Horgonybilincsek: Jellemzők és alkalmazás

Az építőiparban az új elektromos levegő hálózatról vagy előfizetési vonalak, horgony bilincsek használnak, ami nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a telepítés. Számos ilyen tartó létezik. Ez a cikk felsorolja e termékek főbb típusát és paramétereit.

Jellegzetes

Az önhordó szigetelt vezetékek horgonybilincse olyan eszköz, amely megbízhatóan rögzíti az általuk csatolt támogatások közötti sapot.

Mivel a horgonybilincseket hosszú ideig kihasználták a nyitott levegőben, a fókusz a tervezésre kerül.

Az önhordó szigetelt kábelezéshez rögzítő eszközök gyártása során alumínium alapú ötvözeteket használnak, horganyzott acél vagy nagyon tartós hőre lágyuló. Tekintsük a termékek fő jellemzőit.

  • Könnyű telepítési sebesség. Munka közben speciális képzésre van szükség, és ez jelentősen csökkenti az áramvezetékek fekezésére fordított időt.
  • Biztonság. A szerelvények kialakítása nagyon jól átgondolt, amely lehetővé teszi a munkavállalók sérülését és a kábelek károsodását a szerelés során.
  • Mentés képessége. Az egyszerű és megbízható kialakításnak köszönhetően az elektromos hálózatok telepítése során az anyagok fogyasztása csökken.
  • Megbízhatóság. A horgonykötők bármilyen légköri jelenségnek vannak kitéve.

És a klipek egyik jellemzője is, hogy nem javulnak: ha nem sikerül, cserélni kell őket.

Nézetek

A horgonybilincsek több típusra vannak osztva.

  • Ék alakú. A kábelezés két műanyag ék között van csatlakoztatva. Általában akkor használják, ha a távolság körülbelül 50 m. Ezek a rögzítések az optikai szálas előfizetői kábel elhelyezésére használhatók. Nagyon egyszerű és egyszerűen telepítve, olcsó. De ha szükséges, hogy a vezetéket nagyon nagy hézagokra kell szerelni, nem illik, mert előfordulhat, hogy a csúszás. Ez egy zsákmányt okozhat, és ennek következtében egy SIP Cliff.

  • Feszültség. Ez egy speciális típusú kötőelemek a kábelezés, nagyon megbízható, segítségével különböző kábelekből készülnek a vonalakon. A speciális kialakításnak köszönhetően kilép a szélből származó rezgést, és biztonságosan rögzíti a kábelezést a bilincsben.

  • Támogató. Használható, hogy nincs-e kábelezés, valamint ha a kábelek telepítését a mennyezet alatti helyiségekben végzik. Nem adja meg a vezetékeket, hogy aláírják, hogy általában segítenek nekik hosszabbítani.

Ha kombinálni szeretné a különböző átmérők vezetékét, akkor a végbilincs a támogatáshoz jön. Alumíniumötvözetből készül, csavarokkal szigetelt vagy szigetelt vezetékekkel.

Dimenziók

A horgonybilincsek használata és paraméterei, valamint a típusuk a GOST 17613-80. Részletesebben a szabványokkal, olvasható, miután tanulmányozta a vonatkozó szabványokat.

Tekintsük a leggyakoribb lehetőséget.

A levegő elektromos és előfizetői autópályák, a horgony 4×16 mm, 2×16 mm, 4×50 mM, 4×25 mm, 4×35 mm, 4×70 mm, 4×95 mm, 4×120 mm, 4×185 mm, 4×120 mm, 4×120 mm, 4×185 mm, 4×120 mm, 4×185 mm. Ebben az esetben az első ábra azt jelzi, hogy az élet, amelyet a horgony hordozhat, és a második a vezetékek átmérője.

És egy másik típusú jelölés, például 25×100 mm (2×16-4×25 mm2).

A horgonytípus rögzítéséhez rögzíthető vezetékek keresztmetszeteinek átmérője óriási. Ezek lehetnek vékony kábelek, amelyek átmérője 3-8 mm, közepes – 25-50 mm, valamint nagy hevederek 150-185 mm. Nagyon jól bebizonyosodott, amikor a légcsavarok rögzítését rögzítik a PA-4120 4×50-120 mm2 és az RA 1500.

Célja

A SIP horgonytípusú mellékletének hatóköre meglehetősen kiterjedt és változatos. Használják őket, ha szükséges az optikai kábel biztosítása a világítóoszlopok vagy a falakon, vezethet vezetékes bemeneti vezetékeket különböző objektumokba, tartsa az önellátó rugalmas vonalakat a nyújtott állapotban.

Használja a klipeket, és ez szükséges az utasítások és egyéb dokumentáció teljes körű betartásával.

A montázs jellemzői

Ha a horgony klip nincs a konzolon, hanem az elhúzódó hurokon, nem lesz szükség további eszközre.

A telepítést kültéri hőmérsékleten kell elvégezni, amely nem alacsonyabb, mint -20 Celsius fok.

Miután a rögzítőelemek a megfelelő helyen vannak felszerelve, és a kábelezés helyén helyezkedik el, ne felejtsük el a rögzítését egy speciális szorítóval, amely nem teszi lehetővé az elszigetelt kábelt, hogy kilépjen a fészekből, szélterheléssel.

És fontos, hogy emlékezzen a munka során a biztonsági technikára.

A horgony ékvágókról DN 95-120 Lásd még.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: