Hogyan készítsük el Kraspultot magadnak?

  Gyakran meg kell festeni semmit. És azt akarom tenni, hogy a festék bevonatot otthon jól alkalmazzák. Kizárólag egy szórópisztoly segítségével lehet beszerezni. Készítsen egy hasonló eszközt a festékhez. Köszönjük neki, hogy a festék egyenletes eloszlását kapja a téma felületén, nagyon lehetséges. Tekintettel az ilyen eszköz magas költsége, hozzon létre egy egyszerű festéket a saját kezével – a helyes döntés. Próbáld meg kitalálni, hogyan kell ilyen eszközt készíteni, és mit akarsz tudni.

  Golyós fogantyú gyártója

  A legegyszerűbb és ugyanakkor primitív létrehozása lehetőséget festék eszköz lehet egy megoldás alapján az egyszerű golyóstoll fogantyút. Természetesen egy ilyen eszköz nem helyettesíti a gyári spray festéket a nagy területek festésére, de az otthoni használatra nem lesz a legrosszabb döntés.

  Az ilyen együttesek előnye, hogy nagyon könnyű, és a design legfeljebb 30 percet vesz igénybe. Igen, és könnyű használni – ez elég ahhoz, hogy öntsön a fogantyúházba, hogy a festék elkezdte menni a rúdon.

  A festékszóró ezen modellje olyan összetevőkből áll:

  • Könnyű golyó típusú fogantyú;
  • a hosszabb nyakú hajó;
  • Egy darab sűrű habfaflast, amelyet az átfedések védelmére szolgálnak a gipszkartonból az alacsony hőmérsékleten való expozícióból (alternatívaként, műanyag vagy gumi használata).

  Először is szükség lesz egy kis munkadarab készítésére, amely különbözik abban, hogy az alsó részének jónak és szilárdan beillesztenie kell a festéktartályba. A nyak szélessége fontos, mert az eszköz minősége e kritériumtól függ.

  Ezután szükség lesz a tetején, hogy egy pár lyukat csináljon. Jobb, ha nem a varrott, mert a lyukak egyenetlenek lesznek, és ez kényelmetlenséget teremt, amikor használ. Ezért erre a célra a csavarhúzó jobban alkalmazkodik. Az első lyuknak csak függőlegesnek kell lennie. Stopként használhatja a fedelet az edényből. Ezután szükség lesz arra, hogy vízszintesen elvégezze a lyukat oly módon, hogy az előzővel metszi.

  Most meg kell merülnie a rúd függőleges csatorna szélén. És a másodikban telepítenie kell a fogantyú házát. Aztán meg kell öntenie a festéket, és egy palackot forgatsz egy borítóval.

  Ha az intelligens jellegű munka elvégzéséhez szükséges, akkor más festékek használatához a víz-diszperziós típus mellett egy kis frissítési eszközt végezhet.

  Az ilyen festékszóró használata a hagyományos golyófogantyú alapján bizonyos készségeket igényel.

  Ezenkívül meg kell érteni a festékek bonyolultságait. Ezért először nem lesz felesleges a felesleges papírlapokon.

  Házi porszívó csírák tömlővel

  Ha több felületet szeretne festeni, akkor a kézi permetező itt hatástalan lesz, mert sokáig tart. Jobb lesz, ha az automatikus mechanizmussal felszerelt légciklós készüléket kínálja. Ilyen célokra porszívót használnak, vagy kompresszor, amely szinte minden hűtőszekrényben van felszerelve. Az ilyen megoldások alkalmasak házi autocompresszor létrehozására, amely tökéletesen megbirkózik a vízszintes festékkel. De a por esetében az ilyen eszköz nem illeszkedik.

  Ha porszívót használ, akkor a legjobb lesz egy szovjet modellt. Ennek az az oka, hogy a modern modellek kialakítása nem biztosít egy pár tömlőt, amelyek közül az egyik a “fúj”, a másik – a “fúj”.

  Ha a régi porszívó már nincs szükség, akkor néha a légi mozgalom irányának megváltoztatására egyszerűen megváltoztathatja a forgórész és az indító csatlakoztatott terminálok irányát. Ezt követően szükség van néhány cselekvésre, amely után a porszívó alkalmazható a festésre.

  • Először is, meg kell készíteni egy üveg üveg vagy műanyag. Az anyag nem olyan fontos. A legfontosabb dolog az, hogy a kapacitás kapacitása legfeljebb egy és fél liter, és a nyak mérete legalább 20-25 milliméter volt.
  • Most egy 20 centiméteres alumíniumot vagy réz 4 mm átmérőjű palackot kell bevenni. Meg kell hajlítani és rögzíteni a tömlő aljára a porszívóból. A kompresszor helyett a jó teljesítményű aeroszol hengeret alkalmazhatja. Ilyen például fodrászok. A cső felső csúcsán a sárgarézből készült fúvóka kell lennie. Végső csiszolás is szüksége lesz rá, hogy megkapja a kúp formáját. Ezután a cső felső széle a dugaszolható csatlakozóban marad.
  • Ezt követően az így kapott eszközt a tartóhoz kell felszerelni, hogy kényelmes legyen a kezében. Ehhez a rúdban először egy hornyot kell készítenie, majd a csavarokat, a csavarokat vagy a csavarokat kezelni kell.
  • Most szükség lesz, hogy egy acélkulcsot egy lyukkal kell elvégezni, amely megfelel az aljzat méretének és különösen szélességének méretének. Gyűjtsük össze a munkadarabot, figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a szívócső végét ugyanolyan szinten kell elhelyezni, mint a fúvóka.

  A munka megkezdése előtt meg kell vizsgálni a kapott pisztoly teljesítményét a permetezéshez a permetezéshez a tömlő a porszívó valamilyen felületen.

  Hozzon létre egy csökkenést vagy a nyomás növekedését a cső meghúzásának beállítása miatt lehetséges. Amikor egy megfelelő nyomás szintű telepítve, szükség lesz, hogy rögzítse az abszorpciós cső segítségével a szerelési hab a horonyba, amely ragasztott a kapacitív fedelet a festék.

  Hűtőszekrény kompresszor permetező

  Valószínűleg a legtöbb technológiai házi festékpult a hűtőszekrényből származó kompresszoron alapuló modell lesz. Ez nem csak tartós, hanem a leginkább funkcionális is. Igaz, hogy ilyen eszközt hozzon létre sok időt és erőfeszítést. De az eredmény érdemes. Megpróbáljuk kitalálni, hogy ezt meg kell tennünk, és figyelembe kell venni az ilyen típusú eszköz összeszerelésének folyamatát.

  Eszközök és anyagok

  Kezdjük azzal, hogy a következő elemekkel és eszközökkel kell rendelkeznie:

  • acélhuzal;
  • autószűrő;
  • egy nagy tartály, ahol festékanyagokat öntünk;
  • 20 mm-es szorító (jobb, ha több rendelkezésre áll);
  • tábla;
  • Önzáró csavar;
  • 3 tömlő, amelyek közül az egyiknek hossza 400 mm, és pár más – 100 mm.

  Ezenkívül szükség lesz egy ilyen eszköz rajzára. Ez önállóan elvégezhető, az összes szükséges paraméter kiszámítása. Vagy letölthető speciális fórumokra, ahol az emberek különböző házi készítésűek.

  kívül, Az összeszerelési munka megkezdése előtt meg kell találnia valamilyen dolgot, amely vevőként alkalmazható. Tűzoltó készüléket alkalmazhat erre, néhány nem gondatlan tartályra vagy fémtartályra, amely szoros és nehéz lehet bezárni.

  Gyülekezés

  A vizsgált tervezés megteremtésének folyamata úgy néz ki, mintha.

  • Először rögzítse a kompresszort a hűtőszekrényből a fa alapján.
  • Most meg kell határozni, hogy a levegő a kompresszorból származik. Ehhez csatlakoztathatja az eszközt a hálózathoz, és megértheti, hogy a 3 csövek közül melyik injekciós nyomás. Ha ez megtörtént, meghatározhatja a kilépési fúvókát. Ez azt jelenti, hogy a második nyitott fúvóka lyuk lesz a bemeneten, és a harmadik cső általában mindig lezárva van. Azt kell mondani, hogy a lezárt csőnek saját fontos szerepe van – a kompresszor kenése. Tehát ha a motor jól működik, akkor nem kell megérinteni.
  • A nyitott csövek mellett a megfelelő átmérőjű tömlőket kell csatolni, és az ízületeket szorítók segítségével meg kell erősíteni.
  • Aztán abban az esetben, ha vevőként fog működni, meg kell tennie egy pár lyukat, ahol a tömlőket csatolni kell. A nagyobb átmérőjű tömlő a bemeneti kompresszorcsőhöz van rögzítve, és kisebb a kimenetre.
  • Szükség lesz a rendszer nyomásmérőjének telepítésére is. Szükség van arra, hogy képes legyen szabályozni az injektált nyomás szintjét.
  • A vevőt a hordozószűrő fő kialakításához kell csatlakoztatni. Ezt követően, mindkét rész segítségével az első csövet kell csatlakoztatni egymáshoz, és a második fúvóka van rögzítve a szűrő, amely rögzíti a levegő áramlását kis szemetet és a szennyeződés részecskék.
  • Az utolsó szakaszban csak a festékpultot kell csatlakoztatnia.

  Hozzá kell tenni, hogy ha a kapott eszköz mobilját szeretné készíteni, akkor a kis kerekek csatolhatók a bázisához.

  Hogyan lehet a dobozból?

  Egy másik lehetőség egy jó és erőteljes összeomlás létrehozásához – a legegyszerűbb aeroszolhenger. Az ilyen megoldás olcsó és könnyen megvalósítható. Az ilyen ötlet végrehajtása érdekében:

  • a ciklusokból származó kamera;
  • Egy üveg műanyag, amely a szükséges mennyiségben lesz (nincs hibás hiba);
  • Aeroszol típusú léggömb – Különös figyelmet kell fordítani a permetező minőségére, hogy hosszú ideig működjön;
  • Kézi szivattyú kerékpárhoz;
  • Fém hacksaw.

  Sok összetevő megtalálható a garázsban, ami csökkenti az ilyen eszköz létrehozásának költségeit.

  Az összeszerelési folyamat így fog kinézni.

  • A kiválasztott ciklusú dudorokból származó mellbimbó szükséges, ami csak egy irányban képes repülni.
  • A palackban meg kell csinálni egy lyukat, amely alkalmas a mellbimbóra. Ez egy festékkapacitás lesz.
  • Javítsa ki a mellbimbó a belső falon. Figyelembe kell venni, hogy a vegyületnek törékenységet kell biztosítania. A mellbimbó felelős a festék táplálásáért.
  • A lombkorona felső területét fémszalaggal kell megszárítani. Hogy szükséges, hogy a kapott eredmény tökéletesen egybeesik a forgalmi dugó méretével.
  • Csatlakoztassa a permetezőgép permetezőjét, és a palackot hideg típusú hegesztéssel kell használni. Ez a megoldás biztosítja a leginkább jó rögzítést. Ez annak köszönhető, hogy a tervezéshez elég nagy nyomást biztosítanak.

  Hozzá kell tenni, hogy az ilyen típusú festéket nem több, mint 3 atmoszféra nyomására tervezték. A levegő befecskendezését ciklus végzi, a mellbimbó csatlakoztatásához. Az összeomlás ilyen kiviteli alakja tökéletesen megbirkózik a különböző felületek festéssel vízszintes festékkel vagy lime típusú oldattal.

  Hogyan készítsünk egy festéket a saját kezével, nézd meg az alábbi videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: