Festékek beckers: fajták és színek

Az elmúlt néhány évben a környezetbarát anyagokból előállított áruk. Időnk fordítani az időnket fényezés, ami az alacsony minőségű alapanyagok és a gyártási, veszélyes lehet, és jelölje ki mérgező gázokat nem csak a festés, hanem a szárítás után. Ezért a legtöbb ember próbálja kiválasztani a leginkább ártalmatlan készítmények az egészség a készítmény, amelyhez festékek a svéd cég Beckers igaza.

Jellemzők és előnyök

Ezt a céget 1865-ben hozták létre, és egy kis gyár hatalmas aggodalomra ad okot, amely Európa-szerte több gyárat is tartalmaz, és minőségi tanúsítványokkal rendelkezik az európai szabványok számára is. Most a termékek BECKERS joggal tekinthető az egyik legjobb az egész világon, és hatalmas mennyiségű előnye az árut más márkák.

A Számos termék lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú termékeket vásároljon, A széles színpaletta lehetővé teszi, hogy minden ízlésre festse a festéket. A festékek fő előnye, hogy a beckers nem csak a használat során, hanem a termelési folyamatban is, amely kivételesen környezetbarát nyersanyagokat használ. A festékeket 3 vagy 10 liter térfogatban állítják elő, és szinte bármilyen építési boltban találhatók.

A termék mínusz az áruk magas ára, de teljes mértékben igazolja a minőséget.

A vállalat festék bevonatokat termel külső és belső felületek számára. Az alábbiakban a legnépszerűbb termékek az egyes kategóriák között.

Festék külső munkához

Az épületek külső oldalán található felületek esetében a Beckers kétféle talajkeveréket, négyféle festéket és speciális impregnálást kínál. Ezeket az árukat külső homlokzatok, fémek és betonok festésére állítják elő.

Beckers PutsPrimer LS – egy primer keverék, ahol a szilikon adalékok vannak jelen. A tégla felületek vagy kerámiák festésére használják. Az univerzális primer beckers a sztirolgyantával a készítményben alkalmasak bármilyen okból.

A festékek típusai:

  • Beckers PutsFasadfarg P. Ez a típus a már vakolt felületeken és beton homlokzatokon dolgozik. Ez magában foglalja az akril gyantát, amely szárításkor további filmet hoz létre a védelem érdekében.
  • Beckers Akrylatfarg. Ez a termék víz alapján készült, és beton, fa és fémbázisok festésére szolgál. A festék nagyon gyorsan szárad, nem ég ki és illeszkedik a falnak.

  • Beckers Golvfarg. Ez a fajta festék fa, betonpadlók és linóleum. Ő is ellenzi az olaj folyadékok hatásait.
  • Beckers Sockelfarg. Ez a festék víz alapján történik, és megfelel az alapnak. Összetételében van egy latex, amely elősegíti a további bevonási szilárdságot. Általános szabályként az alapvető részre és a vízcsőre vonatkozik.

A Becker szintén színtelen Beckers Regnostopp impregnálást eredményez, amely egy víztaszító fólia kialakulását biztosítja az épület külső falaiból, és annál több ambulancia szárad a következő rétegekből.

Festékek szobákhoz

Ebbe a kategóriába tartoznak fényezés termékek beltéri szobák, falak és a padló, amelyek készült különböző nyersanyagokat. Plusz az ilyen típusú áruk a szárítás sebessége, amely három órával egyenlő. Szárítás után a készítményt általában további festékréteget alkalmazunk. A sok lehetőség közül azok, amelyek a falak és a mennyezet fedezésére szolgálnak a már meglévő festékkel. Ugyanakkor csak az alapítvány tisztítása és egy speciális eszköz kezelése, amely felkészíti a munkára.

A legtöbb vízalapú termék, de ennek ellenére még mindig nagyon fenntartható, és hosszú ideig tartanak a színtelítettség megőrzését. A festékek célja: a megnövekedett szárazsággal vagy magas páratartalommal rendelkező helyiségekben.

A második esetben, amikor alkalmazzák, a festék sima fal lesz, nedvességálló bevonattal, amely jellemzői hasonló a kerámiához. Néhány termék szárítás után egy réteg, amely megakadályozza a karcolást.

A Beckers gyártja és láncindítók, amelyek lehetővé teszik a festés alapjait. Ezek közül a latexen alapuló oldható típusok vannak.

Festékek Beckers a beltéri szobákhoz:

  • Elegáns Takfarg. Ez a termék érleli az alapot, és a víz emulzió alapján készült. Sikeresen használják mind a festés, mind a felület átfestése érdekében.
  • Elegáns Vaggfarg Helmatt. Ez a faj olyan matt felület létrehozására szolgál, amely ellenáll a nedves tisztításnak.

  • Elegáns Vaggfarg Halvmatt. A festék félhullám hatással van, és az esetben, ha mosható felületekre van szükség.
  • Elegáns Grundfarg. Ezt a primert újrafestésre igényelt alapokra használják.

Vélemény

Vélemények a festékekről A Beckers pozitív a természetben, mind a szakmai festők, mind a hétköznapi felhasználók. Különösen a felhasználók dicsérik széles választékot és számos színes gamut márkát. A mérgező szag és a környezetbarát kompozíció hiánya van, amely nem károsítja az egészséget. A festék minősége magasnak tekinthető, és további tulajdonságai a karcolásokkal szembeni ellenállás formájában, a mosás és a nedvesség számára lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy tanácsot adjanak a Barátok és ismerősök számára.

Az egyetlen dolog, hogy sokan kis mínusz lettek, magas ár.

Videó felülvizsgálata a vízszint (akril) festék beckers scotte r2 falak és mennyezetek lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: