Hány lap 40x100x6000 mm Kubában és ahol használják őket?

  Szinte bármilyen telepítési munka elvégzése során különböző fafajtákból készült fa táblákat használnak. Jelenleg az ilyen fűrészárut különböző méretben állítják elő, így megfelelő modellt választhat a munka bármely jellegéhez. Ma beszélünk a 40x100x6000 mm méretű táblákról.

  Sajátosságok

  A 40x100x6000 milliméter fa táblák viszonylag kis anyagok. Mind kültéri, mind belsőépítészethez illeszkednek.

  Ezekkel a fűrészárokkal eléggé könnyű dolgozni. Nincs nagy tömege. Az ilyen táblák különböző típusúak lehetnek.

  Minden a gyártási eljárás vannak kitéve különböző típusú feldolgozás, beleértve azok átitatott antiszeptikus készítmények és védő átlátszó lakkok.

  A fajok áttekintése

  Mindezek a fából készült táblák több alapvető csoportra oszthatók, attól függően, hogy melyik fát készítették. Több fajból készült anyagok a legnépszerűbbek.

  Vörösfenyő

  Ez a fajta fa a legszélesebb. Magas szintű erővel rendelkezik. A vörösfenyőből készült termékek a lehető leghosszabb ideig szolgálhatnak. Ugyanakkor viszonylag magas áron különböznek, ami megfelel a minőségüknek. A vörösfenyő nagy gyantával rendelkezik, ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy megvédje a fát a rovarok, rágcsálók, mechanikai sérülésektől származó invázióktól. A felszínén szinte lehetetlen látni a legkisebb csomót, így könnyű kezelni.

  A vörösfenyő kellemes lágyszerkezettel és világos egységes színű.

  Fenyő

  A kezelt formában az ilyen fa kiváló erővel büszkélkedhet, az élettartama maximum. A fenyődobozok jó zajszigetelést, valamint hőszigetelést biztosítanak, ezért gyakran használják a belső belseje előtt.

  A fajtát szokatlan és kifejezett szerkezet, a természetes színek széles választéka megkülönbözteti, amely lehetővé teszi, hogy különböző bútorok, dekoratív elemek létrehozására szolgáljon.

  Ez a fa fajtája meglehetősen gyorsan feldolgozott és szárított.

  Nyársas

  Szerkezetében homogén. Aspen felületek nagy sűrűségűek. Gyönyörű fehér vagy szürke színűek. De ugyanakkor az Aspen képes nagy mennyiségű nedvességet felszívni, amely az anyag gyors megsemmisítéséhez vezethet, vagy egyszerűen az erős deformációhoz. Könnyű vágni, fűrészelni és igazítani.

  És a fa táblák több más csoportra oszthatók a feldolgozás típusától függően.

  • Szélezett típus. A teljes napló hosszanti vágásának segítségével kiderül. A szegélyezett tábla az összes oldalról mélyebb feldolgozásának folyamatában halad át. A táblák felszínén nem lehet jelentős hibák.
  • Csíkozási típus. Az ilyen száraz faanyagok, valamint az előző opció szükségszerűen minden oldal speciális feldolgozása. Ennek eredményeképpen a geometriailag helyes mintákat tökéletesen sima felületekkel kell beszerezni. A tervezett fűrészáru fűrészáru különösen magas a magas páratartalom és a hőmérsékleti különbségek tekintetében különbözik. Az ilyen vágódeszka fő különbsége az, hogy egy speciális fugorozó gép feldolgozza. A táblák szerkesztése körfűrész segítségével alakul ki.

  Súly és térfogat

  Az ilyen fűrészáruk mérési egység, mint például a 40x100x6000 milliméter méretű fából készült táblák, általában köbméter.

  Annak megállapításához, hogy hány darab lesz egy ilyen kockán, használhat egy speciális számítási képletet.

  Először a tábla hangerejét kiszámítják, erre a célra a következő képletet használjuk: 0,04 mx 0,1 m x 6 m = 0,024 m3. Aztán, hogy hány darab, meg kell osztani 1 köbméter az így kapott szám – ennek eredményeképpen kiderül, hogy tartalmazza a 42 táblák ekkora.

  Mielőtt megvásárolná ezeket a táblákat, azonnal el kell döntenie, hogy mennyit fognak mérni. A tömeg értéke jelentősen eltérhet a fűrészáru típusától függően. A száraz modellek súlya átlagosan 12,5 kg. De ragasztott modellek, a természetes szárító minták mérlegelnek.

  Használat használata

  Tartósabb táblák 40x100x6000 mm létrehozásához használt lépcsők, bentlakásos struktúrák, háztartási épületek a kertben, tetőfedő átfedések. De erre a célra jobb, ha fenyőből, tölgyből vagy vörösfenyőből készült mintákat használnak, mert az ilyen fa a legnagyobb ereje és ellenállása.

  Ideiglenes vagy ultright struktúrák gyártása során előnyben részesíthetők és olcsóbb nyír- vagy nyári termékek.

  Az ilyen testületek felhasználhatók különböző bútorok gyártásához, külső burkolat. Az utóbbiak esetében a modelleket a gyönyörű és dekoratív fafajokból használják természetes rajzokkal és szokatlan színekkel.

  A tájtervezéshez az ilyen testületek is illeszkednek. Ezek közül az egész pályákat, kis verandákat, dekoratív üzleteket építhet. Kívánt esetben mindez gyönyörű kézi szálral díszíthető.

  Érdekes megnézni az ilyen testületek által a régi napok alatt kezelt terveket.

   A nem stroke vagy szélezetlen olcsó tábla gyakran használják tágas csomag létrehozására. Végtére is, az ilyen termékek nem igényelnek feldolgozott sima fűrészárut vonzóbb megjelenéssel.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: