Hogyan ragadja meg a tapétát a szoba sarkában?

  Díszítő falak ilyen anyagban, mint háttérkép, a legismertebb módja annak, amikor a kérdés a belső tér frissítéséről szól. Hívja meg a szakembereket a szövetek beillesztéséhez tapéta kényelmesen, de nem feltétlenül. Elég ahhoz, hogy készen álljon az ilyen javításokra.

  A folyamat jellemzői

  Ha nincs több pénz a szakmai befejezésre, akkor megbirkózhat a beillesztési falakkal. De vannak olyan problémák, amelyekkel gondosan ragaszkodnak a háttérképet a sarkokban. Mielőtt üzleti tevékenységet folytatna, jobb, ha néhány építési szabályt ismer.

  Elvileg nem számít, milyen helyre indul a szoba beillesztéséhez tapéta, ha az összes szög sima. Ha nem így van, akkor jobb, ha a tapéta matricákat követő szöget választhat, amelyen elkerülheti a ferde csíkokat sík felületen. Mindenesetre jobb, ha elkezdi dolgozni a sarkon, amely nem kerül a szemébe, vagy legalábbis a jövőben bútorokkal van ellátva. Válassza ki az első webes kiálló szög beillesztését, határozottan nem szükséges.

  Nem kell használni két falak csomópontjánál egy teljes ömlesztett anyag, különösen figyelembe véve, hogy néhány nagyon széles. Még a nagyon sima és tiszta büntetőeljáráson is a tapéta fagyasztott és kissé dobott, szárítás után, zsugorodás után.

  Ha a sarkok közelében vannak kapcsolók vagy aljzatok, a munka megkezdése előtt jobb, ha megszakítják a villamos energia kínálatát, távolítsuk el az eszközök fedeleit. Az elektromos rendszer kiálló részei egyszerűen ragaszkodhatnak a háttérképhez, és a munka befejezése után óvatosan vágják ki az aljzatok és kapcsolók. Így egyszerűsíti a munkáját, és az eredmény jobb lesz.

  Felületi előkészítés

  Annak érdekében, hogy a falak falai tapéta az első fordulóban nem fordultak meg kínzás, alaposan el kell készíteni a falak díszíteni.

  A közelebbi vizsgálatban a sarkok görbék lehetnek, lekerekítettek, néha észrevehető mélyedések és hibák vannak. Ezért a szakértők azt tanácsolják, hogy ne sajnáljuk az egyenetlen felületet, és talán megragadt. Ez az esetben jó segítő lesz a vakolat sarkok.

  Ők a szint és ragasztottak ugyanazzal a vakolat vagy a gitt. Vannak sarkok a belső és a külső sarkok számára.Amikor a friss gitt szárazon szárad, meg kell dörzsölnie csiszolópapír, hogy a felület sima legyen. Ezután a szögeket óvatosan kell alapozni és várni kell, amíg az extra nedvességtartalom a primerből származik.

  Mindezek az intézkedések lehetővé teszik a sarkok könnyebb elfoglalását, és elégedett lesz az eredményvel.

  Ha nem lehetséges az abszolút egyenletesség elérése, vagy nincs ideje, akkor meg kell közelítenie a háttérkép kiválasztását. A felületek beillesztéséhez a laza befejező anyagok alkalmasak lesznek, mivel ragaszkodniuk kell, és a vászon vásznára való bevezetésének helyét nem lehet észrevehető.

  A sikeres választás ebben az esetben flieslinikus háttérképek lesz, kis minta vagy monofonikus. A görbületi szög is elrejti a nem sima díszítő anyagokat, sőt üvegszálas festés alatt.

  Lépés lépésről lépésre:

  • A beillesztés megkezdése előtt el kell készítenie az összes eszközt és anyagot.
  • Készítsen ki a kiszámítását, amelyet meg szeretne menni, és megvásárolja a szükséges számú falhengereket.
  • Válassza ki a megfelelő tapéta ragasztót, és hígítsa az utasításoknak megfelelően.
  • Stock rulett, plub, ceruza, hosszú fém vonalzó.

  • Készítsen egy építőködik, henger, kefe, szivacs vagy tiszta rongy.
  • Hozzon egy székletet vagy lépcsőt, hogy a folyamat felső széléhez jutjon a folyamatban.

  Miután visszavonult négy-öt centiméteres csomópont, végezzünk egy ceruzát a vonal falán, merőleges a padlóra, összpontosítva a vízen. A legmodernebb háttérképek a közösségbe keverednek. Ezért, hogy mennyire helyesen tölti ezt a sort és az első webet, attól függ, hogy a következő csíkok szigorúan függőlegesen vagy torzítással vannak-e.

  A hűségért jobb, ha ceruza iránymutatásokat készít mindegyikre.

  A sétacsíkok 2 cm-es margóval vannak vágva, mivel a szárítás után rövidebbé válnak. Mivel a tapétát olyan kerek tekercsekben értékesítik, amelyek szintén nagyon szélesek és nehézek, minden alkalommal, amikor kényelmetlenek. Tehát vágja a dekoratív vászonot a padlón a felszínen, amelyet a gördülésre készítettek.

  A falnak gondosan ragasztani kell a ragasztót. Különös figyelmet kell fordítani a sarkokra, mert ezekben a helyeken van, hogy a dekoratív réteg mögötti késés a legnagyobb. A kapott kezelést ragasztó falak vonatkozik minden esetben: amikor befejezi a falak és a papír, és phlizelin és vinil tapéta. És a nehéz vinil háttérképek használata esetén a ragasztó és azok. A munkafolyamat során, ha nevetsz, és a ragasztó a sarkokban megszáradt, győződjön meg róla, hogy ismételje meg a betegséget.

  A sarkok beillesztésekor a munka technikája már régóta dolgozott ki. Vannak technikák a külső sarkok és a belső fizetéshez.

  Külső

  A falak befejezésekor a konvex felületeket különösen a szemébe dobják, így a külső szögek beillesztésének minősége nagymértékben meghatározza a szoba egészének észlelését. Ha a szögek simaak, elég ahhoz, hogy a tapéta szegfűszegeket tekerje a centiméter sarkára három vagy négy a kiemelkedések és ragasztók között. Ha a háttérkép elkezd ráncolódik, akkor meg kell vágniuk a hajtásokba. A következő szalag a falra helyezhető, ahogy a gépen vannak.

  Ha a külső szögek görbék, így könnyen megoldható a probléma megoldása nem fog működni. Ha a falat olyan anyagokkal díszíti, amelyek gyakorlatilag nem adnak zsugorodást a szárítás után, és a csomópontban lévő csukló kombinálását, a sarkon lévő ruhát úgy kell beilleszteni, hogy a centiméterek forgatására kerüljön ki. Egy másik ruhát, amikor a ragasztásnak az előző részének kell lennie. A vonal közepén tiszta metszésből készül.

  A felesleges anyag a tetején és az alsó maradványok eltávolítása. Vászon hogyan kell simítani, és nyomja meg a felületet, amennyire csak lehetséges.

  Ha papír tapétával foglalkozik, siessen, hogy ne legyen szükség a hátlapra. Ellenőrizze a matrica helyességét egy vízzel. Ha az eltérések nagyon nagy, egyértelműen felesleges háttérképek gondosan vághatók a tervezett vonalon.

  Ahhoz, hogy befejezzük a külső szög kialakítását, és így idővel a háttérkép nem kap hideg idővel, jobb, ha kihasználja a műanyag alkatrészeket a háttérképhez, színe. Előre kell számolni, hogy mennyit kell dolgozniuk. Ragasztó sarkok folyékony körmökön vagy szilikon tömítőanyag segítségével.

  A külső sarok függelékének megközelítését az ajtó és az ablakok körüli cselekedetekben használják. A gerendákat és más külső szöggel rendelkező hasonló elemeket külön-külön fedjük le, ugyanúgy, mint a tapéta vágás, amely a falakra a falakra támaszkodik.

  belső

  A KÖVETKEZŐ WEBREÁLLÍTÁSRA VONATKOZÓ A KÖRNYEZETBEN SZÜKSÉGES A KÖVETKEZŐ TÁMOGATÁS TÁMOGATÁSA A KÖRNYEZETBEN TÖRTÉNŐ TÁMOGATÁSÁRA ÉS A KERESKEDELMI KÜLÖNLEGES KÉSZÜLÉKHOZ. A tapétát ezzel le kell vágni, és a falra, előre kenett ragasztóhoz kell alkalmazni. A megfelelő vágással, egy keskeny tapéta csík kell a szomszédos szalagon a közös vonal mögött. Ruhával simítsa a görgőt és a ruhát, hogy felszabadítsa az összes levegőt a fal és a jövő dekoratív bevonat között.

  Ha egy ilyen buborék nem akarja eltűnni, a tapasztalt emberek azt javasolják, hogy piercing azt engedje el, hogy felszabadítsa a levegőt, és egy fecskendővel, hogy egy kis ragasztót öntsön a tapéta alatt, majd simítsa a görgőt.

  Ha a szög egyenetlen, és a szalagra tapad, ráncok jelennek meg, olló, mint egy külső szög, szükség van a vászon hajtására és ragasztására.

  A szomszéd zenekarnak a második falra kell ragasztani, néhány centiméterrel az előzőhez. Ellenőrizze a munka minőségét. A második lap simításakor nem kell megnyomnia a szükséges juttatás fali szélét.

  Ezután a vonalnak meg kell vágnia a rétegeket az építő késsel, távolítsa el a felesleges felső réteget, majd az alsó szegmenseket. Háttérkép a sarokban ismét ragasztóval szőtt, és nyomja meg a falat, hogy nincsenek légbuborékok.

  Ha mindent szépen csinálsz, akkor még a varrás is kiderül.

  Kép finomságok

  Bizonyos nehézségek vannak annak érdekében, hogy ragaszkodjanak a kiálló és belső szögekhez, mintázattal. A tiszta, kifejezett mintával díszített díszítő bevonat használata meg kell próbálnia, hogy ne torzítsa a csomópontban. Ezt a feladatot előzetesen elő kell biztosítani, amikor az anyagokat a boltban lévő anyagok kiválasztásakor.

  Különösen észrevehető torzítás tapéta függőleges csíkokkal. Ha a rajz vízszintes, akkor a mennyezethez és a padlóhoz viszonyítva pásztázhat.

  Ezt elkerülheti, csak akkor, ha a bajusz sarkát veszi. A vászon szélének szigorúan szigorúan kell lennie a rabláson. A szomszédos szalagot a szög szélén kell levágni. Ráadásul a fal papírrajzával, az összes ilyen manipulációt nemcsak óvatosan kell előállítani, hanem a maximális sebesség mellett is. Ellenkező esetben maga a bevonat elterjedt, és ki fogszerülni egy nem egy falcsíkot.

  Tehát a szabálytalanságok alacsonyak, az így kapott ízület ajánlott elrejteni a sarok tetején. A kép bizonyos elmozdulása valószínűleg nem valószínű, hogy sikerüljön, de egy illetékes megközelítéssel olyan mérhetetlen lesz, hogy a megjelenés csak az ízületek ízületeit csak azokban, akik ezt a javítást végezték.

  Megfelelő kombináció

  Ahhoz, hogy kiválassza a falakat a tapéta eredeti, hogy kiemelje azokat a specifikus funkcionális zónákat, hangsúlyozzák az adott szoba előnyeit, a tervezők számos módot kínálnak különböző színű díszítő anyagok alkalmazására. A háttérkép különbözhet a rajzolásban és a textúrában.

  Mindez ezt figyelembe kell venni, ha a különböző falak csatlakozik a sarokba. A matrica nagyon sűrű, a minimális ragasztóval előállított vászon szerkezetével. Az üvegszálas háttérképek használatakor az egyenetlen helyek nagyon sokat rohannak a szemébe. A vászon egyik széle, kiderült, hogy egy másik tetején, elrejtés nem lesz sikeres.

  Vinyl tapéta Javítás csak gumi görgővel. Egyéb eszközök használatával törölheti a rajzot és elronthatja az általános típusú dekorációt. Ezt szem előtt kell tartani, beleértve az ilyen háttérképek ragasztását a belső sarkokban, ahol csak egy hengerrel kell csodálni, keresve a tapéta teljes tengelykapcsolóját a fal felületével, nem mindig kényelmes.

  Ha a háttérképek textúráján, ugyanazon papír és vinil, akkor meg kell ragadnia őket, hogy a vékonyabb sűrűbb és vastagabb legyen. Aztán az Allen helye kevesebb lesz.

  Mindezek a trükkök, még a szakemberek bevonása nélkül is elérheted a tiszta tapéta matricákat. Az erőfeszítések eredményei évek óta örülnek.

  Ebben a videóban vársz tippeket a sarkokban lévő tapadókra.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: