Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Bélés – környezetbarát anyagok befejeződéséhez, amely különböző fajtákból készült természetes fából készült. A megfelelő gondossággal, nevezetesen: a lakk vagy festés időszerű bevonása, ez az anyag átlagosan 15-20 évig képes kiszolgálni.

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Ami?

A nevét ragasztott bélés az alkalmazás kezdeti terjedelme miatt kapta meg: vonatok befejezése. Kezdetben ezek voltak vékony fából készült lécek, de napjainkban minden sín speciális zárral van felszerelve a szerelés kényelméhez. A fa továbbra is a keresleti anyagban van az építőiparban – megtalálható mind a külső, mind a belső helyiségek, valamint a házak építésében és bármely struktúrában. A fa egyik legfontosabb előnye a nedvesség felhalmozására és elpárologtatására, a hőmérséklet és a páratartalom grafikonjai ugyanabban az időben.

A bélés, mint az anyag a befejező, tömeggyarapodás:

 • kényelmes telepítés egy jól átgondolt rögzítő rendszer és az összekötő részek egymáshoz;
 • nagy választéka színek, méretek és anyagok, amelyekből a bélés önmagában történik;
 • könnyű súly;
 • Széles körű alkalmazási kör;
 • Demokratikus érték.

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Gyártás

A bélésgyártás lépésekre oszlik, és a szélezett tábla felszabadításával kezdődik. A fűrészárutok használatával a kívánt billencsek le vannak vágva, megfelelnek az pontosan megadott paramétereknek és méreteknek, a legjobb tisztaságú anyagot használják: a kéreg és a fa törzse magja között. A következő lépés a szárítás – pontosan azt jelenti, hogy az anyag geometriai méretének és stabilitásának helyessége függ. A szárítás során minden olyan mikroorganizmus, amely mind belép, mind a fafelületen, mind a fafelületen, a túlzott nedvesség eltávolításra kerül, ami csökkenti az anyag tömegét, és egyszerűsíti továbbá további feldolgozását.

A végső szakasz az elülső oldal és a világítás végső feldolgozása, Ezután tökéletesen sima és sima fórumon jelenik meg. Néhány gátlástalan gyártók gyakran tárgyalt ebben a szakaszban, anélkül, hogy vezetés magukat a kiváló minőségű csiszoló és eltávolítását szuka eshet. A tisztességtelen gyártók gyakran nem érik el a táblát, mivel a vevő hatalmas problémái vannak: a bélés megkezdi a geometriát, a hajlítás, a további felhasználás lehetetlen.

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Típusok és jellemzők

A bélés egyaránt klasszikus, fából készült, és az abszolút különböző osztályú anyagokból származik, például műanyag vagy MDF. Műanyag bélés. Az ilyen anyaggal használt bevonatok típusát a panelekkel is nevezik. Ez a fajta befejező anyag rendkívül ellenálló a nedvességtől, nagyon könnyű, mint a társaik, és nem veszíti el a megjelenés alatt a napfény azonban hatásai miatt az alacsony hőmérséklet, gyakran törékennyé válik, és károsítja a A panel rendkívül egyszerűvé válik.

Műanyag bélés szélesebb, mint a szokásos fából készült változat körülbelül 2-3 alkalommal. Ez egyszerűsíti a telepítését. A belső és külső sarkok felmelegedésének képessége – csak a panel belsejétől kis mennyiségű merev rotort kell levágni, és melegítheti. Ezenkívül egy ilyen anyag bármilyen mintával rendelkezik, mind a fán, mind a mintában, vagy akár egy egész képen, amelyet a panelekből hajtogatnak.

De mégis emlékezni kell arra, hogy a műanyag nem környezetbarát anyag, ezért gondosan kell kiválasztania a kiváló minőségű paneleket, hogy ne termeljenek káros anyagokat a levegőben lévő levegőbe.

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Bélés az MDF-től. MDF-ből készült panelek – ez egy teljesen környezetbarát és tiszta befejező anyag, amely jó versenyt jelent a műanyag panelek vagy a klasszikus fából készült béléssel.

Az MDF panelek préseket állítanak elő finom és száraz fából készült zsetonok a magas hőmérséklet hatása alatt nagynyomású formázásra. Az anyag rögzítését a fa – ligninben jelen lévő természetes anyag elosztásával végzik. Ennek köszönhetően az MDF – teljesen biztonságos anyag, amely nem bocsát ki káros anyagokat, mivel az epoxigyanták nem alkalmazandók.

Az ilyen típusú termék jellemzőiből különféle mintákat és stilizálást kell tartalmazni különböző anyagok alatt.

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Fa bélés – a leggyakoribb típusú befejező anyag. Először megjelent az építési piacon.

A fából készült bélésnek sok dekorációs stílusa van, de megjelenik, két típusra osztható:

 • lapos arcpanelrel;
 • egy lekerekített előlaplal, amely utánozza a sáv szerkezetét.

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Fa típusok:

 • Aspen – könnyű, tömörfa, nem hajlamos repedésekre, kis súlyú.
 • Fenyő – nagy szilárdságú fa, elég nehéz, sárgás, és néha piros árnyék. Idővel egy kicsit sötét. A speciális alapok feldolgozásakor a fenyőbélés tökéletesen ellenzi a gombákat és a penészeket, valamint a rovarot.
 • Vörösfenyő – tartós fa, gyakorlatilag nem változtatja meg méreteit a külső tényezők hatása alatt, a színséma változatos lehet: a világossárgaig piros-barna.
 • Cedar – nagyon tartós és drága fa. Van egy kellemes aroma és hasznos gyanták, amelyek részt vesznek a tulajdonságaihoz.
 • Lucfenyő – világos sárga fa, a fenyőhöz hasonló tulajdonságai szerint azonban kevésbé gyakori.

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Az anyag előnyei és hátrányai

A legjobb tulajdonságok a vörösfenyő nyalogató, fenyő, valamint Cedar, Luc és Aspen. Evrovaga, tűlevelű fából készült, mindenféle kivitelhez használható: kültéri és belső. Azonban a keményfa anyagból készült anyag csak belülre alkalmas, mivel nem tolerálja a nedvességet.

A tűlevelű fából készült fajták mindig nagy mennyiségű természetes gyantát és olajokat tartalmaznak, A magas páratartalommal és a penész képződésével. Ez az anyag alkalmas beltéri beállításra, de nem használható a szauna és a fürdők felé – magas hőmérséklet miatt, a gyanta felszabadul, így az anyagot ragadós réteg borítja, és akár önállóan is felgyorsíthatja és tüzet is világít. Ezért a szaunával vagy a tűlevelű sziklák burkolattal való bélés előtt meg kell mentenie a gyantákból származó táblákat – ez néhány európai országban történik.

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

A keményfa fa, mint például a hárs, az éger, a tölgy vagy a hamu, kisebb élettartama van, de nem tartalmaz nagy számú gyantát, ezért nem osztja meg őket, amelyek a fürdőkben és a szaunákban használhatók. A lombhullató fajta bélése rendszeres és időben történő feldolgozásra van szükség, különben a felület elveszíti a megfelelő megjelenést és a fekete. Hozzá kell tenni, hogy a fürdőkád és a szaunák fát használható csak kis sűrűséggel, mivel kevésbé továbbított hő, és ennek megfelelően felmelegszik.

Eladott bélés 1 m2-es csomagolásban. A fém háló általában ellensúlyozott körülötte.

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Dimenziók

Meg kell jegyezni, hogy az eurgrunter és a rendes bélés különböző méretű, amelyek gyakran szerepelnek a gyártók helyszíneiben. A dimenziós bélésméreteket közvetlenül az anyaggyártó alkotja, de vannak a legnépszerűbbek, amelyek szabványosak, paraméterek.

A fából készült bélés méretei változatosak lehetnek:

 • vastagság – 12 és 40 mm között;
 • szélessége – 76 és 200 mm között;
 • Board hossza – 20 cm és 600 cm között;
 • Spike Magasság – 4-5 mm.

Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

Eurovantia méretei

Az Euromagle esetében a szabványosabb paraméterek rejlik:

 • Vastagság – 13, 16, 19 mm;
 • Szélesség – 80, 100, 110, 120 mm;
 • Fedélzet hossza – 50-600 cm;
 • Spike Magasság – 8-9 mm.

  Lehetséges hibák:

  • vastagság – akár 1 mm;
  • Szélesség – akár 1 mm;
  • Hossza – akár 5 mm;
  • Tüske magasság – akár 0,5 mm.

  Meg kell említeni, hogy a rövid táblák bélése sokkal kevesebb ár. Ezt azzal magyarázza, hogy a kis hosszúság részletei gyakran a hosszú lapok végső feldolgozását hajtják végre. Ennek az az oka, hogy a végső feldolgozási folyamat hosszú részleteit láthatja, láthatja azokat a halott csomókat, amelyeket el kell távolítani, mivel ezek a felhasználás folyamatában leeshetnek – megmenti a bélés fokozatát.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Milyen különbségek vannak a fajták között?

  A díszítés különböző fajtái alkalmazhatók. Az alábbiakban az egyes osztályok leírása.

  4 osztály van:

  • “extra” osztály;
  • A osztály;
  • B. osztály;
  • C. osztály.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Kategóriában “Külön” Tartalmazza a könnyű színeket a szuka teljes hiányával. A fórum ebben az osztályban teljesen hiányzik repedések, zsetonok és egyéb hibák. Az ilyen típusú termék páratartalma nem haladhatja meg, vagy 12-14% -kal csökkentheti a standard értékeket. Az “extra” osztály a legmagasabb minőségi anyagot jelenti – könnyen használható a lakóépületek befejezésére. A táblákat rendkívül óvatosan feldolgozzák, és szép kilátás nyílik a hibák nélkül.

  BAN BEN A osztály” Az alkatrészek közé tartoznak a világos színű táblák, amelyek felszínén kis mennyiségben, gyantahelyeken, repedésekben és zsetonokban lehetnek bitek. Azonban jelenlétüknek nincs jelentős hatása a testület erejére. Az anyag nedvessége nem haladhatja meg, vagy 12-14% -kal csökkenti a standard értékeket. Alkalmas a helyiségek belsejének befejezésére is.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  BAN BEN “B” osztály A sötét színű táblák gyakran jellemzőek a szuka, zsetonok, repedések és egyéb hibák jelenlétére. De ugyanakkor a számuk nem lehet több, mint 20%. A gyantahelyek méretei nem haladhatják meg a 15 cm-t. Az ilyen fokozatú anyag nedvességének szintén standard értékeken kell lennie, 12-14% -ig.

  BAN BEN “C” osztály Adja meg a különböző színű minőségi táblákat. A hibák a testület teljes területének 30% -át teszik ki. A fajta anyagát megfosztják a befejeződésektől, így a telepítés nemkívánatos. Ezt a típusú bélést külső felületre használják.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  A bélelési profilok típusai

  Meg kell említeni, hogy csak a fából készült bélés különböző profilokkal rendelkezik – a maradék típusok standard profilban készülnek.

  A “Standard” típusú profilja. A tábla elülső oldala lapos, és széleit körülbelül 30 fokos szögben ferde. A fórum szélei különleges hornyokkal és kiemelkedő szerepet töltenek be a “Spike-Groove” típusú megbízható kapcsolathoz. A tüske magassága kissé kevesebb, mint a horony mélysége kompenzálni.

  Chtil profilja. Ez a fajta fa bélés különbözik a klasszikus csak lekerekített sarkok a táblák. A többi termék teljesen hasonlít a standard opcióhoz, de jobban néz ki, mint a klasszikus bélés éles élekkel.

  “American” típusú profilja. Az ilyen típusú profilja az elülső rész a kockáztatott élekkel rendelkezik, amellett, hogy a villogások elhelyezésének hatása a telepítés során nyilvánul meg.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Eurovanda. Ellentétben a szokásos, a szokásos bélés “Euro”, vastagabb tövis, amely garantálja a célzás nagyobb megbízhatóságát és erejét a működés során. Ezenkívül az eurrution a telepítés után egész rajzot képez, és nem kaotikus, mint egy klasszikus lehetőség esetén. Az ilyen anyag meglehetősen könnyen elhelyezhető, és ha szükséges, festhetsz a saját kezével akrilfestékkel.

  Ezt az anyagot az európai szabványban gyártják. Az Eurostandard kötelezi a gyártót arra, hogy támogassa a nedvesség és a faanyag minőségének, a fórumon és a tiszta csiszolásnak és feldolgozásának alaposságának rendkívül szigorú követelményeit. Az európai táblák is két hornyot vagy barázdát tartalmaznak a hátoldalon, amely a burkolat és a fal közötti kondenzátum és szellőzőterület eltávolítására szolgál. Védi mind a fórumot, mind a ládát a rothadásból és a gomba vagy a penésznek köszönhetően.

  Ezenkívül az ilyen hornyok kissé segítenek a tábláknak, hogy ellenálljanak az anyagi geometriás hőmérséklet-bővítésével és változása miatt a nedvességcseppek miatt.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Tippek a választáshoz

  Mielőtt kiválasztaná a terméket, először is el kell döntenie a bélés anyagáról.A fából készült bélés már régóta megalapozott a piacon, mint egy megfizethető és megbízható anyag a helyiségek befejezéséhez. A fa pozitív tulajdonságaitól meg kell jegyezni a jó hangot és a hőszigetelést, valamint a termékkel való együttműködés kényelmét. A fából készült bélés kiterjedt alkalmazási spektruma van: díszítve és fürdők és lakóövezetek mind belső, mind kívül.

  A fa bélés különböző fafajokból készülhet, Ennek megfelelően mindegyikük rendelkezik a tulajdonságokkal. Ha egy fából készült bélést választ, figyelmet kell fordítani csak az euro nőre. A legfontosabb dolog a. Harmadszor a kastély, a fa nagy igényei és a páratartalom, valamint a felszíni kezelés teszi az euro-készítmény összehasonlíthatatlan minőséget a szokásos opcióval. Ha azonban meg kell mentened a költségvetést, akkor a klasszikus bélés is jó lehetőség. De szorosan figyelemmel kíséri a minőségi kiválasztásánál lényeges, valamint előkészítenek nehézségek formájában rosszul csatlakoztatott zár, érdes felületű, lemorzsolódás a szuka és a lehetséges vibrátoros, ha a telepítés nem történik egy nedves helyiség.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  A fából készült bélést a kleimereknek kell használni. A Kleimer egy olyan konzol, amely a ládához kapcsolódik a körmök vagy csavarok segítségével, és megnyomja a bélés kastélyát az alapra, de ugyanakkor nem rögzített merev a fedélzetre. Ez lehetővé teszi, hogy a bélés gond nélkül változhatnak méretei miatt a hőmérséklet és a páratartalom bővítése és mozog függőlegesen, amely garantálja a megbízhatóságot és rögzítő hiányában a jövőben repedések vagy idegen hangok.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Különben érdemes megjegyezni ezt a bélés alkalmazási körét, mint a fürdőkád és a szaunák burkolatát. A tűlevelűek bélését ritkán használják a fürdőkben, mivel a gyantát feloszthatja, de segít abban, hogy ellenálljon az agresszív körülményeket, például a hőmérsékletet és a páratartalmat, valamint a gomba és a mikroorganizmusokat. A szaunákban és a fürdőkben leggyakrabban Olhovy vagy Linden bélés – ilyen fa, miután a feldolgozás teljesen nem osztja meg a gyantákat. A keményfa bélése kisebb élettartama van az anyag porózus szerkezete miatt, de ugyanolyan porozitásnak köszönhetően ez a fa képes ellenállni a magas hőmérsékletnek.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  A műanyag panelek nem olyan régen megjelentek a piacon, azonban jó hírnevet szerzett. Ezek nem alkalmasak a külső dekorációra, de csodálatos alkalmasak a loggiákra és a fürdőszobákra vagy zuhanyzóra. Mivel a műanyag immunis a vízre, a paneleknek ellenállnak a páratartalomtól, valamint a napsugarakra való érzéketlenek. A fa műanyag béléssel ellentétben bármilyen minta vagy minta ismétlődő fa vagy kő. Csak az alacsony minőségű panelekre kell vigyázni, amelyek a legkisebb hőmérsékleten a hőmérséklet rendkívül törékenyek, mivel a gyártó a műanyag minőségére ment.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Az MDF bélés laminált, furnérozott és festett. A laminált opciókat PVC-film borítja, alacsonyabb ár és kopásállóbb, inkább furnérozott, melyeket a prémium fafajták furnéra borítanak. Festett panelek, mint a névből, homogén színűek. Általánosságban elmondható, hogy ez jó alternatíva az előző opciók számára. Az MDF séta a fából készült változat minden előnyét kínálja, és széles körben állítják elő. Egy ilyen alternatíva alkalmas az egész lakáshoz – mind a konyhában, mind a folyosón használható, a falburkolatban vagy a mennyezeten.

  Ügyeljen arra, hogy kövesse az anyag minőségét, amikor kiválasztja: a termék felületének sima és sima, egyenletes színűnek kell lennie, sötétedés és repedések nélkül. Ne bízzon a kiállítási mintákban, mivel a minta lehet egy másik tételből, vagy a bélést a fűtetlen és nedves szobákban tárolhatjuk. Sajnálatos módon lehetetlen pontosan megismerni az anyag tárolásának minőségét, ezért lehetőségként megvásárolhatja az anyag egy vagy két csomagolást, és megnézheti, hogy mi lesz telepítve vele.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Gondoskodás

  A tisztítási ellátás gyakorlatilag nem igényel – csak azért, hogy a telepítés során vegye figyelembe: Ha a bélésgyártás anyaga egy fa, akkor lakk vagy festékkel kell lefedni. Más típusok bélése nem igényel hasonló manipulációkat.

  Fontos tudni, hogy nyílik a faburkolat a tisztítás során, vagy a tisztítást nem is kell – a fa magába szívja a nedvességet készségesen. Semmilyen esetben nem szabad csiszolóanyagokat használni a panelek tisztításához – így károsíthatja a rajzot.

  Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

  Gyönyörű példák a befejezésre

        Az épület külső díszítése az “American” profilú fából készült béléssel stílusosnak és gyönyörűnek tűnik.

        Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

        A szauna átalakítása Linden Linden – drága arccal segítségével, amely azonnal jelzi a vendégeket a tulajdonos státuszához.

        Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

        A műanyag PVC panelek díszítése a belső térben nagyon elegáns és hangsúlyozza a szoba főtervét. A fehér színű kombinációban ez a beállítás még vonzóbb lehet.

        Hogyan válasszuk ki az Eurovandát?

        Arról, hogy milyen hibákkal kell elkerülniük az euro nő kiválasztásakor, megtanulod a következő videót.

        Kamat cikk
        ( Még nincs értékelés )
        Ossza meg barátaival
        123
        Megjegyzés hozzáadása