Indítási profil a mellékvágányhoz

Az iparvágány telepítésekor fontos, hogy további elemeket használjon a megbízható kivitelhez. Az egyik szükséges rész egy kiindulási profil, amely lehetővé teszi, hogy jelentősen egyszerűsítse a telepítési folyamatot. Ez az anyag különböző típusú, és saját jellemzői vannak. Tökéletes ellátás érdekében ajánlatos megismerkedni az ilyen profil és az egyéni pillanatok felszerelésének sajátosságaival.

Sajátosságok

A SIDEARING profilja – ez az első és a fő töredék, amelyen a cél sikeres lesz. Planck összetett alakja, amely feltételesen több elemre osztható.

 • A sáv tetején számos hosszúkás lyuk van, amelyek lehetővé teszik, hogy biztosítsa az alapnak. Talán egy vagy két sor rögzítővel.

 • Az elem formájának alján úgy néz ki, mint egy zigzag, és kastélykapcsolat. Lehetővé teszi továbbá, hogy biztonságosan rögzítse az iparmaradás első részét.

Amikor a fémezés felszerelve van, akkor a kezdő panel fordított sorrendben zárolva van. Ez annak köszönhető, hogy a fektetés az alsó részről az alsó részről történik. A vinil esetében mindent elvégeznek a szokásos sorrendben.

A deszka indítása, általában a ládákon keresztül van felszerelve, ezért fontos, hogy nehéz alapot teremtsen hozzá, különösen, ha ez egy fémdarab. Például egy fa láda esetében perforált állvány vagy sarok lesz. Ha a horganyzott CD, akkor a legjobb megoldás az UD profil választása lesz.

A homlokzat márkás szellőztetett rendszerének telepítése esetén érdemes olyan alapot használni, amelyet a gyártó javasol. A kezdeti szalag színoldata nem számít, mivel a panel teljesen el van rejtve. Így nem látható az arcán.

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező kiindulási profil. Az egyik fő ellenáll a korróziónak, különböző deformációknak, repedéseknek. Az időjárási tényezők nem befolyásolják az erőt. Minőségi anyag, mint általában, jól mozog a hőmérsékleti különbségeket, valamint a napfény hatásait. A kezdeti deszka telepítése speciális eszközök nélkül történhet.

Olvasson tovább  Földi bilincsek: jellemzők és választás

Nézetek

A melléklapokhoz különböző profilok vannak, amelyek között a következő típusok megkülönböztetik.

 • Kezdet – egy ipari kezdeti bár, amely a láda áthelyezése. Ennek alatt nehéz alapot kell hoznia, és kiválasztani a profilváltozatot attól függően, hogy a lámpa készül. Természetesen az optimális lehetőség, amikor a bázis a gyártóból származik.

 • Végső Ez az utolsó deszka, amikor a lapozás formájában befejeződik, és rögzíti a lap széleit, amely levágódik. Ez a faj is a kereten keresztül rögzítve van, szükség van rá. A telepítés során a szükséges merevséget ugyanazokat a technikákat használhatja, mint a kezdő profilhoz. A céllemez önkényesen rögzítve van, hogy az akadályok nélkül keskeny és kibővíthető.

Ezt a profilt a természetes befejező anyagok szimulálásakor lehet használni.

 • J-TRIM – Ezek azok az elemek, amelyek az arccal végleges kialakítása során érvényesek. Hozzanak létre őket, általában a falakon végző tervezésen.

 • Népszerű vagy tartós Mi érdekli az olyan webhelyek, amelyekben szükség van a keskeny mélyedések átfedésére. Leggyakrabban az ajtó vagy az ablak lejtőkön használják. A profil felszereléséhez kiválaszthatja a rögzítés önkényes sorrendjét.

 • H-alakú vagy összekötő Szükségünk van, ha az iparvágó panelek dokkolása hosszban történik. A szerelést a láda mentén végezzük, amelyre további vízszintes profilokat kell felszerelni, megfigyelve 400 mm-es lépést. A rögzítőelemeket bármilyen sorrendben végezheti el.

 • A kalcarimok dekoratív célra van szükség, Amikor az egyik típusú panelekről való áttérés a másikba való támadáshoz. Az ilyen kötvények valójában egy gyönyörű keret, amelyet önkényesen is csatolunk.

A kezdőprofil telepítése szokásos az előkészítő munkával való megkezdéséhez, és ez megtörtént, amikor a csomóponthoz csatolva van. Ezek a különböző szemét, a szennyeződések, a cementmaradékok tisztítása. Ha szeretné, akkor a felületeket speciális penész és gomba speciális eszközzel tudja kezelni. Ezután a szerkezet kerülete alatt van telepítve. A lezárás 400-600 milliméterrel a vízszintes síkban történik.

Dimenziók

A kezdeti profilok hasonlóak az űrlapon, de a méretek jelentősen eltérhetnek a gyártótól függően. Természetesen a standard méretek 3050-ről 44 mm-ről 78 mm-re vannak. Leggyakrabban 3660 milliméter hosszúságú profilt jelent. Az első panel főparamétere a hossza. Ezt a jelzőt úgy kell elvégezni, hogy megfeleljen az elemek méretének. Javasoljuk, hogy egy induló profilt vásároljon, valamint az is, hogy megszüntesse az eltéréseket.

Olvasson tovább  Artens mozaik a lakás belsejében és otthon

Beépítési

A profil és az iparvágány rögzítése előtt a szükséges eszközök szükségesnek kell lenniük.

 • Kalapács, ha a telepítést körmök segítségével végzik.

 • Csavarhúzó Ha a telepítés önmagát húzza a rögzítést.

 • Elektromos fűrész vagy kézi fűrész a kívánt hosszúság részleteinek vágásához.

 • Építési szint, amely lehetővé teszi, hogy az összes elem pontosan megtalálja. Anélkül, hogy nem fog működni, általában rögzíti a cél elemeit, vagy ennek eredményeként az iparmaradás típusa elveszíti a prekortabilitást.

 • A fa vagy gumi kalapács lehetővé teszi az anyag igazítását, ha a légrés nem készült. Sok esetben egy másik beavatkozás megzavarja a tervezés integritását.

 • A lyukak rögzítésének helyes formájának biztosítása érdekében.

 • Rulett szükséges ahhoz, hogy pontos méréseket végezzen. Anélkül, hogy az iparvágány nem fog működni.

Amikor a kezdeti szakasz befejeződött, elkezdheti a jelölést. Megfelelően megjelölt paraméterekkel a teljes burkolat kialakítása tökéletes lesz. Általában egy francia bekezdés 40 milliméter távolságban történik, majd a keretjelzésre kerül. Mindezt megduplázzák a súgók szintjével. Egy lapos vonal mérésére is használjon olvasztott kábelt.

A telepítési szakaszban a lemezt a korábban elkészített jelekhez kell csatolni, és rögzíteni kell az önminták segítségével a láda. Általában ez a folyamat középső és fokozatosan mozog a végekre. Fontos, hogy ellenőrizze a szintet.

A csavarok csavarozását szigorúan a lyukak közepén végezzük, kívánatos, hogy egy millimétert hagyjon egy szabad lökéshez egy horonyban, hogy elkerülje a jövőbeli deformációt. A fragmensek csatlakoztatásakor, ha a hossza nem elegendő, azokat a 6 és több milliméter eltávolításához kell rögzíteni.

Hasznos ajánlások

Helyezze el az első pillantásra, egyszerűen, de megköveteli, hogy megfeleljen számos árnyalatnak. Különösen fontos, hogy figyeljen arra, hogy milyen zökkenőmentesen rögzítik, mivel a legkisebb torzítás fáj az egész struktúrát. Ebben az esetben az összekötő elemek és az ízületek összekötő elemei és ízületei nem egyeznek meg a sarkokon, és egy bizonyos szakaszban újonnan kell összegyűjteni.

Olvasson tovább  A fűrészáruról

A leggyakoribb hiba túlságosan erősen csavarozott csavarok. Amikor a hőmérséklet csökken, kijuthat a rögzítő hornyokból, ennek eredményeképpen a panelek ellenőrizni fogják. Ez a probléma egyértelműen faj, ha az első sor ugrik. A csatlakozások közötti telepítésekor 6 milliméterrel kell rendelkeznie. Így a varrat különböző deformációkhoz jön létre, amelyek végül időnként lesznek.

A tudás előtt fontos, hogy előzetesen ismerkedjen meg a készletben szereplő utasításokkal. Érdemes olvasni és ajánlásokat a gyártótól. Az egész profilnak meg kell felelnie a kiválasztott célnak, különösen az erővel. Ellenkező esetben a deformációk megjelennek, sőt repedések is.

Általában a kézikönyvben pontosan jelzik, hogy melyik profilot kell használni, leggyakrabban ez egy márkás – ugyanabból a gyártóból.

Csatlakozáskor minden elemet pontosan be kell illesztenie a hornyokba. Ez megvédi az olyan rés megjelenését, amelyben a hó vagy az eső esik, ami később a kivitel és a homlokzat fagyasztásához vezet. A kondenzátum is kialakul, és túlzott nedvesség van a falak belsejében. Amikor az iparvágány telepítése be kell tartania a biztonsági szabályokat, és biztos lehet abban, hogy különleges ruhákban dolgozik. Ha a munkát a bolgár használja, akkor kell viselni egy épület szemüveget, hogy a zsetonok ne kerüljenek be a szemébe.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: