Hogyan készítsünk láncfűrészeket a saját kezével?

A Pylorama otthon nem kell professzionális telepítésnek lennie. A lemezek gyártása önmagában a három – négy kocka mennyiségében a készülék megfelel, amely a láncfűrészen alapul. Az ilyen berendezések könnyen kezelhetők egymástól függetlenül, és olcsóbbá válik. És az ilyen testület élettartama elég hosszú, ami nemcsak az építőanyagokat, hanem a szomszédokat is lehetővé teszi.

Mire van szükséged?

A láncfűrészek panelének megszerzése fontos előzetesen kiválasztani az összes szükséges eszközt és anyagot.

 • Először is el kell döntenie a fűrészmodellt, amelyet az eszköz alapjául szolgál. A legjobb, ha olyan opciókat választanak, amelyek legalább két lóerővel rendelkeznek. Az ilyen láncfűrészek “Ural”, “Chang”, “Barátság” és sok más.

 • Amikor ismertté válik, melyik eszköz kerül felhasználásra, akkor készítheti el tervrajzok. Az egyes PAILORAM alatt a legjobb, ha egy egyedi rendszert rajzolnak, mivel a gyártási anyagok nagymértékben változhatnak. Ahhoz, hogy megkönnyítse, példaként használhatja a kész rajzok példáját, amelyen a láncfűrészek házi panelét részletesen ábrázolják.

 • A láncfűrészek mellett különböző fűrészáru, oszlopok, körmök és csavarok rögzítésre. Ha a panel kialakítása a fémből származik, akkor hegesztőgép és elektródák jelenléte. Néha a láncfűrészek helyettesítik az elektromos kéziszerszámokat, vagy egyszerűen egy különálló motort használnak, amely alkalmas erejére és villamos energiára.

 • Abban az esetben, ha a fűrészképes lesz a nagyméretű fák meglátásához, lehet szükség Nagy hosszúságú láncokkal rendelkező gumiabroncsok. A test a legjobban egy olyan sarokból készült, amely elég jól átadja a rezgést. Útmutatókra, görgőkre és csapágyakra is szükségünk lesz. A fafűrész vágásának folyamatában mozog, és erre egy kötélre, zsinórra vagy kábelre van szüksége.

 • A fém sarkok helyettesíthetők négyzetcsövekkel vagy akár egyszerű vízellátással. A legfontosabb dolog az, hogy a kiválasztott profilnak van szükségük. Az ideális lehetőség a keret kialakításához egy csatorna, amelyet a kényelem, a telepítés és a megbízható rögzítés során jellemez. A fém javára azt mondja, hogy nemcsak az ő képessége, hogy ellenálljon a nagyon nehéz BRICÁT, hanem a páratartalom és az éles változások ellen.

 • A fából is, a fűrészárut tervezésének alapját képezheti, még akkor is olcsóbb lesz. Ebben az esetben azonban a berendezés nem lesz olyan tartós és tartós. Fontos, hogy magas színvonalú felszerelést biztosítsanak önzáró csavarokkal vagy csavarokkal.

Összeszerelés a saját kezével

Készítsen egy pylorama-t a láncfűrészek alapján elég egyszerű.

 • Meg kell kezdeni az alapítvány összeszerelésével, amelyre a csöveket és sarkokat használják. Ugyanakkor nem szabad azonnal elkezdeni. Először is, meg kell hajtani az összes elemet, és ellenőrizni kell, hogy még a vegyületek is hogyan használják a szintet. Ezután hegesztéssel csatlakoztathatja a fém alkatrészeket egymással.

 • A következő szakaszban a téglalap formájában lévő bázist több esztrich alkalmazásával meg kell erősíteni. Fémcsövekké válhatnak. Javasoljuk, hogy az esztricheket ugyanolyan távolságra szerelje fel egymástól. Ugyanakkor a csavarok rögzíthetők.

 • A fűrészáruták kialakításának alapját vékonyabb fémrel kell kiváltani. Szükséges, hogy a nyírfa fűrészelés közben ne legyen feltöltve. Szükséges továbbá a vezető keresztirányú profilja. Kívánatos, hogy minden útmutató forogjon, akkor a napló zökkenőmentesen mozog, és a készülék minimális erőfeszítéssel dolgozik.

 • Ha az esztrichek kerek csövekből készülnek, akkor keresztirányú útmutatók nélkül tehetsz. Rájuk a fa könnyen mozogni fog, de nem úgy, mintha forgó lenne.

 • Amikor a keret teljesen összeszerelhető, telepíthető az állványokra. Mivel acél sarkokat használhatnak. El kell fogadni a bázis sarkában. Tehát, hogy a design tartósabb, telepíthető az állványok között. Ehhez a hegesztőgép használata szükséges.

 • Most már el lehet menni a cart a vágóelemhez. Rendszerint egy olyan téglalapból áll, amely egy fémcsíkból álló fémcsíkokból áll. A téglalap falai és a zenekarok közötti kialakítás stabilitásának növelése érdekében meg kell határozni. A fűrészárutak fő részén lévő vágóelem mozgásért felelős görgők a csíkok alá tartoznak. Ezt követően egy sávba kell csatlakoztatnia a csövet, és csatlakoztassa egy téglalappal a hegesztéshez, hogy a fűrész rögzítse a fűrészt.

 • Kosárkészítés után a láncfűrészek rögzítésére költözhet. Ez különböző módon történik. Leggyakrabban a fűrészelem rögzítésére szolgáló fűrészárukat használnak fémből vagy bilincsekből. Ez a módszer nagyon megbízható, és lehetővé teszi, hogy károsítja a fűrészlapot. Szükség esetén a kocsikat fémcsövekből készült keresztirányú öntvényekkel egészíthetjük ki.

 • Megjavíthatja a fűrészt a lánccal. Ez az opció azonban nem olyan megbízható. Ezenkívül vászonra kell fúrnia. A telepítés előnyei az, hogy a fűrészláncon található lánc nem annyira rezeg, és a vágások még egyenletesebbek.

 • Kívánt esetben a panel kiegészíthető olyan mechanizmussal, amely beállítja a tábla vastagságát. Nagymértékben megkönnyíti a munkát, és jobban teszi a kapott anyagot. Kétféleképpen lehet beállítani. Az első feltételezi, hogy a vágóelem továbbra is rögzül, és a naplók emelkednek. Ez a módszer jó, ha a kis naplók fűrészelése a lejtők számának csökkentésére és a vágási folyamat felgyorsítására. A második azon a tényen alapul, hogy a napló állandó állapotban marad, és a fűrész emelkedik és lefelé halad. Azonban ezek a design elemek előnyösen részletesen kiderülnek a rajzok létrehozásának szakaszában.

 • A fűrészárutak fából készült designját ugyanolyan elv úgy állítja össze, mint a fémből. A fő különbség csak az anyagban van. Természetesen egy ilyen összegyűjtési keret is gyorsabb és könnyebb lehet. Nem is szüksége van hegesztőgépre. Az egyetlen feltétel a fából készült fűrészmill számára, hogy megbízható menedéket kapjon az eső, a hó és a t. D.

A közelmúltban egy mini-fűrészár nagy keresletben volt, amely csak egy téglalap alakú fúvóka korlátozó. Rendszerint egy fémprofilból teszik. Rögzítése a fűrészlapon, a lánc helyén. Ebben az esetben a fúvóka kell esnie a naplóra, amely szilárdan rögzítve van, majd a fűrészt végezzük. Ennek eredményeként kiderül egy táblát.

A szakértők úgy vélik, hogy a fűrészárlok hordozható modelljét olyan fogantyúval kell felszerelni, amely a limiter tetején található. Ez könnyebben és hatékonyabbá teszi az eszközt.

A mobil design kényelmes, mert szállítható, és gyorsan összegyűjti és szétszerelhető. Azonban több alapvető hibával rendelkezik. Mindig tartani kell őt, ami egyenetlen táblákhoz vezethet.

Hasznos tanácsadás

A láncfűrészek alapján hosszú ideig hosszú ideig dolgozó szakemberek számos olyan funkciót azonosítottak, amelyekkel együtt dolgozik.

 • A fűrészeléshez nagy átmérőjére szüksége lesz egy fűrészre, nagyobb teljesítményű és hosszabb gumiabroncsokkal. Ajánlatos előre gondolkodni, hogy a masszív fák betöltődnek az eszközre. Ideális, ha a rakodót használják. Létrehozhat egy speciális mechanizmust, vagy alkalmazhatja az aljzatokat.

 • Fontos pont a napló rögzítése. A vágás folyamatában nem szabad forogni, hogy a táblák még a teljes hosszban is legyenek. Nem kell “játszani”, és vezeti a láncfűrész és a kosár alatt. Ezért ajánlott erősíteni őket.

 • A láncfűrészek kiválasztásakor csak a legmagasabb energiával rendelkező opciókat kell megtekinteni. Ez megkönnyíti a fórumok előállítását. Természetesen jó lehetőség, gazdasági szempontból elektromos fűrész. Végtére is, a villamos energia, mint energiaforrás, nyereségesebb.

 • Ha egyidejűleg és egy erőteljes látszót szeretne, és mentheti, használhatja Elektromotor. Ebben az esetben a gumiabroncs marad a fűrészeléshez.

 • A láncot a hosszirányú vágáshoz kell választani a munka sebességének növelése érdekében. Az optimális verzió, ha a lánc lépés 3/8 lesz. Ráadásul tanácsos választani a szilárd ötvözetek közül választhat. Ha egyszerű láncokat használ, akkor nagyon hosszú lesz.

 • A településszakaszon fontos, hogy a naplók legnagyobb és legkisebb hosszát biztosítsák. A leghosszabbnak könnyen be kell lépnie, és röviden – nem két útmutató között van.

 • Fontos paraméter a fűrészáruták magassága. Végtére is optimális, ha a munkahelyen végzett munka nem lesz fájdalom a hátul, és ugyanakkor nem szükséges a nehéz BRICT túl magas. Természetesen, ha a forrás anyagnak kis súlya lesz, akkor jobb, ha magasabb az aggregált. Ellenkező esetben előnyben kell adnod az alacsony designt.

 • A fűrészkészítés naplózott, és az alsó és a gumiabroncs teteje. Az első esetben a fűrészpor a fűrész felé repül, és ennek megfelelően a pontszámra. Ami a felső verziót illeti, a hulladékot az oldalra dobják. Ez lehetővé teszi a láncfűrész számára, hogy sokkal hosszabb ideig dolgozzon, ráadásul a tisztítófűrészhez szükséges munkában elkerülhető.

 • Vágáskor gyakran van egy nyújtó lánc, és meg kell húznia. Ezért a szakértők azt javasolják, hogy telepítsenek egy fűrészt úgy, hogy továbbra is hozzáférjen a feszültségéhez. Ugyanakkor jobb, ha előnyben részesítjük a láncfűrészek telepítését, amikor a fogantyú helyzetét rögzítették. Ez az opció lehetővé teszi, hogy jelentősen leegyszerűsítse a vágás folyamatát. A fűrészelés egységes sebességgel ment, fontos, hogy válasszon egy kábelt vagy kötelet, amely nem éri el.

Ebben a videóban megtudhatja, hogyan készítsünk szállást a hosszanti vágási naplókhoz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: