háttérkép a függőleges síkban van csatlakoztatva. Ez is lehet egy monokromatikus opciók tandemje, rajzokkal és nyomatokkal díszített termékek.
 • Vízszintes. A fentiekhez hasonló módszer, csak a termékek a vízszintes síkban vannak csatlakoztatva.
 • Betét. A falon díszítik a díszítő betéteket a tapéta. Tekintettel a hatalmas tartományra, a vevők nagyfajta háttérképeket kínálnak fehér színben. A nyomtatáshoz való beillesztés a kép szerepét játszhatja.

Stílusok

Háttérkép fehér használható különböző irányok alapján, akár klasszikus, akár modern dekorálások.

 • Minimalizmus és high Tech. Havi háttérkép – a legjobb választás a tömör és fenntartott belső terek számára.
 • Klasszikus. Az aranyos vagy ezüst mintákkal rendelkező termékek tökéletesen illeszkednek a klasszikus dekorokba. Az ábra sima vagy térfogatú. Az ilyen vászon különösen elegáns lesz a nappaliban, a hallban vagy a hálószobában. Bizonyos kiviteli alakokban a vászon fényes mintával megfelelő lesz. Piros, burgundi vagy lila dísze megteremti az elegáns és nemesség nappalijában.
 • Padlástér. Ebben az esetben a fehér főtt táblákkal vagy téglával rendelkező fényképfalak ideálisak.
 • Provence. A Floral Pattern white vászonja kiegészíti a francia stílusokat.
 • VAL VELCanda stílus. Fehér falak ebben az irányban – a leggyakoribb tervezés. Legjobb választás – Monophonic hófehér vászon.

Óvatosan válassza ki a vászon minta méretét. A kompakt helyiségek esetében ajánlatos termékeket választani egy kis mintával a tágas – ellenkezőleg.

Azzal, amit kombinál?

A szakértők két fő vételt rendelnek:

 • Kontraszt. A név önmagáért beszél. A fényes vászonok harmonizálódnak Wenge színes bútorokkal. Ez a fa fajta telített sötét színű, amely előnyös hangsúlyozva egy hófehér háttéren. Kiválaszthatja a sötét padló alatt (linóleum, parketta, laminált és bármely más bevonat).
 • Összefonódás. Válassza ki a falak falait a bútorok alatt – közös tervező vétel. Bútorok világos színű, fehér falakkal kombinálva a szobát könnyű és könnyű. Annak érdekében, hogy a belső tér ne legyen elhalványulva, sötét vagy világos elemekkel kell kiegészíteni, például egy lábazat, eresz vagy betörő. A falra is elhelyezhet egy képet a falra élénk színekben.

Ha néhány javítás már a szobában készült, akkor a tapétát a stretch mennyezet, a padló alatt vagy az ajtókkal kombinálhatja.

Gyártók országok

A modern piac hatalmas termékeket kínál. Különösen értékelik a kiváló minőségű termékeket – különösen értékelik – Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és más európai országok termelése. Figyelembe véve a sokoldalúság és a népszerűsége a fehér vásznat, a gyártók vesznek részt minden olyan cég, ami tevékenységét a tapéta termelés szegmens.

A hazai vállalatok nem haladnak meg a külföldi cégek mögött. Az orosz cégek nagy mennyiségű háttérképeket termelnek fényes hangon. A boltok polcain kerülnek bemutatásra a különböző modellek – a egyszólamú vásznak a termékek ömlesztett termékek, nyomatok és egyéb elemek.

Gyönyörű ötletek a belső térben

A cikk végén fontolja meg a stílusos lehetőségeket a nappaliban, és díszíti a könnyű fali dekorációt különböző helyeken.

 • Nappali dekoráció klasszikus stílusban. Elegáns és kifinomultság.
 • Padlásszoba. Fehér tapéta a tégla alatt.
 • Dekoráció Khruscsovban. Hálószoba hófehér falakkal.

 • Fehér fotó háttérképek a táblán. Ideális a tetőtérhez.
 • Hálószoba dekoráció fehér vászon fekete mintával.
 • Laconic és minimalizált szoba dekoráció a modern irányban.

 • Szigorú és diszkréttermék a lakásban. A fénykép azt mutatja, hogy a fehér szín ellentétes módon ellentétes a sötét árnyalatokkal.

Amikor kiválasztunk egy anyagot a falak befejezéséhez, ne feledje, hogy a színétől és a stilisztikájától függetlenül a terméknek magas színvonalúnak kell lennie. Csak ebben az esetben a háttérkép csodálatosan fog nézni, és megőrzi a szépséget a hosszú életben.

Hogyan lehet felvenni a fehér háttérképeket a belső térben, nézze meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: