Háttérkép WC-hez

A gyönyörű WC háttérkép egy praktikus befejezési lehetőség, a csempézett csempe vagy festés mellett. Ez a fajta WC-szoba számos előnye van.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Díszítő WC szoba: Mit kell figyelembe venni?

Általában, amikor a falakat a WC-ben és a fürdőszobában használják a csempét vagy a vízszintű festék festését. Ez a két lehetőség nagyon nehézkes és drága. A kerámiáktól, annak ellenére, hogy ebben az esetben csak néhány négyzetméter, önmagában kedves. Csempe ragasztó, dolgozzon szakmai varázsló a fektetése. Festéshez szükség van egy sima és sima réteget gipsz és gitt segítségével.

Bármilyen háttérkép a ragaszkodáshoz. A fő állapot lapos falak, de nem szükséges összehangolni őket, hogy ragyogjon a cél gitt.

A felület egy kicsit durva maradhat, ez maga is füstöli a háttérképet.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

A háttérkép kiválasztásakor a lakás WC-falainak befejezéséhez a következő előnyöket kapják:

 • A fő lényeges plusz az anyag olcsóság. Szinte bármilyen háttérkép, kivéve a legexkluzívabb vinil és dombornyomott, sokkal kevésbé csempe, műanyag panelek kerülnek.
 • A munka önmagában önállóan, néhány óra múlva. Még akkor is, ha rendeljen egy javítást valakinek, akkor sokkal olcsóbb csempe, vakolat, gitt és festés.
 • Hatalmas kiválasztás mindenféle színezés, mintázat, rajzok. A csempe és más anyagok nem rendelkeznek ilyen változatossággal. Ma még van lehetőség arra, hogy megrendeljék saját rajzát vagy formatervezését.
 • A legtöbb faj környezeti tisztasága. A háttérképek nem tartalmazzák a káros vagy veszélyes anyagok összetételében.
 • Az oklying munkákkal kapcsolatos művek világossá válnak, miután nincs szennyeződés, például, például a csempézett ragasztóból vagy vakolatból.
 • Néhány hibával könnyen kiküszöbölhető, egy kis darabot.

Háttérkép WC-hez

De érdemes megfontolni, és néhány hátránya rázta a háttérképeket a WC-ben:

 • Ez az anyag kevésbé megbízható, mint a csempe. Ezenkívül a váratlan szivárgások gyakran megtörténhetnek a fürdőszobában, akkor a háttérkép a diszkrétbe kerül.
 • A háttérképeket sík felületű nagy részekre tervezték. A WC-ben sok nehezen elérhető hely van, ami megnehezíti a botot.
 • Háttérkép kevésbé tartós, mint a festék vagy csempe, az alacsony minőségű fajok gyorsan elhalványulhatnak.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Háttérkép a WC-hez a legolcsóbb és nem igényel komplex építési munkát. Majdnem minden tulajdonos fizethet néhány négyzetméter falat. És sok fajta szín és minta lehetővé teszi a belsejét minden ízlésnek.

Mivel a WC és a fürdőszoba páratartalma javul, ez nem mindenféle tapéta.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Megfelelő fajok

Papírmosó Háttérképek WC-beillesztéshez Nem véletlenül a legnépszerűbbek. Alacsonyabb költséggel rendelkeznek, mint a folyékony vagy öntapadó, a velük való munka nagyon könnyű, és a külső védőréteg tartós, és megkönnyíti a nedves ruhát.

Azok számára, akik részt vesznek az ilyen anyagok beillesztésében a lakás más szobáiban, a szépség javítását a fürdőszobában nem lehet nehéz, a fő dolog az, hogy figyeljen a dokkoló lapokra és alaposan stroke a görgőjükre.

Folyékony tapéta, vagy ahogyan azt is nevezik – papír vakolat, különleges népszerűséget szerzett a nappali, a csarnok, a folyosó, de sikeresen alkalmazható a WC-ben. Ezek cellulózszálak, akril részecskék, csillám és ragasztóbázisból készülnek. A folyékony háttérképeket száraz keverék formájában értékesítik, mielőtt a felhasználást vízzel tenyésztik, és a falra hengeres vagy hengerrel, valamint dekoratív vakolatával kell felvenni.

Papírtapványok pluszok – egy speciális térfogatszilárdságú, amely az eredeti megjelenést és a magas védelmet nyújtja a nedvesség, a gőz, a penész és a gomba ellen.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Vinil, phlizelin vagy öntapadó háttérképek is használják a WC falainak befejezésére. Tartós, könnyen mosható, elegáns megjelenésű. Számos lehetőség van a színezésre, textúrákra, mintákra, mivel kiválaszthatja a legmegfelelőbb megjelenést, például a padlóburkolat alatt. Csak a magas költségeiket észlelhetik a hibákból.

A goolomes egy üvegszálas – puha halom, köszönhetően, amelynek védelme a nedvességtől, a gőztől és a vegyszerektől. Egy másik méltóságuk festménye. De az üvegablakok, a papírtól eltérően, nagyon nehéz ragasztani a falon.

Az utasításokat óvatosan olvassa el, mielőtt alkalmazza, gondosan vágja és ragasztja a lapokat.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Dimenziók

Minden háttérkép a tekercsekben leggyakrabban szabványos paraméterekkel és szélességekkel rendelkezik, így nem lesz különbség a WC-vel. Szélességben vannak mérő és fél méteres faj, ha pontosabban 1,06 és 0,53 m. Sokan előnyösebbek vagyunk előnyösebb, mivel meg kell mérni, csökkenteni kell, kisebb számú ízületet alakítanak ki, és a munka egyszerűsíthető. De a kis szobák esetében, hogyan lehet a WC, kényelmesebb és gazdaságos lehet használni félméteres tekercsek. Általában olcsóbbak, mint a szélesek.

Standard tekercs hossza – 10,05 m, kis diszperzió 3-5%. Tudva, hogy és magassága a mennyezetre, könnyű kiszámítani, hogy mennyi tekercsre van szüksége a WC összes falához. Ingus A tapéta, különösen a vinil, a fotók vagy a phlizelin nem szabványos hossza és szélessége – 0,67-0,9 m / 10 vagy 25 m. Mindez megtalálható előre a boltban, és a termékcímkét nézve.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Tekintse át a gyártókat

Az orosz háttérkép gyártóitól a következőket lehet megjegyezni:

 • Háttérkép “AvaGard” A moszkvai régióból vinil- és phlizelin fajokat termel, amelyek sikeresen megfelelnek a WC-szoba nedves környezetének. A gyártónak sok pozitív visszajelzése van a vásárlóktól.
 • “Perm Wallpaper” az azonos nevű vállalkozásban, amely több mint 40 éve volt. Az új World Technologies használatával kiváló tapasztalat lehetővé tette egy változatos háttérkép paletta létrehozását minden ízléshez.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

 • “Saratov Wallpaper” cég Szintén kiterjedt tapasztalattal rendelkezik az ilyen termékek előállításában. Lehetőség van mosható, hullámosított vagy duplex háttérképek kiválasztására különböző mintákkal és árnyalatokkal.
 • “Elisium” társaság A BERDSK-tól a texturált dombornyomott, szitanyomtatással, vinilekkel és más fajokkal indítja el a tapétát. Lehetőség van több mint 1000 lehetőség kiválasztására, és az összes terméket megerősíti a nemzetközi bizonyítványok minősége.
 • Termékek a gyártóból Magi kane Tartalmazza a fotó, vinil, textil háttérképek eredeti design. A WC-hez lehetőség van arra, hogy sok lehetőséget válasszon, az áruk pozitív visszajelzést kapnak.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

 • A külföldi háttérkép gyártóitól meg lehet jegyezni Olasz dekorációs dekoráció, Andrea Rossi, Portofino, Parato, Prima Italiana, amelyek nemcsak stílusos színekkel és textúrákkal rendelkeznek, hanem környezetbarát nyersanyagokból is.
 • Német márkák Kiütés, paravox, marburg, erfurt És mások különböző szempontból ismertek a minőségükért: tartósság, ellenálló telített festékek, ökológia.
 • Francia és holland tapéta Elitis, Caselio, O Design, Vescom, Esta Home Sok vásárló értékeli az eredeti tervezést és megbízhatóságot.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Hogyan válasszuk ki és kiszámíthatjuk?

A WC háttérképének kiválasztásakor a fő kritériumok a nedvességállóság, az erő, a szagok felszívódásának képtelensége. Ezért jobb, ha jobb, nem szokásos papír vagy textilszövet Jobb, de drágább vinil, phliselinikus vagy szálalapú üvegszál. A fontos kiválasztási kritérium a szín és a textúra. A preferencia jobb, ha könnyű hangokat ad, de nem túl jelölve. Sikeres, hogy javítsa a tapétát egy fényes felületen – így nagyobb fényt adnak a kis WC-ben.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

A lakás többi szobájával ellentétben a fürdőszoba nem kísérletezhet bonyolult mintákkal és textúrákkal, az optimális lehetőséggel – ha közel van a monotonhoz. A legegyszerűbb formák – csíkok, ketrecek, a téglalapok jó választás lesznek. A tervezés során figyelembe kell venni a színek és a minták kombinációját egy lehetséges csempe, bútorok, panelek és ajtók.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Számítsa ki a szükséges mennyiségű tapéta ragasztó WC nagyon egyszerű. Először meg kell mérnie a falak kerületét. Mivel a standard tekercs hossza 10,06 m, akkor a padló magassága, amely nem haladja meg a 2,5 métert, 4 csíkot felszabadítanak tőle. Vagyis 2 méter, félméteres szélességű és 4 m van egy méternél. A városi lakásban lévő szabványos WC-hez, 1 tekercs, amely szélessége 1,06 és 2 tekercs, szélessége 0,53 m.

Néhány típusú fotó háttérképet és háttérképeket összetett mintával kombinálni kell minták és vonalak.

Akkor lesz több vágás, és ennek megfelelően a teljes szám nő, de általában legfeljebb 25%.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Tervezési lehetőségek

Még egy ilyen kis helyen is, mint a lakásban WC-szoba, sok tervezési lehetőséggel áll rendelkezésre. Háttérkép egy kompetens kombinációban padlófelülettel, vízvezetékkel, világítással, mennyezeti bevonattal, harmonikus és stílusos belső.

Nagyon gyakran, különböző típusú tapéták felhasználása csak az oldalfalak, valamint a hátsó fal, ahol a csapot, és a csatorna csövek és az adagoló eszközök általában helyezni, van díszítve PVC panelek, gipszkarton, MDF vagy egyéb anyagokat.

A különböző háttérképekből falakat készíthet, például az alulról 1 m magasságig, sötétebb színnel, valamint a könnyebb tetején, vagy kötődnek a kerámia csempe aljára. Ez a módszer az eredetiség mellett gyakorlati jelentést is hordoz: a falak szennyezettebbek az alábbiakban, és a könnyű teteje fényt ad erre a kis kamarára.

Ötletek a WC-falak regisztrálására – sok, és minden nap egyre több van. Ez hozzájárul az új típusok és bélyegek kialakulásához viszonylag olcsó befejező anyagok piacán.

Biztonságosan kísérletezhetsz, és még akkor is, ha a kész kialakítás nem gondoskodik, teljesen egyszerű, és nem olyan drága, hogy új háttérképeket támadjon a fal egy kis szegmensére.

Háttérkép WC-hez

Gyönyörű példák a belső térben

Vinyl tapéta a WC-ben az egész falon halványsárga mintákkal. A homályos hozzárendelhető vonalak csak jól illeszkednek a fürdőszobához.

A fehér-kék halványsütő egyszerű mintákkal rendelkező étlatok praktikusak és tartósak.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

A kék mintákkal lebegő falakat harmonikusan kombinálják a műanyag panelekkel és ugyanolyan színezékkel rendelkező bútorokkal.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

A folyékony fehér háttérkép mindig releváns egy kis helyiségben, és fényt ad hozzá a mesterséges világításhoz.

Mosható tapéta csíkos, különösen kerámia burkolólapokkal kombinálva, még mindig releváns lesz a fürdőszoba belsejében.

Háttérkép WC-hez

Háttérkép WC-hez

Tudjon meg többet arról, hogyan válasszon egy WC-háttérképet, akkor a következő videóból tanulsz.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása