Hogyan készítsünk vízvezetéket a saját kezével?

A lezárás nem csak a termelésben van szükség, ahol egy adott terméket gyártanak, fémmegmunkáló gépeket javítanak, más gyári berendezések. Hasznos és népi kézművesek lesznek mindenféle kézművesség gyártásához, a háztartásban, ha szükséges, hajlítsa be a fémprofilt, fúrjon lyukakat.

Tervezési jellemzők

Az otthoni vízvezeték-pólók gyártásának önállóan megkezdődése gyakorlati jelentése nagy előnyökkel jár. Ilyen szükséges eszköz:

 • Hasznos mindenki számára, aki szereti a kreativitást a fém – ácsmunkák, vízvezeték-üzlet;
 • Szükség lesz a lakásban, az országban, otthonában;
 • Lehetővé teszi, hogy nagy pontossággal végezzen különböző munkafelületkezelést, a vetés eltávolítását, a fúrást, a reklámokat stb.

Egy egyszerű eszköz segít jelentős számú művelet elvégzésében – kényelmes és fontos, biztonságosan.

További motiváció a vízvezeték pulzusok gyártása saját kezével – költségmegtakarítás. Az üzletekben eladott késztermékek drágák.

A különböző gyári műhelyekben beállított padlóburkolatok szerkezeti öntöttvas (ágy) és szerszámacélból állnak (makacs csavar, fogantyú, fogantyú, rögzítő szivacsok, csavarok, diófélék és egyéb kötőelemek). A technológiai és objektív nehézségek miatt a fent felsorolt ​​ötvözetekből a szükséges eszköz nem lehetséges. Ezért házi készítésű kézműveseknek egy alternatívát kell keresniük, és választaniuk kell egy designt, ahol az öntöttvas használata opcionális.

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan lehet erőteljes lakatosok az idegen részvétel nélkül saját igényeik nélkül, egy személynek ismernie kell a gyárakra, gyárakra, valamint az ilyen eszközök specifikáira telepített szabványos minták eszközét. A szerkezeti vízvezeték több fő részből áll:

 • bázis;
 • mobil és álló szivacs;
 • párhuzamos cserélhető lemezek;
 • Tartós és szorítócsavarok;
 • belső anya;
 • toll.

  A gyárak népszerű modelljeiben egy forduló mechanizmus biztosított egy bizonyos mennyiségű fokra. Az otthoni módosítások esetében nem jelent nagy érdeklődést, így a népi kézművesség, a saját igényeik gyártási alelnöke, ilyen közös javulás nélkül.

  Az otthoni standard látogatásokkal és házakkal való együttműködés elve.

  A varázsló a hosszú fogantyúval történő kezdete előtt a szükséges műveletek kezdete előtt visszavezethető mechanizmust vesz igénybe egy cserélhető fémlemezzel. A következő beillesztések az így létrejövő távolság részletekbe kerülnek, a munkadarab, és elkezdi csavarni az alelnök mobil részét, amíg meg nem áll, a szorítóval, a kísérő jellemző erőfeszítéssel.

  A leggyorsabb pulzusok visszaállítása A mobil szivacs segítségével egy hosszú csavar, egy hüvelyk vagy trapéz szálú hosszú csavar miatt történik, egy nagy lépéssel, amely következetesen mozog a házba szerelt rögzített anya belsejében. A mechanikus eszköz forgása a szorítócsavar gyengítése után történik, és a varázsló a szükséges erőfeszítéseken keresztül történik.

  Néhány férfi a pénzügyek és a személyes idő mentése érdekében, hogy a miniatűr vízvezetékek javuljon az improvizált eszközökből. Az otthoni egyszerű eszköz leghíresebb lehetősége a fogók javítása. A rögzítő szivacsokban az átmenő lyuk fúrt, szálak tekercsek. Az előkészített lyuk egyik oldalán a csavar le van csavarva, másrészt – az anyát csavarják. Működés közben a rész a szivacsok közé kerül, és a csavar / anya be van szorítva. Nehéz bizonyítani a mobil formatervezés minden előnyét, mert a kényelem és a biztonság elérése érdekében még jobb, ha helyben van használni.

