Fekete mozaik a belső térben

Szokatlan tervezés – Ez az, amit a lakás minden tulajdonosa álmodik. És a mozaik egy ilyen megoldás igazi találni, mert annak segítségével lehet igazán egyedi készítmények és adja meg azokat a közös dekoráció. Különösen érdekes egy fekete csempe, beszél a solo belsejében vagy egy másik színű együttesben.

Előnyök és hátrányok

Pluszok a mozaik csempe elég, mert a tulajdonságok hasonló a kerámia csempe, szokatlanul népszerű az apartmanok tulajdonosai között.

Ha abbahagyja az előnyeit, akkor ez:

 • erő;
 • megbízhatóság;
 • tartósság;
 • Nedvességállóság;
 • a hőmérsékletcsökkenés hatásainak impotenciája;
 • nem fakul, és nem fakul;
 • sok színben termelték.

  A mozaik csempe fő hiányosságai kettő:

  • az anyag és a telepítés magas költsége;
  • Hosszú távú telepítés a szisztemlő munka miatt.

  Ha annak ellenére, hogy a drága csempe hosszú távú kiszámítása, a lakás tulajdonosa dönti el ezt a kísérletet, az eredmény kerül pénzt költeni és időt.

  Sajátosságok

  Érdekes megoldás a belső térben lehet fekete mozaik. Alapvető szobák, ahol a mozaikot leggyakrabban gyártják – ez egy fürdőszoba és konyha. Ezt a csempe funkcionális tulajdonságai magyarázzák, mert tökéletesen ellensúlyozza a nedvesség megtagadását és a nyugodtan fenntartja a fűtést.

  A mozaik négyzetből vagy kerek elemekből állhat – chips. A kerek mozaik panelek még fontosabbnak tűnnek az elemek szokatlan textúrájának és csatlakoztatásának köszönhetően.

  A mai napig, a fényes és a mozaik csempe.

  Az Anyag lehet:

  • Természetes kő – leggyakrabban gránit és márvány. A padló befejezéséhez használják. Ha onyx vagy yashma, akkor dolgozhatsz a falon. Drága anyagokra utal.
  • Kerámia – olcsó és népszerű lehetőség. Az egyik előny egy hatalmas színpaletta.
  • Üveg – a legegyszerűbb gondozó anyag. Kiváló nedvességálló tulajdonságokkal rendelkezik, ellenáll a hőmérsékletcseppekkel.
  • Fém – ritkán használt, de vonzó anyag. A korróziós expozíció nem teszi lehetővé a fürdőszobában és a konyhában.
  • Faipari. Csak bizonyos fajtákat lehet használni. Szükségszerűen gombaellenes feldolgozásra van szükség.

  Beállítások a belső térben

  A tiszta fekete kiszámítást végezhet, és más színeket is tudsz vinni a kontrasztra vagy a stencilra. Például egy fekete-fehér klasszikus gyakran használják a fürdőszobát, amely elegáns, stílusos és tiszteletreméltó. Leggyakrabban ezt a kombinációt használják a padlón, majd a falak és a mennyezet egy-foton marad. A fekete-fehér csempéket nemcsak a fürdőszobában, hanem a konyhában is játszhatsz, ha a megfelelő színekben, vagy a nappaliban ugyanazon feltételnek felel meg. A konyhában a fekete mozaik kötény és a padló, bár drága esemény.

  A virágok kontrasztján kívül a textúrák kontrasztján játszhatsz: fényes és matt. Ez még több lehetőséget ad az egyedi kombinációk létrehozására.

  Fekete mozaik csempe gyönyörű, nem csak fehér, fehér. Ez egy nagyon elegáns javítóanyag, azonnal felhívja a figyelmet. A fényes ékezetek hozzáadhat színes csempe – ez a megközelítés jobb, ha kis mennyiségben használható, hogy az ékezetek nem fordulnak sakkba.

  A fekete színű mozaik rendkívül elegáns, ezüst vagy arany aláhúzva, amely mindketten fröccsenő lehet a zsetonok és a független elemek, amelyek a fekete. Mint a színes ékezetek használatának esetében, a nemesfémek jobbak, hogy ne visszaéljenek. A szoba kialakítása nagyon elegánsnak tűnik, ha az arany ékezetek visszhangozzák a dekoráció más “arany” részleteit. Például, ha ez egy konyha, akkor fekete mozaik kötény arany cseppekkel tökéletesen szivárog arany fogantyúk fejhallgatóval vagy székek lábával.

  Ugyanígy az “Ombre” hatása eredeti: fekete csempékből szürke árnyalatokon keresztül, fehéren áramlik.

  Ha van egy vágy, hogy hozzáadja a világos szobát, akkor jobb, ha a fehér gamma. Akkor a fekete csempe, hozzáadott fragmentary, lágyítja a monochr-t.

   Ha rejtélyt szeretne adni, a helyiséget fekete, fehér vagy bármely más mozaikelem hangsúlyozza a titokzat.

   Hogyan készítsünk egy képernyőt egy fekete mozaikfürdő alatt, lásd a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: