Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

A fúró olyan eszköz, amely szinte a ház vagy a vidéki ház tulajdonosa. Úgy tervezték, hogy különböző felületeken fúrjon lyukakat: egy fa, beton, tégla vagy fémlemez.

Otthoni munkához is lehetséges, hogy még a legprimitívebb opciót is megtehesse, de a gyárakban való használatra vagy a kapacitásának előállítása nem elegendő. E célokra van szükség, hogy van egy erősebb eszköz, amit Diamond fúró fúrónak neveznek.

Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

Előnyök és hátrányok

A jobb oldali gyémántfúrás csatornáját és perforátorai a szuperálló felületek fúrására szolgáló legjobb eszközöket ismerik el.

A lyukak fúrására és fúrására használják a következő anyagokban:

 • vasbeton szerkezetek;
 • Törlőkből készült falak;
 • Természetes kövek az szemben.

  Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

  Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

  A gyémántfúró fúróknak bizonyos hasonlóságuk van a szokásosnál, de a különbség az, hogy gyémánt fúvóka van. Egy másik jellemző a fúrás elve. Egy egyszerű fúrófúró nyomása a teljes fúrási átmérőre irányul. És ebben az opcióban a fúrót egy csésze formájában mutatjuk be. Az ilyen technológiának köszönhetően az eszköz gyakorlatilag nem tesz hangos hangokat, és súrlódást is. A munka során soha nem lesz por.

  Az alacsonyabb erőfeszítések miatt észreveheti a teljesítmény növekedését. Az élelmiszerek tökéletesen kerekek, törmelék nélkül a sarkokban.

   A gyémántfúrás technológiája negatív oldala, nevezetesen:

   • Működés közben a padlót mindig vízzel kell megszórni, mivel a fúráshoz szükséges;
   • Nagyon magas az eszköz, alkatrészek és fogyóeszközök ára.

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Előtiszttory

   Kezdetben ezt az eszközt létrehozták a bányászati ​​ipar fúrásához. A cél az volt, hogy bányákat hozzon létre a hegyekben. A gyémánt koronával ellátott fúró hossza növekedhet. Idővel ez a technológia mind az építkezésen is alkalmazható. Az építési tevékenységekben ez az adaptáció több évvel ezelőtt kezdődött, de azonnal nagy népszerűséget nyert.

   Az eszköz képes megbirkózni a következő feladatokkal:

   • Lyukak létrehozása a falakban a gázozáshoz és az egészségügyi csövekhez;
   • Csatornák létrehozása az elektromos vezetékek telepítéséhez;
   • A falon lévő mélyedések kialakítása a kapcsolók és aljzatok telepítéséhez.

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   A fúró szerkezete

   Mivel ma, ma, a gyémánt koronák nem voltak kitéve szinte semmilyen változásnak.

   Hogy a múltban a következő részleteket meg lehet jegyezni a szerkezetükben:

   • hengeres hosszúkás fúró, amely magával ragadja a csúcsot a perforátorral;
   • Maga “csésze”, gyémánt permetezéssel.

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Vannak fúrók, amelyeket teljesen egy gyémántréteggel borítanak. A dekoratív elemek és csökkentett szilárd anyagok, például kerámia termékek, padlólapok munkájára tervezték.

   A gyémánt permetezés megvédi az anyagot a bontásokból és repedésekből, és jelentősen megmenti a munkát. Az alkatrészek állandó korszerűsítése és az új modellek felszabadulása biztosítja a Felhasználó számára, hogy szükség esetén helyettesítési eljárást készítsen. A részleteket otthon vagy szervizközpontokban lehet cserélni.

   Az innovatív technológiák lehetővé teszik, hogy komolyan megmentse a pattanások megvásárlását. Ha a korona visel, akkor egyszerűen helyettesíthető egy új, nem kell teljesen vásárolni egy fúrót.

   Működés közben a rudat nagyon nehéz károsítani. A készülék gondos használatával több évet fog szolgálni.

   Hogyan válasszuk ki?

   Eszköz vásárlásakor mindig nézd meg a pillanat alját. Sok gyártó egyetemes típusú fúrókat termel, hogy bármilyen eszközre jusson. Ezenkívül több adapternek kell lennie a készletben.

   Az otthoni használatra szánt fúrók a legfeljebb 8 cm átmérőjű fúrókból állnak.

   Minden más helyzetben a koronát meg kell vásárolni, el kell távolítani az igényeket.

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Szakemberek javasoljuk vételi és lyukasztógép, és pattintsa az azonos gyártó hogy elkerüljék az esetleges összeférhetetlenséget.

   Az a tény, hogy az összes mérés és csekk a fúrók gyártója teszi az eszközei. Ha a korona és a rúd különböző vállalatokból származik, a működési idő (akkumulátor típus) vagy csepp teljesítménye.

   Egy kis lyuk fúrására egy fa vagy egy egyszerű tégla, nem érdemes kifejezetten gyémánt fúvókát szerezni. Ha tervezi, hogy teljes mértékben meríti magát az építési tevékenységekben, megfelelő lesz a fúrógyártás fúrásának megvásárlása.

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   Népszerű gyártók

   Mielőtt megvásárolná a megfelelő eszközt, kívánatos, hogy felfedezzék a gyémántfúró berendezések gyártásának több leggyakoribb berendezését.

   Az alábbiakban bemutatják a gyártókat, akik hosszú ideig termelt áruk ebben a kategóriában, és sok pozitív visszajelzést kapnak a szerelmesek és a szakemberek.

   • Aeg. Ez a cég jött létre 1990-ben, és az egész idő termel eszközök fúrása, szerelése alagutak, ami mélyedések különböző felületekre. A gyártó által gyártott fúvókák alkalmasak bármilyen eszközre. Hozzon létre ezt a funkciót, hogy a “Fixtack” speciális adapter. Köszönhetően neki gyorsan átkapcsolhatsz a fúrók között, anélkül, hogy nagy erőfeszítést teszne. Berendezések Kétféle: porozással és alapkonfigurációval.

   Minden gyártó korona egyetemes.

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   • Bosch. Ez egy nagyon népszerű gyártó, aki két változatban bemutatja termékeit: a gyémánt pollinációval és galvanizmus technológiával. A konesoid forma miatt sima és kényelmes fúrás érhető el. A perforátor sokkal stabilabbá válik a berendezés függőleges helyzetével, a forradalmak sebessége nő. A gyémánt korona fontos jellemzője a rezgés magas szintje. A vállalat fúrásai a következő típusok: egyszerű, száraz és nedves fúrás. Az alapkonfigurációban a kiterjesztés megtalálható a különböző típusú bővítményekben, további rögzítőelemekben, speciális folyadékfúvókákban, a por szopáshoz.

   A fúrók szükség esetén formázhatók.

   A vállalat egy olyan döntő tartályt biztosít, amely nyomást gyakorol a folyadékra.

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   • Cedima. Ez egy meglehetősen ismert cég, amely a fúrókészülékek alkatrészeinek előállítására szakosodott. Ez a gyártó sok országban gyorsan népszerű volt. Jellemzők Cedima fúrók lehetővé teszik, hogy lyukakat készítsen 5 méter mélyre. Nagy mennyiségű áru nem hagyja el a közömbös még a leginkább szeszélyes vevőt. Elérhetőség A Perforátorok házi feladata és professzionális készletei vannak.

   A különböző méretű gyémánt koronák hatalmas része lehetővé teszi, hogy a perforátort bármilyen körülmények között használják, még a legnehezebb felületek fúrásához is.

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   • Hilti. Ez egy nagyon szilárd képviselő a fúró eszközpiacon. A gyártás a 20. század 40-es években kezdődött, és ma a Hilti vezető pozíciót foglal el a gyémánt fúvókák gyártásában. A vállalat technológiája nagy figyelmet fordít a gyémánt fúvóka forgásának megteremtésére és fenntartására nagy sebességgel. A tervezés megkönnyíti a munkát bármilyen felület fúrásakor. A munka algoritmusok a mozgáselosztási mechanizmuson alapulnak. Az ilyen koronák fordulatszáma eléri a 133 másodpercet. A Hilti fúróberendezések mindig kis méretekben és jó tulajdonságokban különböztek.

   Tökéletesek a hosszú távú használatra szakmai alapon.

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

   • “Splitstone”. Az elmúlt 20 évben Oroszország is megerősítette pozícióját a perforátor piacán. A “Splitstone” 1997 óta működik, a gyémánt permetező koronák felszabadítása. A termelés a legfejlettebb technológiákat használja. Minden elem képes magas hőmérsékleten dolgozni. Rövid idő alatt Oroszország képes volt összehasonlítani a fejlett külföldi gyártókkal. Az áruk nagyon megbízhatóak, mindegyikük nagy teljesítményt mutathat, még akkor is, ha a hidegben dolgozik.

   Fúró gyémánt fúrás kiválasztása

     Ez könnyen belátható, hogy a fúrógép és diaphorators gyémánt fúró a szükséges eszközöket minden építkezésen. Természetesen nem mindenki képes megbirkózni az irányításukkal, az eszközzel való munkavégzés bizonyos tapasztalatokat igényelhet. De teljesen elsajátította ezt az eszközt, látni fogja a kényelmet és előnyeit.

     Bosch Diamond fúrógépek áttekintése – az alábbi videóban.

     Kamat cikk
     ( Még nincs értékelés )
     Ossza meg barátaival
     123
     Megjegyzés hozzáadása