  Szükséges eszközök

  A munka megkezdése előtt alaposan meg kell fontolnia az összes árnyalatokat, különösen akkor, ha az idő a rajz kidolgozása, mert a projektben figyelembe kell venni a pólók tervezésének sajátosságait. Például, Célszerű, hogy egy kis üllő feldolgozásához különböző részleteit egy kalapáccsal, a képesség, hogy elérjék a minimális háttámlájának futó csavar, a lehetőséget, cserélhető lemezek szivacsok, valamint a módszer, hogy rögzítse a munkapad vagy más alkalmas asztal. És szakmai eszközökre van szükség.

  A legfontosabb dolog az, hogy megoldja – melyik anyagból a vízvezeték-pólók elvégzéséhez. A legmegfelelőbb lehetőségek az aljzatból, a fémlemezből és a profilból származnak (sarok, csatorna, négyzet és egyéb).

  DE Ezenkívül az eszközöket összegyűjthetjük a hidraulikus eszközből, ha az egység megtörténik vagy már nem működött. Nincs adat a műanyagból, műanyagból vagy faanyagból, ezért minden alkatrész, kivéve a fogantyúk korlátozóit, fémből készült.

  A kis vízvezeték helyettesítéséhez előre kell készítenie egy rajzot, vázlatot és eszközt előre:

  • elektromos fúró;
  • különböző átmérőjű fúrók;
  • ceruza vagy marker;
  • fájl;
  • Érintse meg, csomót;
  • Kulcsok beállítása;
  • szögletes csiszológép;
  • vonalzó;
  • hegesztőgép.

   Anyagokból szükséges:

   • fémlemez;
   • sarok, csatorna vagy más profil;
   • vágócső fogantyúhoz vagy rúdhoz;
   • Billet a makacs csavar alatt;
   • csavarok, alátétek, dió;
   • festék.

   A fenti lista hozzávetőleges, mert az alelnök gyártására szolgáló berendezés a modelltől függ.

   Rendszerek és rajzok

   A házi készítés gyártásához a rajzot vagy szélsőséges esetekben kell rajzolni. És nem azért, mert a népi kézművesek többsége ezt teszi. A mechanikus eszköz sokkal könnyebbé és gyorsabban történő összeszerelésének részletes tervével. És helyesen rajzolva a rajz segít elkerülni a közös szuszpenziókat – szükségtelen, rossz fúrók, tipikus hibák.

   A rajzok készségeinek hiányában értelme van egy tapasztalt szerszámgép vagy szerszámgép (Turner, Maring Machine) segítségével, amelyet nemcsak helyesen lehet rajzolni, hanem rajzokat is olvashat.

   Részletes dokumentum kidolgozásakor meg kell adnia az alkalmazott anyagokat, az üresek méretét, az akciók sorrendjét. Az összeszerelési szakaszok jobb megértése érdekében több rendszert is rajzolhat, csak zsibbadhat, csak akkor kezdj el dolgozni a vízvezeték alelnökének létrehozásával.

   A rajzokon vagy vázlatokban meg kell adnia:

   • a munkaasztal egy része, amelyen az alelnök telepítve lesz (a rögzítés helye);
   • Alvázcsavar, mozdulatlan anya és szál típus;
   • karima;
   • keret;
   • a forduló és a gomb megnyitása;
   • szorító szivacsok;
   • álló rész;
   • hátsó, elülső támogatás;
   • alátétek;
   • Lyukak helyei.

    Minden részletet adott esetben. A fő feltétel, hogy a megfelelő méreteket a számítógép kialakításától függően helyezze el.

    A gyártási utasítások

    Hozd ki a vízvezeték-pólók összeszerelésének folyamatát, szükség van, ha az összes eszközt és anyagot elkészítjük, és a rajz diagnosztizált dimenziói nem okoznak kétségeket. Először az acélcsatorna, a sarok és a fémlemez. A csatornát rögzített részként használják egy hasznos eszköz gyártásában.

    A kérdés használatával kapcsolatos, a futó csavart és az anyát megoldott a két javasolt módon – csavarja ki a hibás pólót vagy megrendelés részleteit a tapasztalt esztergályos.

    Miért olyan fontos a gépbarát élmény kérdése? Mivel a futócsavaron és a válaszban az anyát általában használják, a trapézfaragásnak, amelynek ellenállnia kell a nehéz terheléseknek. Vágja ezt a profilt a hibák nélkül csak a szokásos gyakorlattal rendelkező képzett Turner számára lehet. Hibák, ha a vágószalagok azonnal megtalálhatók a vízvezeték alelnök összeállítása után, amikor a nagy backlash nyilvánvalóvá válik, vagy később a rész idő előtti kopása esetén.

    Ezután, amikor a csavart és az anyát elvégzik, meg kell vágnia a csatornát, és tegye a munkaasztal párosodási részleteit. Mivel a csavar a csatorna belsejében mozog, két tányérot és jellegzetes horkokat vesz igénybe a fémlemezből. Ezután a lemezek csavarokkal vannak rögzítve és hegesztve a kápolók egyik végéhez. A csavar be van helyezve a mélyedésbe egy speciális nyakcal, és az anyacsavarba csavarva, amely a kápolna középső részén lévő belső üreghez van rögzítve.

    Most lesz szükség ahhoz, hogy a vízvezeték mozgatható része legyen. Itt meg kell vágnia a 2 sarkot, helyezze az üreseket a mérőműszer segítségével. És akkor is alkalmaznia kell a marker jelölést a fémlemezen, amint azt a rajz, és vágja le a szükséges lemezeket. Elkészített sarkokat, mielőtt a hegesztési munkát a tervezéshez kell csatolni, és nézd meg, hogy mindent helyesen végzik.

    A fémlemezből készült sarkok és kivágott profil, hogy kiderüljön, hogy a “P” betűhöz hasonló szerepet tölt be.

    A “P” jellegzetes betű formájában lévő munkadarabot a korábbi profil elkészítésére irányul. Ha minden olyan, mint amilyennek rejlik, távolítsa el a terméket, és fúrjon a 6 lyuk szélei mentén rögzítőcsavarok beillesztéséhez – csavarok. Annak érdekében, hogy növeljék az azonos lyukak kialakítását a fémlapon. Vagyis ennek eredményeképpen kiderül: a lapot a munkaasztalra fogják felvenni, majd a “P” betű részleteit, valamint a képződő Schwell-ot.

    Következő lépés – ivószivacsok sarokból. E célból egy szögletes csiszológépet is használnak. A kontúrot trapéz formájában lehet kiválasztani. Ready Részletek, hogy megpróbálja a fő terméket. A cserélhető lemezeket külön-külön készítjük, majd az előfúrt lyukak csavarjainak szivacsokhoz rögzítjük. Ha minden alkalmas, akkor a rajz a rajz szerint.

    Az utolsó lépés a fém fogantyú választása. Üreges csőből vagy vastag rúdból készül. A Tokar egyszerű részének megrendelésénél megkérdezheti a tűzés a gondozás során a munkaterület során a speciális méhnyak mindkét oldalán, hogy képes legyen a gumi gyűrűk jellegzetes leállításai. Ezután a házhoz tartozó pólók gombja, amikor a mozgatható szivacs forgása nem esik ki a lyukból. Házi felvétel a munkapadon telepíthető, és végül rögzítse a csavarokat.

    Ajánlások

    Ha van egy kis tapasztalat az ilyen munkában, akkor meg kell gondolkodnia a legkisebb részletekre. A rajz elkészítése után elemezze az összeszerelési szakaszokat az elmében. Vásároljon fémszerkezetet egy tartalékkal, mert a munkafolyamat egyes részei elronthatók. Vásároljon egyenlőtlen csavarokat nagy mennyiségben, valamint különböző átmérőjű fúrókat.

    Minden részlet a vezetés után és más munkák, hogy megtisztítsa a fájlt, hogy nincsenek burrs és éles arcok. Amikor a szálat az autópályadíjat vágja, hogy kenje a belső felületet gépi olajjal. Ha nincs tapasztalat a hegesztőgéppel, akkor jobb, ha meghívja az asszisztenst, aki megbízhatóan hegeszti a részleteket. A makacs anya és a csavar gyártásához hexagon használható.

    Hogyan készítsünk vízvezetéket a saját kezével, nézd meg a következőt.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: