Hogyan készítsünk el a saját kezét?

A ház építése során egy garázs vagy pálya, az Alapítvány óriási szerepet játszik. Fontos, hogy figyeljen egy szubsztrát képződésére, amely homok és talajból áll. Hogy a beton zökkenőmentesen fekszik, és nem mozdult, szükség van egy lapos alomra. Olyan esetekben, amikor a vibritable gép drága, a kézi traam lehetősége.

Hogyan készítsünk egy kézi traamot?

A TRAAM jelentése az, hogy minden réteg kézzel készített szerszámmal van ellátva. Az ilyen termék leggyakrabban a szokásos anyagokból épül fel, amelyek megtalálhatók a garázsban. Válassza ki a sávot négyzetes pártokkal 10-15 cm-rel. Nem kell kifejezetten új témát szerezni – minden teljes sáv alkalmas.

A tervezés gyártásához is szükség lesz:

 • Acéllemez 2 mm szélesség;
 • 0,5 méter hosszú, éles szögek nélkül;
 • csavarok;
 • ragasztó.

Ezután szükség van egy rúd előkészítésére, az alsó részét a négyzet alakú. Eközben a csirkemez eltávolítása és a fa oldalai a fable. A következő szakasz – a fém cipő kialakítása. Az acéllemezen ábrázolja a jövőbeli cipő rajzát, és az extra részleteket speciális ollóval tisztítják. Ezután a fém csempe vágott lyukakban csavarok. A kész cipő a szárny aljára van rögzítve, és csavarokkal rögzítve van. A fogantyú egy lyuk fúrt a bárban, amely szén fekete ragasztóval van rögzítve.

Szabályként, amikor az építés, az alapítvány elalszik a lazító talajjal. Az ilyen anyagnak alacsony sűrűsége van a rohadt. Ha nem időszerű időben eltörölni, akkor a talaj esik, és a repedések megjelennek a felületén. A felület és a fal közötti rales okozhatja a betonlap hibáját.

Most tekintse meg a gyakran használt módszereket, amelyeket gyakran használnak a talaj lezárására.

 • Öntözővíz. Hosszú távú módszer, amelyre a vízhez való állandó hozzáférés szükséges. Munkához, jó nyomással kell tömörnek. Ezután öntötte a teljes talajterületet, és a jobb hatások nagy mennyiségű folyadékot használnak. Víz Poliberry – Természetes és hosszú módszer, közeledett természetes. Ennek eredményeként a talaj pár napot szárított, majd tegye a következő réteget.
 • Földi szabotázs házi szerszámokkal.
 • Vegyes utat. Ez a kézi tamping és a vízzel történő kiömlés kombinációja.

A homok vágásának módja hátránya van. Kezdetben fontos, hogy az ilyen munkákhoz alkalmas homok típusát választjuk. Gyakran kavicsos, mivel a kis szemcsék nem ajánlottak elaludni egyáltalán. Tehát minél nagyobb a részecskék, annál erősebb az alapja, amely kizárja az épület zsugorodását.

A monolitikus kialakítás telepítéséhez a középső áramlási homok részecskéit használják. De ebben a kiviteli alakban a talajvíz befolyásolja az alsó réteg erősségét. Figyelmeztetés Az alapok mosása geotextil-árkok elhelyezésével, miután a homok öntése után.

A homok elejére a szitálást szitálják, mivel számos szennyeződést tartalmaz, beleértve az agyagot is, amely befolyásolja a tulajdonságait. A homok számára is optimális páratartalmat hoz létre. Ha kiderül, hogy egy kis labdát tekerje, akkor az anyag elég nedves.

A nedvesség szintje körülbelül 15%.

A fekvés minősége mind a berendezés, mind az anyagtól függ. A berendezések típusa Mindenki kiválasztja a pénzügyi képességeit.

Vibratinglis termelése

A talaj pecsétjal való megbirkózása nagyon nehéz, így eszközök nélkül nem tehet. Néhány jó választás, az önálló tervezés válik, mások egy benzin rezgésgépet kapnak. A legnépszerűbb fajok közé tartozik a vibrotrambovka és a rezgő lemezek. A működés elvét meglehetősen hasonló, és az ilyen autó bérleti díja mindig keresi az építőipari vállalatok körében.

A földterület lezárásához a vibrotambovka a legmegfelelőbb. Munkája bizonyos irányú centrifugális szilárdságon alapul. Az oszcilláció amplitúdója az eszközmodelltől függ. Ha összehasonlítja a készüléket vibropilet, akkor érdemes megjegyezni, hogy kisebb méretű. És a rétegzárás a talp kis kötetének köszönhető, ami biztosítja a legjobb hatást.

A homok lezárásához az optimális választás a vibráló lemezek, mint a homok miatt a homok, és nem lesz szorítva az éleken. Hanem egy burkolat, törmelék vagy bázisok lefektetésére is, ez a módszer több, mint a trimmer. Nagy terület a Tambrovka alatt – a módszer fő előnye. A vibráló lemezek független gyártása elektromos motor segítségével megmentheti a berendezést. A tervek rajzai egyszerűvé teszik.

A gyártáshoz szükséges:

 • Teljesítményrész;
 • Két kápolkodó;
 • 7 mm vastagságú vas lemez;
 • kötőelemek;
 • két kerék;
 • Cső, amelyet fogantyúként használnak a kialakítás kényelmes mozgásához.

Mivel a munka során a rezgés emelkedik, egyes feltalálók még mindig rögzítik a puha kézbéteget. De ez nem kötelező.

A beton vibrátora elektromos motorból, vibrációs eszközből és rugalmas tengelyből áll. Az első elem cseréje egy jackhammer, perforátor, fúró és más eszközökből áll, amelyek oszcillációt adnak. Nem kell elhanyagolnia a rugalmas vibrátor tengely kialakítását, mert köszönhetően a csúcs biztonságosan leereszti a megoldást, és továbbítja a szükséges rezgést. Az ilyen termék 220 V-os otthoni hálózati hálózaton dolgozik.

A perforátorból készült vibrotable gép a doberő alapján működik. Fémes csúcs a fúvókákhoz. Az ilyen kialakítás segít a beton vastagságán áthaladni, ami rendkívül szükséges a halom bázis öböl után. Fontos meghatározni a szükséges fúvókát. Egy nagy terület kezeléséhez válasszon ki egy kiterjedt lapot, amelyre a perforator szerelt.

Szükség van a tervezés erősítésére, mivel a vibrációs erő lehet a termék pusztító. Abban az esetben, ha a berendezés elemek vízszintes helyzetben vannak, a fúvókát alacsony szögben kell elhelyezni. És ezt elérheti, ha az alátétet támogatja. Ezután a perforátor rezgésegysége van telepítve.

Ajánlások

A traam kezdete előtt meg kell ismernie a vibráló lemezek súlyát, mivel befolyásolja a munka típusát és annak mennyiségét. A talaj kompaktásához le kell állítania a választott vibrotambovkát. És homok, törmelék vagy szubaming alapok használják a tűzhelyet. A labdarúgás, a golf és más sportok nagyszabású mezőit 50-100 kg súlyú professzionális gépek tömörítik. A házi készítésű struktúrákban a súlyemezők hozzáadása. A súlyanyag víz, cement vagy homokot szolgálhat.

A munka megkezdése előtt a benzinmotor összes struktúráját folyamatosan tesztelik a megbízhatóság érdekében. Fontos, hogy rendszeresen eltávolítsuk a Nagart a gyertyákkal, ami növeli a működési időt. Első alkalommal az olaj a munka napján változik, akkor a határidők 3-4 napig terjednek. Azokban az esetekben, amikor a munkát mérő mélységben és annál nagyobb mértékben végzik, érdemes más személy segítségével.

  Hogyan lehet egy átkozódni a saját kezével, nézd meg a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: