Hogyan válasszunk egy sor fejét?

Minden varázsló, legyen egy autószolgálat vagy telepítő munkás, egy nap szembe kell néznie, hogy dolgozzon egy sor csavarkulcs és bitek. A kulcsok és a lapos (kíváncsi) bitek fejét kivágják, ahol lehetetlen megközelíteni az átjárókat és a hagyományos csavarhúzót.

Sajátosságok

A fejek és bitek alapkészlete mellett másodlagos alkatrészeket használnak a javítás felgyorsítására.

A szélesebb körű, minél drágább. A kulcsok egyszerű kulcsai 13 munkamenetből állnak. Többfunkciós változatban teljes számuk eléri az 573-at – használják őket, például százig.

A beállított beállítás mellett fontos tényező egy doboz vagy egy kosár, amelyben az összes komponens szállítása.

Egy kis készlet is illeszkedik a zsebében, nagy – csak egy külön zsákban. A helyesen kiválasztott készletet a meglévő eszközök kiegészítik, és nem válnak felesleges rakományká.

Típusok és jellemzői

A kézi eszközök listája mindenféle munkához lenyűgöző. A Ready Set egy egész arzenál.

 • Kulcsok feje racsnivel. A racsnis mechanizmus és a tíz hónapos hosszabbítószer mellett a készítmény 10 kulcsot tartalmaz, amelyek 4-13 mm. Hosszú kulcsok 10-15 cm kiterjesztés és hosszúkás fej.

 • Ratchet szerelvény 15,5 cm hosszú, beleértve a féligantiméter fogantyúját is. A mechanizmus biztosítja a fej-reset gombot és a Ratchet rövid kapcsolót.

 • Végponti ratchets. Az arcfejek valójában összekapcsolási kulcsok. A készlet összetétele magában foglalja a fejét, az értékek széles skálájával, további csavarhúzókhoz, forgácsoló vágókhoz és még horikus kulcsokhoz. Az eszközkészletet egy évtizedes penimetime kiterjesztéssel szállítják.

 • Hex Hex Heads egy negyed hüvelyken. 24 fogakkal ellátott racsnellel felszerelt, amely könnyen szétszerelhető – a fedél csak két csavarral van ellátva. Hossza nem haladja meg az egyik hüvelyket.

Nem lehet megengedni a bontás oldalsó rugók – hogy újak legyenek problémás.

 • Ratchet 24 fogon Kevés a sima stroke. De a kör alakú fogantyú lehetővé teszi, hogy ne vegye fel a kulcsot munka közben. A Head Reset gomb lehetővé teszi, hogy gyorsan kicserélje az utolsó.

 • Arcfejek ⅜. Ezek a csavarok és a fej csavarjai 8-22 mm. Alkalmas otthoni és autóipari javítás, például a szelepmotor beállításakor.

 • Vége gombok ½. Ez az opció a leggyakoribb fejkulcsokhoz utal. Méret – 8-32 mm. Az ilyen méretű négyzet rétegeire ellenállnak. Nagyméretűek, a munka kulcsa könnyű, de a legkisebben megszakíthatja az arcot, vagy elromlik a szálakat.

 • Arcfejek ¾-on. A ¾ mérete a meglévő négyzet legnagyobb része. A méret 19 és 46 mm között van. Ez elsősorban a mezőgazdasági és katonai járművek javítására szolgál.

 • Ütőfejek. A dobfej készletet a pneumatikus tételként használják. A fejeket főként az építési munkákhoz használják, rendelkeznek egy kiterjesztett méretű és ellenállási ütemtervekkel.

Ezeknek a termékeknek az előnyei:

 • csak kiválasztott instrumentális acélból készült;
 • Pontos dimenziók – tökéletes felvétel biztosítása;
 • A sűrített falak jelentős nyomatékterhelésekhez igazodnak;
 • biztonság és megbízhatóság;
 • Kompatibilitás sok meghajtóval.

  A készletben lévő komponensek számát csak a típusa határozza meg. Ez magában foglalja az alábbiakban ismertetett termékeket is.

  • Hatszög – a legmodernebb és keresleti kulcs. Ellenáll az arc lekerekítéséhez.
  • Dodekaéder – Ez egy továbbfejlesztett tizenkét kulcs. 12-kézi kulcs kompatibilis a hatszögletű bilincsekkel. Reverálosabb, de kevésbé gyakori. Az ilyen kulcsok készlet nagyon korlátozott.
  • Sl gomb. Segít eltávolítani a fejeket a gyors élek. Hasonló a hatszögekhez, de sokkal sűrűbb rögzíti a kötőelemeket. A károsodás elkerülése érdekében a legmegfelelőbb rögzítőelem van kiválasztva.
  • Univerzális kulcs. Jó az összes fenti kötőelem számára. Rendetlen tengelykapcsoló élekkel – könnyen megtörhető.
  • Hosszúkás kulcsok. Az egyes fejek magassága szignifikánsan magasabb – 5 cm-ről. A rögzítőelembe az építkezésbe fúj.

  Egyéb komponensek között helyezze el az alábbiakat.

  • Végcsillagfejek készletei. A csillagok alatti fejek (Pentighed anya) tartalmazzák a 4-22 mm méretű diócsillagok méretét. A különböző készletek által képviselték, a kiterjesztés hossza 4-15 cm-ig terjedhet. A mágneses vonzerő megszünteti az ilyen kulcsok elvesztését, ahol a munkavállaló a berendezés karbantartási és javítása folyamatban van.

  • Kulcskészlet csavarhúzókhoz. A csavarkulcs egy kiterjesztett fejjel ellátott eszköz, amely különböző diófélék esetében 4-40 mm méretű. Minél nagyobb a készlet, annál gazdagabb elterjedt az általa birtokolt dió alatt. A kiterjesztés és a gumírozott fogantyú mágneses rögzítéséhez is különleges kialakítású. A nagy csavarkulcs egy speciális karhoz van felszerelve, amely hasonlít egy tengelykapcsolóval vagy hexakulcs fogantyúval. A kereket gyakran használják olyan fúróval, ahol a minél hamarabb meg kell szorítani a csavaros rögzítőelemeket.

  • Teljesítményfejek. Kategóriába tartoznak teljesítmény (nagy) fej alá minden típusú fejek kiváló minőségű acélból, beleértve chromola alkatrészek, pontosan kiszámította alatt nagy anyacsavarok, amelynek mérete 27 mm. A tőke struktúrákhoz, például az árbocra vagy a támogatásokhoz. A tekercs javításában is megtalálható, például a szelep mechanizmusának beállítása, ahol a motor forgattyústengelye szükséges.

  • Kis fejek. Kis fejek közé tartozik, éppen ellenkezőleg, nem olvadt alkatrészek. Szükség van a háztartási készülékek és az elektronika javítására és karbantartására, ahol nagy csavarokat és anyákat ritkán rögzítenek.

  • Csavarok lekerekített kötőelemekhez. A lekerekített dió (sima arcokkal) hasonlít egy hatodik virág – analóg egy standard hatszög éles élekkel. Ez egy másik típusú rögzítő, amelyet a technikában használnak, amely kiküszöböli a tapasztalatlan felhasználók idegen beavatkozását. Az ilyen kötőelemek a lekerekített fejek alatt távolról hasonlítanak a különböző méretű fogaskerekek csirkeit, de nem éles bordázott, de simított élekkel. Az ilyen kötőelemek alatti fejek könnyen megtalálhatók bármely építési szupermarketben.

  Összes gyártó megkülönböztetni a vagyon a méret a kerek fejű feje, valamint a végrehajtás a fogantyú és a hosszabbítót.

  • A csavarhúzókhoz és a csavarhúzókhoz. A Classic Crossbits mellett három, öt- és hexas bit található. A készletek olyanok, mint az azonos típusú (csak keresztbetétek), valamint az összetett (több különféle bitek, amelyek különböző önzáró és csavarok, például három- és hatszögletű bitek).

  • Göndör kürtök. Ezek a kettős standard gombjai – az egyes gombok egyik végénél egy “kürt”, a másik oldalon – egy nyitott vagy zárt csatlakozó élekkel. Az utóbbi esetben egy rövidített csavarkulcs hasonlít. Méretek – 4-46 mm-es anyák alatt. Az ilyen kulcsok esetében gyakran felszerelt csavarhúzóval, csipeszekkel, áthaladással, testekkel és akár csipeszekkel is felszerelve. Lehet, hogy egy kalapács jelen lehet.

  Népszerű gyártók

  A következő cégek közül néhány nemcsak eseti esetekben van felszerelve, hanem a bőröndöket. A bőröndök több száz összetevőre kerülnek.

  • Meggondol. 1999 óta gyártja a berendezések javítására és karbantartására szolgáló eszközöket. Az ilyen alkatrészek gyártásának egyik vezetője. Automatikus és építési munkák javítására specializálódott, amely ezeket az iparágak számára felszabadítja termékeit. A termékek tartós és megbízhatóak. A Társaság 1999 óta bizonyította az ukrán piacon.
  • Mestertool – 1998 óta működik. A minőségi vezetők közé tartozik.
  • Miol – 1991-től kézi és elektromos kéziszerszámokat gyárt. Az utóbbit minőségi és kopásállósággal különbözteti meg.
  • Stanley – A régi piaci szereplők eszközök minden típusú munkához. Miután elhelyezték a szakértői márkát.
  • Toptul– kizárólag az automatikus javítás javítására szolgáló eszközökre szakosodott.
  • Torx – az öt- és hatszögletű tényező csavarhúzó és kulcsfontosságú vállalat. A tápfeszültség és a közepes csavarhúzók és a kulcsok mellett elindítja a kis csavarhúzó készleteket a márkás mobiltelefonok és okostelefonok javításához.
  • “Arsenal” – Háztartási márka az autósok szerszámok világában.
  • Mátrix – Társaság, elsősorban kulcsok és csavarhúzók a szőnyegek és az automatikus javítószerek számára.

  nyolc

  Fotók

  Hogyan válasszuk ki?

    A kiváló minőségű eszköz instrumentális acélból készül, sokáig szolgál, és az első használat után nem sérült meg. Könnyen ellenőrizhető, mágnes hozza hozzá: gyakran vannak alumínium csavarhúzók és kulcsok, amelyek nem vonzzák a mágnest.

    Ha a költségvetés lehetővé teszi, jobb, ha több elemet tartalmaz. Ilyen lehetőség hiányában érdemes megválasztani a legpontosabb méret eszközét.

    A szerszámkészlet professzionális választása a minőség, a megbízhatóság és a tartósság sok éven át a készlet egyenletes részei nélkül.

    Hogyan válasszunk egy sor fejét, nézd meg a következőt.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: