Hogyan készítsünk vibrostolot a saját kezével?

  A burkolólapok gyártásához nagyon kényelmes a vibrációs. Ez az egység önállóan készülhet és otthoni termékeket készíthet. Ez segít csökkenteni a költségek csökkentését, hogy ne csak blokkokat hozzon létre a pályákhoz, hanem más befejező elemekhez is. A vibrációs anyagok asztalának gyártása során olcsó egyetemi eszközöket használhat.

  Eszközök és anyagok

  A beton és más termékek gyártásához vibrációs módszer létrehozása előtt érdemes előre megfontolni, hogy mely anyagok erre a felhasználásra és milyen eszközökre lehet szükség.

  • Fém– Ez a fő anyag a vibráláshoz tervezett táblázat számára. A legjobb megoldás 0,3 cm vastagságú. Ajánlatos megfontolni, hogy minél nagyobb az asztal teteje, a nagyobb vastagságnak előnyben kell részesíteni.

  • Sarkok vagy schwerlers az ágyhoz. Fontos megjegyezni, hogy a táblázatban az összes alapelemnek fémnek kell lennie, mivel felhívja munkájának sajátosságait.

  • A fémrugók, amelyek biztosítják a vibrotol mobilitást. Ezen elemek méretét úgy kell megválasztani, hogy megfeleljenek a kész eszköz tömegének és a terhelésnek az elárasztott formákból.

  • Hegesztőgép Minden fémrész csatlakoztatásához szükséges.

  • Elektrodel és beállított görgő, fémre szánták a kívánt átmérőjű lyukakat.

  • Bolgár lemezzel Fémtermékek és lemez csiszolásához.

  • A rulett vagy vonalzó mérése Engedje meg, hogy gyorsan és pontosan elkötelezze magát a szükséges méréseket.

  • Oszlopok Csatlakozás csavarokkal.

  • Csavarok az elektromos motor rögzítéséhez az asztalon.

  • Primer, festék zománc Vagy egy másik korróziógátló anyag a rozsda megelőzésére.

  • Jelölő jelölők számára.

  • A padlóra való rögzítés több lehetőség is ábrázolható. Először, cementhabarcsokkal és speciális mélyedésekkel. Ebben az esetben a fémlemezek hegesztve vannak a végekre, majd csak 100 mm-re mélyítik. Másodszor, a padlóba öntött horgonyok használatával. Számukra van, hogy a táblázat csatolva van. Ez az opció kényelmes, mert ha szeretné, akkor könnyedén leválaszthatja az egységet, és léphet a kívánt helyre. Harmadik módon – a gumiabroncsok rögzítése, amely magában foglalja egymást. Annak érdekében, hogy ilyen konstrukciót készítsen a gumiabroncsok erősebbé tételéből, csatlakoztathatja őket a csavarokkal. És még a motor lehet telepíteni a gumiabroncs, ha rendezni, hogy az alján a munkafelület a chapellers.

  • A vibromotor leggyakrabban alacsony teljesítményű. A legegyszerűbb opció a 220 W-os mosógép motorja lesz. Elég biztosítani a táblázat normál működését 70 centiméterrel 70 méretben.

   A 180-as méretekkel rendelkező nagyobb létesítményekhez 80 centiméterrel És számos olyan termék gyártására, amelyre más motorokat kell keresnie, például az IV-99E típusú oszcillációs gyakorisággal. Az ilyen elektromos motornak egy speciális keresztmetszet segítségével kell egy dedikált vonalhoz csatlakoztatnia. Általános szabályként a fogyasztás ereje 500 W. Használhat olyan egyfázisú modelleket is, amelyek eltérnek a hatalom, a névleges feszültség, a munkaerőforrás.

  Ha szeretné, létrehozhat egy vibrancert a hagyományos elektromos fúrókból. A rezgéshullámok forrásaként vehető igénybe, és rögzítve van egy alelnökben rögzített szerelvényekhez.

  • Festő ecset.

  • Csiszolópapír a festés előtti sztrippeléshez.

  • Rugók vagy szuszpenziók.

  • Fémcső a poharaknál a rugók alatt.

  Lépésenkénti utasítás

  Mielőtt a vibrostolot a saját kezével készített burkolólapok előállítására készítené, meg kell értened, hogyan van elrendezve, és mi a munka elvét. A fő felület, amely egy munkavállaló az alaptartóhoz csatlakozik speciális rugók segítségével. Ez az, ha a táblázat vízszintes rezgéssel történik. Egy kiviteli alaknál a függőleges rugókat szuszpenziókkal helyettesítik.

  Ha a tengely excentrikus elektromos motorja be van kapcsolva, a táblagép elkezd rezegni. A kívánt mozgások gyakorisága a súlypont közepe elmozdulása miatt érhető el. Ahhoz, hogy az asztalnál dolgozzon, kényelmesebb dolgozni, érdemes megfontolni a lábak magasságát, amelyre az alapítvány elhelyezhető.

  Az első dolog, hogy elkezdhessen, mielőtt a táblát készítené, hogy teljes rajzot készítsen, figyelembe véve az összes árnyalatokat. Fontos, hogy a rendszer magában foglalja az egyes részek méretét. Ha a készülék újjászületővé válik, akkor jobb, ha a vibráció egyszerű változata, amely könnyen összeszerelhető és karbantartható. A bonyolultabb designt az emberek tapasztalatai számára tervezték. Rendszerint további funkciókkal van felszerelve.

  Mielőtt elkezdené a vágást, érdemes újra mérni, hogy minden elem pontosan bejusson a helyére. A rajzok általában az ágyakból származnak. Fontos figyelembe venni a magasságot, hogyan fog rögzíteni a padlóhoz, a munkafelület méretéhez. Nyilvánvaló, hogy a rugók a sarkokban, valamint a rezgés főbb pontjaiban találhatók.

  Előzetesen gondolkodunk, ahol a motor található. Kívánatos, hogy a vibrostol tömegének középpontjához közel legyen. Ugyanakkor az excentrikusnak az elektromos motor tengelyén vagy a közepén azonnal a meghajtón kell lennie. Azonnal is figyelembe veszi a burkolat formáinak számát. Készüljön a kész csempe otthon egyszerűen manuálisan vagy rögzítő fúvóka opcióval.

  Szeletelés

  Az egyes elemek optimális méretét be kell írni a rajzba, és ez lesz az, amit vágni fog. A szükséges gyártási térfogat határozza meg a vibráció méretét. A gyártott tételek mennyiségétől és a felületének területétől függ.

  Az ágy magassága egy személy növekedésével kell meghatározni, aki utána dolgozik. Fontos itt, hogy kényelmes. Általában a középső magasságban 90-95 centiméter. Javasoljuk, hogy 6,5 cm-es átmérőjű csövet használja, 4,5 cm-es formájában.

  A következő pont az asztal tetejére való vágás. Jobb, ha egy fémlemezből, de egy rétegelt lemezből 1,4 centiméterrel. Ezt a következőt 10 darab mennyiségben kell elkészíteni. Fontos, hogy ugyanazt a hosszúságot figyeljük.

  A kötegeket is fel kell készíteni. Mivel használhatják a cső vágását, amelyben az átmérő nagyobb lesz, mint néhány milliméter, mint a rugók köré.

  Elemek csatlakoztatása

  A vibrotol elemek kötése hegesztőberendezéssel történik. A csavarok nem érdemesek használni, mint idővel, a rezgéshullámok hatása alatt lazítanak, csökkentve a tartószerkezet merevségét. Ez a fajta kapcsolat csak akkor megfelelő, ha a design összecsukható. Természetesen ebben az esetben folyamatosan figyelemmel kell kísérnie, és szükség esetén húzza meg a kötőelemek helyét.

  Ugyanakkor fontos, hogy ellenőrizze, hogy milyen helyzetben vannak az asztal lábai. Érdemes ellenőrizni az asztalon lévő tartó sűrűségét és egy sík jelenlétét. Amikor az ágy készen áll, egy téglalap alakú pántot hegeszti a kerület körül. Ez a legjobb ez a sarok, míg szükség van a gép szabályozására.

  Ezután meg kell kapcsolódnunk a rugó hegesztését az ágy sarkához, a rövid oldalak közepén (egy) és egyenlő távolságra a sarokig a hosszú oldal mentén (két). Az alsó oldalról rögzítenie kell a szemüveget, hogy megfeleljenek az összes rugó helyének. A hegesztett vibrostol pult után.

  A Schweller hegesztése

  A házi vibrotolot elektromos motorral kell felszerelni. Fontos, hogy a motorház kemény volt. Ehhez üdvözöljük az asztal alján Top 4. A rögzítés nagyon erős és zökkenőmentesen történik a lemez közepén. A rossz minőségű kapcsolat esetén a vibromotor túlzott rezgéseknek lesz kitéve, és gyorsan meghiúsul.

  A munka ezen szakaszában vigyázzon a motor excentricitására, vagy inkább annak megsértésére. Ez elvégezhető, fúrt az elektromos motor tengelyében, és nyolcra vágja a szálat. Most meg kell szednie a megfelelő csavart, majd csavarja be a motor tengelyébe. Ugyanakkor, minél nagyobb a csavar hossza, annál jobb a rezgés a platformok asztalán lesz. Ez az eljárás szükséges, mivel a motor nem képes egyszerűen létrehozni a kívánt rezgést.

  A rugók rögzítése

  Annak érdekében, hogy a rugók szorosan rögzítették és nem vették át rezgést az ágyra, azokat rudakkal kell rögzíteni. Az ilyen útmutatóknak át kell menniük, és hegesztéssel csatlakoznak a szemüveg aljához. Ezenkívül a rugókat mindkét oldalra vastag gumi réteggel helyezheti el. Ez lehetővé teszi a rezgés csökkentését.

  Az útmutatók nagy hosszúságú csavarokat készíthetnek. Így a rugók erősebbek lesznek, mivel az anyák és az alátétek csavarodnak rájuk. Kiderül A táblázat jobban rögzített, és a rezgés amplitúdó korlátozott.

  Befejező kezelés

  Ha a vibrációs asztal teljesen összeszerel, akkor csak elektromos motor és nyomon követhető, hogy a teljes kábelezés megfelelően csatlakozik-e. A motor sebességének automatikus beállítása, és ennek megfelelően a rezgések gyakoriságát is fel kell építeni a potenciométert. Minél nagyobb az áram a motorhoz kerül, annál erősebb lesz a rezgések. Ez nagyon kényelmes, ha a táblázat készült mobil, így a nagy részét a villamos energia van szerelve alapján, és csak a kiterjesztést szállított magát az ablakot. Ne felejtsd el a kötelező földelést.

  A VibrationTol gyártásának végső szakasza festés. Meg kell kezdeni a fémfelületek előzetes eltávolításával. Ehhez a bolgár legjobb lesz, majd a csiszolópapír. Különös figyelmet kell fordítani a hegesztésre, mivel ezek a leginkább sérülékenyek a korrózióra.

  Festés A legjobb, ha speciális festékeket állítunk elő, például földi zománc. Fontos, hogy a fémtermékekhez ajánlott, és a rozsda ellen védett. Ez a kérdés nem szabad megmenteni, és kívánatos, hogy előnyben részesítsék a híres vállalatok magas színvonalú pénzeszközeit. Érdemes megjegyezni, hogy a külföldi és hazai gyártókban jó festékek vannak.

  Ha festmény, az első réteg bevezetése után, akkor képesnek kell lennie gyorsan megszáradni. Csak akkor a második festékréteg egymásra helyezkedik. Ha szeretné, akkor a harmadiknak is alkalmazhatja a vibrációt, hogy maximálisan védett legyen.

  Táblázatgyártó táblázatokat lehet hozzáadni különböző eszközökkel. Például gyakran vannak felszerelve egy aggregált szitáló homokkal. Ebben az esetben egy menedéket a burkolatból, amely az elektromos meghajtás lemezanyagként szolgál.

  Az alsó sűrű szövet vagy horganyzott fém tölcsér. Ami a vibroplatformát illeti, a rács helyettesíti.

  Hogyan készítsünk vibrotolot a saját kezével, nézd meg az alábbi videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: