Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Modern festési munkák gyakran végeznek hengerrel vagy összeomlás – ezek az eszközök segítségével gyorsan és egyenletesen alkalmazni a készítményt kiterjedt felületen. De a maszkoló kefék általában nem kerülnek pozícióba, és a robbantási fajta különleges népszerűségüket és igényt alkalmaz.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Ami?

A flurest ecset egy lapos kefe, amelyet számosféle festéshez és festői feladatokhoz használnak:

  • Lapos és dombornyomott felületek festése (kerítések, kapuk, korlátok, szerkezetek, falak, ajtóvászonok, ablakkötések, ablakpárkányok, lejtők, lábazatok és ereszek, bútorok);
  • Befejező felület – simító sávok a halom több “durva” kefékből;
  • Háttérkép ragasztó betöltése, bár különleges fájdalomcsillapító kefe van;
  • Festésben (olaj, akril, akvarell) – széles színes kenetek alkalmazása nagyméretű vászonra, háttérkép, lágy gradiensek létrehozása, Lescing.

Ez az ecset egy fából vagy műanyag fogantyúból és egy vopotoxikus alakú feszes gerendából áll, amely egy csillogó fémkivágásban zárul. A sörtéjű rolleum alatt az epoxigyanta ragasztó készítményével van rögzítve. A bilincsnek kiváló minőségűnek kell lennie, akkor a sörték nem esnek ki. Kezelje ecseteket – ergonómikus, nagyon kényelmes a kezében. A széles modellek lerövidülnek.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

A Flots nagy mennyiségű festéket tart, amely nem eszik le az ecsetet. A kenetek egységesek, válás és barázdák nélkül. Az alkalmazott készítmény rétegét (lakk, impregnálás, primer, festék, ragasztó) sima és sima, anélkül, hogy incled. A “füst” fogalma jelzi a friss színű felület kiegyenlítő feldolgozását.

Hasonló termékek számos hazai és behozott gyártó katalógusában vannak: Krafor (Oroszország), Matrix (Németország), Harris (Egyesült Királyság), Anza (Svédország). Nagyon népszerű hazai Márka maradó, Többsoros kioldó kefék: standart és euróból drágább Profi és Lux.

Az öblítőszerszámok sokfélesége – radiátor kefe. A hosszúkás nyél rendelkezik egy hajlásszöge 30-45 fok képest a ketrecben egy halom bolyhos, amely lehetővé teszi, hogy behatoljanak a nehezen megközelíthető belső részei radiátorok és egyéb struktúrájú. A szélesség általában kicsi, 15-30 mm, de vannak lehetőség és akár 75 mm.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

A hosszú fogantyú segít a mennyezet és a falak, a bútorok belső sarkai.

Anyagok

Az ilyen típusú lapos festő kefe sörtékének minősége magasnak kell lennie, mert a kimenetnek tökéletesen sima bevonattal kell rendelkeznie. A használt nyersanyagok szerint a termékeket természetes, szintetikus és kombinált.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Természetes

Hagyományosan hosszú ideig mindenféle kefék és kefék gyártásához használt sertésszőrű haj. Rendkívül rugalmas, tartós, ellenáll a különböző oldószer-formuláknak, jól elnyeli és egyenletesen “ad” festéket. Ez annak köszönhető, hogy a sörték durva szerkezete van mikro-fuckers és kúpos osztott tipp. A legyeknél a kezelt húzott sörtéket úgy nyert, hogy a szőrszálakat legalább 57 mm hosszúságú. Néha kombinálják a húzó sörtéket és a rúd sörtéket. Természetes haj színek: fehér, sárga, fekete, szürke. A legtöbb érték fekete haj. Kiváló minőségű nyersanyagok – szerzett, fehérített.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

A sugárnak egyforma színűnek kell lennie, vannak bizonyos gesztek a csomagolás sűrűségén és a nedvesség, a zsír, az idegen szennyeződések aránya. A sörték több sorban található, elválasztó ékbetétek – sajátos üreges zsebeket hoz létre a festék tartásához. Az ecset természetes összetétele a legjobban az olajfestékekkel, az olajjal, a lakkokkal dolgozik. Ha vízben oldódó LKM-vel dolgozik, ez az eszköz fokozatosan megduzzad és elveszíti a rugalmasságot.

A természetes ló haját nem használják festőeszközökhöz 100% -os töltés formájában – túl puha, gyorsabb elhasználódott, ami a festéket rosszabb. De mivel csalás, gyakran a sertéshússal kombinálva.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Barcuke hajkefék a művészek számára. Ezek a gyönyörű szürke-fekete exkluzív termékek. A hajlékony haj több kategóriájával rendelkezik attól függően, hogy melyik része van a bőr összeállítása.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Szintetikus

Mesterséges halom poliészterből és poliészter nyersanyagból készül. Ilyen ecsetek ajánlottak színes vízalapú anyagokkal való munkához, mivel a szintetikus haj nem duzzad, ha vízzel érintkezik. Ezek a sörték mesterségesen hoztak létre üreges csatornákat és kúpos, osztott alakot a csúcson. De a szerkezetben lévő mérlegek hiánya még mindig csökkenti a Kraskar szintjét. A szintetikus szálakat is kombinálják, például kiváló mutatók ecsettel egy poliészter nylon keverékből.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Kombinált

Sok befejező szakember preferálja pontosan ezt a típust. Ez ötvözi a természetes és mesterséges nyersanyagok méltóságát. Kiváló felszívódás, magas kraizmus, rugalmasság, kopásállóság – ezek a technikai jellemzők a különböző szálak harmonikus aránya miatt. A kiváló eredmény egy olyan eszközt ad, amelynek természetes sörtéktartalma legalább 25%.

Flots cutlets lehet fából (természetes fajok, festett vagy lakkozott) vagy különböző műanyagok és polimerek. A legkényelmesebb lehetőségek – kétkomponensű gumírozott fogantyúval.

Az oboem fém hullámos csík. Leggyakrabban használtak konzervált hideg vagy rozsdamentes acél. Acél lehet sárgaréz, króm, réz, nikkelezett bevonat.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Ez gyakran az importált drága drága modellek, például Wooster Q3108 Softip (USA).

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Dimenziók

A fluster szélessége 25 és 120 mm között van. Halkvastagság – 10-20 mm. A sörték hossza általában 40-70 mm. A GOST szerint hasonló keféket jelölnek CF betűkkel (flasztos kefék) vagy KP (lapos). A számok jelzik az ecset szélességét. Az euró formátumú kefék modern jelölése hüvelykben, és az 1-től 5-ig terjedő méretszámmal feltüntethető. A tökéletes krasozozaron és a festék visszatérése nemcsak a halom nyersanyagát érinti, hanem méreteinek egyensúlyát is – szélessége és hossza is.

Fontos paraméter a sörték részesedése a maximális hosszral, az úgynevezett csúcsokkal, meghatározza a punci kefét.

  • Minimum méretei kefék – ¾ hüvelyk (20 mm) és 1 hüvelyk (25 mm). Az ilyen termékeket a lábazatok színezésére tervezték, különböző rácsok, vékony csövek.
  • A 35-38-40 mm-es kefék ideálisak a szélesebb lábazatok, a kannák és a szabványos vezetékek színezéséhez.
  • A KF-50, a KP-50 mm-es standard kétcsatornás lobbanása nagyon keresett méretű. Élveznek, hogy bútorokkal, festéskorlátokkal, ablakokkal, ablakokkal, impregnálással és fa lépcsők eltűnésével dolgozzanak.
  • A 63-75 mm-es tasselek a legjobb, ha az ajtóvászonok, falak, kerítések és sok más.
  • 4 hüvelyk vagy 100-120 mm szélesség nélkülözhetetlen a padló festése, a homlokzat részei és más kiterjedt sima felületek.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Hogyan válasszuk ki?

A munka kényelme, az eltöltött idő és a legfontosabb, az eredmény minősége a kefe megfelelő választékától függ. Először is fontos, hogy helyesen kiszámolja a kívánt szerszámméretet. A nagy négyzetet nehéz tökéletesen festeni, csíkok nélkül, keskeny kefével. És az erőfeszítés és az idő és az idő ésszerűtlenül sokat fog tenni. A túl széles flörtúrák megakadályozzák a színezést óvatosan, anélkül, hogy túlmutatnak egy korlátozott terület szélén.

Ecsetvásárlásával ügyeljen arra, hogy figyeljen a sörték rögzítés megbízhatóságára: A vágásnak sem kell lennie, nem szabad kiálló a teljes sugárból és a leeső szőrszálakból. Nézd meg egy kis sörték húzásával. És nem szabad megszakítani a hajlítást, akkor az anyag újra felmelegszik. Egy jó kefe egy halom selymes, rugalmas, nem laza, jól kitöltött és rugalmas. Nem szaga van, és hagyja a kövér nyomokat.

Ha egy durva terepen flörtöl, egy durva terepen (a kezeletlen tégla, beton, nem stroke táblákon), akkor a természetes sörték gyorsan emoourses, és az ecset “ragaszkodik”. De egy ilyen felület segít a “dobja ki” és igazítsa a haj eszközt. Szükség esetén készítsen több maszkot a betonfal – és a ragasztó sörték eltűnik.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Ellenőrizze a legtöbb fémes perem rögzítőelemeit: A rögzítővesztyűket nem szabad megvetni, a rozsda és a hornyok foltjai elfogadhatatlanok a fém, éles szakadt élek.

A fogantyú kényelme nagyon fontos, különösen, ha a nagyméretű festmények jönnek: Tartsa a modellt a kezedben, válassza ki a kényelmes dolog az ecsettel. Az ujjak nem csúszhatnak, és jó szerszámfelvételt biztosítanak. Maradjon a kiváló minőségű tartós műanyagból, polimerekből vagy sima polírozott fából készült szilárd anyagból. A puha nyers fa felszívja a vizet, ami a kocsihoz és a világításhoz vezethet. Úgy gondolják, hogy könnyebb tisztítani a polimer fogantyút.

Nagyon kényelmes kefék horgolt felfüggesztéssel, lehetővé téve, hogy megszilárdítsa a szerszámot a bank per perces szünetben. Sok maláris mesterek önállóan ilyen vezetékes adaptációt tesznek ki, de természetesen kellemesebbé teszik, ha az áruk gyártója egy ilyen árnyalatra gondolt.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

A kefe megkezdése előtt javasoljuk, hogy öblítse le a szappanoldatban, öblítse le és szárítsa meg. Ez eltávolítja a lehetséges zsírt és porot a halomra, kiegyenesedik, a festés egységesebb lesz.

Az ecset használata után a bankok szélén kell nyomnia, majd alaposan tisztítsa meg a festékmaradványokat és megszáradjon. A vízben oldódó festék szappannal és olaj-oldószerrel távolít el vízzel. A szintetikus hajból származó termékek esetében lehetetlen nitro-oldószert használni, ez sörte.

Tárolja az ecsetet, hogy vízszintes helyzetben van szükség, hogy ne deformálja.

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

Flush ecsetek: Jellemzők és fajták

A flush ecsetek áttekintése További információk.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása