Hogyan lehet gipszfalak és mennyezet a jelzőfalakhoz?

Miután vásárolt egy lakást egy új épületben, mindenki szembesül a lakás kihívásaival. Egy olyan fontos elem, amely nagy türelmet és fájdalom merevséget igényel egy ilyen kozmetikai javításban a vakolat falak. Gyakran a Mester házának építése során nem gondolja, hogy a falak sima, így az új tulajdonosok sok nehézséget tapasztalnak. Azonban a modern világban jó módszer a vakolás, amely segít ez a hosszú és időigényes. Ez egy új technika, amellyel a falak és a mennyezet a világítótornyokhoz igazodik. Tekintsük a folyamat árnyalatát.

Sajátosságok

A világítótornyok vakolási falak módja számos funkcióval rendelkezik. Világítótornyok – Különleges útmutatók, amelyek korlátozzák a síkot a felületi szintezéshez. Ha helyesen állítja be őket, a helyzet, figyelembe véve a szoba geometriai alakját, könnyen csökkenthető a munkaerőköltségeket a falszintezés során. A vakolat fogyasztásának előrejelzése a kezdeti felület kiválasztásának szakaszában történő előrejelzését (az, amelyen a jövőben a jövőbe kerülnek a jövőben).

A kész világítótornyok használata esetén a szoba bizonyos mennyiségű hasznos térfogata csökken. Az anyag maga csökkenti a szoba területét, mivel ugyanolyan vastagságú. Jobb, ha ne tegye a vakolat az egész világítótorony alá. Előnyösen az alapfal közötti szöget, amelynek merőlegesnek kell lennie a másik másikra, és maga az anyag. Segíteni fogja a falat simább megteremtésében.

Ezzel a módszerrel megmentheti a kifizetett vakolat számát, és megmentheti a szobában lévő hasznos helyet.

Ha helyesen igazítsa a falak segítségével jelzők, a garantált eredmény érhető el egy tökéletesen sima felületet. De a profilok végső hatása jelentős hatással van a végső alapon. Ahhoz, hogy helyesen készítsen befejező munkát, használhatja az Ride rendszert. A fal szélén, meg kell engedni néhány plumbert. Akkor létre függőlegesen a két fogó két sín, a menetek között kifeszített őket (a sima függőleges sík kapunk, amely lehet vakolt).

Az elrendezések feladatának egyszerűsítése érdekében egyes gyártók speciális fém- vagy műanyag rögzítőket készítettek. Az ilyen részletek jobbak a kezdők első szakaszában a faligazítás első szakaszában. Ezek növelik a munka ütemét, és továbbá csökkentik a vakolat a munkaerő költségeit. Az építők meghívása a vakolási falakon való munkához, fontos tudni, hogy maguknak kell elvégezniük a termelési szabályokat, amelyek szobánként körülbelül 10 órát töltenek be. Egyedül ez gyorsabb és jobb lehet.

Fajták

A falak összehangolására számos fajtája van.

 • A fából készült világítótornyok szilárd faanyagból készülnek. Bárhol megtalálhatók. A termék ára alacsony, mint a vásárlók.
 • Könnyű fémből vagy műanyagból létrehozott profilok, amelyek kifejezetten megtervezett világítótornyokat képviselnek. Az “L” vagy a “T” betűk formájában vannak formájuk, jól kapcsolódnak az alaphoz, amelyet ezután a vakolat keverékének ragasztását vagy réteget keltett.

Az ilyen profilok megvásárlása, fontos az anyag merevségének figyelmének megfizetése. Azok a világítótornyok, amelyek túl vékony fémlemezből készülnek, elhalványulnak, így nagy nehézségeket okozhatnak a működés során. A fémes világítótornyok nem blokkolhatók a fa bárokkal ellentétben.

A fémprofilok sokszor használhatók, ha szükséges, elhagyhatja a falat. Azonban egy ilyen anyagot rozsdásodással lehet lefedni, így ajánlott a profilok eltávolítása a sikeres felületi vakolás után.

 • A gipszkeverékből származó falak összehangolására szolgáló világítótornyokat a következő séma végzi.
 1. A körmök láncolatának simítására van szükség, függőlegesen alkalmazva.
 2. A körmök csík létrehozása után létre kell alkalmazni egy mészkő tésztát a sapkákra vagy a gipszkeverékre.
 3. Az oldat megszilárdulása után feleslegét a kalapok szintjére tisztítják.
 4. Ezután az egyenes vonal sávot kell alkalmazni a kapott tuberkulákra, és oldatot kell alkalmazni a kapott résbe.
 5. Amikor az oldat keményíti, a sávot eltávolítani kell a teljes hossza mentén.

  Ennek eredményeként ezek a manipulációk, kiderül, még gipsz világítótorony, amely kényelmesen középpontjában a nyomvonal a falak.

  Alkalmazási terület

  A felületek összehangolásának megvilágítási módja nagy alkalmazással rendelkezik. Az egyszerű fémprofilok a mennyezet felszínének összehangolására szolgálnak. Ebben az esetben azonban számos olyan fontos árnyalat van, amelyeket készíteni kell, ha befejezte. A mennyezet nagy csepp magasságával javasoljuk, hogy a vakolat használata a beaconok használata nélkül, mivel egy nagy vastagságú réteg eshet. Nem rögzíti ezt a helyzetet akár közbenső réteg primer.

  A világítótornyok segítségével lehetőség van a gipszkarton lapok összehangolása, ha bármilyen oka van lyukak vagy elmélyítés.

  Fontos megjegyezni: Teljesen a beacon módszer használatával csak a nedvességálló gipszkarton lapoknak kell lenniük. Az egyszerű gipszkarton felületét csak részekkel kell elhelyezni. A vakolat alkalmazása előtt fontos a gipszkarton előkészítése. Meg kell tisztítani a különböző szennyező anyagokból, távolítsa el a port, és csak akkor, ha a vakolat keveréket alkalmazza.

  Hogyan kell igazítani a gipszkarton?

  Fényes fémből vagy műanyagból készült profilok, amikor a gipszkartonba illeszti a kiegészítő iránymutatást, hogy tökéletesen sima falfelületet hozzon létre. Ugyanakkor a sín magasságának mérete minimálisnak kell lennie, körülbelül 6 mm-es tartományban van, így a vakolat réteg vékony és jól karbantartott. Szükséges, hogy a felületet normál páratartalommal ellátott meleg helyiségbe kell helyezni, az egészség megőrzése érdekében jobb használni a légzőkészüléket és a kesztyűt. A gipszkarton kiegyenlítéséhez kizárólag vakolat keveréket kell használnia a vakolat alapon.

  Beton ajánlásai

  A beton a Beacon módszerébe is elhelyezhető. Ez egy bizonyos technológia miatt következik be.

  • Kezdetben meg kell távolítani a fal összes károsodását, beleértve a gödröket és a dudorokat is.
  • Kommunikációt és elektromos vezetékeket kell tartani.
  • Szükség van egy betonfelület előkészítése a vakolat alatt (tiszta szennyeződés, majd feltöltve).
  • Szükséges egy speciális rácsot csatlakoztatni a vakolatokkal és alátétekkel.

   Ezután csatolhat egy világítótornyot a falhoz. Először is, a csavarokat vagy a dugót a falon lévő mennyezetre kell zárnia a falon lévő mennyezeten, körülbelül 15 cm távolságra a saroktól. A kalap és a fal közötti rés meghatározza a vakolat vastagságát. Ezután a padló mellett az ellentétes a második első campe-hoz, amelyet az első függőleges helyzetbe kell helyezni. Köztük van szükség a vakolat keverékét, amely magasabb, mint a videokaminták szintje.

   Ezt követően érdemes csatlakozni a fém vagy műanyag profilját a videokamézatokhoz, és gipszbe fullad. A világítótorony helyes elhelyezkedése ellenőriznie kell az építési szintet. Amikor eltér az ideális vízszintestől, akkor kissé csavarja meg, vagy csavarja le az egyik videokamot, és kétszer ellenőrizze a vasúti helyzetet. Mindezek a manipulációk elvégezhetők, amíg a világítótorony szigorúan függőlegesen van rögzítve. Szintén telepíteni egy világítótorony a másik szélét a fal.

   A sínek között kell lennie, és meg kell határoznia a többi jelzőt.

   A profilok közötti távolságnak kisebbnek kell lennie, mint a szabályok hossza, amelyet a faligazítás végeznek. A végén minden sínek egy függőleges síkban kell elhelyezni. Ugyanabban a módszerben, amikor a fali panelek levegőztetett betonból.

   Telepítési módszerek

   A szakemberek különböző módon élvezhetik a beaconok telepítését. Ezért sok vita van arról, hogy milyen módszer a labda rendszer beállítására a legjobb. Tekintsünk több olyan módszert, amely az önmegépítéshez teljes egészében elérhető profilok telepítéséhez.

   Lézeres szinten

   A Beacon profilok kiállítása úgy van kialakítva, hogy egyetlen, teljesen síkot hozzon létre, amelyet két merőleges vonal segítségével kell beállítani. Az egyik segít kiszámítani a vakolatréteg vastagságát, és a másik szigorúan függőleges vonal, amelyen a zsaluzat bekövetkezik. A lézerépítő előnye, hogy egyszerre két vonalon épülhet vele. Ezt követően a beaconok telepítése már nem olyan nehéznek tűnik. Az ilyen eszköz költsége elég magas, nem minden személy megengedheti magának, hogy javítsa meg. Leggyakrabban a professzionális építők vásárolnak, feltéve, hogy ez a lézeres építő többször is használható.

   Plunders

   Lézerszint hiányában egy régebbi és bizonyított módszert használhat: eltávolítási profilok telepítése. Az utóbbiak szerint két zsinór általában tartanak, amelyek a sarkok közelében vannak a mennyezethez. Maga a falon több vízszintes vonal van, amelyek egy lépést tesznek egy dübelből a másikba. Ezután az első két kötelet merül fel egy másik kábelt. Úgy nevezik, hogy futónak hívják, és olyan esetekben használják, ahol pontosan kell pontosan elhelyezni az összes jövőbeli lyukat a DOWEL alatt, amely később csatolt világítótornyok.

   String módszer

   Ez a módszer nem olyan régen jelent meg, de már nagyon népszerűvé vált. Sok előnye van annak, hogy nehéz kihívni. Például az egyszerűség és a profilok, a vízszintes és a függőleges telepítési lehetőségek meghatározása, valamint a vakolat kényelmes alkalmazása. Egy profil kialakítása Ilyen módon két csatorna-csatornára van szüksége a kötőelemekhez, amelyben a feszültség és a beállító csavarokat telepíteni kell.

   A karakterlánc szerepe ebben az esetben a kiváló minőségű acélból készült rugalmas vezetéket játssza le (körülbelül 1,5 mm átmérőjű).

   A kötőelemek segítségével

   A világítótornyok telepítésének módja jobban megfelel az újonnan érkezőknek a javítási vállalkozások és a nem szakemberek számára. Az ilyen szerelvények rögzítését a szerelési profilokhoz kell végezni, szigorúan az utasításokat követve, amellyel eladják őket. Az anyag telepítése teljes egészében a típusától függ.

   A világítótornyok telepítése?

   A beaconok telepítése több technológiában fordulhat elő. Számos videó mester osztály van, amelyben elmagyarázzák, hogyan hajthatjuk végre a profilok telepítését. Gyakran ellentmondanak maguknak. A világítótornyok telepítése több szakaszban is készíthető.

   A kezdetektől kezdve óvatosan meg kell vizsgálnia a falak felületét a függőleges sík mentén a szint segítségével. Meg kell jegyezni a leginkább észrevehető eltéréseket a normától a falon lévő marker. Ezután a szint segítségével meg kell vizsgálniuk a falat a vízszintes sík mentén. A legjelentősebb konvexitás jobban eltávolítható (rohanás perforátor).

   Ezután el kell távolítania a világítótornyok jelölését. El kell kezdeni a sarkoktól: Fontos, hogy távolítsuk el őket körülbelül 30 cm-től (a minimális tolerancia 25 cm). Ezután kb. 160 cm-en belül vannak jelölők, hogy a szabály egy világítótoronyból a másikba juthat. Lehetetlen a falat egyszerre osztani. Például, ha a jelölés során körülbelül 2 méteres felület maradt, jobb, ha 1 m.

   Ezt követően kell eltávolítani az összes port és más szennyező anyagot a falról, majd kezelje a primer mély behatolást. Ezek a manipulációk segítenek megőrizni a fal integritását, védve a gomba és a penész. Várakozás a fal teljes szárítására, érdemes egy profilt készíteni egy fémből, csatolja azt a vonalhoz tervezett, előre, és csavarja be az öntapító csavart a világítótorony tetején. Ezután szükség van egy plumb-ra, amely segít navigálni azokon a helyeken, ahol lyukakat kell tennie más csavarokhoz.

   Világítótoronynak kell lennie, hogy lapos függőleges sík legyen. Ha nem működik, akkor ki kell húznia a csavarokat, és illessze be a világítótoronyot, amíg pontosan telepítve van.

   Csak a tökéletes eredményt követően eltávolíthatod a lemezt. Ezt a munkát más világítótornyokkal kell elvégezni.

   Fontos, hogy több helyen villanyszárnyakat konszolidáljanak hogy a részük a vakolat réteg belsejében van. Ezután néhány órára hagynia kell a tervezést, hogy megszáradhasson. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a vakolatok szárazságát a világítótornyokon, különben megzavarhatja a szerkezet integritását. Ezt követően folytathatja a falat.

   Ezen manipulációk befejezése után csak akkor hagyhatja el a hordozó profiljait, ha a falat követően a fal kerámia csempe. Minden más esetben a világítótornyokat el kell távolítani. Háttérkép vagy festék nem tud elrejteni a világítótornyok jelenlétét a falban. Ezért a vakolás folyamatának befejezése után jobb lesz szétszerelni a profilokat. Szükséges eltávolítani az összes csavart, húzza ki a jelzőfényeket a falakból, majd zárja be a lyukakat vakolattal.

   A keverék alkalmazásának folyamata

   A legtöbb esetben a vakolat gipszkeverékek ajánlott a falak összehangolására saját kezével.

   Az ilyen vakolási megoldás számos előnye van:

   • Ezt a vakolatot magas szintű plaszticitás jellemzi.
   • A keverék rétegei nagyobb vastagságúak lehetnek, a javítás végén a felület nem terjed ki repedésekre.
   • A vakolat vakolat magas szintű hang- és hőszigetelést biztosít.
   • Nem lesz csapadék és csomók a falak falaiban.

    A lyukak előtt, és a fal mélyedése cementhabarcsokkal kell beágyazni, és szárítsa meg. A vakolás megkezdése előtt szorgalmasan keverni kell a keveréket perforátorral. Csak azt követően, hogy a vakolat felszínére léphet a felületen. Az oldat alkalmazásakor jobb, ha széles spatulát használunk, hogy a vakolatot vastag réteggel helyezzük el. Igazítsa a gipszkeverék rétegeit, felfelé kell csökkenteni a szabályt (sima megerősítés). A vízszintes vakolás utáni felesleg jobb, ha azonnal tisztítható, hogy ne száradjanak, és ne zavarják a befejező munkát.

    Tippek és ajánlások

    Számos tanács és ajánlás van, amelyeket az újonnan érkezettek adhatnak. Nincsenek kemény szabályok, minden varázsló rendelkezik saját titkokkal. Fontolja meg a fő:

    • A beaconok rögzítőelemekkel történő telepítésekor figyelembe kell venni, hogy az ilyen rögzítési profilok nehezen eltávolíthatók a falról, az eltávolítás szükséges a beaconok oxidációjának elkerülése és a vakolat élettartamának kiterjesztése érdekében.
    • A világítótornyok telepítéséhez jobb, ha speciális rudakat használ. Nem haladhatják meg a 80 mm hosszúságot, vastagságban körülbelül 8 mm-re van szükség.
    • A jó megoldás eloszlásához speciális dobásokkal kell elsajátítani az alkalmazás módját. Tehát megakadályozhatja az üresség megjelenését a falak felületén.
    • Annak érdekében, hogy ne töltse a felesleges vakolat-csomagot, azonnal meg kell jelölni a legmagasabb telek, amely az új falmagasság referenciapontja lesz.

    A világítótornyok montázsát követően kiszámíthatjuk a vakolat keverékének közelítő fogyasztását az M2 falakon.

    Ez a következő rendszer szerint történhet:

    • Mérje meg, hogy mennyi eltéréseket minden világítótorony a fali síkból;
    • Az eredményeket össze kell hajtani, majd meg kell osztani a fali mérésekre.

    Az érték, amely a számítások során lesz, vastag réteg lesz. Ez függ a vakolási megoldás fogyasztásától, amelyhez egy lapos fal. Szükséges figyelmet kell fordítani arra, hogy a réteg ne legyen kevesebb, mint a szélességű világítótorony mérete. A világítótorony átlagosan 6 mm vastagságú. Ezt figyelembe kell venni a vakolat számának számításai során.

    A beaconok falak kiegyenlítéséhez lásd a következő videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: