Hogyan készítsük el a csempék 45 fok alatt?

  A modern design projektek különböző készségeket igényelnek a mesterekből, beleértve a csempefeldolgozást is. Egy csempe együtt, nagyon gyakran kell mosni 45 fok alatt. Ennek köszönhetően a vétel, akkor kötődnek a különböző kiemelkedések és a fülkékben, a sarkok között a fal és a padló. Szükség esetén metszés szükséges, ha szokatlan falazatot szeretne létrehozni. Fontolja meg részletesebben, hogy helyesen történjen, valamint hogy mely eszközök segítségével minden munkálat áll rendelkezésre.

  Ha vágási csempékre van szüksége?

  Ehhez a feldolgozás módjához a csempe különböző esetekben, ha szükséges egy gyönyörű egyenes szög létrehozásához. Például, ha azt tervezik, hogy a csempe és a falon helyezzük el, és a padlón, amikor meg kell kötned a meglévő szellőztető dobozt az átfedésben vagy a mélyedésen. A modern apartmanokban különböző tervezési funkciók találhatók, ami azt jelenti, hogy a csempe alkalmazásának változásai jelentősen bővülnek.

  Az ilyen élezési módszer alkalmazásával az intergraph varrat pontosabbnak tűnik, és a csempe szélei a csomóponton remeklegesen lezárták a fugázás, amely megbízhatóan védi őket a nedvesség vagy a véletlenszerű sztrájkok kitettségéből.

  A csempe 45 fokos szögben történik, ha szokatlan módon szeretné befejezni, Például diagonális. Ehhez mind a négyzet, mind a téglalap alakú csempét használhatja. Az utóbbi szokatlan díszeket hoz létre (sőt a parketta karácsonyfa hatását).

  Bolgár mosott

  Egy közönséges bolgár az Arsenalban nemcsak professzionális finisers, hanem a szerelmesek is. Meg kell szerelni egy gyémántlemezzel. Szerelje be a csempe alatt a szél lefelé. A szerszámot be kell állítani, majd könnyebb lesz elérni a kívánt szöget. Ugyanakkor először be kell állítania a minimális jelzőt, hogy ne olvadjon az élek. Amikor a kívánt szög gyorsan, sétáljon újra egy gyémántlemezzel, hogy polírozza. Használható a fájl vagy a csiszolópapír csiszolásához.

  Vannak különleges fúvókák csiszoláshoz. Könnyen cserélhetők – a tépőzárral ellátott bázis a daráló menetére van felszerelve. Nem olyan tartós, mint a gyémánt “teknősök”, de az olcsóbb költségek is. Azok számára, akik nem vesznek részt termelési skálán, ez elég elég.

  Sok előnyben részesíti a maszkot vagy a légzőkészüléket, amikor egy darálóval dolgozik. Ez az eszköz túl sok port ad, ami nem ajánlott lélegezni.

  Hogyan kell használni a bolgárságot?

  Fontolja meg részletesebben, hogyan kell használni a csiszológépet, csempével dolgozik:

  • A csempe függőlegesen kell állnia. Tegye a gyémántlemezt, majd válassza ki az 1000-2000 fordulat / perc szerinti üzemmódot.
  • Távolítsa el a lemez szögét, amelyre a hornyokat alkalmazzák.
  • Az eszközt 45 fokos szögben kell elhelyezni (a csempe elülső síkjához viszonyítva).
  • Távolítsa el a felületet sima névjegyekkel, hogy minden egyes alkalommal, amikor a felület elhagyja a legszebb réteget, nem éri el a külső szög szélét.
  • A vastagság (kb. 2 mm) széle érintetlen marad. Ezt a távolságokat ceruzával jelölheti meg.

  A második szakaszban a tartólemez a darálóra van felszerelve. A csiszolópapírral ellátott kör a tartó lemez közepén helyezkedik el. Most hozhatja a szélét, majd hozza létre a legváltozatosabb szöget.

  Elektromos csempe fulladt

  Amint a névből következik, a TilEkrorez egy szűkebb szakosodott eszköz, ami azt jelenti, hogy a csempe tetője jobb lehet. Természetesen nem mindenki megvásárolja az egyszeri használatra. Ha további funkciókkal rendelkező magas színvonalú modellről beszélünk, akkor ez az eszköz meglehetősen drága lesz. Ezenkívül nagyon jó eredményeket érhet el tapasztalattal, így egy kis időt kell töltenie a szükséges készségek megvásárlására.

  Ha professzionális finiserekről beszélünk, akkor elektromos csempe van az Arsenalban. A csempe vágása kevesebb időt vesz igénybe, és az ilyen gép porlása kevesebbet hagy.

  A csempe rakomány két módban működik:

  • közvetlen mosotthoz;
  • A kívánt szög alatt mosott.

  Ezzel elvághatja a csíkok vékonyabb 5 mm-t még szilárd csempékkel is. Az olvadás elkerülése érdekében a víz a helyre kerül. Azt is azonnal eltávolítja a port és a szemetet.

  Szlávorézis alkalmazásával

  Ha meg szeretné tudni, hogyan kell dolgozni az eszközzel, akkor követnie kell egy bizonyos eljárást:

  • A festőszalag áthalad a csempe.
  • MEGJEGYZÉS A Ceruzával és vonalzóval vágott vágás kívánt szélességét.
  • A szerszámplatformra helyezve.
  • Nyomja meg a csempe és óvatosan mozogjon a lemezre. Először túl sokat kell vágnia, majd csiszolási szögben kell részt vennie.
  • Meg kell akadályozni a máz érintését, különben a szélek egyenetlenül néznek ki. Ha a csempe felületi dekoratív rétege folyik, akkor elegendő készséggel lehet ragaszkodni Eatakhoz.

  Hogyan lehet tökéletesen egyenes szöget elérni a csomópontban?

  Ha sima csomópontot szeretne létrehozni, akkor a lehető legkevesebbet kellene dolgozni:

  • Kezdeni az első csempe az építési szint segítségével. A földnek egy kicsit ki kell lenned a bázis sarkának síkjából.
  • Ezt követően a sarok második oldala igazodik. A csempe minden egyes ragasztója van az időkeményedéssel, annyit ad a kapott szög lógása.
  • Ugyanezen az elven a csempe következő karimái ragasztva vannak. A legfontosabb dolog az, hogy a falak függőleges kezdetben ellenállt, különben a sikertelen ízületek hibájának elrejtése gyakorlatilag irreális lesz.

  Ne feledje, hogy az ízületek az etetés után a csempe törékenyebbé válik. Emiatt az ilyen styling általában nem használják a nagy sokkterhelést tapasztaló felületeken. Különösen ritkán használják, ha burkolási lépések. Így, amikor az utcai létrák, az építők leggyakrabban fém sarkokat használnak, és néha a terápia csempét helyeznek el, hogy a felső modul egy kicsit az oldalról.

  A ferde él létrehozásának másik módja:

  Ha egy egyszerű módon szeretné, hogy egy kerámiatakarmányt vágjon a saját kezével, azaz egy másik lehetőség. Ehhez csúsztassa az üvegvágót a csempe dekoratív oldalára. Ezután fordítsa át az érvénytelen oldalt magadnak, majd készítsen egy csiszoló V-alakú kivágást az egész csempe szélességére. Most megnyugtathatja a többletet, valamint finomíthatja a férfiasságot.

  Javasoljuk, hogy használat csiszolópapírral No. 40, vagy 60. számú – egy durvább kerülete, vagy 80. számú -, hogy az élek.

  Tippek a szakemberektől

  A porcelánral való együttműködés előnyös a professzionális elektromos csempe használata, mivel úgy alakul ki, hogy szilárd anyaggal dolgozzon. Igen, és ez az anyag magasabb, ezért szeretném minimalizálni a feldolgozás során elvesztését.

  A szög vezetésénél nem lehet 45Gradusov, de élesebb. Ez enyhén egyszerűsíti a ragasztó csempét derékszögben.

  Amikor a SKO-kkal dolgozik a sarkokban, a kiváló minőségű habarcs nagyon fontos, Szóval hogyan kell összekötni egy csempe egy ruhát, akkor is szíj a ruhákból. Ez vezethet a fragmentum aprításához. Ha a chip még mindig történt, de abban a pillanatban, ha nem fogja helyettesíteni ezt a csempe, a habarcsok segítenek elrejteni egy hibát. Ezek különböző színekben készülnek, így a kerámia színének kívánt változata nem lesz munkaerő. Van még egy másik lehetőség: használjon meglévő fugázást, és a festék tetejétől a kívánt árnyalat tetejétől.

  Amikor lerakása után a csempe a varratok, kisebb hibák láthatók, például a sikertelen köszörülés máz, akkor használja a maszkolás készítmények, amely elrejti hiányosságai. Az ilyen korrekciós szerek kényelmesek a felhasználáshoz – a sapkában, általában egy kis ecset. A legfontosabb dolog az, hogy gondosan megvizsgálja az utasításokat. Ne feledje, hogy nagyon kisebb hibákról beszélünk, és nem az apróra vágott kerámiákról. A korrekciós eszközök nélkülözhetetlen asszisztens lesz, ha “elszíneződnek” egy kis repedést a csempe és bármely kerámia terméken.

  A technológia használata 45 fok alatt mosott, lehetővé teszi, hogy jó javítást készítsen – ez az opció drágább és legelőnyösebb, mint a műanyag sarkok az ízületeken.

  Elegendő élményt nyújt a befejező anyagokkal, mindent megteszhet. Ha nincs szükség a szükséges képesítéssel, és a pénzügyek lehetővé teszik, hogy a tapasztalt munkavállalókat béreljen, jobb a szakemberek megbízhatósága – akkor a munka nem kétséges.

  Hogyan készítsük el a csempék 45 fokos szögben, lásd alább.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: