Hogyan kell a lemezt a bolgárra?

Lemez “bolgár” (szögletes csiszológép) – egyik fő munka része. A lemez meghatározza az eszköz használatát. Ezzel a gép különböző anyagok vágására, csiszolására vagy polírozására használható. A céloktól függően a lemezek különböznek egymástól: a csiszoló morzsából – fém-, acélvágókhoz és lemezfűrészekhez – fafeldolgozáshoz, gyémánt permetezéstől – kőből és csempe esetén, különböző típusú kefék, pickers és emery körök – a különböző felületek polírozásához.

A “bolgár” lemez a fogyóanyag, hogy mentse a folyamatban nem fog működni. A lemez fokozatosan törlődik (égési sérülések), és meg kell változtatni. Tervezési munka, készen kell állnia és jobb állományt kell előzetesen több cserélhető lemezen.

Hogyan kell telepíteni?

A lemez telepítése az UMB-re – a pont nem olyan bonyolult. Megváltoztathatja, csak követi az utasításokat, bár itt vannak árnyalatok.

Először is, telepítenie kell a lemezt a jobb oldalon. Ez különösen fontos, ha levágja. Általában a lemez oldala a jelöléssel, amelyen a jelölés jelzi, és ennek megfelelően a használat területe némileg eltér az ellenkező oldaltól. Lehet, hogy nem lehet azonnal megjelenni, de a hosszú távú intenzív munkával a különbség nem lesz csak észrevehető – nyilvánvaló lesz.

A címke beillesztése mellett széles rögzítő alátétet helyeznek el, mozgatható anyacsavar, ha csavarodás (lemezmegszerelés). A polírozott felület a mosógép, az anya csúszik, anélkül, vagy csavarja ki egyre nehezebb, hiszen a koptató kerül meggyőződését az anyát, és szüksége lesz több erőfeszítést. Ez különösen fontos, ha gyors lemezcsere szükséges, vagy a bontás történt (terhelés).

Mindig van esély a lemezmegsemmisítésre, de helyesen van telepítve, csak nagy terhelés esetén szünetel, a lemezek szerkezete figyelembe veszi a kétoldali terhelések különbségét.

A fogfűrészek vagy más, a fogak, vagy mindkét oldal jelentős különbsége, problémák, hogyan kell elhelyezni, általában nem fordulnak elő. Például a csiszoló lemez rögzíti az ellenkezője nem fog működni: egyszerűen lehetetlenek lesznek dolgozni.

A Stone lemezek, beleértve a gyémántot, speciális forgásjelzővel rendelkeznek egy nyíl formájában: telepítése, meg kell erősíteni.

A telepítés szintén fontos a lemez méretének megfontolása. Semmilyen esetben semmilyen esetben nem hagyhatja figyelmen kívül a biztonságot, és távolítsa el a védőburkolatot – jobb választani a megfelelő átmérőjű lemezt. Néha egy kisebb lemez egy nagy aggregátumból a bolgár. Azonban a meghajtott lemez, mint általában rosszabb, a munkafelület a lemez sugara körülbelül egy felére korlátozódik, a szerkezet kissé eltérő. A lemez gyorsabb “égések”, és a munka kevesebbet termel. Ez a művelet igazolható, ha a rúd átmérője mérkőzések. De vissza a változáshoz már nem sikerül.

A lemez alá telepítésekor a szemét nem eshet. Természetesen a nyomótömlő kisebb elemek is sokat adhatnak, valami a kör felületébe kerül. De a inconspicable szem a ferdeség okoz elmozdulás a forgás síkjában, és ennek eredményeként az erős vibráció az egész mechanizmus, akkor kiválthatja a korong rombolás és természetesen nem éri meg a pontos vágás.

A “bolgár” lemez telepítése előtt ki kell kapcsolnia a hálózatot – ez az alapbiztonsági követelmény, mivel a hirtelen beilleszkedés ebben az időben súlyos sérülésekkel teli.

A szorító anyát ki kell csavarni a kulcsszerszámhoz. Annak érdekében, hogy a rúd ne görgethessen keresztül, egy speciális gomb megnyomásával stroke kell lennie. Ki kell kapcsolnia az anyát a nyomógomb egyidejű megőrzésével.

Miután elfordította az anyát, a lemezt, az elülső oldalt kívül viseljük, és meg kell nyomonnia, hogy pontosan telepítsen.

Az új “bolgár” beállítása mindig számos kartondobozot tartalmaz – A lemez telepítésekor meg kell helyezni őket, hogy a lemez és a rögzítőelemek között legyenek. Az ilyen tömítések segítenek csavarni a törött vagy daru lemezen.

Ezután az anyát manuálisan csavartuk, amíg meg nem áll, és egy speciális kulcs késlelteti. Minden, a bolgár készen áll a munkára.

Hogyan lehet eltávolítani?

A lemezek különösen vágásra szánták, gyorsan “égetni”, és meg kell változtatniuk őket.

Nem valószínű, hogy emlékeztetni fog arra, hogy a “bolgár” letiltásának szükségességét a hálózatról kell letiltani. A munka gyorsan el kell forgatnia az elemeket, és jobban megvédi magát.

Ha ki kell cserélnie a feldolgozott lemezt, akkor számos egyszerű műveletet kell végrehajtania.

 • A lemez a rúd orsóján van rögzítve, faragás anyával. Bármilyen sarokgép tartalmaz egy speciális kulcsot, amelynek szarva van, amelyből a karima nyílásokhoz ragaszkodott csapok.
 • Az orsó speciális gombjával van rögzítve, amelynek csapja be van nyomva, belép a reduktor lyukba, így rögzítve. A jobb oldali gomb megnyomásával, egyidejűleg a bal kezével meg kell csavarni a rögzítő anyát a kulcs segítségével. Ha az anya a helyről mozog, kézzel forduljon. Minden, most a lemez eltávolítható.

 • Vannak olyan esetek, amikor valamilyen oknál fogva kulcsfontosságú volt. Mit kell tenni? A legegyszerűbb kiállítás az, hogy leállítsa a munkát. De, ahogy azt mondják, nem a módszerünk. Csavarja ki a “bolgár” kulcstartó anyát is. Gyakran erre a HASZNÁLATRA (GAS) gombra. Egy ilyen kulcsra van egy olyan eszköz, amely elosztja azt. Szükség van egy anyacsavarra, és rögzíti a “bolgár” sebességváltót egy gombnyomással, mozgassa a helyről. Továbbá kézzel kicsavarható.

  • Az anyákban vannak lyukak, amelyek rögzíthetik a kulcstartók csapdájával, megcsavarodhatják, megérinthetik a kalapácsot a vésőre vagy a rúdra a lyukba.
  • Stront Az anya néha sikeres lesz egy egyszerű megérintés a szélével egy kalapáccsal a csavarás irányában. Ebben az esetben azonban a karima károsodása előfordulhat, elsősorban a kulcsfontosságú lyukak, a jövőben a kulcsot alkalmazzák egy ilyen anyához lehetetlen lehet.
  • Nagyon jó eredményt kapnak, ha egy körömkulcs gyártásához használják. A köröm jobb választani egy nagy, 100 mm-ről. A kalapács és a köröm P-alakú köröm áthaladásával. Késsel vagy vésővel szeletelte a szélét és a köröm kalapját. Egy ilyen improvizált kulcs próbálkozhat az anyához. Az ilyen kulcs végét hajlíthatja, majd a kürt kulcs hasonlóságává válik, de nagy munkaerőköltséget igényel. A hajlított köröm által létrehozott ívben is, például egy kaput, például egy kalapácsot vagy egy másik körömt.

  Hogyan kell megváltoztatni a lemezt, ha szorította?

  Mi van, ha a kör a “bolgár” elakadt? Előfordulhat, hogy mikor, amikor a vágási munkadarab darabjainak munkája, a forgó lemez. Gyakran ez a pusztításhoz vezet.

  Csavarja ki az anyát a forgatás eredményeként, ha a kör unatkozik, nagyon nehéz.

  • Az egyik ilyen módszer egyszerre két gázkulcs használata lesz. Lemezmaradékok a fogókkal. Az egyik kulcsot a lemez alatt található rúd egy részével kell rögzíteni, a másik pedig – csavarja le a karimát.
  • Néha, hogy hozzáférjen egy gázkulcshoz a bolgár állományhoz, meg kell szerelnie a sebességváltót.

  • Vannak visszajelzések a behatoló kenőanyagon: az ilyen készítményekkel kezelt anyákat néhány perc múlva ellenőrizni kell.
  • Több egzotikusabb módszer létezik. Például egy repedésmérő gázégő felmelegedése. A fűtött anya a bővítés eredményeként könnyebb lesz fordulni.
  • Néha, hogy elkerüljék a “bolgár” részletek túlzott hatását, a lemez maradványai jobban nyithatók, távolítsák el a védőburkolatot, és kivágják a kör összes maradványát a rögzítőeszközök között.

  • Az elakadt anya problémájából egy egyszerű lámpatestet takarít meg – karton vagy ón alátétek. Gyakran “bolgár”. De idővel elveszhetnek, vagy teljes körűen eljuthatnak. A házi alátétek egyáltalán nem nehézek. Azonban jobb, ha nem szabad elhanyagolni őket.

  A szélsőséges esetben a karima levágható egy fémrel, amelynek új cseréjével új.

  Tippek

  Ha egy gázkulcsot kellett alkalmaznia, emlékeznie kell az ilyen kulcs nagyon erős vállára és a “bolgár” részletekre vonatkozó erőfeszítésről. Ha gondatlanul cselekszel, megzavarhatja az orsózárat, vagy károsíthatja a sebességváltót.

  A sarokkocsi lemezének minden manipulációját teljesen leválasztott tápegységgel kell előállítani (a dugót el kell távolítani a kimenetről). A Start gomb bármely nem megfelelő megnyomása az elektromos motor teljesítményét eredményezi, és a rúd rúdjának sebessége rendkívül magas. A sérülések ebben az esetben nem kerülhető el.

  A “bolgár” használatával nagy mennyiségű hulladékot tartalmaz egy fém vagy fából készült zseton és por formájában. A munka megkezdése előtt különleges biztonsági szemüveget kell viselni: a szemét a legvágóbb kör töredékéből eltávolítják, a csomópont és a pusztítás esetében.

  A szemüveg nem csak biztonsági elemként szükséges. Ha a szemed védettek, nagyobb figyelmet fordíthat a “bolgárok” munkájára közvetlenül, hogy biztosítsák a helyes választ vagy a helyes üzemmód kiválasztását. Ez lehetővé teszi, hogy a leghatékonyabb felhasználását a fogyóeszközök (vágás körök), minimálisra csökkenti az olyan kóros helyzetek disk nassolás, vagy annak megsemmisítését.

  Figyelembefelejtően cserélje ki a védőszemüveget védő maszkot, teljesen záró arcot – ez különösen igaz a varázsló számára gyengített látással, dioptrikus szemüveget visel, amelyekre a biztonsági szemüveg nem visel.

  A “bolgár” lemezen a forgatás irányától függően “bolgár” és “önmagában” beállítható, és ennek megfelelően a chipek áramlása. A fő különbség munkájában nincs. Azonban a bolgár körben egy kör “magában”, amikor a lemezt kérték, hajlamos felugrani a vágás előre, és nem azon, hogy ki használja azt. Ez különösen fontos, ha erőteljes eszközökkel dolgozik, de egy kis Yarm is komoly veszélyt jelenthet.

  Speciálisan szerelt hosszabbító kábel egy dugóval, jobb talaj nélkül, segít gyorsan megállítani az autó munkáját.

  „Bolgár” – egy eszköz a durva bánásmód és arra törekszik, hogy az ideális felület eredményeként a munkáját, a lényeg az, hogy egy durva vágás, amely később, ha szükség van rá, lehet kezelni más módon.

  A bilincsek és zavarás nélkül való munkavégzéshez a hosszú fémlapok jobbak, hogy ne ne akadályozzák a végét, 1-2 mm-es fémet hagyva vágva: Könnyűek lesznek a törés után, gyakorlatilag nem befolyásolja a munkadarab minőségét.

  A kis üresek jobban vannak elhelyezve az alelnökbe, vagy nyomja meg a szorítót a munkapadhoz vagy más megbízható vízszintes felülethez. A vágás és a biztonság minősége a préselt sűrűségtől függ.

  Hogyan lehet lemezt helyezni a “bolgár” -ra, a következő videóban megtekinthető.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: