Fugoval gépek Belmash

Belmash fugoroval gépek megérdemlik legalább a fogyasztói figyelmet. Szükséges óvatosan, hogy felfedezzék a fugorálási modellek jellemzőit és a fadorral. Érdemes ismerni az ilyen eszközökkel kapcsolatos véleményeket.

Érvek és ellenérvek

A modern fugoros gép kiválóan kiváló helper lesz az esetek széles skálájában. Ön változhat a feldolgozott anyag vastagságát. Általában a fugoros eszközökön legalább 1 hosszú és legfeljebb 1,5 m. Túl rövid billenők, hogy kezeljék, traumatikusak. Túl hosszú ideig tartó kényelmetlenség, amikor csatolva, hajlamos deformálni, és nem törekszik elég pontosan.

Fugoval gépek Belmash

Fugoval gépek Belmash

A fugoráló gép segítségével elkészíthet egy fából készült munkadarabot, hogy kövesse a különösen pontos feldolgozást. Az ilyen berendezések költsége kicsi. Alkalmas bútortermékekkel való manipulációra.

Nincs különleges hátránya. Azonban meg kell oldani az egyes eszközök jellemzőit és annak képességét, hogy megakadályozzák a hibákat.

Hatótávolság

A fán dolgozni tudhatja a gépet J300 / 2100BMH. A 380 V hálózati feszültségre tervezték. A készülék spirális tengellyel van felszerelve. Az aszinkron meghajtó teljes erejével 2,88 kW / traft kapunk 2,2 kW kapacitással. A tengely üresjáratban 5000 fordulat / perc sebességgel forog.

Fugoval gépek Belmash

Fugoval gépek Belmash

A tervezett szalag szélessége eléri a 30,5 cm-t. A -45-45 fokos szögeket változhat. 96 magas színvonalú kések vannak csatlakoztatva a tengelyhez. Az asztal öntöttvasból készült. Pig-vas készítés és párhuzamos.

Alternatív lehet J150 / 730A. Ez a gép teljes kapacitása 1,25 kW, ez csak 0,735 kW a tengelyen. Fontos előny, hogy az ilyen viszonylag alacsony mutatókat kifogásolja a háztartási tápegység. A sík tengely egyenes késekkel van felszerelve; 10 000 fordulat percenként forgatható percenként. A készülék kompakt, a tárgyalóteremben.

Fugoval gépek Belmash

Fugoval gépek Belmash

Az öntöttvas az asztali számítógépek gyártására és a párhuzamos leállításra szolgál. A gép alapja alumíniumból származik. Pontosan állítsa be a feldolgozási mélységet egy speciális skála. A chip és a por eltávolító rendszer rendszerét egy 70 liter zacskóval egészítik ki. Biztonság, ha a munka egy védőburkolat biztosítja.

Van egy Belmash választék és egy fugovinális gép, vagy inkább több ilyen modell. Minta, helyénvaló szétszerelni JT-2 410 / 225S-380. Ez az eszköz egy spirális tengelygel van felszerelve. A tengely 4 kW teljes teljesítményével 3 kW-ot adnak ki. A gép működéséhez 400 V hálózati feszültségre van szükség az 50 Hz aktuális frekvencián.

Fugoval gépek Belmash

Fugoval gépek Belmash

A feldolgozott szalag szélessége 41 cm. Mind a szokásos fugoroval, mind a repülő gépek nagyon jó mutató. A nehéz öntöttvas alkatrészek és a jelentős teljes tömeg lehetővé teszi, hogy magabiztosan és rezgés nélkül dolgozzon. A forradalmak gyakorisága meglehetősen elegendő a tiszta vágásokhoz; A párhuzamos fókusz lehetővé teszi, hogy szigorú legyen a végén, akár szögben.

Fugoval gépek Belmash

Értékelések áttekintése

Belmash gépek nagyon jól működnek. A túlmelegedési védelmi rendszer csak az intenzív üzemmódban érvényes. Ez a technika indokolja költségeit. Általában megbízható és stabil, még a legnehezebb működési feltételekben is. Ugyanakkor egy sor modellek méretei alkalmasak a személygépkocsi szállítására.

De néha panaszok merülnek fel:

  • Egyes modellekben a fogantyú szabályozza a méretet nem rögzített (és a rezgés folyamatosan visszaáll);
  • A zsetonok összekapcsolása nélkül a találatok és járatok használata lehetetlen;
  • A szabályokat néha eléggé beszélnek;
  • Ha alacsony áramú meghajtókkal rendelkező modelleket használ, csak puha fát kezelünk.

Review Machine Model J200 / 1900 Arh Lásd még.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása