Hogyan készítsünk füldugókat otthon?

  Hogy megvédje magát egy erős és irritáló hangból, sokan komolyan használják. Ezek nélkülözhetetlen asszisztensekké válnak, ha egy fontos feladatra vagy idegen zajokra kell összpontosítania az alváshoz. A füldugók önállóan lehetnek. Csak el kell készítenie a szükséges eszközöket, anyagokat és követnie kell az egyszerű utasításokat.

  A házi készítésű előnyök és hátrányok

  Az otthoni üdvözletek előnyei és hátrányai vannak. Sokan az adaptációk adatait személyesen azért, mert a bevásárló termékek nem felelnek meg nekik. Standard alakú henger. A gyártók által használt név a “Fülek gondozása” kifejezésekből származik.

  Minden védőeszköz csoportra osztható, a céltól függően.

  • Termékek alváshoz.
  • Víz alatti lebegő.
  • Járatok.
  • Sekély tavak.

  A saját kezükkel készült előnyök, ilyenek.

  • A házi készítésű védőtermékek tökéletesek lesznek az Ön számára. Az anatómiai jellemzőit figyelembe véve ideális formát adhat nekik.
  • A kézzel készített füldugók egyedülállóak, nem egyetlen áruház termék opcióval összehasonlítva velük.
  • Ha ezeket az eszközöket gyakran használja, az otthoni gyártás segít pénzt megtakarítani. A Pretty Használt elsődleges eszköz gyártásához, amely bármely házban megtalálható.
  • A gyártáshoz nem lesz szükség különleges készségekre vagy eszközökre.
  • Mikor kell gyorsan védekezhet a zaj, és ez nem lehetséges beszerzési Legkorábbi, házi termékek segítenek megbirkózni a problémával.

  Az öntapadott termékek hátrányai a következők.

  • Egyes kézzel készített termékek csak egyszer használhatók. Miután el kellett dobnod őket, és újonnan készítsen.
  • Különleges anyagokat használnak az eljárásban. Ezek rugalmas, hipoallergén és kényelmes, ha használják. Az ilyen jellemzők hiányozhatnak az otthoni anyagból.
  • A házi készítőeszközök nem olyan tartósak, mint tárolási termékek. Amikor eltávolítják őket a fül belsejéből, a kis részecskék maradhatnak, ami a gyulladásos folyamatok oka lesz.

  Az öngyártó lehetőségek

  Számos módja van a saját kezével a barátnőjével. A leggyakoribbak.

  Vata

  Az első típusú termék alapja bármelyik otthonban megtalálható. A Watts Beros könnyen használható és olcsóbb költségek. Először sűrű és kemény hengeret kell készítenie. Ez az űrlap lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen befogadja őket. A legfontosabb dolog az, hogy kiválassza a hosszúságot. Ki kell töltenie a fülét, nem érinti a membránt. Szükség esetén a túlzott pamut levágható.

  A gyapjú alapja élelmiszerfilmré válik. Lágy és elasztikus cellofánt is használhat. Az anyag közepén egy kis forma négyzetét kell elhelyezni, a gyapjú hengerét belül helyezzük el. Ezután az élelmiszerfilm szorosan csavart az egyik oldalról – csakúgy, mint a háromszög alakú cukorka.

  Óvatosan ne deformálja a terméket.

  Ne felejtsd el kipróbálni egy kis farok kiadását, amellyel kényelmes lesz a fül fülébe. Most befejezte a füldugókat. A pontos szabály, amelyre meg kell mérni a kívánt méretet, nem létezik. Ebben az esetben az érzésre kell összpontosítania, és óvatosan adja meg a bevételeket.

  Ha a termék belép a fülcsatornához, kényelmetlenség nélkül, és megbízhatóan nyugszik belsejében, a füldugók használhatók. Ellenkező esetben meg kell változtatnia méretét a pamut gyapjú hozzáadásával vagy elvesztésével. Ha minimalizálja, ne felejtsd el felesleges levegőt termelni. Ha az élelmiszerfilm nem tartja a gyapotot, rögzíthető gumi vagy szál segítségével. A puha füldugók ideálisak kényelmes alváshoz. Csak néhány percig fogják tölteni a gyártáshoz, és a házi készítéseket legfeljebb egy hétig viseljen.

  MEGJEGYZÉS: A szokásos gyapjú helyett pamutlemezeket használhat, gördülhet a hengeres elemeket.

  Műanyagból

  A fent leírt eljárás használatával a terméket a műanyagból készítheti. Ebben az esetben a füldugókat teljesen be kell csomagolni. Ilyen anyaggal kényelmes dolgozni, ez sűrű és rugalmas.

  WC-papírból

  A fő anyagot, amire szüksége van a kis és szoros csomók. Méretüknek olyannak kell lennie, hogy a golyók lezárják a fülét, de nem helyezzük be. A következő papírcsomókat hidratálják. Néhány másodperc alatt a folyó víz lesz elég. Nézd meg, hogy ne veszítsd el az űrlapot. Óvatosan nyomja meg a golyókat. A nedvesség és a tömörítés után a golyók kisebb lesznek, így mindegyikhez hozzá kell adnod egy kis száraz papírt.

  A hidratáló folyamat jelentős szerepet játszik. A száraz anyagból készült golyók nem akadályozzák olyan minőségi szintet, mint a nedves. Következő lépés – Méretellenőrzés. Ehhez a papír fülhallgatásra kell alkalmazni. Ha nem okoznak kényelmetlenséget, örömmel viselnek. Ellenkező esetben több réteget kell hozzáadnia, vagy éppen ellenkezőleg, csökkenteni kell.

  Ez az opció eldobható. A papír második felhasználása tilos A fertőzések nagy kockázatának köszönhetően. Miután eltávolította a labdát a fülből, amit meg kell dobni. Abban az esetben, ha sürgősen füldugót, ez elég ahhoz, hogy két darab WC-papírt, hogy ez a megfelelő alakú, hidratálja és felhasználása. Nem ajánlott fülhallgatót használni WC-papírból. Ez egy gyakorlati és olcsó lehetőség, ha nincs más lehetőség.

  Papírtermékek nem használhatók az ágy előtt.

  Fejhallgatóból

  Tekintsük a gyártó összetettebb változatát, azonban a késztermék sokkal megbízhatóbb lesz a gyapjú vagy papír opcióihoz képest. Munka, győződjön meg róla, hogy különleges fülek szükséges az úszáshoz. Ezek rugalmas és kényelmesek, ha használják. Nagyon Fontos, hogy a fülek a hallókészülék mérete alá kerüljenek. A kellemetlen érzések irritációt és súlyos fájdalmat okozhatnak.

  A hüvelyből eltávolító fejhallgatóktól, és gondosan feldolgozzuk ezt az elemet antibakteriális készítmény segítségével. Bármilyen gyógyszertárban vagy szupermarketben megvásárolhatja. Szükséges füldugókra is szükség van a szilikonból. Ezután a dugó tetején egy tiszta és kis lyukat kell tennie. Ezt az elemet a fejhallgató tetején viseljük, mint egy szitált hüvely.

  Ha házi füldugókat helyesen készítenek, védik a hangos zaj ellen. Egy ilyen termék viselése csak 3 hét. Ezen időszak után újnak kell lennie.

  A szilikonbetétek miatt hosszú ideig kényelmes füldugókat viselni.

  Készen áll

  A megbízható és gyakorlati gyors gyártáshoz különleges kész kész lehet. Beleértve azt Van egy részletes utasítás a védőtermékek készítésére. Az ilyen készleteknek köszönhetően a tökéletes forma termékeket készíthet biztonságos anyagok segítségével. A költség függ a használt nyersanyagok és a márka minőségétől.

  Megjegyzés: A modern boobies gyártásának legalapvetőbb anyaga szilikon. Minden szükséges jellemzője, hogy az ügyfelek értékelik. Szilikon puha, sűrű, praktikus és vízálló. Azonban a viaszból származó termékek találhatók.

  Az ilyen antioxid bélések a természetes anyagok conoisseit választják ki.

  Összegezve

  A füldugók önállóan nincs barátja. A munkafolyamat csak néhány percet vesz igénybe. Néhány egyszerű gyártási módot ismeri, megvédheti magát a kellemetlen zajtól, és kényelmes és csendes pihenést biztosít. Ha öngyilkos termékeket használ, ne felejtsük el, hogy az élettartam lényegében szerves, és néhány lehetőség csak egyszer viselhető.

  A tekercselt termékek gyártása sok pénzt takarít meg. Fülbevaló lefekvés előtt, vagy csak azért, hogy megvédje magát a város zajától vagy hangos szomszédaitól. Házi füldugók is bevonhatók egy síkhoz, vagy új kötegelést készítenek a levétel vagy leszállás előtt.

  Ha a búvárkodás termékeit választja, akkor jobb, ha pénzt költeni a vásárlási termékekre. Ebben az esetben a gyártók speciális vízálló anyagokat használnak. A fenti információk elemzése után a következő következtetést lehet tenni. A független döntéseket a vásárolt termékek helyettesíthetik.

  Ezek ideálisak, ha gyorsan meg kell védeni a zaj ellen, pénzt költeni, de egyes esetekben jobb, ha speciális termékeket használnak.

  Arról, hogy mi a különbség a jó füldugóok között, tanuljon az alábbiakban a videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: