Gyémánt koronák a porcelán kőből: a választás és használat jellemzői

A keramganitát nagy szilárdság jellemzi. Ez a minőség plusz, és mínusz.

A csempe telepítésekor meg kell vágni, és néha fúrt. Legfeljebb 10-12 cm-es lyukak esetén Speckless vagy rendes fúrókat használnak. Nagyméretű, kommunikáció alatt – a Diamond Crowns lesz a legjobb megoldás. A permetezésnek saját jellemzői vannak, amelyeknek tudniuk kell a munka megkezdése előtt.

Szerszámleírás

A gyémánt korona jól néz ki és egy speciális fém farokra van rögzítve. Külsőleg a kialakítás egy kis tálba illő fúróval hasonlít. Mérete megfelel a kapott lyuknak.

A vágóél szélső részén vákuum-diffúz hegesztéssel a gyémánt kristályok rögzítve vannak. Minél több a számuk, annál könnyebb fúrni. A galvanikus alkalmazás, amely szintén sűrű réteg gyémánt “gabona”. Ilyen eszköz használható szilárd porcelán kőfaragokkal, de aFennáll annak a veszélye, hogy a hosszú távú fúvóka nem fog megbirkózni a terheléssel, és elveszíti a munkaterület egy részét.

Az ilyen koronákat nem kell aláásni, életük időnként hosszabb, mint a fúrók többi része. Ezek nélkülözhetetlenek a gyakori munkával, az ellátás során, könnyen tisztíthatók, megváltoztathatók és telepíthetők, de használat közben lehűlnek.

Fúvókák típusai

A gyémánt koronák különböznek egymástól. Főbb kritériumok Különbségek:

 • falvastagság. A vékony falak pontos eredményt adnak, a lyuk pontosan így lesz a kívánt módon. Igaz, ennek következtében a fúró lehetséges élettartama csökken.
 • Az átmérő változhat 19 és 100 mm között. A széles tartomány lehetővé teszi a kívánt méretű lyukat egy vételre.
 • Hossz. A fúró hosszából attól függ, hogy a nyílás mélysége a porcelán kályhában történjen.
 • A méret A gyémánt szegmensek és a köztük lévő távolság befolyásolják a fúrás és a végső nyílás minőségét.
 • A gyémántok koncentrációja együttesen. A korona teljes termelékenysége attól függ, hogy ez a tényező. 100% -os gyémánt koncentrációban ¼ a teljes gyémánt permetezés.
 • Szám és konfiguráció Lyukak hűtésre, vagy távollétükre.

Néhány korona központi fúróval van felszerelve. Egy ilyen elem hiányában a fúróhoz rögzíthető – Tartók – vagy helyhez kötött gép. Ha van fúró, akkor a munkához nincs szükség további eszközökre.

Hogyan válasszuk ki?

Számos gyártó van a modern piacon, amely az ilyen eszközök gyártásában részt vesz. Telepítse a fúróra, vagy távolítsa el a fúrót nagyon egyszerű, függetlenül a gyártótól. A gyémánt koronás kiválasztásakor figyelembe veszi a tényezőket:

 • a jövőben lyuk átmérője;
 • a porcelán kőzet vastagsága;
 • Kerámia keménység.

A szakértők azt javasolják, hogy megvásárolják a fúvókákat, amelyeket vákuum diffúz módszerrel készítenek. Száraz fúrás esetén a koronák hűtőnyílásokkal kell rendelkezniük.

Az ilyen adaptációk drágábbak, mint azok, amelyeket egymástól függetlenül kell hűteni.

A fúvóka költsége befolyásolja a méretét: minél nagyobb az átmérő és a hossz, annál drágább. Menjen a választás az elme. Fúrás lyukak egy mérete a fúró jelentősen pénzt takarít meg.

A legnépszerűbb a 32, 35 és 68 mm átmérőjű koronák. Ha különböző lyukakat tervez, akkor vásároljon egy koronát.

Hogyan kell fúrni?

Készítsen egy lyukat a citerális idegenben sokkal könnyebb, mint az első pillantásra. Számos szabályt kell követni, hogy minőségi eredményt szerezzen. Segítenek elkerülni a koronák koronáit:

 • Figyelemmel, feltárja a korona hűtését Munka közben. A legfontosabb dolog, amit meg kell tennie, hogy ne adjon egy koronát a megengedett hőmérséklet felett.
 • Ügyeljen arra, hogy használja a szubsztrátot. Alkalmazhat egy panálát vagy forgácslemezt. Az ilyen egyszerű döntés megmenti az anyagokat a lehetséges károkból, további biztonságot nyújt a munka során.

 • Kezdje el egy lyukat az elülső oldallal és folyamatosan győződjön meg róla, hogy a fúró pontosan része a porcelán kőből. A korona kijáratánál mindig egy kis chip van kialakítva, amely nem kívánatos a dekoratív felületen.
 • Használjon koronákat egy központi fúróval Megoldja Önt sok hibától.

 • Javasoljuk, hogy ne fúrjon a végére, és 2/3 lemezen. Aztán csak a Porrite csövet kopogtatja.
 • Ne nyomja meg a fúrógépet Túl sok, hogy csempe szétválasztható. Közelebb a végéhez és minimalizálja az ütést.
 • A lemezek felszerelése előtt fúrási munkát végez. Így mindig kijavíthatja a véletlenszerű hibákat.

A kis lyukak általában egy dübel alatt vannak. Nagy – alkalmas szerelvényekhez, csövek vagy dekorelemek. A fúráshoz fúróként alkalmazható, és egy ütésű ütéssel ellátott perforator ki van kapcsolva.

Fontos, hogy a készülék lehetővé teszi a REV. By the way, a porcelánvezetés fúrása kizárólag kis forradalmakon történik.

Kis lyukak

Annak érdekében, hogy egy kapuba kerüljön A test átmérője legfeljebb 10 mm, a fúrók gyémánt hegyekkel. A munkafolyamat során győződjön meg róla, hogy biztosítsa a megszakítás nélküli folyadékellátást a fúró csúcsához. Így hűtés és a fúró hosszabb lesz, hogy éles maradjon.

A fúrás folyamatában helyezze a fúrót 90 fokos szögre. Egy ilyen pozíció biztosításához használjon tartóit vagy speciális gépet. A munka elején a porcelánhoz szükséges, a fúró már befogadó, ellenkező esetben a fúrócsík csúszik és megsérül a csempe díszítő rétege.

Nagy lyukak

A nagy átmérőjű fúrás elve nem különbözik a szokásos munkáktól. Csak itt van szüksége a gyémánt koronákra porcelán kőből. A fúró is egyenletes szög alatt marad, és ne felejtsük el a hűtőfolyadékot.

A végéig fúr?

A porcelánnal való munka során megengedett mind a fúrás, mind a fúrás, amely nem a végére. Az utolsó lehetőség különös figyelmet igényel. Készíts egy lyukat a kívánt mélységig és éles ütésben a fennmaradó parafa kiválasztásához. Alkalmazza a csapást csak a csempe elülső oldalával. Ez észrevehető chipet képez a panel hátoldalán.

A fúrás elkezdése után ne próbálja meg megállítani. A művelet során az olajfúrt olajat és a permetezést akkor melegítik, ha megáll, újra fagyasztva. Az ilyen növekvő döntés hátrányosan befolyásolja mind a koronát, mind a kerámiát.

Hűtés

A vezetési munkák elvégzése során a gyémánt permetezésű koronát erősen melegítik. Emiatt a termék elrontott. Egyszerre nem tudod ezt észlelni, de hamarosan a hiba megmutatja magát.

A túlmelegedés miatt a fúró jellemzői először romlanak, majd a pusztítás egyáltalán jön. Ennek eredményeképpen az új korona megszerzése várja Önt.

A munka során a hűtés hosszabb és kiváló minőségű munka koronát biztosít. Ehhez használja az egyik módszert:

 • Állandó vízáramlás. Ehhez a módszerhez olyan eszközt kaphat, amely beépített vízellátási funkcióval rendelkezik. Megmutathatja az olvasztási és takarmányvizet kívülről. Ez nem mindig kényelmes, ha kis lyukat készítesz.
 • Pocsolya. A jövő lyuk helyén, készítsen egy pozhitsa-t. A munka során öntsük a vizet szükség esetén. Ez a hűtési lehetőség könnyebb, mint az előző, de kevésbé hatékony.

Értékeli a munka összes árnyalatát, megállapítható, hogy a gyémánt koronák használatával porcelán kőből készült, teljesen megvalósítható otthon.

További információ a gyémánt koronákról Ismerje meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: