Hogyan kell festeni a phaneurot?

Gyakran szükség van a szoba gyorsan és olcsón. Ebben az esetben használhat egy egyszerű rétegelt lemezt, és így vonzónak tűnik, érdemes festeni a kedvenc árnyékában.

A festési technológiáknak való megfelelés a jövőben javításra kerül.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Mint a festék?

A legmegfelelőbb a vízálló rétegelt lemez festék használata, különösen, ha azt tervezi, hogy az utcán vetözze a szobáját. Nedvességálló anyag és otthon, különösen azért, mert szagtalan.

A legtöbb modern gyártó megpróbálja elképzelni annyi színes megoldásokat, amennyit csak lehet, hogy ne korlátozza az embereket a fantáziájukban. Szükség esetén senki sem törölte a rúgást. Nagyon könnyű szabályozni a színintenzitás.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Egy félig és fényes felület könnyebb mosni és gyönyörűnek tűnik. Gyakran használják a polcok és festőajtók tervezése során.

A legegyszerűbb a víz alapú akril-latex készítményekkel dolgozni. Ha azonban félig félénk befejezést szeretne, akril zománcot kell használnia, és ha fényes -, akkor olaj zománcfesték. Mind az első esetben, mind a második pedig előzetesen alkalmazza a primer bevonat.

Az emee festékek jobbak ahhoz, hogy olyan zárt állapotban legyenek, ahol gyakran kell állítani a megrendelést: A zománc jó ellenállással rendelkezik. Tehát a konyhai és a fürdőszobai szekrényeket festették.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Egy félig összekötő zománcozott felület használata a gyermekek szobáiban található bútorokra és polcokra vonatkozik.

Azoknál a helyeken, ahol különleges stabilitásra van szükség, a legjobb az epoxigyanta alapú festékek használata, bár drágák. Lényegében alacsony minőségű kétkomponensű epoxi vegyület, festékként festve. Miután összekevered a felhasználónak egy kis ideje, hogy alkalmazza a készítményt.

Legalábbis az ilyen eszközökkel és nehéz, végső soron sokkal tartósabb bevonattal jár, mint amit bármilyen más típusú festékkel lehet elérni.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Mindig csak kiváló minőségű festéket kell használnia, hogy jobb eredményt érjen el. A kiváló minőségű festékek nagy mennyiségű szilárd anyagot tartalmaznak a készítményben. Ezért a javasolt réteget vastag, és ennek megfelelően vastag, és ennek megfelelően tartós.

Ha a latex festékről beszélünk, akkor néha jobb, ha két réteget alkalmazunk.

A Power Rétegelt lemez permetezője a legtöbb esetben praktikus, mert egy nagyon vékony réteget kiderül. Ennek eredményeként gyorsan visel, a rétegelt lemez elveszíti fellebbezését.

Ha ilyen festési módszert használunk, előnyösen egy kis felületen és több rétegben van.

Ebben az esetben először érdemes használni az alapozót, hogy lezárja a fát. Csak így lehet, hogy megkapja a maximális eredményt a festékből a permetezőből.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Hogyan kell festeni a phaneurot?

A szélek használatakor a széleket különösen óvatosan kell feldolgozni, különben a bevonat emel.

A rétegelt lemez emulziója is van – ez műanyag festék, főként a gipszkartonra való használatra. Néhány mester megpróbálja alkalmazni a rétegelt lemezre. Nem rossz, de anélkül, hogy a kívánt eredmény elérése nem kerül kiadásra.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Hogyan készítsük el a felületet?

A felület előkészítésének első lépése a lyukak, repedések, ízületek kitöltése különleges összetételű. A felhasználónak, hogy a felületet a lehető legkisebb legyen. Szabályként a lyukak és más szabálytalanságok tele vannak faolvasztással, de ez nem az egyetlen olyan anyag, amely használható. Azonban a töltőanyagok egyike sem tartós, mint az első említett.

Győződjön meg róla, hogy a munka megkezdése előtt nedves ronggyal kap. Ez eltávolítja a port és a szennyeződést, amely rontja a festék és a fa közötti tapadást.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

A második szakaszban zsírozzák az egész felületet, vékony réteget alkalmaznak a gipszkartonporra széles spatulával. Adja meg a készítményt, hogy teljesen megszáradjon, majd simán őrizze a felületet. Ehhez a csiszolópapír kis szemcsés érzelmi papír ideális.

Ha mély repedések vannak, akkor az őrlés után újra kitöltötték őket, és így addig, amíg a rétegelt lemez teljesen sima és készen áll a következő szakaszra.

A gittól érdemes külön mondani. Alkalmas:

  • gipsz;
  • cement;
  • polimer;
  • házi.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Hogyan kell festeni a phaneurot?

A legegyszerűbb és megfizethetőbb a gipszkompozíció. Gyakorlatilag nem ad zsugorodást, a szükséges plaszticitást.

A vonzó nedvességállóság cement gittel rendelkezik, de nagy hátránya egy nagy zsugorodás és a rugalmasság teljes hiánya.

A polimer termék drágább, nem meglepő, mert nem ül le, nem reped. Ha ilyen gitt használ, akkor nem kell újra alkalmazni a kompozíciót repedésekre.

A házi készítmény PVC-ből és a sekély frakció fűrészporból készül.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Ne feledje, hogy a teljes szárítás után minden töltőanyag tömörített, vagyis úgy tűnik. Így ne lepődj meg, ha több réteget kell alkalmaznod.

Ha a phaneur szabadban kell használnia, akkor kitöltheti a festékfesték széleit.

A rétegelt lemez befejezését finom szemcsés emerypapírral kell végrehajtani. Ha sok töltőanyagot használtunk, jobb, ha egy durva csiszolópapírral kezdődik.

A felület után ismét nedves ruhával törölni kell. Most alkalmazhat primert. Ez a kompozíció a fa felületének lezárására szolgál. A festékkel ellentétben nem szívja el, de gyorsabban szárad.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

A primer használata lehetővé teszi a festékfogyasztás csökkentését, mert pórusokat köt.

Ugyanakkor a készítmény hozzájárul a festék kötődéséhez egy fa felületen. Néhány modern akril-latex festék festék és primer kombinációja. Ha ilyen anyagot használ, akkor nincs szükség előzetesen.

Mivel a primer tömíti a pórusokat, megakadályozza a festék felszívódását, az utóbbi felhalmozódik a felszínen, az árnyék lesz telítve.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

A zománctermékek nem száradnak, ha közvetlenül a fara vonatkoznak. Ebben az esetben a primer akadályként működik, és lehetővé teszi a festék helyesen történő szárítását.

A primer réteg alkalmazása olyan fontos, mint a felület alkalmazása. A primernek zökkenőmentesen és egyenletesen kell lennie, hogy ne maradt cseppek, sem pocsolyák, sem válások). Mindezek a szabálytalanságok láthatóak a színes bevonat befejező rétegén keresztül. Mindig kell mozgatni az ecsetet egy irányba hosszú sima stroke segítségével.

A talaj száraz, a felületet ellenőrizni kell a hibákért.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Technológiai festés

A házban vagy kívülről könnyedén festheti a fánt a saját erőfeszítéseivel. Az első lépés a jó befejezéshez – Kiváló minőségű csiszolás, Primer. Bármilyen hiba jelenik meg, miután a fát színe borítja.

Néhányan inkább a “fa alá” hatásait hagyják el, csak megnyitva a Faneru-t. De gyakran is találkozhat az ilyen anyaggal.

Ha a lap lézeres vágás után kezdődik, akkor biztosan törölje a nedves ruhát, a szélek kívánatosak a durva csiszolópapír kezelésére.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Hogyan kell festeni a phaneurot?

A laminált phaneer legnehezebb lefedése általában bútorgyártásra szolgál. Az a dolog, hogy a felső réteg gyakorlatilag nem szívja el a festéket, könnyen elhagyja őt.

Még a régi polcok vagy ajtók rétegelt lemezek is szépek, ha megpróbálsz kipróbálni egy kicsit. Nagyon érdekes a fényesség alatt.

A legegyszerűbb lehetőség az, hogy egyszerűen lefedje a verset. By the way, ő is esik a laminált felületre.

Ugyanilyen fontos a kiváló minőségű kefék használatához.

A latex alapú festékekhez egy nylon ecset tökéletes. A sörtéknek meg kell felelnie és gondosan vágnia kell. Nagymértékben befolyásolja a befejezést, mivel a különböző hosszúsága több váláshoz vezethet.

A legjobb, ha először büntetik a rétegelt lemez széleit, majd a többit. Így cseppek és következmények lesznek kevésbé észrevehetőek.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Használjon nedves kefét, és ne szárítsa meg. Az ötlet nem látja, hogy a festék milyen messzire nyílik, hanem látni, hogy mennyit tud hazudni a terek megjelenése előtt.

Mindig csak a gabona fa irányába festik. Jobb, ha azonnal számíthatunk két rétegre, mindenkinek jónak kell lennie.

A rétegelt lemez festése során, amelyet az utcára terveznek, legalább három rétegnek kell lennie. Csak így lehet elkerülni a gyors porfestéket.

Festett felület sima, áthúzott stroke. A legjobb módja annak, hogy biztosítsuk a teljes lefedettséget, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használnak – hosszú stroke-t kell tennie. Néhányan inkább a “W” betű formájában mozgatják. Tehát igazíthatja az egyes stroke széleit, ahol általában több festék van.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Nem minden kezdők sikeresen végeznek munkát. Ha követi a szakemberek ajánlását, akkor a festett rétegelt lemez lapot tart.

Ha a felület nagy, érdemes egy görgőt használni. Jó, ha habos gumiból készül. A feltettől maradhat egy halom, amely erősen elrontja a festés benyomását. Mozgassa és ebben az esetben hosszirányban, a fabrostok irányába.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Hogyan kell lefedni a lakkot?

Ha úgy döntenek, hogy lakkot használnak, akkor elvben a technológia nem változik. A készítmény alkalmazása előtt korábban is szükséges a feldolgozás. A feldolgozást először nedves ruhával végezzük, a primer után, és csak akkor, ha a lakkot alkalmazhatsz.

Hogy a termék megszerezte a vonzó ragyogást, határozottan csiszolja a csiszolópapírt. Ideális erre a munkára illeszkedik a finom szemcsés anyaghoz.

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Hogyan kell festeni a phaneurot?

Miután a por szükségszerűen eltávolított egy ruhával, különben a lakk egyenetlen lesz, és gyorsan lebeg.

A lakkot az előzőleg festett felületen lehet alkalmazni. Így a termék egyedülálló ragyogást szerez. De fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a festék teljesen megszűnt a lakk előtt.

Hogyan festhetjük a fátort, nézd meg a következőt.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása