Hány független tábla 1 kockában?

A fából készült raktárak számának kiszámítása a dekoráció költségeinek és mennyiségének kiszámításakor, valamint a szerkezet rekonstrukciójának kiszámításakor. Azonnali fából készült darabok száma is szükséges, hogy kiválassza az azonos táblák körülmetélésének végső szélességét.

Hány független tábla 1 kockában?

Hány független tábla 1 kockában?

Mi befolyásolja a kötetet?

A számlálás megkezdése előtt figyeljen a következő tényezőkre.

  • Fa nedvesség – összehasonlítva száraz kissé tömörítette, mivel a víz jelentős részének térfogatát elhagyja. A háztartási példa a fából készült ajtók és ablakok duzzanata a fürdőben: a szárnyak, tegnap szabadon nyitották meg, ma a fürdő (magas páratartalom miatt) és nehézségekkel járó változások után.
  • A vágócsomagok átmérője: Jelentős ingadozások ebben a nagyságrendben, a szélezetlen tábla az oldalsó körülmetélés során jelentős mennyiségű hulladékot ad.

A tömeg az cubometer a Unedte Testület egy másodlagos tényező, ami nagyobb jelentőségű a beszállító vállalat, mint a fogyasztó számára: a nagy űrtartalmú lesz szükség több gép és motor magas üzemanyagárak. A súly a fafajtától, a szárított üregek nedvességétől, a fedélzet méretétől függ.

A Pereaded Wood megrepedhet – a járművet legkésőbb az évtől a naptól kezdve megszórjuk.

Hány független tábla 1 kockában?

Hány független tábla 1 kockában?

Mennyibe kerül a különböző szélezetlen táblák Kubában?

Az igazi számítás előtt a független fedélzetet nem szabad összeállítani kaotikusnak. Még ha a tuskó fekszenek sík oldalai, és nem párhuzamosak egymással – nem illik, és lehetnek merőlegesek, légrések a kötegben készülnek minimális. A szélsőséges fedélzeten a légtér maximális tényezője nem haladhatja meg a 9% -ot. Ha meghaladta ezt a szintet, akkor a munkadarab nem volt elég hasonló. Ez az eltérés, a menedzser vagy a zerkladomus megmutatja a rakodógépek jelzését, hogy kétszer ellenőrizze a veremet. Ezek eltávolítják az üres helyeket, különböznek a mérete korlátozó toleranciájától. Az a tény, hogy az ügyfelek fizetnek egy fát, és nem a levegőért.

Korlátozott mennyiségű helyet adtak a helyszínen – például ugyanazok az 1 m3, 6 m3-es lapok nem különböznek közepes szélességben. Például lehetetlen helye példányainak 4 és 6 m hossza 4 és 6 m-egy köteg a szélfogó 4 és 6 m -, valamint a szélessége 20-30 és 40-50 cm, a valamint a 2,5 és 3 cm vastagságú. Ez utóbbit a raktárkatalógusban vagy egy erdőbázisban rendelkezésre álló felekezetek táblázatából veszik el, ahol a szélezetlen anyagot vásárolják.

Például – 30x150x6000 és 50x150x6000. Gyakran jelen vannak a legtöbb naplózó raktár katalógusaiban. Az egyszerűsített képlet egyszerű kiszámítása, anélkül, hogy meg kellene lépnie az egyes esetekben a kötegben, a következők:

  • Logikus, hogy feltételezzük, hogy mindkét esetben 145-155 mm szélességű tolerancia. A tábla térfogata 0,027 és 0,045 m3;
  • Az egész darabok teljes billenők száma – 22 és 37 az egész darabok;
  • A halmozással – a köbméteren – a légtér, nem zárt fa, 20 és 33 db. A legrosszabb esetben (figyelembe véve a 9% -os légi javításokat).

Itt javasoljuk, hogy a helyüket 21 és 34 táblára állítsák össze – ilyenek a naplóban működő rakodógépek (vagy betöltő meghajtó) előtt.

Hány független tábla 1 kockában?

Hány független tábla 1 kockában?

Hogyan kell kiszámítani a kamatlábat?

A számlálás megkezdése előtt ismerje meg a következőket:

  • Amikor a törzsrészvényt a szélezetlen tábla zenekarain fűrészelte, statisztikák szerint a fűrészpor és a vágó levelek a jármű ötödik részéhez;
  • A vásárlást figyelembe veszik, figyelembe véve ezeket a 20% -ot;
  • A vágódeszkát köbméter, a szélezetlen mennyiségű mennyiség 1,2 m3-ig állítható.

A következő geszteket veszik figyelembe:

  • 13-24-86 – szabályozza a szélezetlen fa szalag térfogatának kiszámításának módszereit;
  • 65-64-84 – A fűrészáru (és az egyenlegük egyéb jellemzői).

Szélezetlen tábla – egy olyan elem, amelyet a három dimenzió két frissen erőteljes törzsének vágásával kaptunk. Ez a két dimenzió tartály (hosszasan vágva) és a keresztmetszet (vastagságban). A szélesség önkényes érték marad.

A vastagságot a fenti GOST szabványa szerinti tárolás alapján számítják ki. A mérésekhez a féknyereg segítségével a 166. GOST működik a mérésekhez a vonal segítségével – 427. A vastagságméréseket a keresztirányú vágás helyétől közel 15 cm-nél közelítjük meg. A hosszát egy centiméter pontossággal kell kiszámítani – szuper hosszú (6 m) roulett segítségével vagy bilincsekkel és nagy pontosságú lézeres távolságmérővel.

A szélezetlen táblák szélességének méréséhez mindegyikük előzetesen figyelembe veszi a legnagyobb és legkisebb természeti szélességet, amelynek értékeit a fa időtartamával alakították ki (és az ágakból származó hordóját). Mindkét érték összecsukja és osztja meg a kapott mennyiséget a fele (kapja meg az átlagos aritmetikát).

Ha az oldalsó arcok észrevehetően elmentek a párhuzamokból (a fa fokozatosan nőtt) – Ugyanaz a távolság a tartályon, az OZOL kivételével.

Hány független tábla 1 kockában?

Hány független tábla 1 kockában?

Annak ellenére, hogy a 13-24-26. GOST szerint a látszólagos egyszerűség, a köbméterben lévő szögletes másolatok számának mintája, figyelembe véve a nedvességet és a kezelt fafajtát. Ezzel a céllal a korrekciós szorzók elfogadásra kerülnek, és 0,96-os tűlevelűek és 0,95 – a keményfa esetében. Fa páratartalom ugyanabban az időben legalább 20% -kal (a fa súlya). Gondosan szárított fa, a nedvesség mennyisége, amelyben nem haladja meg az 1/5 tömeg% -ot, nem veszi figyelembe ezeket a módosításokat. A köbméteres köbméteres keretes zárak hozzávetőleges mennyisége kiszámítható, és pontos mérés nélkül (ami sok időt vesz igénybe).

Például, A köteg mérete 2 * 2 * 3 m, amelyben a fenyőfedél fekszik, legfeljebb 12% -kal szárítható, 2,5 cm vastagsággal, az ügyfél kiszámítja a stack térfogatát 7,92 m3-nak. A 10-15 cm-es testületek szóródása, közös (hozzávetőleges) üres (hozzávetőleges) mennyiségű üres, 844 független lapon. A köbméteres termékek száma megközelítőleg 106 darab. A kapott számokat egy egész egységre kerekítik – kisebb oldalra. A szélesség változó értéke nem különbözhet több mint 10 cm-rel. Ez nem jelenti azt, hogy a fáradt üres szélességének végein, például 20-35 cm-ről.

Ebből a célból, tekintettel az igazi élő fák szerkezetének jellemzőire, túl magas, például fenyő, 12 m-re nőtt, hosszirányban kétszer látott. A törzset két 6 méteres üres helyre helyezzük és vágjuk le: utána a betöltő gyorsan betöltődik (és a panel – könnyebben feldolgozható) rövidebb törzsek vágása. Egy változat lehetséges, ha 12 m-es négyzetes fűrészek 3 4 méteres szegmensen. Vágja le a fenyőt – “overgrowth” 24 méter keményebben – hasonló szegmensekre oszlik, majd el vannak vágva. Szükséges, hogy a gyártási eljárása szélezetlen illeszkedik mindegy tűréseket a változó szélességű szükséges tuskó fafeldolgozó.

Azok a szárak, amelyek jelentős eltéréseket kaptak átmérőben – több mint 10 cm-nél több mint 10 cm-t minden 4-es vagy 6 m-nél, vegye le és menjen a fedélzeten kívüli egyéb üres lapok gyártásához, például kockákkal, botokkal vagy párhuzamosan. Vagy menjen az aprítóhoz – mondja, a fenyőforgács gyártásához. Open, amely jelentős különbséggel rendelkezik a törzsek fragmenseinek specifikus szélességében, például egy mérkőzésgyáron szállítható.

Hány független tábla 1 kockában?

Hány független tábla 1 kockában?

Következtetés

Határozza meg a független jármű köbméterében lévő táblák számát – a megoldott feladat és az ügyfél maga. A cég vezetője ellenőrzi, és ha szükséges, módosítja ezeket az értékeket a gyors megrendelés végrehajtásához.

A független tábla kötegének kockájának kiszámításáról, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása