Hogyan válasszunk primert a penész és a gomba?

A spórák gomba a rosszul szellőztetett szobákban megjelenő tulajdonsággal rendelkeznek, de a reprodukciójukért kedvező környezetet kell kialakítani. Az ilyen bajok elkerülése érdekében az anti-Gribrous primer használható. Ezt a penész ellen használják, ami énekelheti az új felújítást.

Veszély gomba és penész

A mennyezeten és a falakon található fekete foltok magas páratartalmú létesítményekben találhatók. Ez csak a parazita gombák. A velük szemben lévő szomszédság kellemetlen következményekkel jár. A szoba nestétikai megjelenése – a legkisebb közülük. A gombák spórák károsíthatják az emberi egészséget, különösen az érzékeny gyermekek testét. A légzőszervek karmesterviszonyokként szolgálnak a szervezetben. A gomba számos betegséget okozhat, beleértve a nehéz.

A mikotoxinok a gombák által kiosztott káros anyagok. Ők káros az egészségre, csökkentheti az immunitást, a krónikus fáradtságot, mérgezőt okozhat. Allergiás reakciók, bronchiális asztma, gyermekek, migrén, orrfolyás, bronchitis és sőt az onkológia diszolgálása, a betegségek hiányos listája, amely a lakószobában fekete foltokat provokálhat.

Mint más parazitáktól, meglehetősen nehéz és nehézkes a gomba.

A gomba okai

A penészképződés aktívan fordul elő állandó nedvességgel. Magas nedvesség – egy jel, amely figyelmeztetést kell tennie.

A gungus telepeinek eredetének alábbi okai vannak megkülönböztetve:

 • Az épület alapja a vízszigetelés hibái, a talaj nedvessége behatol a falba.
 • A homlokzat vízszigetelési rendellenességei a falak befagyasztásához vezetnek.
 • Növekvő nedvesség növelése az épületben a szigetelés során a gőz permeabilitási feltételek be nem tartása miatt.

 • A “zavaró” anyagok alkalmazása a fali dekorációban, a légáramlás hiánya.
 • Szivárgási cső.
 • A műanyag ablakok telepítése harmatba vezet.
 • A szellőztetés megsértése.

A gomba falainak károsodása a pusztításuk gyorsulásához vezet. Megszabadulni a meglévő gomba, valamint a megjelenés megelőzése – a prioritási feladat, hogy megoldja, hogy az Arsenal of Alap.

Primer – eszköz a penész elleni küzdelemhez

A gombaellenes primer speciális kompozícióval rendelkezik, amelyet szakértők fejlesztettek ki a gombák vitájának semlegesítésére, a visszatérésük figyelmeztetése érdekében.

Meg kell feldolgozni a fürdő, a medence, a fürdőszobában stb. D.

A fungicidek tartalmával való alapozó használata elpusztítja a penészt a fal behatolása miatt, feltöltve a vakolat réteg pórusait. A primerben szereplő grib-komponenseket a pórusok pusztításához tartozó fungicidek nevezik.

Az alapozó alkalmazására szolgáló anyag határozza meg összetételét. A felső befejező bevonat nézete szintén figyelembe veszi.

A fungicidekkel ellátott speciális alapozó különböző bázisokat tartalmazhat:

 • akril;
 • alkid;
 • Olaj;
 • Ásványi.

Az antiszeptikumokat megelőző intézkedésekként használják a javítás vagy az építési munkák során. A falak már meglévő gombás elváltozásainak leküzdésekor a földi oldatokat az antiszeptikus anyagok és a behatoló képességek nagyobb koncentrációjával használják.

Az anti-grapple primer fajtái

A meleg, páratartalommal és porózus bevonattal rendelkező meleg szobák többször növelik a penészgombok fókuszát. A legbefolyásosabb tényező a nedvesség: a gomba vita tápközege.

Az építési célokra szolgáló primerek speciális anyagok bevonásával készültek, hozzájárulva a film felszínén lévő film kialakulásához. Faj ragasztó, gyantaszerű, olaj keverékeket, anyagokat, amelyek gyorsan megszárítjuk a felületet, antiszeptikus adalék képesek üzembe primer tulajdonságok szánt megoldására különböző feladatok.

A gyártók olyan megoldásokat hoznak létre, amelyek különböző célokat tartalmaznak a kezelt felület típusával: Beton, fa, tégla, gipszkarton.

A különböző felületek különböző típusú primer típust igényelnek. Hatékonyan megoldani a megkönnyebbülés feladata a penészednek, hogy ne feledje, hogy a AntiBBRE betonfelületekre szolgál. Az ilyen primer használata a fa felületekre nem hatékony, és nem ajánlott.

Számos fungicid kompozíció létezik a felszínre gyakorolt ​​hatásaira:

 • Képes mély behatolásra – a porózus felületek erősítése, öt centiméterre behatolva;
 • Penetráció – erősítse meg a beton összetételét és a vakolatréteg öt milliméter mélységét;
 • ragasztó – fedje le a felületet sűrű filmmel, ragasztó tulajdonságokkal;
 • Speciális célú – speciális jellemzőkkel, például korróziógátlóval, fagyálló és t. D.

Különböző primerek és a tervezett. Vannak vegyületek fém, ásványi, festett vagy vakolat felületére, kerámia burkolattal.

A gombaellenes alapozóval való munka

Annak érdekében, hogy megakadályozzák a forma kialakulását és megszabadulni tőle, átfogó megközelítésre van szükség.

Csak lehetséges, hogy a gomba vita teljes körű eliminációját, és teljesen elpusztítsa a léziót:

 • A túlzott nedvesség kialakulásának okainak megszüntetése. Meg kell találni a forma forrását, és kijavítani az összes rendellenességet a falak, lemezek vagy csövek ízületeiben. Ha nem teszed meg ezt a minőségi, akkor a gomba visszajön, és meg kell kezdeni az események teljes skáláját.
 • A szellőzőrendszer hatékony működésének módosítása. Biztosítani kell az ablak lejtőinek megfelelő felszerelését, vigyázzon a szoba rendszeres szellőzésére.

 • Víz és detergens oldat (például klór) ruhával mossuk fekete gombás foltok a fal vagy a mennyezet felületétől, majd a rongyot el kell dobni, és jobb
 • éget. Ilyen eljárás szükséges annak érdekében, hogy vitassa a gomba nem terjed a helyiségben a munka további szakaszaiban.
 • Jól szárítsa meg a mosott felületet fűtőberendezésekkel vagy erős vázlatok segítségével.
 • Teljesen távolítsa el a vakolat fertőzött területét.

 • Feldolgozás egy forrasztó lámpával vagy égőgázzal, amely a vakolat felületétől megszabadult a szárításhoz és fertőtlenítéshez.
 • Tisztítsa meg a kezelt felületet Nagaraból és porból.
 • Alkalmazzon különleges anti-grapple primert a felületre.
 • Négy óra elteltével a felület új berendezés (vakolás, tapéta, festék vagy csempe bevonat) alávethető.

Mielőtt bármilyen típusú GRIBC-primerrel dolgozott, gondosan ismernie kell a használatra vonatkozó utasításokat.

A talajhabarcs kis területekké történő alkalmazása érdekében egy festékkefét használnak, A káros méretű roller parcellákon, a nagy felületeken – szórópisztoly. A primer rétegnek sima, szóközök nélkül kell lennie. A jobb hatás érdekében a primert nem egyszer alkalmazzák ½ literes kompozíció sebessége 1 négyzetméterre. A primer vagy antibakteriális festék rétegei, amelyek megfelelően merőlegesek egymásra, hogy elkerüljék a propermákat. Futó mozgások az anti-fogásgátló eszközök alkalmazása során a kompozíció mélyebb behatolását biztosítják a kezelt felületen.

Ha egyértelműen ragaszkodik az algoritmushoz, akkor jó eredményt érhet el a gomba kiszabadulásához.

Az épület belsejében történő munka mellett meg kell vizsgálni és szabadtéri oldalát. A küzdelem, amely kívülről és belsejéből vezet, egyidejűleg sokkal produktívabb lesz.

Fontos szabály a biztonsági berendezések betartása, amikor a gombafutással dolgozik. Mould veszélyes az egészségre, így amikor megszabadulni tőle, szükséges, hogy a személyes védőfelszerelés: gumikesztyű, szemüveg környező, légzőkészülék, frizura, sűrű ruházat.

Szükséges elkerülni a bőr nyitott területeinek összetételét. Ha még mindig történt – azonnal öblítse le őket folyó vízzel.

Egy másik változatos szabály, amikor a gomba észlelhető, és a vágy, hogy megszabaduljon tőle – ne használja a primert, ami nem rendelkezik antigrikos tulajdonságokkal. Az ilyen primer létrehoz egy filmet az érintett felületen, amely alatt a penész szabadon érzi magát, és még aktívabbá válik, mélyen behatolva.

Annak érdekében, hogy a fekete foltok kialakulásához kapcsolódó problémák komplexuma legyen, célszerű az építési szakaszban, hogy biztosítsa az állandó nedvességforrások hiányát. Ez megköveteli a vízszigetelés szervezését az összes szabályhoz.

A ház, amely nem rendelkezik a vízelvezető árkok külső oldalával a vezető csapadék és felszín alatti víz, a kockázati terület. Az alapítvány egybeeső alapon kezelte a felső végéhez vagy teljes mértékben – a jó vízszigetelés ígéretével.

A téglafal kezdete előtt szükséges az alapítvány számára, hogy két rétegben helyezze a futóidat. Ez a megközelítés megakadályozza számos lehetséges problémát.

Értékében a primer a penész és a gomba különbözik a nagy arcú egyszerű kompozícióktól. Az ilyen primer használata azonban lényegesen olcsóbb, mint a penészfoltok karjaiból származó kiszabadulási intézkedésekhez képest. Tehát mentse el a primert a formából – ez nem praktikus.

Az antiszeptikus és az anti-grapple tulajdonságok mellett a primerek védelmi hatást gyakorolnak a falakra. Rágcsálók, lárvák és más paraziták nem pusztítják el a speciális üzletekkel borított felületeket. Az ilyen feldolgozás releváns a fából készült felületeken, mivel ez az anyag hajlamos a gyors megsemmisítésre káros körülmények között.

A primerek gyártói

A következő gyártók a “gombák gomba” változatlanok az építési és javítási profilszakaszok között:

 • Megöl. A készítmény akár három centiméter mélységig is beágyazható a falakba. Segít a porózus és törékeny felület megerősítésében. Ajánlott nyers szobákhoz. Hatékonyan és háromszorosa a rétegek száma.
 • Elegáns 296. A készítmény szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, amely megakadályozza a szubsztrátum nedvesítését. Bármely felületre tervezve. Jó fekete tulajdonságokkal rendelkeznek. Olyan filmet képez, amely megakadályozza a nedveset.
 • “Terület példa”. Alapozó akril alapon, különböző típusú fungicideket tartalmaz. Megszünteti a rosszindulatú baktériumokat, védi az újra aktiválását. Jól erősíti a kezelt felületet és kényelmesen a munkában az éles szaga hiánya miatt.

 • Akril grundierung. Akril alapú összetétel. Csökkenti a nedvesség felnyitásának képességét az alkalmazási helyeken.
 • CERESIT CT-99. A nagy koncentráció összetétele, míg biztonságosan ökológiai szempontból. A felületre behatol a felületbe, hosszú ideig tartó tulajdonságai, amelyek belső és külső felületeken vannak alkalmazva.

Fontos tényező a választott anti-birkózás alapozó az, hogy, hogy megakadályozzák a kialakulását a gomba és penész, meg kell választani egy alapozó, amely megfelel az alkalmazási feltételek. A meglévő gombák küzdelmének leküzdése megköveteli a nagy tartalmú gombaölő szerek nagy tartalmának használatát.

Arról, hogy hogyan lehet megszabadulni a gomba vagy a forma örökre, tanulhat a következő videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: